-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σήμερα πήγα στη Ford. Μου έφτιαξαν (μάλλον) το πρόβλημα στο κιβώτιο, μάλλον συμπλέκτης ήταν. Είχε λέει πιάσει 'γυαλάδα' ο δίσκος... Μου τον έσκισε λίγο στο πατινάρισμα με χειρόφρενο και τελικά έφτιαξε!Interesting engineering approach...!!!
Εεε αυτο το πραγμα παντως δεν το εχω ξανακουσει. Και σε 1 χρονο αμα πατιναρει ο δισκος, θα γυρισουν και θα σου πουνε 'φιλε τον εφαγες τον δισκο, κοντρες εκανες?'Ολο λαλακιες τα συνεργεια... αντε γιατι σημερα τα ακουσαν και απο μενα στην Merc...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παντως με ολα αυτα που εχετε τραβηξει με τη ford τελικα με αποτρεψατε(ευτυχως) απο το να παρω focus και ετσι το 'γυρισα' σε c4. Καλη συνεχεια με την 'αξιοπιστη' εταιρεια τους! Απορω αυτο το 'αξιοπιστια' που αναφερουν παντου για τη ford για ποιο μοντελο μιλανε!Για το mondeo δεν εχω ακουσει προβληματα!!! ειναι οντως αξιοπιστο???
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σήμερα πήγα στη Ford. Μου έφτιαξαν (μάλλον) το πρόβλημα στο κιβώτιο, μάλλον συμπλέκτης ήταν. Είχε λέει πιάσει 'γυαλάδα' ο δίσκος... Μου τον έσκισε λίγο στο πατινάρισμα με χειρόφρενο και τελικά έφτιαξε!
Interesting engineering approach...!!!
Εεε αυτο το πραγμα παντως δεν το εχω ξανακουσει. Και σε 1 χρονο αμα πατιναρει ο δισκος, θα γυρισουν και θα σου πουνε 'φιλε τον εφαγες τον δισκο, κοντρες εκανες?'Ολο λαλακιες τα συνεργεια... αντε γιατι σημερα τα ακουσαν και απο μενα στην Merc...
Είναι η περίπτωση που σας έλεγα, με τον τύπο που κυκλοφορεί με φόρμα της Ford και ένα κιβώτιο χωμένο σε ιδιαίτερο σημείο της ανατομίας του;;; **
EDIT: Αν είναι δυνατόν, τι έγραψα... Άκου 'σε' έλεγα... **
-
Τι γνώμη έχετε για το Fiesta ST?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για το Fiesta ST?Εγώ την ίδια Δημήτρη. Είναι ένα κανονικό Fiesta από πλευράς υλικών (ίδιο ταμπλώ και εσωτερικό εκτός απ' τα δερμάτινα καθίσματα) και με ένα πολύ ελκυστικό εξωτερικό. Ο κινητήρας των 150 ίππων δεν δικαιολογεί τον ντόρο που έχει γίνει. Ας το έκαναν τούρμπο τουλάχιστον, σαν το RS. Για κάποιον που οδηγεί το απλό λοιπόν, τα 70 επιπλέον άλογα θα είναι μαγεία. Αλλά και πάλι, καθώς υποθέτω τα προβλήματα αν-αξιοπιστίας θα είναι τα ίδια, θα έμενα μακριά!
-
νασε ακομα το πληρωνεις το φιεστα και δεν το δινεις δρομο?το θρεντ ειναι διαφημιση για τη φορντ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για το Fiesta ST?Α εθνικη.......
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νασε ακομα το πληρωνεις το φιεστα και δεν το δινεις δρομο?το θρεντ ειναι διαφημιση για τη φορντ!Και για 1 1/2 περίπου χρόνο ακόμα...
-
κουραγιο!
-
Μετά από δύο αλλαγμένα τιμόνια, μια ηλεκτρονική τώρα ήρθε η σειρά του δίσκου (συμπλεκτη) να μας αφήσει χρόνους. Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο 19/9/2002 και έχει κάνει 40.800 Κμ. 4 άτομα έχουν είναι ζήτημα αν έχουν μπει καμμιά 20αρια φορές , πεζοδρόμια παρκάρω αλλά χωρίς να μυρίσει ποτέ ο συμπλέκτης και γενικά οδηγώ από το 1996 οπότε και κατάλοιπα (που δεν είχα αλλά λέμε τώρα) του στυλ 'πατάς πολύ συμπλέκτη δεν παίζουν' . Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα μουν πουν ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση?
-
Αν δεν σε καλυψει το συγκεκριμενο συνεργειο, να πας και να ρωτησεις σε αλλο...
Εγω ετσι γλιτωσα βλαβη στο κιβωτιο 120 ευρω+εργατικα στο οπελ.
-
Καλημέρα.
Έχω έναν προβληματισμό. Θα μου αλλάξουν το φλοτέρ της βενζίνης. Είναι εύκολη η 'εγχείριση' ή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα λύσει. Αν είναι, να μην το αλλάξω. Την παλεύω και έτσι.
-
όλα οκ τελικά με το δίσκο...είχε βραχεί από πλύσιμο. Μη με ρωτήσετε πως. Απλά τώρα παίζει όπως πριν δλδ με όποια φυσιολογική φθορά.
-
Παιδια fiesta τελος παριγγειλα τελικα το focus και αντε να δουμε τι θα γινει Παραλαβη σε τρεις μηνες λογω των δισκοφρενων πισω!!!! Ελπιζω να βγει καλο!!!!!!!!!! Δεν θα αντεξω αλλο τρεξιμο και κραξιμο!!!!!!!!
-
Καλημέρα.Έχω έναν προβληματισμό. Θα μου αλλάξουν το φλοτέρ της βενζίνης. Είναι εύκολη η 'εγχείριση' ή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα λύσει. Αν είναι, να μην το αλλάξω. Την παλεύω και έτσι.
Αδέρφια, αύριο θα πάρω τηλ για να κανονίσω ραντεβού. Πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί καιγόμαστε!!!
-
Καλημέρα.
Έχω έναν προβληματισμό. Θα μου αλλάξουν το φλοτέρ της βενζίνης. Είναι εύκολη η 'εγχείριση' ή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα λύσει. Αν είναι, να μην το αλλάξω. Την παλεύω και έτσι.
Αδέρφια, αύριο θα πάρω τηλ για να κανονίσω ραντεβού. Πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί καιγόμαστε!!!
Κανένας με άποψη;;;
-
Καλημέρα.
Κανένας με άποψη;;;
Νάσο δεν σου λένε την άποψη τους για να μην σε απογοητεύσουν..
-
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
Παιδια fiesta τελος παριγγειλα τελικα το focus και αντε να δουμε τι θα γινει Παραλαβη σε τρεις μηνες λογω των δισκοφρενων πισω!!!! Ελπιζω να βγει καλο!!!!!!!!!! Δεν θα αντεξω αλλο τρεξιμο και κραξιμο!!!!!!!!Καλορίζικο το FOCUS Πολυ καλη επιλογή!!!
Άριστη!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλημέρα.
Κανένας με άποψη;;;
Νάσο δεν σου λένε την άποψη τους για να μην σε απογοητεύσουν..
Αυτό φοβάμαι κι εγώ γαμώ το...
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Παιδια fiesta τελος παριγγειλα τελικα το focus και αντε να δουμε τι θα γινει Παραλαβη σε τρεις μηνες λογω των δισκοφρενων πισω!!!! Ελπιζω να βγει καλο!!!!!!!!!! Δεν θα αντεξω αλλο τρεξιμο και κραξιμο!!!!!!!!
Καλορίζικο το FOCUS Πολυ καλη επιλογή!!!
Άριστη!
Αχ ρε πούστη μου και δεν θέλω να μιλήσω για να μην γκαντεμιάσω τον Τάσο... Αλλά ρε παιδιά, στο ίδιο θέμα είμαστε, διαβάστε λίγες σελίδες παραπάνω πριν μιλήσετε...
Τάσο, καλορίζικο και καλή τύχη φίλε μου!!!
FORD FORUM