-
-
Τι έγινε ξαφνικά ξαναυποστηρίζετε το Auto Τρίτη;
-
Ρε μλκ ελεος.Μα ελεος ομως. Τη φωτο βρηκα απο αλλο φορουμ και τη θεωρησα καταπληκτικη,ειδικα την πρωτη γι αυτο την εβαλα.Δε πα να ηταν κι απο σενα τραβηγμενη,παλι θα την εβαζα.Α και σορρυ που δεν εβαλα πηγη της φωτο : alfisti.gr και στο οποιο μπηκε απο το autotriti.gr.
-
Όσα και να βάλω λίγα είναι
Μα υπάρχει πιο όμορφο αμάξι? Και ξανά
Πιστεύω πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον 100χιλιάρικα για να πάρεις κάτι αντίστοιχο(και πάλι....)!
Και πάει λέγοντας ..................... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πανεμορφος συνδυασμος χρωματος ζαντας-ηλιοροφης...
Οι ζαντες αυτες γνωριζουμε οτι σιγουρα βγαινουν σε 18αρες για την Brera/159.
Mηπως αυτο φοραει τις 19αρες της 8C? Φαινονται μεγαλυτερες απο 18αρες... -
ειμαι ο κλαμπ κ μολις τελειωσα..
ατιμη κοινωνια..τι κριμα να μην προλαβαινω οσα αυτοκινητα μου αρεσουν(εννοωντας οτι δεν προλαβαινω να βγαλω τοσα χρηματα! )..ηδη φτασαμε στα 3 τον αριθμο,ελπιζω να μην αυξηθουν..
ελπιζω οταν βγει η νεα μπρερα,να εχω μαζεψει το καταλληλο κομποδεμα κ φυσικα να ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εξισου ομορφη..κ πισωκινητη βεβαιως βεβαιως.. (οχι οτι κ μπροστα θα με χαλουσε.. ) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πανεμορφος συνδυασμος χρωματος ζαντας-ηλιοροφης...
Οι ζαντες αυτες γνωριζουμε οτι σιγουρα βγαινουν σε 18αρες για την Brera/159.
Mηπως αυτο φοραει τις 19αρες της 8C? Φαινονται μεγαλυτερες απο 18αρες...Πλεον με το πακετο Ti αλλα και σαν ξεχωριστο extra βγαινουν και σε 19αρες!
-
Ήρθε το αμάξι μου??
Και το χουν αυτοί οι άμπαλοι??@ Κίκιζας: οι ζάντες είναι 19αρες και είναι υποχρεωτική αυτή η διάσταση με το ΤΙ pack. Της 8C οι ζάντες είναι ίδιες απλά σε 20'.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ήρθε το αμάξι μου??
Και το χουν αυτοί οι άμπαλοι??@ Κίκιζας: οι ζάντες είναι 19αρες και είναι υποχρεωτική αυτή η διάσταση με το ΤΙ pack. Της 8C οι ζάντες είναι ίδιες απλά σε 20'.
Α, μαλιστα, ναι στην 8C ειναι πιο μεγαλες, το ειχα ξεχασει...Το εχουν γενικα οι Ιταλοι με τις ζαντες ενα φετιχ. Βγαζουν απειρες διαφορετικες για ολα τα γουστα, και καλα κανουν.
Προσωπικα παντως στην χωρα που ζουμε με πολλα 'χαντακια' να παραμονευουν,
δεν θα εβαζα πανω απο 18αρα στο ιδιο σχεδιο με αυτη βεβαια , ακομα και αν βελτιωνεται τιμονι-κρατημα, και μου τις εκαναν και δωρο... -
Και γω την ίδια απαίτηση είχα δηλ να μου βάλουν τις 18αρες του Πασκάλη. Επέμεναν όμως οι άσχετοι Έλληνες αντιπρόσωποι ότι Brera ΤΙ=19αρες, οπότε μου χρέωσαν το 1000αρικακι και ησύχασα!
-
Και γω την ίδια απαίτηση είχα δηλ να μου βάλουν τις 18αρες του Πασκάλη. Επέμεναν όμως οι άσχετοι Έλληνες αντιπρόσωποι ότι Brera ΤΙ=19αρες, οπότε μου χρέωσαν το 1000αρικακι και ησύχασα!Που ειναι ο GB και η/ο AP στα 'δυσκολα' ? , οεο...
-
Eιναι απο μονο του θεμα οι 19αρες αλλα αν βαλεις και το 40αρι προφιλ.. Θα κνουμε τραμπα,μια βδομαδα εσυ 18αρες μια βδομαδα εγω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eιναι απο μονο του θεμα οι 19αρες αλλα αν βαλεις και το 40αρι προφιλ.. Θα κνουμε τραμπα,μια βδομαδα εσυ 18αρες μια βδομαδα εγω...Για 19αρες είναι καλό το προφίλ! Οι περισσότερες έχουν 35αρι προφίλ! Γενικά αν παρατηρήσεις τα προφίλ τα κρατάει μεγάλα η Alfa! Μάλλον θα έχουν ακούσει για κάτι τρελαμένους αλφίστι λίγο πιο νοτιοανατολικά και τους δρόμους που κυκλοφορούν...
-
@πασχος
40αρι προφιλ σε τι πελμα??? γιατι δε λεει κατι αυτο απο μονο του -
Και γω την ίδια απαίτηση είχα δηλ να μου βάλουν τις 18αρες του Πασκάλη. Επέμεναν όμως οι άσχετοι Έλληνες αντιπρόσωποι ότι Brera ΤΙ=19αρες, οπότε μου χρέωσαν το 1000αρικακι και ησύχασα!
Που ειναι ο GB και η/ο AP στα 'δυσκολα' ? , οεο...
Τώρα που το σκασα το χιλιάρικο και που θα σκάω 1000-1200 για λάστιχα τι να τους κάνω...έγινε η ζημιά...
τραβάτε με κι ας κλαίω είναι η φάση αλλά τέσπα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@πασχος
40αρι προφιλ σε τι πελμα??? γιατι δε λεει κατι αυτο απο μονο τουΓια 235 μιλάω γενικά. Αν δεις κάτι BMWδακια με 19αρια, θα δεις τα μπροστά τους είναι 235/35. Αντίστοιχα και κάποια ΜΒ.
εδιτ: Που βρέθηκες εσύ ρε Κιούση απτο πουθενά?? Νόμιζα απαντάω στον Πασκάλη!
-
Τώρα που το σκασα το χιλιάρικο και που θα σκάω 1000-1200 για λάστιχα τι να τους κάνω...έγινε η ζημιά...
Δεν καταλαβα ακριβως...Εσκασες 1000αρικακι για να φορεσουν τις 18αρες που ηθελες?, η
σου χρεωσαν με το ετσι θελω τις 19αρες? (το δευτερο ειναι ακομα χειροτερο. ) -
@στεφ
ειναι οντως μικρο προφιλ τους, πιο μικρο και απο το citroen μου..να προσεχεις πεζοδρομια και να ευχεσαι να μην ειναι πολυ σκληρη η ανατηση γιατι θα φας μεγαλες ξενερες
-
Δεν καταλαβα ακριβως...Εσκασες 1000αρικακι για να φορεσουν τις 18αρες που ηθελες?, η
σου χρεωσαν με το ετσι θελω τις 19αρες? (το δευτερο ειναι ακομα χειροτερο. )Οι 19αρες είναι υποχρεωτικές με το ΤΙ pack. Εγώ ψάχτηκα μπας και μου βάλουν 18αρες. Αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται. Οπότε πλήρωσα το 1000ρικο που έχουν τα 19αρια.
Αντίθετα στην 159 ΤΙ μπορείς να βάλεις και 18αρες και 19αρες και να γλιτώσεις κόστος και πιθανά προβλήματα στους ανεκδιήγητους ελληνικούς δρόμους!
Εδιτ: μλκ λέω!! 1300€ οι ζάντες και δεν με χάλασε καθόλου!!
http://img41.imageshack.us/i/51133831.tif/
Αlfa Romeo Brera/Spider