-
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους δινουν αρκετα χρηματα για να παρουν ακριβο αυτοκινητο αλλα οχι οπωσδηποτε αυτο να ειναι bmw mercedes audi μαρεσει να βλεπω στους δρμους ακριβες προτασεις κι αλλων κατασκευαστων οπως alfa brera
-
Brera: υπεροχο γλυπτο κινουμενο σε τεσσερις τροχους.
-
Με σκοτωσες τωρα
Αυτο το αμαξι θελω να το παρω για να το βαλω στο σαλονι μου
Ειναι το Supercar (απο θεμα εμφανισης) των φτωχων -
Το πισω μερος της δεν μου αρεσει..
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Το πισω μερος της δεν μου αρεσει..Εμένα επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα, αυτό είναι το σημείο του αυτοκινήτου που μου αρέσει περισσότερο. Απλά ηδονή....Περίσσεια πληθωρικότητα και στυλ...
Ίσως ότι πιο κομψό και κλασσάτο αμάξι μέχρι πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω σε αξία άλλων αυτοκινήτων....
Δες τα video του EDDIE πιο πάνω που ο εκκεντρικός Ιταλός φωτογράφος κυκλοφορεί ανά την Ευρώπη με την matte Brera I.I (italia independent)... Σίγουρα είναι αμάξι που προκαλεί ακόμα και με το όνομα του.
Εξάλλου η Brera ονομάστηκε έτσι γιατί ήθελαν να γίνονται συνειρμοί με τα έργα τέχνης, αφού η Brera είναι μια cult & funcy συνοικία στο Μilano, συνοικία με έμφαση στις καλές τέχνες....σσ. κάτι άσχετο αλλά το πίσω μέρος τις Panamera μοιάζει κάπου?
-
και οι 2 εχουν κ@λαρες!!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εμένα επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα, αυτό είναι το σημείο του αυτοκινήτου που μου αρέσει περισσότερο. Απλά ηδονή....Περίσσεια πληθωρικότητα και στυλ...
Ίσως ότι πιο κομψό και κλασσάτο αμάξι μέχρι πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω σε αξία άλλων αυτοκινήτων....Δεν ξερω ισως ειναι μονο δικη μου αισθηση αλλα οταν βλεπω το πισω μερος της brera μου φαινεται οτι μοιαζει με...μπροστινο μερος(οχι με το μπροστινο ,εννοω βλεποντας το απο πισω θυμιζει μπροστινο μερος αυτοκινητου),ισως αυτο να οφειλεται στο σχεδιο των φαναριων.Το εσωτερικο ειναι πολυ καλο.
και οι 2 εχουν κ@λαρες!!!
Ξερω τι ονειρευεσαι,την πρωτη μεσα στη δευτερη και εισαι οδηγος.
-
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
και οι 2 εχουν κ@λαρες!!!Ξερω τι ονειρευεσαι,την πρωτη μεσα στη δευτερη και εισαι οδηγος.
με πιανεις...
-
ο 1750 της brera μπορει να ανεβει στα 235 hp οπως της giulietta QV?
-
Για το χρώμα που ρώτησαν κάποιοι...
-
Το προτιμώ στην Spider αυτό το χρώμα, ενώ στην Brera το Missano είναι πιο αρμόζων λόγω όγκου
-
-
-
-
H Brera του Forza είναι italia independiente και άρα πρέπει να ποσταριστεί στο τοπικό του Lapo.
Δεν το κάνουν ΟΛΕΣ οι Brera αυτό. -
Nα το παρω...χωραει εστω και ενας πισω.....απο ιταλια ..εδω λιγες και αστρονομικες..Υπαρχει κανεις που εχει, να απαντησει. 1) χωραει να καθησει πισω, εστω και στριμωγμενα ενας η ειναι απλα διακοσμητικες οι πισω θεσεις. ..................2) δυο η τρεις ,που πουλιουνται ,μεσω car.gr, ειναι πολυ ακριβες,εν συγκρισει με ιταλια ιδιαιτερα, υπαρχει καποιος εμπορος,να αναλαβει το πακετο ολο...και με δοσεις,με προκαταβολη το 50%..ευχαριστω
Αlfa Romeo Brera/Spider