-
Κόψιμο;
θα τα έκανε πάνω του...όπως και πολλές φορές κατουράνε κατά την διάρκεια του αγώνα.
next...
seriously ...όταν το άκουσα με έπιασαν τα γέλια. Δεν μιλάμε για 1-2 δεύτερα διαφορά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κόψιμο;θα τα έκανε πάνω του...όπως και πολλές φορές κατουράνε κατά την διάρκεια του αγώνα.
next...
seriously ...όταν το άκουσα με έπιασαν τα γέλια. Δεν μιλάμε για 1-2 δεύτερα διαφορά...
Κοίτα που κολλάει! Έστω ότι ήθελε χέσιμο ρε παιδί μου, το κόψιμο εκεί πάει συνήθως! Και δεν την πάλευε με τίποτα! Έχανε ή δεν έχανε τον αγώνα; Μη με τρελαίνεις τώρα! Ο Τάκης είχε δίκιο, ΕΚΕΙ παίχτηκε η νίκη!
-
nasos79
καλά μιλάμε έχεις τρελή φαντασία έχεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προσωπικό σχόλιο:Αποθέωση και για τρελό γέλιο ο σχολιασμός του ΤΠ στον 2ο ανεφοδιασμό του FA ...'τώρα παίζεται η 1η θέση...'
Σώπα ρε παιδιά...
Είπε τέτοιο πράγμα ?????Αν είναι να γελάω την άλλη φορά θα παρακουλουθώ τον αγώνα με την φωνή στο ON!!!!
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα στη μετάδοση είχα την αίσθηση πως οι εκφωνητές βρήκαν τον τρόπο να αποσυνδέσουν τα νεύρα που συνδέουν την ομιλία από τα αντίστοιχα εγκεφαλικά κύτταρα.
-
Μια χαρά ήταν ο σχολιασμός σήμερα. Σε έναν τόσο βαρετό αγώνα ο Τάκης είπε ότι κρίνετε η πρώτη θέση στο πιτ στοπ του Αλόνσο μπας και ξυπνήσει κανείς αφού οι μισοί θα είχαν κοιμηθεί. Άλλωστε δεν είχε άδικο. Με τη διαφορά στα 11 sec μόνο από πρόβλημα στα πιτ μπορείς να χάσεις.
Απαράδεκτο το ότι σε έναν αγώνα που η μόνη σημαντική φάση ήταν τα 2α πιτ στοπ των Schumacher-Raikkonen κατάφεραν όχι μόνο να μην το πετύχουν ζωντανά, αλλά να μην δείξουν ουτέ καν ριπλέι.
Απαράδεκτο timing. -
Βρήκα άστοχα και εκτός τόπου και χρόνου, τα σχόλια των οδηγών μηχανικών κ.λπ. για τον Σουμάχερ, που τα πήραν το πρωϊ της Κυριακής στο Μονακό. Από τα υπόλοιπα πλάνα, το μόνο που μού άρεσε ήταν το Hummer-limo...
Επίσης ο Παλομπαρίνι τα έχει βάλει με τα νεύρα μας. Εξακολουθεί να μιλάει χωρίς να λέει τίποτα, μόνο και μόνο για να ακούγεται. Χθες έλεγε κάτι ανεκδιήγητα... σε κάποια φάση λέει κάτι σαν 'επιστρέψαμε σε αυτόν τον αγώνα, το γκραν πρι, το σιρκουΐ'. Ελεγε όλες τις λέξεις που γνώριζε!!! Ημαρτον!!!
Τάκηηηηηηη το ξέρεις ότι εσένα κατά βάθος σε συμπαθούμε πολύ, παρά την αυστηρή κριτική. Κάνε κάτιιιιι γι'αυτόν τον άνθρωπο, βοήθειααααααα!!!!!
-
Οφείλω να ομολογήσω ότι η πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη ήταν του Παλομπαρίνι όμως... ...Με την ξανθιά Σουηδέζα που έψαχνε για άντρα γιατι ήταν μόνη της...
Ελπίζω τα στοιχεία της να είναι στην διάθεση μας...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οφείλω να ομολογήσω ότι η πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη ήταν του Παλομπαρίνι όμως... ...Με την ξανθιά Σουηδέζα που έψαχνε για άντρα γιατι ήταν μόνη της...Ελπίζω τα στοιχεία της να είναι στην διάθεση μας...
Ο μεσιέ κουκ μετά τη μικρή, θέλει και Σουδέζα!
Ιδού:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 870#610870 -
-
Δεν 8α πω πολλά λόγια. Ο σχολιασμός ήταν για ακόμη μια φορά απαράδεκτος όπως τα τελευταία χρόνια. Ο ΤΠ όποτε μιλάει δεν βλέπει (οπότε ότι και αν σχολιάσει ζωντανά θα είναι λάθος), ο ΑΠ απλά δεν ξέρει από F1 και κάνει ότι μπορεί.
Γενικά οι μεταδόσεις είναι σε ένα πολύ political correct περιβάλλον που εμένα δεν μου πάει.
Αυτό επίσης που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί πρέπει να βλέπω τα πιτ στοπ οπωσδήποτε και όχι τον αγώνα. Τα διαφημιστικά διαλλείματα τα παίρνουμε για να βλέπουμε όχι τον αγώνα αλλά τα στοπ. Αυτό και αν είναι.Και θα θίξω για ακομη μία φορά το θέμα με τις διαφημίσεις το οποίο είναι ανύκουστο. Γιατί σε κανένα άλλο σπορ δεν διακόπτεται η μετάδοση για διαφημίσεις παρά μόνο στην F1. Σε ολα τα άλλα κανάλια του κόσμου οι διακοπές ίσως και να ειναι περισσότερες αλλά είναι πολύ μικρές της τάξης του λεπτού και μάλιστα ο αγώνα μεταδίσιται σε μικρό παράθυρο. Εδώ απλώς κόβουμε της πανάκριβη απευθείας μετάδοση για να βάλουμε 6-8 λεπτά διαφημίσεων όπου μας καπνίσει. Θα ήθελα να θίξω επίσης ότι όταν τερματίζει ο πρώτος δεν τερματίζουν και οι άλλοι και καλό θα ήταν να βλέπουμε τον τερματισμό με την τελική κατάταξη παρά τη οποιαδήποτε διαφήμιση με 1021 άτοκες δόσεις. Ο κ. ΤΠ που μάλλον δεν έχει αγαπήσει ποτέ το σπορ (ως σπορ και όχι ως lifestyle) θα έπρεπε να καταλαβαίνει ότι η τελική κατάταξη είναι σημαντική σε έναν αγώνα. Δεν μπορώ άλλο να ανοίγω το PC για να βλέπω τον τερματισμό, προς θεού.
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω τους κυρίους του ALPHA ότι έχει σταλεί ήδη γράμμα στη FIA gia τις μεταδόσεις του ALPHA TV η οποία έχει κοινοποιηθεί και στο κανάλι για να δράσουν αυτοί πια μήπως και βελτιωθεί το ζήτημα.
Αχ τι ωραία που ήταν επί εποχή Σταθάκη....
-
Tα λεγόμενα σου εμπεδώθηκαν, τελετή λήξης.
-
Λογω ελλειψης εγκαιρου torrent απο μεταδοση ITV τελικα παρακολουθησα την μεταδοση απο torrent του Alpha. Με τα καλυτερα ηχεια του υπολογιστη σε σχεση με την τηλεοραση ηταν πολυ ευκολο να ξεχωρισεις στην μεταδοση ποτε μιλαει ο Τακης και ποτε ο Ανδρεας (απο τα ηχεια της τηλεορασης φορες τους μπερδευω). Μαλιστα εχω πολλα θετικα να πω για την μεταδοση αφου δεν ακουσα τιποτα παραταιρο και ακομα και τα σχολια του Ανδρεα δεν με ενοχλησαν (ο,τι μπορει κανει ο ανθρωπος). Θετικα τα σχολια του Τακη και προσεξα πως στα incar πλανα (απο την καμερα πανω απο τον οδηγο) σταματουσε αμεσως τον σχολιασμο για να μας αφησει να τα απολαυσουμε.
Βεβαια δεν ειδα το pre-race show απο το Μονακο, οποτε ισως για αυτο να εχω την αισθηση οτι γλιτωσα τις αλλοτριες χαριτωμενιες της μεταδοσης.
All in all, εμεινα ευχαριστημενος απο την μεταδοση αυτου του βαρετου αγωνα.
-
Μερικές παρατηρήσεις κι από εμένα-αν και έχουν ξαναειπωθεί.
Ο Παλ(ι)ομπαρίνι αντί να πάει να περιγράψει το Τσιταντέλα-Σαλερνιτάνα,τον βάζουν να περιγράψει GP.Not bad!
Και οι δύο εξακολουθούν να μιλούν κατά τη διάρκεια των in-car πλάνων.Δεν καταλαβαίνουν ότι ο ήχος από τους V8 είναι πολύ σημαντικότερος από οτιδήποτε έχουν να πουν?Επιτέλους
Είναι και μερικές στιγμές που ο ΤΠ νομίζεις ότι βρίσκετε σε άλλον πλανήτη ...άλλα βλέπουμε στους δέκτες μας και άλλα περιγράφει!
Για τις διαφημίσεις τι να πω...ευτυχώς που τις διακόπτουν και βλέπουμε και λίγο αγώνα
Και τέλος...πού είναι ο Α.Τ.?Η καλύτερη μετάδοση μακράν με τον Α.Τ. στο σχολιασμό. -
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Για τις διαφημίσεις τι να πω...ευτυχώς που τις διακόπτουν και βλέπουμε και λίγο αγώνα
Ωραίο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ωραίο!
Το ωραιο που το ειδες
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Και οι δύο εξακολουθούν να μιλούν κατά τη διάρκεια των in-car πλάνων.Δεν καταλαβαίνουν ότι ο ήχος από τους V8 είναι πολύ σημαντικότερος από οτιδήποτε έχουν να πουν?Επιτέλους
Ενώ να διακόπτουν κάθε φορά αυτό που λένε (ό,τι κι αν είναι) επειδή παίζει ο σκηνοθέτης με τις κάμερες και τα in-car είναι καλύτερο...
Κάποτε που βλέπαμε 2-3 incar σε κάθε GP, ναι, έπρεπε να σταματάνε, τώρα που κάθε 3ο πλάνο είναι incar (onboard, 'on-wing', κλπ), ή ας μη μιλάνε καθόλου ή ας σταματήσει αυτή η ανοησία της διακοπής της περιγραφής όταν παίζει Incar.για μένα 2 είναι οι απόλυτες λύσεις, αλλά για αυτούς που δεν τους νοιάζει το live timing και η ταυτόχρονη παρακολούθηση μέσω δικτύου:
α) Όταν κόβουν για διαφημίσεις, να ξαναρχίζουν από κει που διέκοψαν. Στο τέλος η μετάδοση του GP θα τελειώσει κανα 20λεπτο μετά το κανονικόμ, αλλά δε βαριέσαι...
β) Μετάδοση του GP σε μαγνητοσκόπηση ΚΑΙ το βράδυ (πέρα από το συνηθισμένο live του μεσημεριού), χαράματα της επομένης, ΧΩΡΙΣ περιγραφή, ΜΟΝΟ φυσικό ήχο. Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να μη μάθω τίποτα όλη μέρα και να παρακολουθήσω ΑΥΤΗ τη βραδυνή μετάδοση.
Αλλά νομίζω ελάχιστοι θα ήθελαν συνολικά μία από τις παραπάνω, που επαναλαμβάνω, μάλλον είναι οι απόλυτες λύσεις. Όλα τα άλλα (λίγες διαφημίσεις, καλύτερη περιγραφή, κλπ) μάλλον είναι εκτός (ελληνικής) πραγματικότητας.
-
Συμφωνώ με τον JarnoT και στις δύο λύσεις. Πλολύ σωστά τέθηκαν οι προτάσεις.
Όσο για τα Incar πλάνα δεν είναι πια τόσο σημαντικό όσο παλιότερα. Το θέμα δεν είναι ότι δεν σταματάνε νε μιλάνε αλλά το τί λένε γιατί τις περισσότερες φορές μόνο η Λαμπίρη λέει περισσότερα κουτσομπολιά από τον Τ.Π. -
Ο χρήστης maDDim έγραψε:
Γιατί σε κανένα άλλο σπορ δεν διακόπτεται η μετάδοση για διαφημίσεις παρά μόνο στην F1.(Ωραια αν το θελεις ετσι να κανουν μια διακοπη 15 λεπτων στον 30ο-35ο γυρο περιπου.Εισαι ευχαριστημενος μετα με αυτο? Ολα δικα μας τα θελουμε μου φαινεται.Μηπως να μας τα γραφουν σε dvd και να μας στα στελνουν?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Γιατί σε κανένα άλλο σπορ δεν διακόπτεται η μετάδοση για διαφημίσεις παρά μόνο στην F1.(
Ωραια αν το θελεις ετσι να κανουν μια διακοπη 15 λεπτων στον 30ο-35ο γυρο περιπου.Εισαι ευχαριστημενος μετα με αυτο? Ολα δικα μας τα θελουμε μου φαινεται.Μηπως να μας τα γραφουν σε dvd και να μας στα στελνουν?
Καλή ιδέα , δεν θα χάνουμε ουτε ενα δευτερόλεπτο .....
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη