Aug 17, 2008, 10:44 PM

Ο χρήστης IKE έγραψε:

Α, το άλλο που παρατήρησα είναι πως η Delta είναι ένα μεγάλο Bravo, ενώ η Mazda, όταν παίρνει πλαίσιο της Ford, το αλλάζει τόσο, που πια δεν είναι τη Ford... Πολλές φορές, η Mazda, που σε μέγεθος είναι το 1/20 της Ford, της δίνει και πατώματα της μαμάς της... Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, δεν ξέρω μόνον αν είναι έστω και λίγο αληθή.

Προς τι η ειρωνία? Διαφωνείς κάπου? Η Ford εκτός από μηχανικά μέρη της mazda πχ χρησιμοποιεί κατα κόρον και μηχανικά μέρη Volvo, από κινητήρες έως πλαίσια κ.α. Τα περισσότερα επιβατικά μοντέλα της Ford σε ευρώπη και ΗΠΑ έχουν κάποια βασικά μηχανικά μέρη Volvo. Σου φαίνεται και αυτό παράλογο ή λες να είμαι volvisti?

Πιο πριν, έγραψες αυτό:

Όσο για το ότι τα mazda βασίζονται σε πλαίσια Ford είναι ανακριβές σαν γενικότητα. Κοινά μηχανικά μέρη έχουν ενίοτε αλλά ειδικά σε πλαίσιο/αναρτήσεις συνήθως τα μέρη αυτά έχουν προέλευση mazda και χρησιμοποιούνται σε ford και όχι το ανάποδο.

Αν έγραφε κάποιος άλλος, πχ έγω 'Το πάτωμα του Punto, βασίζεται στο πάτωμα της Ypsilon, καθώς η Lancia χάρη στην εμπειρία της στους αγώνες με την Stratos την 037 και βέβαια την Deltona, είναι σαφώς ικανότερη της Fiat στην εξέλιξη πατωμάτων', εσύ θα μου απαντούσες σοβαρά;

Εγώ απ' όσο έχω διαβάσει, όλα τα πατώματα που χρησιμοποιεί η Mazda στα καθημερινά της αυτοκίνητα, είναι προέλευσης Ford. Και μου φαίνεται λογικό, αφού το ίδιο ισχύει και για τις Audi, Seat, Skoda, όλα τα πατώματα είναι της VW, τα ίδια και για τους Ιταλούς κλπ κλπ... Ο μεγάλος, δανείζει στους μικρούς και θυγατρικούς. Εντάξει, η Ford θα παρει ένα μοτέρ από την Volvo αν λέει κάτι, ή η Fiat λίγη alcadara από την Lancia, αλλά αυτά είναι ψιλά πράγματα...
Τώρα γιατί η Mazda να είναι ξεχωριστή περίπτωση, θα ήθελα να μας το εξηγήσεις, γιατί εγώ δεν το καταλαβαίνω. Την ίδια ξεχωριστή περίπτωση για σένα, διακρίνω στην ερμηνεία της εξίσωσης διαφορετικό μετατρόχιο-μεταξόνιο=διαφορετικό πάτωμα...