-
TRAVELLER εσύ τι δουλειά έχεις στην F1; Πίσω στό μπάσκετ!
nasos79 τώρα τις είπες καλύτερα τις χρονολογίες.
Σίγουρα η γενικότερη αναξιοπιστία της McLaren επηρρέασε την εικόνα της Mercedes, αν και η δεύτερη έχει ΙΜΟ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
TRAVELLER εσύ τι δουλειά έχεις στην F1; Πίσω στό μπάσκετ!Ελα ντε, είμαι έξω από τα νερά μου
Βλέπω πολύ πάντως *(από την εποχή του ...Πέτερσον και δώθε )*και διαβάζω τι γράφουν τα παιδιά εδώ
-
Ευτυχώς στη συνέντευξη τύπου έκαναν αυτό που είχε ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ...ευτυχώς!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ποιο από τα δύο ...μενεκέν που μετέδιδαν έκανε σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Πολωνού;;
Ο ΤΠ ήταν που είπε, 'ό,τι χάνει ο Kubica σε εξωτερική εμφάνιση, το αναπληρώνει σε... (κάτι άλλο)'.
Σε 'ταχυτητα' ειναι το κατι άλλο. Και το είπε ο Αλεν Πουρναρακης-Ντελόν.
-
Έχω μια ερώτηση(άσχετη με το θέμα) και δεν θέλω να ανοίξω τζάμπα νέο topic... Αν πάρει ο Σούμι το πρωτάθλημα ποιος θα έχει το Νο 1 ???
ΟΕΟ?
-
Κανένας. Η πρωταθλήτρια στο κατασκευαστών θα έχει τα 0 και 2.
-
Χμμ... Έχει γίνει ξανά αυτό?? Δεν το ήξερα..
-
Ο Hill είχε 2 χρονιές το 0 (92-93??), αλλά δε θυμάμαι περισσότερα.
-
Όποτε δεν τρέχει ο πρωταθλητής την επόμενη σεζόν. Π.χ. το 1971, 1994.
-
Διαφημίσεις ιστορικό, από τις 15:00-15:30 2 πεντάλεπτα, από τις 15:30-16:00 2 πεντάλεπτα, από τις 16:00-έως το 16:20 2 πεντάλεπτα.
Σαν να έιχαν καπέλο, δεν νομέζεται; -
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Διαφημίσεις ιστορικό, από τις 15:00-15:30 2 πεντάλεπτα, από τις 15:30-16:00 2 πεντάλεπτα, από τις 16:00-έως το 16:20 2 πεντάλεπτα.
Σαν να έιχαν καπέλο, δεν νομέζεται;τώρα κατάλαβα...μετά το post του ATHEL, ξέρετε γιατί μας φάνηκε πολύ?
κράτησε λίγο ο αγώνας της Monza λόγω των υψηλών ταχυτήτων μόλις 1h 14m ...με 30 λεπτά διαφημίσεις είδαμε τα τρομερά 44 λεπτά!Διακόψαμε τις διαφημίσεις να δείτε F1...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ποιο από τα δύο ...μενεκέν που μετέδιδαν έκανε σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Πολωνού;;
Ο ΤΠ ήταν που είπε, 'ό,τι χάνει ο Kubica σε εξωτερική εμφάνιση, το αναπληρώνει σε... (κάτι άλλο)'.
Σε 'ταχυτητα' ειναι το κατι άλλο. Και το είπε ο Αλεν Πουρναρακης-Ντελόν.
Το άκουσα και μου έκανε τρομερά άσχημη εντύπωση... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
Σκεφτείτε ένας σχολιαστής ποδοσφαίρου να έλεγε 'μπορεί ο Καραγκούνης να μοιάζει με τον Κουασιμόδο, αλλά προσφέρει πολλά στην ομάδα του'
Θα ξαναέπιανε μικρόφωνο στη ζωή του? -
Πράγματι όταν οι σχολιαστές (γενικώς ) αποκτούν κάποια εμπειρία-άνεση-οικειότητα με το μικρόφωνο,πολλές φορές τα σχόλιά τους ξεφεύγουν από αυτό που πολλοί θεωρούμε 'πρέπον'.
Τρανό παράδειγμα πρόσφατα στο basket
Ειδικά όμως με τον ΤΠ νομίζω πως αρκετοί από εδώ μέσα παραμονεύουν στη γωνία και ψάχνουν αφορμή για να χτυπήσουν με το παραμικρό σχόλιό του
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ειδικά όμως με τον ΤΠ νομίζω πως αρκετοί από εδώ μέσα παραμονεύουν στη γωνία και ψάχνουν αφορμή για να χτυπήσουν με το παραμικρό σχόλιό του
λάθος νομίζεις...τα ίδια γράφονταν και για τον Σκουντή στο θέμα με την εθνική μπάσκετ...
-
Απαραδεκτος ο ΤΠ το σχολιο για την εμφάνιση του Κουμπιτσα....
Απαράδεκτος ο Παλομπαρίνι που πετάγετε σαν σφηνοπ..... και διακόπτει τον συνομιλιτή του (ακομα κι αν αυτος λέει μλκιες)
Απαράδεκτοι οι υπεύθυνοι του σταθμου για τις ΠΑΡΑ πολλές διαφημίσεις... πρώτη φορα εβαλαν τοσες πολλές.... -
Προσωπικά δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του πάνω στην F1, ούτε η δουλειά που κάνει είναι εύκολη, αλλά από ένα σημείο και μετά, φένεται να χάνει την μπάλα.
Οσο αφορά τις διαφημίσεις, δεν ευθύνεται αυτός αλλά ο ΑΛΦΑ, οι διαφημίσεις είναι αναγκαίες για την επιβίωση του σταθμού, αλλά από 1 ώρα και 14 λεπτά, μόνο στην πρωτη ώρα 20 λεπτά διαφημίσεων, μας έχουν κουράσει. -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ειδικά όμως με τον ΤΠ νομίζω πως αρκετοί από εδώ μέσα παραμονεύουν στη γωνία και ψάχνουν αφορμή για να χτυπήσουν με το παραμικρό σχόλιό τουEγώ προσωπικά ούτε καν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι το είπε ο Πουρναράκης, αυτό περί ομορφιάς, είχα την εντύπωση ότι το είπε ο έταιρος της παρέας... Οπότε δε νομίζω ότι ψάχνω αφορμή... Και οι Jeremy Clarkson, LJKS, ΚΚ, ΣΧ να είχαν κάνει τέτοιο σχόλιο, εξίσου θα εξοργιζόμουν...
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Προσωπικά δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του πάνω στην F1, ούτε η δουλειά που κάνει είναι εύκολη, αλλά από ένα σημείο και μετά, φένεται να χάνει την μπάλα.
Οσο αφορά τις διαφημίσεις, δεν ευθύνεται αυτός αλλά ο ΑΛΦΑ, οι διαφημίσεις είναι αναγκαίες για την επιβίωση του σταθμού, αλλά από 1 ώρα και 14 λεπτά, μόνο στην πρωτη ώρα 20 λεπτά διαφημίσεων, μας έχουν κουράσει.Αντε να τελειώνει με το καλό η σύμβαση του Alpha μήπως και παει κατα ERT μεριά γιατί αλλιώς δεν βλέπουμε άσπρη μέρα, αυτό που εγινε στο Ιταλικό ήταν τουλάχιστο εξωφρενικό. Μένει να προλάβω να βάλω την πιατέλα γιατί στους τελευταίους αγώνες θα δείχνει μόνο διαφημίσεις και θα κάνουν μερικά διαλήματα για τον αγώνα.... αίσχος
-
Ευτυχώς ο ALTER βάζει καμμια καλη ελληνικη ταινία και μπορώ να παρακολουθήσω λιγο τι γίνεται στον αγώνα.
Τις προάλλες είχε Ψάλτη. Χάρη σ'αυτόν είδα αρχή και τέλος του γκραν πριξ.
Ειλικρινά απαράδεκτα σχόλια σε μόνιμη βάση (από όλους), ατυχέστατα (από όλους), αβάσιμα (από όλους) και το χειρότερο είναι που δεν υπάρχει αμεροληψία. Πεντακάθαρα φαίνεται ορισμένες φορές ο οπαδισμός τους (από όλους).
Να'ναι καλά το ΑΛΤΕΡ!
-
και μπορει η αληθεια(νομιζουν) να ειναι οτι ο μεσος τηλεθεατης της φ1 θελει να βλεπει lifestyle και formula unas και μαλακιες. αλλα θα ηταν καλυτερα να εψαχναν να βρουν κανα στατιστικο ή αλλες χρησιμες πληροφοριες λες και καλυπτουν εντελως το αγωνιστικο κομματι και δειχνουν και λιγο περιτηλιγμα.
βλακειες κατα τη γνωμη μου , αντι να προσπαθουν να ελκουν τον φανατικο οπαδο της φορμουλα 1 που θα ειναι και πιστος προσπαθουν να πιασουν τον καθε τυχοντα περιστασιακο τηλεθεατη που δεν εχει ιδεα για το αθλημα ........και πως να εχει?
εμεις ειμαστε φιλοι της φ1 και αυτη η μεταδωση κατα πλειοψηφια δεν μας ικανοποιει.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη