-
Joe Bar Team, το άβατάρ σου από ποιό επεισόδιο είναι;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ωραίο...χρώμα
ΜΑΣ
ΕΧΕΙΣ
ΠΡΗΞΕΙΠοιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?? Δε φταίω εγώ αν δε πιάνεται τα 'αστεία' μου. Το 'ωραίο χρώμα' πήγαινε για τη κοπελίτσα...εξ'ου και οι τελίτσες μετά το 'ωραίο'.
-
Eιναι πολυ ψαγμενα αστεια γιαυτο...
-
Εγω το καταλαβα παντως...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλήθεια, Krus, η Brera επηρεάζεται από ανωμαλίες (ειδικά ο πίσω άξονας) όπως έγραφε ο Τσιγκρής; Κοπανάει όπως έγραφε ο Τσιγκρής; Γιατί τα δικά μου ευρήματα στο τιμόνι της δεν έδειξαν κάτι τέτοιο... Τα δικά σου;Δεν ξέρω τι έχει γράψει. Αν είσαι πλακωμένος στη στροφή και περάσεις από εγκάρσια ανωμαλία, φυσικά και επηρεάζεται. Περί κοπανήματος, ξέρω να μιλήσω μόνο για 159, αλλά υποψιάζομαι ότι δεν έχουν σοβαρές διαφορές. Η νορμάλ 159 δεν κοπανάει πουθενά. Η ti με τις 19άρες που έχω οδηγήσει και περισσότερο κοπανάει στις άσχημες λακούβες, αλλά αυτό είναι κυρίως θέμα ελαστικού. Γενικά, έχει ερωτεύσιμη οδική συμπεριφορά, κρύβοντας στο 95% των περιπτώσεων το μεγάλο βάρος της. Ακόμα και με τον 2,2 το αυτοκίνητο είναι σβέλτο.
-
Αν σας πω οτι στις φωτογραφιες δεν προσεξα την γκομενα καθολου θα με πιστεψετε?????
-
αν εχεις τετοιο εργαλείο θα ηταν βλακεία να εχεις μόνο μία γκόμενα
-
-
απλά θέλω να πω ότι ενώ είμαι ερωτευμένος με την Brera,
δεν μπορώ να την πάρω γιατι σαν 1,99 δεν χοράω...
τρελαμένος με το αμάξι, κανόνιζα να το κατεβάσω από γερμανία, βρήκα τα λεφτά, διάλεξα την έκδοση την 2,4 πετρέλαιο, και λέω θα πάω να την δω. και φευ!!!!ΔΕΝ ΧΟΡΑΩ ούτε με σφαίρες....
γιατί;την τύχη μου!
/g -
Τα πετρέλαια πως και τα σκέφτεστε; Τα άφησαν επιτέλους ή θα το κυκλοφορείτε στη ζούλα;
Εκτος και αν είστε απο τους τυχερους... -
στην ζούλα, όπως και το Α4 3.0 TDi εδώ και ένα χρόνο.
άπαξ και οδηγήσεις καλό δυνατό πετρέλαιο δεν υπάρχει γυρισμός. Ακόμα και Fiat Panda το κατοσταράκι απαρνιέμαι μέσα στην πόλη για τη ροπή του audi
σορρυ για το off topicόσο για την brera, την τύχη μου να πάρει! και πολύ μου άρεσε! και με το 2,4 απογειώνεται και δεν καίει και τίποτα
/g -
Και πως το δηλώνεις στο τελωνείο; Δε σου ζητάνε βεβαίωση οτι είσαι δημότης πόλης εκτός Αθηνών (εκτός και αν είσαι από τους τυχερους... );
Κοίτα, να σου πω ότι σε ζηλεύω, θα σου πω ψέματα (κυρίως γιατί είμαι χέστης σε τέτοια θέματα).
Να σου πω ότι επικροτώ την πρακτική σου πάλι ψέματα θα σου πω.. (γιατί ζηλεύω και θα ήθελα να παίξω και εγώ αλλά χωρίς άγχος... )
Από την άλλη, τέτοιοι γελοίοι που είναι (μάλιστα πρόσφατα μας τα ξανάπανε ότι αποκλείεται να τα αφήσουν στο κέντρο) τέτοια συμπεριφορά τους χρειάζεται...αλλάζεις και τα σήματα απέξω και σιγά μην το πάρουν χαμπάρι...
τι να πω...
Πάντως εγώ χωράω στη μπρέρα αλλά δεν έχω λεφτά να την πάρω (στα λεφτά της αυτήν που προτείνεις ακριβώς θα έπαιρνα επίσης)! Οπότε έχουμε πρόβλημα και οι δύο! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα πετρέλαια πως και τα σκέφτεστε; Τα άφησαν επιτέλους ή θα το κυκλοφορείτε στη ζούλα;
Εκτος και αν είστε απο τους τυχερους...Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα !!!
ευτυχώς
-
Γαμώτο, ναι...
-
εγώ είμαι από τους τυχερούς...
και ρωτάω...με τα πετρέλαια που έχουμε, είναι 100% κανένας σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα??
-
καταρχήν συγγνώμη για το off topic,
κατά δεύτερον το αμάξι έχει ακόμα όλα τα σήματα πάνω του.
κατά τρίτον, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο γερμανός ο βέλγος ο ιταλός κυκλοφορεί δίπλα μου με τα ντιζελάκια του και αυτός είναι μια χαρά και εγώ παράνομος. Αρα δεν δίνω δεκάρα γι αυτούς...
τέταρτον το αμάξι εκτελωνίστηκε κανονικά και έχει πινακίδες αχαίας με μια απλή υπεύθυνη δήλωση κατοικίας στην αχαία. Καμία σχέση με το που κάνω δήλωση!και τέλος, είναι απίστευτο να πηγαίνεις με 200 και να καίει 7,2 στα 100
όσο για την brera, έχοντας οδηγήσει την 159 με το ίδιο μοτερ στην ιταλία, το 2,4 μπορώ να σας πω ότι θα ήταν μαγεία
την λιχουδιά μου να πάρει που μικρός έτρωγα όλο το φαί μου αλλα όχι μόνο, και του δίπλα, του απέναντι και ψήλωσα/g
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
καταρχήν συγγνώμη για το off topic,
/gΝαι... αλλά με τρώει γμτ...
Υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις κατοικία στην αχαϊα (και θα το χρησιμοποιείς εκεί) ή ότι είσαι δημότης Πάτρας π.χ. ;
Αν το έχεις νομιμότατα στην Κόρινθο (π.χ.) μπορείς να το φέρεις Αθήνα; Αν σε σταματήσουν σε γράφουν ή δικαιολογείται να το φέρεις ως επισκέπτης (τους ξένους γιατί δεν τους γράφουν;; ) ;
Τα καλύτερα αυτοκίνητα είναι γμτ...
Και εγώ έτρωγα το φαϊ μου αλλά το πήρα σε μπάκα, οπότε υπάρχουν και χειρότερα φίλε μου!!! -
πάλι off topic,
μια φορά με σταματήσαν για ταχύτητα, καμία παρατήρηση για το αμάξι, αν πέσεις σε παπαρίστικο στρουμφάκι δεν ξέρω τι και πως
υπεύθυνη δήλωση κατοικίας και έτσι η άδεια βγήκε εκεί.
στην αττική οδό είσαι νόμιμος,
αν πηγαίνεις πειραιά είσαι νόμιμος,
δεν ξέρω τι παίζει με τους ξένους
με το πετρέλαιο, μόνο γνωστής εταιρείας που έχει το κοχύλι, με τα άλλα χμ, όχι και τόσο καλής απόδοσης
όσον αφορά το αμάξι;
στο άνοιγμα από τα 100-120 έχω ρίξει σε ότι μπορείς να φανταστείς καίγοντας πάντα λιγότερα από 10 λτρ
/g -
Mας άναψες φωτιές μεσημεριάτικα..
-
Παρακαλούνται οι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά από την οθόνη του υπολογιστή...
Αlfa Romeo Brera/Spider