-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Ρε παιδια να σας ρωτησω:αυτο το καπακι που εχει το Φιεστα στον μπροστινο προφυλακτηρα, για ποιο λογο ειναι εκει;Ειδα σημερα οτι επαιζε αρκετα και λιγο που το κουνησα,βγηκε.Ειδα οτι ουσιαστικα κουμπωνει,αλλα αυτο παιζει τοσο που απορω πως δεν εφυγε σε καμια λακουβα.Καμια ιδεα πως να το στερεωσω;Εγω σκεφτηκα να βαλω ελαχιστη κολλα αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο...Το καπάκι είναι για να βιδώνει ο κρίκος ρυμούλκησης που βρίσκεται μαζί με τον γρύλο στον χώρο της ρεζέρβας. Sorry που χαμογελάω, αλλά εδώ ταιριάζει το RTFM... Παίζει όντως, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να φύγει με τις λακούβες. Μου κάνει εντύπωση πως σου βγήκε τόσο εύκολα, εγώ όταν χρειάστηκε να το βγάλω ταλαιπωρήθηκα αρκετά και τελικά έβαλα κατσαβίδι. Μήπως έχει σπάσει κάτι; Δεν ξέρω, τι να σου πω;
-
Ρε παιδια να σας ρωτησω:αυτο το καπακι που εχει το Φιεστα στον μπροστινο προφυλακτηρα, για ποιο λογο ειναι εκει;Ειδα σημερα οτι επαιζε αρκετα και λιγο που το κουνησα,βγηκε.Ειδα οτι ουσιαστικα κουμπωνει,αλλα αυτο παιζει τοσο που απορω πως δεν εφυγε σε καμια λακουβα.Καμια ιδεα πως να το στερεωσω;Εγω σκεφτηκα να βαλω ελαχιστη κολλα αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο...Να μην βαλεις κολλα γιατι οταν θα θες να το βγαλεις δεν θα μπορεις. Αναθεματισμενε Μερφυ με τους νομους σου .
-
Πάνω που είχα αποφασίσει για το fiesta 1.6 trend (ήθελα το fiesta S αλλά τελικά το περιμένουν σε 3 μήνες απο ότι μου είπαν απο την αντιπροσωπεία) με κάνετε και το ξανασκέφτομαι με όλα αυτά που διαβάζω εδώ. Και πες ότι με τους τριγμούς το ξεπερνάς το πρόβλημα, είναι απαράδεκτο όμως να εμφανίζουν τόσες σοβαρές ζημιές καινούργια αυτοκίνητα.
Έχει κανένας το 1.6 trend (3θ) για να μου μεταφέρει εμπειρίες? Θα πάω οπωσδήποτε για ένα test drive και βλέπουμε. Το κακό είναι ότι το βιάζομαι κιόλας γιάτι δεν βγαίνει το καλοκαίρι χωρίς τουτού
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Πάνω που είχα αποφασίσει για το fiesta 1.6 trend (ήθελα το fiesta S αλλά τελικά το περιμένουν σε 3 μήνες απο ότι μου είπαν απο την αντιπροσωπεία) με κάνετε και το ξανασκέφτομαι με όλα αυτά που διαβάζω εδώ. Και πες ότι με τους τριγμούς το ξεπερνάς το πρόβλημα, είναι απαράδεκτο όμως να εμφανίζουν τόσες σοβαρές ζημιές καινούργια αυτοκίνητα.Έχει κανένας το 1.6 trend (3θ) για να μου μεταφέρει εμπειρίες? Θα πάω οπωσδήποτε για ένα test drive και βλέπουμε. Το κακό είναι ότι το βιάζομαι κιόλας γιάτι δεν βγαίνει το καλοκαίρι χωρίς τουτού
Βρε δεν το ξεπερνάς, άκου που σου λέω...
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Έχει κανένας το 1.6 trend (3θ) για να μου μεταφέρει εμπειρίες? Θα πάω οπωσδήποτε για ένα test drive και βλέπουμε. Το κακό είναι ότι το βιάζομαι κιόλας γιάτι δεν βγαίνει το καλοκαίρι χωρίς τουτού
Eχω το 1.6 Τρεντ 5θυρο.Για να μην τα ξαναγραφω ολα,διαβασε τις δημοσιευσεις μου και οπου δε σε καλυπτουν αυτες,ρωτα με.Το καλοκαιρι δε βγαινει χωρις τουτου αλλα προτιμας να το περασεις με τουτου σε συνεργεια και με σπασμενα νευρα;Τοσα αμαξια υπαρχουν,γιατι να διακινδυνευσεις να παρεις καποιο με τοσο υψηλο ποσοστο δυσαρεστημενων ιδιοκτητων;
-
Dazed tis skoyries tis skeftikes!!! koita sthn selida 8 h 9 tin dimosieysh moy kai ta leme meta!!! paidia den koitaei kaneis kai sto diko toy toytoy mpas kai brei kati exv anaferei akrivos to shmeio poy tis brhka!!! oso gia apanthsh apo thn mama Ford > kala na maste kai xoris Fiesta!!!! Mallon tha to poyliso...simera arxise na koyniete to tamplo les kai spasane oi bides kai den exo kleisei deytero mina!!! Mprabo sthn Ford ta katafere pali !!!! Na ta xairomaste!! oyte ta Lada den bgazoun tetoia problimata
-
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
Dazed tis skoyries tis skeftikes!!! koita sthn selida 8 h 9 tin dimosieysh moy kai ta leme meta!!! paidia den koitaei kaneis kai sto diko toy toytoy mpas kai brei kati exv anaferei akrivos to shmeio poy tis brhka!!! oso gia apanthsh apo thn mama Ford > kala na maste kai xoris Fiesta!!!! Mallon tha to poyliso...simera arxise na koyniete to tamplo les kai spasane oi bides kai den exo kleisei deytero mina!!! Mprabo sthn Ford ta katafere pali !!!! Na ta xairomaste!! oyte ta Lada den bgazoun tetoia problimataΧτες παρέλαβα ταχυδρομικά το ερωτηματολόγιο που στέλνουν στους πελάτες τους. Θα τους σκίσω τους τύπους! Θα τους γράψω έκθεση κανονικά με όλα τα προβλήματα και των δύο αυτοκινήτων, να δούμε αν θα ιδρώσουν να απαντήσουν (αποκλείεται)...
Αναστάση, γιατί δεν ζητάς συμβουλή/βοήθεια από 4Τ; Δεν μπορεί να μην έχουν ανάλογη εμπειρία. Επίσης, σκέφτηκες να τους απειλήσεις με δημοσίευση σε εφημερίδες και ειδικό τύπο; Εγώ θα το έκανα πολύ σοβαρά, αφού βέβαια πριν έδινα σε δικηγόρο την προς δημοσίευση επιστολή, για να την ελέγξει, ώστε να μην μπορούν να σε κατηγορήσουν.
Σε καταλαβαίνω φίλε μου, γιατί είχα κι εγώ προβλήματα (βέβαια όχι τέτοιας έκτασης) και πραγματικά τρέμει η καρδιά μου στη σκέψη των όσων σου έχουν τύχει!
Αν θες συνυπογραφή για ενδεχόμενη δημοσίευση, είμαι μέσα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Dazed tis skoyries tis skeftikes!!! koita sthn selida 8 h 9 tin dimosieysh moy kai ta leme meta!!! paidia den koitaei kaneis kai sto diko toy toytoy mpas kai brei kati exv anaferei akrivos to shmeio poy tis brhka!!! oso gia apanthsh apo thn mama Ford > kala na maste kai xoris Fiesta!!!! Mallon tha to poyliso...simera arxise na koyniete to tamplo les kai spasane oi bides kai den exo kleisei deytero mina!!! Mprabo sthn Ford ta katafere pali !!!! Na ta xairomaste!! oyte ta Lada den bgazoun tetoia problimata
Χτες παρέλαβα ταχυδρομικά το ερωτηματολόγιο που στέλνουν στους πελάτες τους. Θα τους σκίσω τους τύπους! Θα τους γράψω έκθεση κανονικά με όλα τα προβλήματα και των δύο αυτοκινήτων, να δούμε αν θα ιδρώσουν να απαντήσουν (αποκλείεται)...
Αναστάση, γιατί δεν ζητάς συμβουλή/βοήθεια από 4Τ; Δεν μπορεί να μην έχουν ανάλογη εμπειρία. Επίσης, σκέφτηκες να τους απειλήσεις με δημοσίευση σε εφημερίδες και ειδικό τύπο; Εγώ θα το έκανα πολύ σοβαρά, αφού βέβαια πριν έδινα σε δικηγόρο την προς δημοσίευση επιστολή, για να την ελέγξει, ώστε να μην μπορούν να σε κατηγορήσουν.
Σε καταλαβαίνω φίλε μου, γιατί είχα κι εγώ προβλήματα (βέβαια όχι τέτοιας έκτασης) και πραγματικά τρέμει η καρδιά μου στη σκέψη των όσων σου έχουν τύχει!
Αν θες συνυπογραφή για ενδεχόμενη δημοσίευση, είμαι μέσα!
den ksero pos mporo na epikoinoniso me toys 4 troxoys!!!!!! telos ama to thema parei dimosiotita tha me skisoyn!!! rothsa dikigoro. Prepei na draso hrema moy eipe!!! Pantos ama mporeis pes moy pos na epikoinoniso me toys 4 troxous!!! oso gia thn epistoli tipota den kanei edo toys tilefono athina kai me vgazoun se anamoni synexeia mexri poy kleinei h grammi ta ...... tis laspis !!!!! otan teleiosoyn ola tha anoikso selida sto diadiktio kai tha dimosieyso foto apo to amaksi!!!! esy koitakses tis portes soy? Pantos h apanthsh poy moy dosan htan foberi akoy na deis: na soy bapsoyme tis skoyries me ena pinelaki oyte kan na tis ksisoyn gia na min xalasoyn to ypoloipo xroma!!!! den fantezese pos eimai!!!!!! xalia exo arrosthsei exei kleisei o laimos moy kai exo petaksei εξανθηματα!!! kai ola ayta apo to angxos !!!! paidia iapona kai pali iapona mporei na nai ligo pio akrivos mporei na min exoun ta teleia kratimata gia ta periodika ALLA exoyn aksiopistia >>eyxaristo gia tin katanoisi
-
den ksero pos mporo na epikoinoniso me toys 4 troxoys!ΕΔΩ και στα τηλέφωνα που υπάρχουν στον πίνακα περιεχομένων κάθε τεύχους. Υπομονή!
-
den ksero pos mporo na epikoinoniso me toys 4 troxoys!!!!!! telos ama to thema parei dimosiotita tha me skisoyn!!! rothsa dikigoro. Prepei na draso hrema moy eipe!!! Pantos ama mporeis pes moy pos na epikoinoniso me toys 4 troxous!!! oso gia thn epistoli tipota den kanei edo toys tilefono athina kai me vgazoun se anamoni synexeia mexri poy kleinei h grammi ta ...... tis laspis !!!!! otan teleiosoyn ola tha anoikso selida sto diadiktio kai tha dimosieyso foto apo to amaksi!!!! esy koitakses tis portes soy? Pantos h apanthsh poy moy dosan htan foberi akoy na deis: na soy bapsoyme tis skoyries me ena pinelaki oyte kan na tis ksisoyn gia na min xalasoyn to ypoloipo xroma!!!! den fantezese pos eimai!!!!!! xalia exo arrosthsei exei kleisei o laimos moy kai exo petaksei εξανθηματα!!! kai ola ayta apo to angxos !!!! paidia iapona kai pali iapona mporei na nai ligo pio akrivos mporei na min exoun ta teleia kratimata gia ta periodika ALLA exoyn aksiopistia >>eyxaristo gia tin katanoisiΣυγνώμη, αλλά τι εννοείς θα σε σκίσουν; Δηλαδή, με απλή αναφορά των γεγονότων, ώστε να προστατευτούν και μελλοντικοί αγοραστές, έχουν δικαίωμα ή δυνατότητα να σου κάνουν κάτι; Εσένα το θέμα σου είναι και εμφανές. Οι σκουριές στις πόρτες μπορούν να φωτογραφιθούν. Τι θα σου κάνουν δηλαδή αν δημοσιεύσεις φωτό και γράψεις και ένα κείμενο με τη συμπεριφορά τους;
Πάω να τσεκάρω τις πόρτες μου, θα βρω τη δημοσίευσή σου όπου περιγράφεις το πρόβλημα, αν και δεν πιστεύω ότι θα έχω κάτι, γιατί όταν το πλένω καθαρίζω και τα σημεία όπου κλείνουν οι πόρτες, βάζω βαζελίνη στα λάστιχα και θα το είχα δει αν είναι. Έχεις φωτό να μας δείξεις;
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Τι έχεις να πεις για τους εντελώς σκουριασμένους μπιλιοφόρους, τα ακραξόνια και τα ημιαξόνια; Τα έχεις προσέξει; Εμάς τα είχαν και τα 2 Fiesta. Πες μου κάτι άλλο: Κοίτα στο VIN σου και πες μου πότε παρήχθη το αμάξι σου; Εγώ το πρώτο το πήρα 7/2004 και είχα παραχθεί 11/2003. Το δεύτερο το πήρα 3/2005 και είχε παραγωγή 2/2005. Προφανώς το δεύτερο είχε λιγότερα προβλήματα.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Νάσο και γω μάλλον το συνήθισα το τρίξιμο. **Τώρα στα 1500 χμ που έχει έλεγχο **θα τους το αναφέρω να το δούνε (αφού άρχισε και ακούγεται από τα 80 χμ/ω πλέον και όχι από τα 100...) αλλά μάλλον ξέρω την απάντηση. Σε 1 βδομάδα θα ξέρω.. Άντε να δω..Αύριο θα ανεβάσω φώτο (1.25 Trend, 1 μήνα και 2 ημερών) και θα αλλάξω το άβατάρ μου
Τι πρόσεξα τώρα... Σου είπαν απ την αντιπροσωπεία ότι το πας για έλεγχο στα 1500χλμ; Εμένα γιατί δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο; Το έχουν πει σε κάποιον άλλο;
-
den ksero pos mporo na epikoinoniso me toys 4 troxoys!!!!!! telos ama to thema parei dimosiotita tha me skisoyn!!! rothsa dikigoro. Prepei na draso hrema moy eipe!!! Pantos ama mporeis pes moy pos na epikoinoniso me toys 4 troxous!!! oso gia thn epistoli tipota den kanei edo toys tilefono athina kai me vgazoun se anamoni synexeia mexri poy kleinei h grammi ta ...... tis laspis !!!!! otan teleiosoyn ola tha anoikso selida sto diadiktio kai tha dimosieyso foto apo to amaksi!!!! esy koitakses tis portes soy? Pantos h apanthsh poy moy dosan htan foberi akoy na deis: na soy bapsoyme tis skoyries me ena pinelaki oyte kan na tis ksisoyn gia na min xalasoyn to ypoloipo xroma!!!! den fantezese pos eimai!!!!!! xalia exo arrosthsei exei kleisei o laimos moy kai exo petaksei εξανθηματα!!! kai ola ayta apo to angxos !!!! paidia iapona kai pali iapona mporei na nai ligo pio akrivos mporei na min exoun ta teleia kratimata gia ta periodika ALLA exoyn aksiopistia >>eyxaristo gia tin katanoisi
Kαλα, ο ορος κλεφτες μαλλον κοπλιμεντο αποτελει για αυτα τα καθικια της Φορντ.Δοκιμασες να επικοινωνησεις με Φορντ Αμερικης;Στειλε εμαιλ σε Κεντρικα Αμερικης κι Ευρωπης αλλα μην περιμενεις και πολλα.Το πιο πιθανο ειναι να σε παραπεμψουν στην Ελλ.Αντιπροσωπεια(οπως ειχαν κανει και με μενα).Οσο για τη σελιδα δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα.Eγω χτες ανακαλυψα κατι το οποιο δειχνει ειτε οτι το αμαξι ειναι τρακαρισμενο ειτε οτι η συναρμολογηση ειναι τελειως ελεεινη.Θα ανεβασω φωτο αργοτερα.Οι παθοντες ( η μαλλον τα θυματα) της Φορντ να αγορασουμε ενα domain με τιτλο πχ http://www.ford-problem.com οπου να δημοσιευουμε φωτο και μαρτυριες** επωνυμα**,ετσι ωστε να ειμαστε νομικα καλυμμενοι και να γλιτωσουμε οσους περισσοτερους μπορουμε απο το να γινουνε μελλοντικα θυματα της Φορντ.
ΥΓ. Για ριξτε μια ματια στο http://www.ford-sucks.com και πειτε μου τη γνωμη σας
Τι πρόσεξα τώρα... Σου είπαν απ την αντιπροσωπεία ότι το πας για έλεγχο στα 1500χλμ; Εμένα γιατί δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο; Το έχουν πει σε κάποιον άλλο;
Εμενα δε μου ειχαν πει κατι τετοιο παντως
-
ΥΓ. Για ριξτε μια ματια στο http://www.ford-sucks.com και πειτε μου τη γνωμη σας.Έβαζαν τον πιτσιρίκο να κλέβει αυτοκίνητα;
-
paidia iapona kai pali iapona mporei na nai ligo pio akrivos mporei na min exoun ta teleia kratimata gia ta periodika ALLA exoyn aksiopistia >>eyxaristo gia tin katanoisiΟλα στη ζωη σχετικα ειναι φιλε μου... Αυτο για την γιαπωνεζικη αξιοπιστια ελεγα σε φιλο μου και πηγε και πηρε Yaris για να μη μπλεξει. Αποτελεσμα; Στα 5000χλμ. χαλασε το κεντρικο κλειδωμα. Λιγο μετα μπλοκαρε η πισω δεξια πορτα. Τακακια εχει αλλαξει ηδη 2 φορες, δισκοφρενα 1. Στα 15000χλμ. ο συμπλεκτης OFF (δεν τον καλυψε η εγγυηση παρα τη φασαρια, κοστος γυρω στα 400 euro). Και το επιστεγασμα; Στα 25000 χλμ. (και μετα απο ζωη 2 ετων) το αυτοκινητο απλα... πεθανε προχθες καπου στην Αγ. Παρασκευη! Εγκεφαλος, του ειπαν, συμβαινουν αυτα, γι' αυτο δινουμε εγγυηση! (απαραιτητο σημειωμα: δεν εχω μπει σε πιο χαλαρο οδηγο απο τον φιλο μου, μεχρι 3500-4000 χιλ.στρ., χαλαρα γκαζια-χαλαρα φρενα και σχολαστικο καθαρισμα/ελεγχος μια φορα τη βδομαδα!). To Φιεστακι σου μπροστα του τερας αξιοπιστιας! Τωρα που θα το δωσει (εννοειται...) τα Toyota/γιαπωνεζικα ειναι out of the question. Γερμανικο θα παρω, λεει, Corsa ή Fiestaνα μη χαλαει! Τελικα ειναι να μη σου τυχει...
-
Είναι όλα όντως σχετικά. Και εγώ ακόμα ψάχνομαι για το ποια μάρκα τελικά να επιλέξω. Το σκέφτομαι σαν να επιλέγω αριθμούς για το joker Όλα θέμα τύχης είναι τελικά. Έχω 2-3 γνωστούς με το fiesta 1.4 (ghia & trend) και σε κανέναν δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα, εκτός ίσως απο κάποιους μικροτριγμούς
Παρόλα αυτά, όλοι έχουν να λένε για την υποδειγματική οδική συμπεριφορά του και την ποιότητα κατασκευής. (Οι τριγμοί, τριγμοί πάντως) Όλοι δηλαδή έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι και μου το προτίνουν ανεπιφύλακτα. Τι να πεις... Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι μήπως έχει καμία σχέση το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα με πολλά προβλήματα έχουν πουληθεί κατα κύριο λόγο στην επαρχία. Σκεφτόμουν παραμέτρους όπως περισσοτερες μεταφορές (άρα και μεγαλύτερος κίνδυνος μικροατυχημάτων), μικρότερος έλεγχος στους αντιπροσώπους/πωλητές από την κεντρική αντιπροσωπεία κλπ. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι από όλα αυτά, αλλά προσπαθώ να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα, άσε που πρέπει να κάνω και την παραγγελία γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει
Πάνω σε αυτό, σκεφτόμουν (κάπως κουτοπόνηρα ) να παραγγείλω ας πούμε το fiesta 1.6 trend που θέλω και να προσθέσω οπωσδήποτε ένα extra το οποίο θα μου εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο θα το παραγγείλουν για εμένα και δεν θα ξεφορτωθούν κάποιο stock τους. Υπάρχει ας πούμε το πακέτο με τους πλευρικούς αερόσακους (οι οποίοι θα έπρεπε να είναι stadar κατά τη γνώμη μου ) δεν ξέρω όμως το κόστος του.Το θέμα έχει πάντως πολλές παράμετρους και ειλικρινά λυπάμαι που βλέπω τόσους κάτοχους καινούργιων αυτοκινήτων να έχουν ήδη μετανιώσει για την επιλογή τους. Όταν χαθεί ο ενθουσιασμός όλα φαίνοναι μαυρα (γι' αυτο εγώ θα το παραγγείλω μαύρο απ'την αρχή )
-
1500 χιλιόμετρα έλεγχο, τον έκανα.. Εκεί πήγα για το τρίξιμο πρώτη φορά... Γιόκ!
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι μήπως έχει καμία σχέση το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα με πολλά προβλήματα έχουν πουληθεί κατα κύριο λόγο στην επαρχίαΠοια επαρχια;;;Εγω ειμαι στην Αθηνα (με 1.6 Τρεντ) κι εχω και γνωστο με παρομοια προβληματα με τα δικα μου στη Θεσσαλονικη (με Γκια 1.4).
Οσο για το να παραγγειλεις καποιο με πλευρικους αεροσακους ή καποιο αλλο εξτρα αξεσουαρ,δε νομιζω οτι αποτελει μεσο διασφαλισης αφου απο τη μια πλευρα σιγουρα θα υπαρχει στοκ εδω (ειδικα για την εκδοση με πλευρικους) και απο την αλλη δε νομιζω οτι οι βλαβες,οι τριγμοι κτλ ειναι θεμα ελλ.αντιπροσωπειας αλλα της ιδιας της Φορντ.
Συμφωνω οτι καθε αυτοκινητο ανεξαρτητως κατασκευαστη υπαρχει πιθανοτητα να παρουσιασει προβληματα,ομως εδω μιλαμε για τρομερα μεγαλο ποσοστο με τα ιδια 'συμπτωματα'.
Τεσπα,προφανως σου αρεσει τοσο πολυ το αμαξι που ολα αυτα που εχουν αναφερθει δεν θα σε εμποδισουν απο το να το αγορασεις.Εγω ευχομαι να σταθεις οντως τυχερος και να μην εχεις τα αναλογα προβληματα που θα σου στερησουν τη χαρα και θα σε κανουν να μετανιωσεις για την επιλογη σου.ΥΓ :Τωρα παρατηρησα οτι οι γνωστοι σου εχουν το 1.4. Το 1.6 εχει καλυτερο κρατημα αλλα οι τριγμοι λογω των ελαστικων χαμηλου προφιλ και της ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σκληρης αναρτησης (γνωμη οχι μονο δικη μου αλλα και ολων οσων εχουν μπει στο αμαξι) ειναι περισσοτεροι.
-
Για να λέμε την αλήθεια πρώτη μου επιλογή ήταν το renault clio 1.4 dynamique αλλά αυτοί οι @!$%*!~$@ στην renault έχουν αλάξει τις εκδόσεις με αποτέλεσμα η extreme που υπάρχει τώρα να είναι πιο φτωχή σε εξοπλισμό και εκριβότερη από την dynamique. Αν υπολογίσεις και την έκπτωση της ford (1150
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Όσο αφορά τις σκληρές αναρτήσεις, εγώ δεν το βλέπω και τόσο σαν μειονέκτημα, μιας και είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω ένα μέρος της άνεσής μου για χάρη της οδηγικής απόλαυσης
Kι εγω το ιδιο νομιζα αλλα πιστεψε με, τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα απο οτι τα περιμενεις.Η αναρτηση ειναι πολυ πιο σκληρη και απο την αντιστοιχη των Mitsubishi Colt,Opel Astra sport, Seat Ibiza Top Gun (τα εχουν φιλοι μου και τα ξερω απο πρωτο χερι).Ειναι πολυ κουραστικη,σε τετοιο βαθμο μαλιστα που οπως ειπα και πριν,αρκετες φορες το εχουν παρατηρησει και οι συνεπιβατες.Eγω παντως οταν βαλω καινουριες θα βαλω σιγουρα** πολυ πιο μαλακες** κι ας επηρεαστει το κρατημα.
Οι τριγμοί καλύπτονται από το ηχοσύστημα
Νομιζεις!!
Εdit:Δε μπορω να καταλαβω γιατι το Φορντ αποτελει μονοδρομο.Το νεο Αστρα 1.4 Essentia πχ εχει μολις 300
-
**Και εσυ! **
FORD FORUM