Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
den ksero pos mporo na epikoinoniso me toys 4 troxoys!!!!!! telos ama to thema parei dimosiotita tha me skisoyn!!! rothsa dikigoro. Prepei na draso hrema moy eipe!!! Pantos ama mporeis pes moy pos na epikoinoniso me toys 4 troxous!!! oso gia thn epistoli tipota den kanei edo toys tilefono athina kai me vgazoun se anamoni synexeia mexri poy kleinei h grammi ta ...... tis laspis !!!!! otan teleiosoyn ola tha anoikso selida sto diadiktio kai tha dimosieyso foto apo to amaksi!!!! esy koitakses tis portes soy? Pantos h apanthsh poy moy dosan htan foberi akoy na deis: na soy bapsoyme tis skoyries me ena pinelaki oyte kan na tis ksisoyn gia na min xalasoyn to ypoloipo xroma!!!! den fantezese pos eimai!!!!!! xalia exo arrosthsei exei kleisei o laimos moy kai exo petaksei εξανθηματα!!! kai ola ayta apo to angxos !!!! paidia iapona kai pali iapona mporei na nai ligo pio akrivos mporei na min exoun ta teleia kratimata gia ta periodika ALLA exoyn aksiopistia >>eyxaristo gia tin katanoisi
Συγνώμη, αλλά τι εννοείς θα σε σκίσουν; Δηλαδή, με απλή αναφορά των γεγονότων, ώστε να προστατευτούν και μελλοντικοί αγοραστές, έχουν δικαίωμα ή δυνατότητα να σου κάνουν κάτι; Εσένα το θέμα σου είναι και εμφανές. Οι σκουριές στις πόρτες μπορούν να φωτογραφιθούν. Τι θα σου κάνουν δηλαδή αν δημοσιεύσεις φωτό και γράψεις και ένα κείμενο με τη συμπεριφορά τους;
Πάω να τσεκάρω τις πόρτες μου, θα βρω τη δημοσίευσή σου όπου περιγράφεις το πρόβλημα, αν και δεν πιστεύω ότι θα έχω κάτι, γιατί όταν το πλένω καθαρίζω και τα σημεία όπου κλείνουν οι πόρτες, βάζω βαζελίνη στα λάστιχα και θα το είχα δει αν είναι. Έχεις φωτό να μας δείξεις;
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Τι έχεις να πεις για τους εντελώς σκουριασμένους μπιλιοφόρους, τα ακραξόνια και τα ημιαξόνια; Τα έχεις προσέξει; Εμάς τα είχαν και τα 2 Fiesta. Πες μου κάτι άλλο: Κοίτα στο VIN σου και πες μου πότε παρήχθη το αμάξι σου; Εγώ το πρώτο το πήρα 7/2004 και είχα παραχθεί 11/2003. Το δεύτερο το πήρα 3/2005 και είχε παραγωγή 2/2005. Προφανώς το δεύτερο είχε λιγότερα προβλήματα.