-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Παίδες ίσως όλα αυτά ρυθμίζονται από τον εγγέφαλο του αυτοκινήτου. Έχω δει πχ σε mondeo στην αντιπρπσωπεία της Ford συνδέοντας το με υπολογιστή έχεις ρυθμίσεις σχετικά με τα κλειδώματα μπορείς για παράδειγμα να το ρυθμίσεις να κλειδώνει μόνο του όταν πιάσει συγκεκριμένη ταχύτητα κτλ. Ίσως ρυθμίζεις και το τί γίνεται με το ξεκλίδωμα της πίσω πόρτας.Αυτο που λες υπαρχει και στο focus και μπορεις να το ρυθμισεις με τις κλειδωνιες.Ανοιγωκλεινεις καμποσες φορες τις ασφαλειες και γυρνας τις θεσεις του κλειδιου στη μιζα και μετα απο 15χλμ κλεινουν μονες τους οι πορτες.Η μονη βλακεια ειναι οτι αν ανοιχτει πορτα μετα δεν ξανακλεινουν αλλα πρεπει να επανεκκινησεις το ΙΧ.
-
Παίδες ίσως όλα αυτά ρυθμίζονται από τον εγγέφαλο του αυτοκινήτου. Έχω δει πχ σε mondeo στην αντιπρπσωπεία της Ford συνδέοντας το με υπολογιστή έχεις ρυθμίσεις σχετικά με τα κλειδώματα μπορείς για παράδειγμα να το ρυθμίσεις να κλειδώνει μόνο του όταν πιάσει συγκεκριμένη ταχύτητα κτλ. Ίσως ρυθμίζεις και το τί γίνεται με το ξεκλίδωμα της πίσω πόρτας.Αυτο πρεπει να το κανω και γω γιατι ενας φιλος μου μου τη μπαινει αγρια που το Ibiza του, εχει περισσοτερο εξοπλισμο απο το δικο μου
-
Ψαξε στο μανουαλ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και απο το trip computer μπορει να ρυθμιζονται αυτα.μμμμ, νομίζω πως το έχω ψάξει αλλά δεν υπάρχουν οι σχετικές επιλογές.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αυτο πρεπει να το κανω και γω γιατι ενας φιλος μου μου τη μπαινει αγρια που το Ibiza του, εχει περισσοτερο εξοπλισμο απο το δικο μουΠες του ότι το δικό σου αυτοκίνητο όμως στρίβει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτο πρεπει να το κανω και γω γιατι ενας φιλος μου μου τη μπαινει αγρια που το Ibiza του, εχει περισσοτερο εξοπλισμο απο το δικο μου
Πες του ότι το δικό σου αυτοκίνητο όμως στρίβει...
Εγω λεω καλυτερα να βρουν μια στροφη να λυσουν τις διαφορες τους...
-
Επισης ειναι και πιο βολικο στο παρκαρισμα και στις μανουβρες στην πολη!!! (Πραγματικα ειχα μεινει οταν την τεταρτη μερα που το οδηγησα επρεπε να περασω απο ενα στενο κοντα σε λαικη (κυκλοφοριακο, διπλαπαρκαρισμα κ.α.) και τα καταφερε χωρις να φαω κατι )
ΥΓ. Χθες περασαν 3 μηνες που το εχω!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Επισης ειναι και πιο βολικο στο παρκαρισμα και στις μανουβρες στην πολη!!! (Πραγματικα ειχα μεινει οταν την τεταρτη μερα που το οδηγησα επρεπε να περασω απο ενα στενο κοντα σε λαικη (κυκλοφοριακο, διπλαπαρκαρισμα κ.α.) και τα καταφερε χωρις να φαω κατι )ΥΓ. Χθες περασαν 3 μηνες που το εχω!!!
Εχεις καιρο για τον χρονο...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Μια ερωτηση...ισως ακουστει και χαζη για τους γνωστες!Τι ειναι το κινετικ design? Για να το διαφημιζουν δεν πρεπει να χει συγκενεια με την 'κινηση' ?
Είναι τύπος σχεδίασης αυτοκινήτων που κάνει τα αυτοκίνητα να φαίνονται ότι βρίσκονται σε κίνηση όταν είναι σταματημένα.
-
Αχααα
Αυτο ομως δε μπορει να το χουν και αλλα αυτοκινητα?
Στη Ford θεωρουν οτι ειναι αποκλιστηκη εφευρεση αυτης ? ? ?( παντως, οντως τελευταια εχουν βγαλει πολυ ομορφα σχεδια! αυτο το αναγνωριζω )
Ο καθένας βγάζει κι από κάτι και το ονομάζει όπως του καπνίσει, μη την ψάχνεις...
-
Μια ερωτηση...ισως ακουστει και χαζη για τους γνωστες!Τι ειναι το κινετικ design? Για να το διαφημιζουν δεν πρεπει να χει συγκενεια με την 'κινηση' ?
Στο μοντι το εχω παρατηρησει το υποτιθεμενο κινετικ ντιζαϊν γενικα σε ολα εκτος απο το focus. Το μοντι μου εχει παρει το μυαλλο .Μακαρι να ειχε εναν κινητηρα 1.6 τουρμπο.
Τι αμαξαρα ΘΕΕ μου!
-
θα έχει από τον χειμώνα .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
θα έχει από τον χειμώνα .Μακαρι. Εχεις κανα λινκ?
-
απαγορεύονται οι υποψήφιοι αγοραστές jetta να γράφουν σε αυτό το νήμα ......
100% το χειμώνα .....
No offense έτσι .... πλάκα κάνουμε .
-
Αντε αντε.Να δουμε και τιμες ομως.Ελπιζω να ειναι εκει γυρω με το insignia.
-
Ρε μη βαζετε τετοια διλημματα!!!!
Insignia vs Mondeo: ε ρε τι εχει να γινει!!!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZrhTwmGF ... re=related
Mondeo 2.0T πάντως βλέπω κάτι τρελές καταναλώσεις στο trip computer αλλά από την άλλη κάνει κάτι επιταγχύνσεις μέχρι τις 6000+ σαλ άρα δικαιολογημένα -
http://www.youtube.com/watch?v=ZrhTwmGFx1g&feature=related
Mondeo 2.0T πάντως βλέπω κάτι τρελές καταναλώσεις στο trip computer αλλά από την άλλη κάνει κάτι επιταγχύνσεις μέχρι τις 6000+ σαλ άρα δικαιολογημέναΔικαιολογημενα για ενα αμαξι το οποιο εχει κανει 125χλμ με τα περισσοτερα στον κοφτη.
Ενα edit.
Απο οτι ειδα το insignia αρχικο μπιτ ξεβρακωτο κανει 20.500Ε με τον 1.6 εκοτεκ με τα 115 αλογα.
Το mondeo Trend(και τουνο ξεβρακωτο) απο την προσφορα της ford αρχιζει στα 17.500Ε!!!Στο site δε ξερω γιατι δεν το εχουν ανανεωσει και λεει 18.775Ε.Και το μοντι με τον 1.6 Ti-VCT με τα 125 αλογα.Αρα λογικα παντα σκεπτομενοι το mondeo δε θα ειναι ποιο φτηνο με τον 1.6 τουρμπο? Και στα 180 αλογα αλλα και στα 150.Γουσταριζω πατερα αγκορασει μοντεο 1.6 ecoboooooooost
-
Καλο!!!!!
Αντε να βγαλουν τον 1.6 t να γινει χαμος στην κατηγορια
-
Οι κινητήρες από το γερμανικό site της Ford όπου και το Mondeo Ecoboost άρχισε να πουλιέται κανονικά
Ο Ecoboost έχει μικρότερες καταναλώσεις και λιγότερους ρύπους ενδιαφέρον2,0-l-Duratec-Benzinmotor
mit 107 kW (145 PS), 5-Gang-Schaltgetriebe
Verbrauch: 11,2 l/100 km (innerorts), 6,0 l/100 km (außerorts),
7,9 l/100 km (kombiniert),
CO2-Emissionswert: 184 g/km2,0-l-EcoBoost-SCTi-Benzinmotor
mit 149 kW (203 PS), Ford PowerShift-Automatikgetriebe
Verbrauch: 10,7l/100 km (innerorts), 6,0 l/100 km (außerorts),
7,7 l/100 km (kombiniert),
CO2-Emissionswert: 179 g/km
FORD FORUM