-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι γρήγορη η Brera 3.2 σε σχέση με τι???
Εκεί πρέπει να δούμε...γιατί η πίστα λέει άλλα πράγματα...εκτός αν δε ξέρουν να οδηγούν βέβαια
Είναι γρήγορη σε γι' αυτό που ΘΕΛΩ, που ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΕΓΩ και δεν με ενδιαφέρει αν είναι πιο γρήγορα 3764 ακόμη οχήματα!
Αν ΕΜΕΝΑ με ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, αν **ΕΜΕΝΑ **μου ΑΡΚΕΙ, δεν πα να είμαι **ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ **από τον άλλο με το ΤΤ, το 350Z ή την....316 Μ3 του κάγκουρα!
ΣΤΑ @@ μου εμένα! Κόντρα θα κάνω; Και στην πίστα θα την βάλω κι ας κάνω τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, πίσω και από Atos! Πέρασα καλά; Μου αρέσει να οδηγώ το αυτοκίνητο;
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!Mαζί σου! Θέλεις Brera; Πάρε Brera αφού τη γουστάρεις και σου κάνει κέφι κι ας είσαι πιο αργός.
Αλλά μη λές ότι δεν είσαι, προτάσοντας δικαιολογίες, εκεί είναι η διαφορά.
Ελεύθερη αγορά έχουμε, δόξα το Θεό. -
Ποιός το έχει πει αυτό; Έχεις δει κανένα να ισχυρίζεται ότι είναι ελαφριά ή πιο γρήγορη από μια Ζ4 3.0 πχ η Brera;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
.
Τώρα κάτσε και τραγούδα με το φίλο σου τον Kid για το πόσα κιλά είναι η Brera και πόσο χρέπι είναι.Εισαι πολύ καημενος εσυ τελικα.Εγω δεν ειμαι αυτος που εκραξε τον κιντ,και στο πόστ το δικο μου δεν εκανες κι'εσυ κουότ;
Τι να ασχοληθει κανεις μετα ρε γμτ. -
Ποιός το έχει πει αυτό; Έχεις δει κανένα να ισχυρίζεται ότι είναι ελαφριά ή πιο γρήγορη από μια Ζ4 3.0 πχ η Brera;
Για το βαρος ειδικα καποιοι το ειπανε...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βρε technik, τόσον καιρό σε θυμάμαι να προσπαθείς απεγνωσμένα να πείσεις τους πάντες και ειδικά τους ιταλόφιλους για την ανωτερότητα των Audi. Αφού το βλέπεις ότι ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ, γιατί επιμένεις; Νομίζεις ότι μ'αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να πείσεις έστω και έναν; Γελιέσαι. Μου δίνεις την εντύπωση πως ή πληρώνεσαι για να κάνεις αυτήν την άχαρη δουλειά (να μιλάς σε ανθρώπους που, ακόμη και δίκιο να έχεις, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να σε ακούσουν) ή ότι νομίζεις πως είσαι κάτι σαν 'ιεραπόστολος' της γερμανικής αυτοκινητιστικής υπεροχής.
**
Μπάαα, τίποτα απ' όλα αυτά.**Δεν πείθεις όμως... Κι όσο περνά ο καιρός, γίνεσαι όλο και λιγότερο πειστικός. Αν δεν θες να το καταλάβεις, δικαίωμά σου. Όπως είναι και δικαίωμα των υπολοίπων να μην πείθονται από αυτά που λες κι από το πώς τα λες. Α, και κάτι άλλο: ΔΕΝ σου το λέω 'για το καλό σου' ή 'για να σε προστατέψω από τον εαυτό σου'. Μεγάλος άνθρωπος είσαι, κανονίζεις εσύ τι θα κάνεις και δεν είναι δουλειά μου να σου το υπαγορεύσω εγώ. Άσε που τέτοιες βλακείες ('για το καλό σου σου το λέω') τις αμολάνε μόνον όσοι υποτιμούν τον συνομιλητή τους και θεωρούν ότι δεν έχει κρίση και νοημοσύνη. Από την άλλη, πρέπει κι εσύ να κατανοήσεις πολύ καλά ότι δεν σου ζήτησα ποτέ να έρθεις ως αυτόκλητος παντογνώστης με την παντοδυναμία της αυτοκινητιστικής αριθμολογίας και αριθμοσοφίας για να μου αλλάξεις - πόσω μάλλον ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, γιατί αυτήν την εντύπωση δημιουργείς - τα μυαλά. Αν βλέπεις ότι δεν πείθεις αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι, άστους στις πεποιθήσεις τους - ή, αν το θέλεις (για να νιώσεις καλύτερα) στη ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. Γιατί μπορεί αυτό που πιστεύω εγώ να είναι ΒΛΑΚΕΙΑ για σένα ή και για όλον τον κόσμο. Αν όμως δεν θέλω να αλλάξω γνώμη και πεισμώνω όλο και περισσότερο όσο εσύ επιμένεις (και μάλιστα μ'αυτό σου το ύφος), έχε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια και την ανωτερότητα απέναντι σ'εμένα τον ΗΛΙΘΙΟ να μ'αφήσεις στη ΒΛΑΚΕΙΑ μου. Στην τελική, αν - για σένα ή για όποιον άλλο πιστεύει τα ίδια μ'εσένα - εγώ είμαι βλάκας, είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν έχεις ακούσει το τραγούδι 'ας τον τρελλό στην τρέλλα του';
Θα σου πω επίσης, ότι μια από τις βασικές έννοιες της ελληνικής κοσμοθέασης και φιλοσοφίας είναι η απέχθεια προς τον προσηλυτισμό και την ιεραποστολική δράση κάθε είδους, διότι, σύμφωνα με αυτό το σύνολο ιδεών, κάθε λαός έχει το σύνολο αξιών και πιστεύω που αντιστοιχεί στο δικό του εξελικτικό επίπεδο και δεν μπορείς να του επιβάλεις κάτι άλλο, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρές ανισορροπίες, διχασμούς και, αντί να πάνε οι άνθρωποι από μόνοι τους εκεί που μπορούν ή θέλουν να πάνε, θα έχουμε άλλα (δες την 'διάδοση της δημοκρατίας' που έκαναν οι αμερικάνοι στο Ιράκ).
Για να στο φέρω πιο απλά ακόμα, θα σου θυμίσω το παραμύθι εκείνο με τον Ήλιο και τον Άνεμο που μάλωναν για το ποιος θα καταφέρει να κάνει ένα βοσκό να βγάλει την κάπα του. Το θυμάσαι άραγε;
-
Αντρέα, ποτέ δεν έγραψα ότι έφτασα την brera στα όρια της, κάποια παρανόηση έχει γίνει. Αυτό που είπα είναι ότι και το TT και η Boxster 2.7 μου φάνηκαν πιο γρήγορα όταν μπήκα μέσα. Την Brera την οδήγησα, στα άλλα μιλάμε για passenger rides.
Γρηγόρη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δικαίωμα του καθενός να αγοράσει όποιο αυτοκίνητο θέλει, απλά δεν γίνεται να έρχεται εδωπέρα και να λέει ότι η brera είναι γρήγορη, γιατί δεν είναι, είτε την συγκρίνουμε με τα αυτοκίνητα της κατηγορίας της, είτε με τα αυτοκίνητα που κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Αυτό λέω, αυτό υποστηρίζω. Είναι το ίδιο πράγμα με το να έρθει ο Νίκος120 και να πει ότι ο άσσος είναι πιο γρήγορος από το x/y/z GTi. Απλά δεν είναι.
-
Πολύ σωστά αυτά που λες. Φυσικά αυτα ισχύουν για όλες τις πλευρες!
-
Λοιπόν....
για να μαθαίνεις κάποια απλά πράγματα.
edit [kouk] Πριν γράψεις, σκέψου!
Ο Kid είπε ότι πήγε στα όρια την Brera και μπόρεσε να βγάλει και συμπεράσματα. Αυτό είναι αστείο δεδομένου ότι για να πας την ένα αμάξι στα όρια του πρέπει να το έχεις αρκετό καιρό στην κατοχή σου (που δεν ισχύει κάτι τέτοιο) και επίσης να έχεις πάει στα όρια και άλλα αμάξια για να κάνεις σύγκριση.
Το 'παιδί' δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ του αμάξι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ε ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΡΙΟ;
Και μετά έρχεσαι και κοπανάς τη μελιτζάνα ότι εγώ και καλά είπα ότι τα προσθιοκίνητα υπερστρέφουν τη στιγμή που εγώ είχα κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ POST ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΑΛΛΟΣ IKAR ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. -
Λοιπόν....
για να μαθαίνεις κάποια απλά πράγματα.
edit [kouk] Πριν γράψεις, σκέψου!
Ο Kid είπε ότι πήγε στα όρια την Brera και μπόρεσε να βγάλει και συμπεράσματα. Αυτό είναι αστείο δεδομένου ότι για να πας την ένα αμάξι στα όρια του πρέπει να το έχεις αρκετό καιρό στην κατοχή σου (που δεν ισχύει κάτι τέτοιο) και επίσης να έχεις πάει στα όρια και άλλα αμάξια για να κάνεις σύγκριση.
Το 'παιδί' δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ του αμάξι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ε ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΡΙΟ;
Και μετά έρχεσαι και κοπανάς τη μελιτζάνα ότι εγώ και καλά είπα ότι τα προσθιοκίνητα υπερστρέφουν τη στιγμή που εγώ είχα κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ POST ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΑΛΛΟΣ IKAR ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ.Edie πρέπει να χει κάποιο πρόβλημα η σύνδεση των ματιών σου με τον εγκέφαλό σου, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Να το ψάξεις οριν είναι αργά. -
Αντρέα, ποτέ δεν έγραψα ότι έφτασα την brera στα όρια της, κάποια παρανόηση έχει γίνει.
Φαντάσου πόσο καλά διαβάζεις τα όσα γράφονται εδώ μέσα για να κρίνεις και αυτά που είχα γράψει πριν μήνες.
Εγώ το σταματάω εδώ και δεν ξανασχολούμαι με τέτοιες 'φωτοβολίδες' -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αντρέα, ποτέ δεν έγραψα ότι έφτασα την brera στα όρια της, κάποια παρανόηση έχει γίνει. Αυτό που είπα είναι ότι και το TT και η Boxster 2.7 μου φάνηκαν πιο γρήγορα όταν μπήκα μέσα. Την Brera την οδήγησα, στα άλλα μιλάμε για passenger rides.Το τι σου 'φανηκε' μπορει να μην εχει σχεση με την πραγματικότητα.Και το οτι οδηγησες ενα αυτοκίνητο δεν σημαίνει ούτε οτι το έμαθες,ούτε οτι το πήγες.
Εκανες μια βόλτα.Ετσι απλά.Μην φανατίζεσαι τζαμπα και βερεσε.Θελει στοιχεία και γνώσεις για να εκφερουμε απόλυτες απόψεις (και ούτε και τότε και πάλι) -
Edie πρέπει να χει κάποιο πρόβλημα η σύνδεση των ματιών σου με τον εγκέφαλό σου, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Να το ψάξεις οριν είναι αργά.Σας μύρισε τίποτα;
-
Αντρέα, ποτέ δεν έγραψα ότι έφτασα την brera στα όρια της, κάποια παρανόηση έχει γίνει.
Φαντάσου πόσο καλά διαβάζεις τα όσα γράφονται εδώ μέσα για να κρίνεις και αυτά που είχα γράψει πριν μήνες.
Εγώ το σταματάω εδώ και δεν ξανασχολούμαι με τέτοιες 'φωτοβολίδες'Αν βρεις δική μου δημοσίευση που να λέει ότι έφτασα ΕΓΩ την brera στα όρια της, έχεις από μένα ότι θες. Αν δεν βρεις όμως, σταμάτα να παραπληροφορείς και να λες αστήρικτα πράγματα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αντρέα, ποτέ δεν έγραψα ότι έφτασα την brera στα όρια της, κάποια παρανόηση έχει γίνει. Αυτό που είπα είναι ότι και το TT και η Boxster 2.7 μου φάνηκαν πιο γρήγορα όταν μπήκα μέσα. Την Brera την οδήγησα, στα άλλα μιλάμε για passenger rides.
Το τι σου 'φανηκε' μπορει να μην εχει σχεση με την πραγματικότητα.Και το οτι οδηγησες ενα αυτοκίνητο δεν σημαίνει ούτε οτι το έμαθες,ούτε οτι το πήγες.
Εκανες μια βόλτα.Ετσι απλά.Μην φανατίζεσαι τζαμπα και βερεσε.Θελει στοιχεία και γνώσεις για να εκφερουμε απόλυτες απόψεις (και ούτε και τότε και πάλι)Ναι ρε συ Αντρέα, αυτό το δέχομαι, αλλά ποτέ δεν είπα ότι έφτασα την brera στα όρια της όπως εσύ έγραψες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ το σταματάω εδώ και δεν ξανασχολούμαι με τέτοιες 'φωτοβολίδες'Αν βρεις δική μου δημοσίευση που να λέει ότι έφτασα ΕΓΩ την brera στα όρια της, έχεις από μένα ότι θες. Αν δεν βρεις όμως, σταμάτα να παραπληροφορείς και να λες αστήρικτα πράγματα.
Παρεξήγηση. Δεν απαντούσα σε σένα αλλά στον hunter. Αυτός ανέφερε το συγκεκριμένο λεγόμενο και κακώς εγώ δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω 2-3 σελίδες μπας και το βρω κάπου.
-
Το νόημα ρε δημητρη ηταν αυτο!Σε ρωτησανε πώς εβγαλες νόιημα για το οτι η μπρερα ειναι αργη,και απάντησες οτι την οδηγησες.
Να μη λέμε και μετα ξελεμε. -
Παίδες! Εχει γίνει παρεξήγηση! Ηρεμείστε!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το νόημα ρε δημητρη ηταν αυτο!Σε ρωτησανε πώς εβγαλες νόιημα για το οτι η μπρερα ειναι αργη,και απάντησες οτι την οδηγησες.
Να μη λέμε και μετα ξελεμε.Ναι, την οδήγησα και μου φάνηκε αργή, αυτό δεν σημαίνει ότι την έφτασα στα όρια της όμως. Επίσης, το ότι θεωρώ την brera αργή το λέω πάντα εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό της, και βγάζοντας συμπεράσματα στηριζόμενος και σε αυτά που έχω διαβάσει και δει.
-
εδιτ
-
Είναι πολύ ωραία η κουβέντα και ακόμη ωραιότερη η άποψη μερικών για τα αυτοκίνητα που με τόσο σθένος υποστιρίζουν.
Όταν ξεμένουμε απο αντικειμενικά και υπαρκτά επιχειρήματα, τραβάμε μια γραμμή και κλείνουμε με το εύκολο 'Εμένα μου αρέσει'!
Πολύ μηδενιστικό, δε νομίζετε...?Ε λοιπόν, επειδή πρίν λίγους μήνες βρέθηκα (πρακτικά, όχι θεωρητικά) στην ευχάριστη θέση αγοράς κουπέ στην κατηγορία και τιμή της brera, **απέριψα την brera **εξ'αρχής **λόγω εμφάνισης **(ήθελα coupe, όχι... hatchback)... Τώρα θα μου πείτε 'ωραία, και τι μας νοιάζει εαν σου αρέσει ή όχι η brera?' και με το δίκιο σας... γι'αυτό ακριβώς πουθενά στην όλη κουβέντα δεν ανέφερα αυτό το υποκειμενικότατο κριτήριο.
Γιατί εαν όλοι λειτουργούσαμε έτσι, τότε τα fora δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης ή θα είχαν θρεντς του στύλ:
-Εμένα μου αρέσει το αυτοκίνητο μου, εσένα το δικο σου?
-Και εμένα μου αρέσει το δικό μου!
-Ωραία... τι άλλα... η γυναίκα καλά? Τα παιδιά...?
...Όταν λοιπόν μιλαμε για αυτοκίνητα και δη σπορ αυτοκίνητα επιδόσεων (!) τα οποία απο την φύση τους περιέχουν το στοιχείο του ανταγωνισμού και της σύγκρισης, ποσώς με ενδιαφέρει το υποκειμενικό κριτήριο και το αισθητικό γούστο του καθενός... έχω δικό μου, ευχαριστώ.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα νούμερα, οι μετρήσεις και όλα όσα αυτοί που τα αφορίζουν τώρα, στο παρελθόν τα χρησιμοποίησαν τουλάχιστον μια φορά και στο μέλλον θα το ξανακάνουν (Κυριακή κοντή γιορτή) εαν η Alfa κάνει χρήση turbo, μειώσει βάρος κλπ κλπ, είναι αντικειμενικά και κρύβουν περισσότερη αλήθεια απ'οση εθελοτυφλώντας μερικοί θέλουν να πιστεύουν.
Αlfa Romeo Brera/Spider