-
Βασικα προτεινω ολα τα clun των εταιριων να πανε στην Αυτοκινηση αλλα να μετονομαστουν και σε Ford Forum πχ για αυτο, γιατι οταν βαζω στην αναζητηση να βρω κατι τετοιο βαζω τη λεξη forum που εχουν τα περισσοτερα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω παρακαλέσει 2-3 φορές τους mods να το μετακινήσουν στο 'Περί αυτοκίνησης', αλλά για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω, δεν το κάνουν. Δηλαδή, δεν βλέπουν ότι το CLUB είναι στα αζήτητα και δεν ασχολείται κανείς μαζί του; Γιατί όλα τα άλλα CLUBS είναι στο 'Περί αυτοκίνησης' και μόνο αυτό της FORD είναι εδώ; Τόσο δύσκολο είναι πια να μετακινηθεί;;;Διάβασε 2-3 απαντήσεις παραπάνω και θα καταλάβεις. Είχα φτιάξει το FORD Forum στην Αυτοκίνηση (πριν από αυτό εδώ) αλλά όπως βλέπεις κλειδώθηκε και έμεινε το FORD Club live...
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Έχω παρακαλέσει 2-3 φορές τους mods να το μετακινήσουν στο 'Περί αυτοκίνησης', αλλά για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω, δεν το κάνουν. Δηλαδή, δεν βλέπουν ότι το CLUB είναι στα αζήτητα και δεν ασχολείται κανείς μαζί του; Γιατί όλα τα άλλα CLUBS είναι στο 'Περί αυτοκίνησης' και μόνο αυτό της FORD είναι εδώ; Τόσο δύσκολο είναι πια να μετακινηθεί;;;
Διάβασε 2-3 απαντήσεις παραπάνω και θα καταλάβεις. Είχα φτιάξει το FORD Forum στην Αυτοκίνηση (πριν από αυτό εδώ) αλλά όπως βλέπεις κλειδώθηκε και έμεινε το FORD Club live...
Ναι, και δεν κατάλαβα γιατί έκλεισαν εκείνο που είχε κίνηση και έχουν αφήσει αυτό το ψόφιο εδώ. Μπορεί να το άνοιξα εγώ, αλλά θα προτιμούσα να μπορώ να ανταλλάζω απόψεις με ανθρώπους, κι ας μου κλείδωναν το thread, παρά να είναι ανοιχτό και να μιλάω εγώ και 1-2 άλλοι μόνο. Μπορεί κάποιος mod να μου εξηγήσει το λόγο για τον οποίο έχε μείνει εδώ το Club, μετά απ' τις παρακλήσεις μου; Για να καταλάβω κι εγώ τι παίζει δηλαδή...
-
1000 ευχαριστώ στον cmarin για την ικανοποίηση του αιτήματος. Τώρα είμαστε εδώ, ελπίζω να δούμε καμία άσπρη μέρα.
-
Χαιρετω ολους τους φιλους της Ford και πιο συγκεκριμενα του Fiesta στους οποιους απευθυνεται το ποστ μου!!
Λοιπον παιδια ειμαι σε φαση επιλογης νεου αυτοκινητου και ενα απο τα αμαξια που με ενδιαφερει τρελα ειναι το Fiesta S το οποιο ερχεται τον Μαρτιο... Μιλαμε για 1600αρα Fiesta με καποια εξτρα σε σχεση με το Trend οπως σπορ καθισματα, νεο bodykit, αεροτομη, ζαντες 16αρες κλπ..Εχω ορισμενες ερωτησεις ομως...
1)Γνωριζω οτι το αυτοκινητο εχει κεντρικο κλειδωμα..Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει και κλειδωμα/ξεκλειδωμα με τηλεχειρησμο...?? Συνδιαζετε με τον συναγερμο που δινουν απο την Ford??
2)Με ενδιαφερει αρκετα και η ηλιοροφη!! Αν και η παραδωση θα αργησει 3 μηνες εμενα δεν με πολυπειραζει.. Γνωριζει ομως κανεις αν η ηλιοροφη ειναι ηλεκτρικη η χειροκινητη??? Και αν ειναι χειροκινητη εχει μοχλο οπως τα παραθυρα που δεν ειναι ηλεκτρικα???
3)Και τελευταια ερωτηση μιας και δεν θελω να ενοχλω.. Το αυτοκινητο δινει πληροφοριες για την στιγμιαια καταναλωση βενζινης η για τον αριθμο χιλιομετρων που μου απομενουν?? Τι πληροφοριες δινει απο τις οθονιτσες μεσα στο ταμπλο??
-
Χωρις να ξερω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν πιστευω οτι βγαινει αυτοκινητο χωρις κλειδωμα με τηλεχειρισμο πλεον.
-
Θα απαντήσω σύμφωνα με την εμπειρία μου από το Mondeo.
- Τηλεχειρισμός υπάρχει και κάνει αρκετά περισσότερα από το να ανοίγει ή να κλείνει πόρτες. Ανεβάζει - κατεβάζει παράθυρα, ανοίγει μόνο πορτ μπαγκάζ κλπ. Το κλειδί έχει 3 κουμπιά, το καθένα με ένα ή δύο λειτουργίες και μπορείς να προγραμματίσεις και καινούργιες. Σίγουρα συνδυάζεται με τον συναγερμό. Ολα αυτά σε βάρος άλλων πραγμάτων. Π.χ. δεν υπάρχει κλειδαριά στη πόρτα του συνοδηγού, πράγμα τπου το θεωρώ τουλάχιστον γυφτιά.
- Παρέχονται όλες οι πληροφορίες που θες, μία ανά πάσα χρονική στιγμή.
-
**ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ;;; ΑΑΑ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΟΥΛΟΥΚΙΑ!!! **
Αυτοκίνητα χωρίς τηλεχειρισμό βγαίνουν μια χαρά ακόμα. Το κανονικό Fiesta έχει τηλεχειρισμό μόνο στην έκδοση Ghia. Ambient & Trend έχουν το παλιό καλό κλειδάκι που γυρνάει και μάλιστα σου κάνει και τζιζ όταν έχεις ηλεκτριστεί.
Πόσο κάνει αυτή η έκδοση S; Τι κινητήρα φοράει; Τον κανονικό Duratec 1.6; Τρίζει κι αυτό όσο το δικό μου; Για πείτε, για πείτε, γιατί η μάνα μου ετοιμάζεται να πάρει αμάξι και τη βλέπω να το παίρνει μεταχειρισμένο με 16.000km (τόσα αναμένεται να έχει κάνει το δικό μου Fiesta 1.4 μέχρι τότε, χεχεχε )
-
To αμαξι δεν το πηρα ακομα... Για την ακριβεια δεν εχει κυκλοφορησει καν στην Ελλαδα!! Θα ερθει μαζι με την εκδοση ST... Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν περιπου στα 15.000 ευρω!! Το αμαξι φοραει τον κλασσικο 1600αρι Duratec της Ford που αποδισει 100 αλογα (εχω ακουσει ομως οτι τα πραγματικα του αλογα ειναι 107-109) Οριστε και μερικες φωτος απο το αυτοκινητο...
http://www.caradisiac.com/media/images/ ... 13_big.jpg
http://www.drivingfuture.com/car/usa/sp ... g/e_02.jpg -
Καταρχας για το οτι δεν εχει κλειδαρια οπως λες δεν ειναι λογω γυφτιας αλλα λογω ομοιομορφιας να μην ξεχωριζει πανω στο χερουλι. Ετσι ειναι και το Corolla μου και στο Primera του ξαδερφου μου(και στις 2 πορτες) και μαλιστα αν κοιταξεις στο βιβλιαρακι θα δεις οτι **εχει **κλειδαρια αλλα ειναι απλως καλυμενη και μπορεις να αφαιρεσεις το καλυμμα αν μεινει το κλειδι απο μπαταρια. Οσο για το αν βγαινει αυτοκινητο χωρις τηλεχειρισμο εννοουσα σε οποιαδηποτε εκδοση του. Εφοσον στην Ghia εχει αρα **βγαινει **με τηλεχειρισμο!
-
Χμ, κουκλίτσα η ST. Να υποθέσουμε ότι και η S θα είναι ανάλογη; Ωραία μάσκα και η σίτα πολύ καλύτερη από τις γρύλιες που έχει το δικό μου. Δεν μ' αρέσουν οι ζάντες με πολλές ακτίνες, πίκρα στο καθάρισμα! Έτσι κι έτσι η αεροτομή, θα προτιμούσα χωρίς. Πίσω προφυλακτήρας και εξάτμιση jet. Πολύ καλά! Μία απορία ρε παιδιά... Όσοι κάνουν όπισθεν, ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ;;; ΓΜΤ δηλαδή, ένα λαμπάκι ακόμα είναι, βάλτε το να πάει στο δι@ολο και ας το χρεώσετε!!! Ξέρει κανείς αν γίνεται μετατροπή με κάποιο τρόπο, να πάει το ομίχλης αλλού και να ασπρίσει η θέση του στα αριστερά ώστε να μπει και εκεί λευκό για όπισθεν; Δεν το μπορώ αυτό, αυτό είναι 1000% ΓΥΦΤΙΑ!!! Όπως και οι -ανύπαρκτες- χειρολαβές πάνω από τις πόρτες εμπρός. Και τέλος, το foot-rest! Έλεος δηλαδή, κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι μπορεί κάποιους να τους βολεύει;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Καταρχας για το οτι δεν εχει κλειδαρια οπως λες δεν ειναι λογω γυφτιας αλλα λογω ομοιομορφιας να μην ξεχωριζει πανω στο χερουλι. Ετσι ειναι και το Corolla μου και στο Primera του ξαδερφου μου(και στις 2 πορτες) και μαλιστα αν κοιταξεις στο βιβλιαρακι θα δεις οτι **εχει **κλειδαρια αλλα ειναι απλως καλυμενη και μπορεις να αφαιρεσεις το καλυμμα αν μεινει το κλειδι απο μπαταρια. Οσο για το αν βγαινει αυτοκινητο χωρις τηλεχειρισμο εννοουσα σε οποιαδηποτε εκδοση του. Εφοσον στην Ghia εχει αρα **βγαινει **με τηλεχειρισμο!Αδερφέ δε ξέρω τι έχει η Corolla και το Primera. Στο Μοndeo η κλειδαριά στη πόρτα του οδηγού φαίνεται. Αν είχε καπάκι (δε το νομίζω) το είχαν βγάλει πριν παραλάβω το αυτοκίνητο. Στη πόρτα του συνοδηγού δε φαίνεται κλειδαριά. Θα κοιτάξω το βιβλιαράκι εκ νέου. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ομοιομορφίας, αλλά οικονομίας. Ας ελπίσουμε ότι κάνω λάθος.
Οσο για τον nasos να τον στενοχωρήσω λίγο ακόμη. 'ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ' και επιπλεέον 'ΧΡΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ' δείχνει και το trip computer στο Puntο μου που εξ όσων θυμάμαι είναι standard στη βασική έκδοση.
Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Νάσο για το δεύτερο φως οπισθοπορείας. Από τη μύγα ξύγκι κοιτάνε να βγάλουνε
-
Εξωτερικα το S υπολειπετε του ST μονο σε 2-3 σημεια...
1)Το S δεν φοραει τα μαρσπιε του ST
2)To S φοραει 16αρες ζαντες ενω το ST 17αρες
3)To S δεν εχει βαμμενα στο χρωμα του αμαξωματος τα χερουλια απο τις πορτες και τα πλαινα προστατευτικα λαστιχα στις πορτες...
Κατα τ'αλλα ειναι ολοιδια εξωτερικα!Τελικα εχουν στιγμιαια καταναλωση κλπ κλπ τα Fiesta??? Απ'οτι καταλαβα μαλλον οχι... κριμα!
Τελος οι δυο νεες εκδοσεις του Fiesta ΕΧΟΥΝ footrest οπως φαινεται και απο την φωτογραφια που παραθετω...
-
ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ!!! Θέλω κι εγώωωωω!!!
Αλλά ρωτάω ξανά... ΤΡΙΖΕΙ όπως το δικό μου; Γιατί αν δεν τρίζει, δεν το θέλω, τώρα το συνήθισα...
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Καταρχας για το οτι δεν εχει κλειδαρια οπως λες δεν ειναι λογω γυφτιας αλλα λογω ομοιομορφιας να μην ξεχωριζει πανω στο χερουλι. Ετσι ειναι και το Corolla μου και στο Primera του ξαδερφου μου(και στις 2 πορτες) και μαλιστα αν κοιταξεις στο βιβλιαρακι θα δεις οτι **εχει **κλειδαρια αλλα ειναι απλως καλυμενη και μπορεις να αφαιρεσεις το καλυμμα αν μεινει το κλειδι απο μπαταρια. Οσο για το αν βγαινει αυτοκινητο χωρις τηλεχειρισμο εννοουσα σε οποιαδηποτε εκδοση του. Εφοσον στην Ghia εχει αρα **βγαινει **με τηλεχειρισμο!
Αδερφέ δε ξέρω τι έχει η Corolla και το Primera. Στο Μοndeo η κλειδαριά στη πόρτα του οδηγού φαίνεται. Αν είχε καπάκι (δε το νομίζω) το είχαν βγάλει πριν παραλάβω το αυτοκίνητο. Στη πόρτα του συνοδηγού δε φαίνεται κλειδαριά. Θα κοιτάξω το βιβλιαράκι εκ νέου. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ομοιομορφίας, αλλά οικονομίας. Ας ελπίσουμε ότι κάνω λάθος.
Οπως ειπα φιλε μου στο Corolla ειναι ετσι αρα εχει στο οδηγο στον συνοδηγο δεν εχει εμφανης. Στο Primera δεν φαινονται και οι δυο. Κοιταξε το βιβλιαρακι σου η ρωτα στην αντιπροσωπεια. Οσο για το πισω φωτακι και εμενα πραγματικα με νευριαζει και σε μεγαλυτερα αυτοκινητα που το κανουν. Τι γυφτια και αυτη!
-
Νάσο και γω μάλλον το συνήθισα το τρίξιμο. Τώρα στα 1500 χμ που έχει έλεγχο θα τους το αναφέρω να το δούνε (αφού άρχισε και ακούγεται από τα 80 χμ/ω πλέον και όχι από τα 100...) αλλά μάλλον ξέρω την απάντηση. Σε 1 βδομάδα θα ξέρω.. Άντε να δω..
Αύριο θα ανεβάσω φώτο (1.25 Trend, 1 μήνα και 2 ημερών) και θα αλλάξω το άβατάρ μου
-
Αύριο πάω για δεύτερη αλλαγή λαδιών στα 12.500 km. Έχω κλείσει ραντεβού μεσημέρι, ώστε να μην αγχώνομαι για τη δουλειά και θα τους τα πω περιποιημένα... Θα ζητήσω όσο πιο ευγενικά (αλλά πιεστικά) μπορώ αλλαγή των λάστιχων στεγάνωσης στις πόρτες και βλέπουμε... Κάνε μου μια χάρη... Ψάξε στο VIN σου και πες μου πότε παρήχθη το αμάξι σου. Εμένα Νοέμβριο 2003 και το πήρα Ιούλιο 2004. Άλλοι λένε μεγάλο διάστημα, εγώ δεν ξέρω τι να πω; Επίσης, μπορείς να κοιτάξεις αυτό που είπα για τις πόρτες; Κατάλαβες που να πιέσεις για να δεις αν είναι από εκεί; Και ΟΧΙ, καθόλου δεν έχω συνηθίσει τους τριγμούς!!! ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΩ!!!
-
Για το VIN θα το ψάξω και θα σου το πω αύριο (κατεβαίνω πανεπιστήμιο και σπίτι δεν έχω ίντερνετ).
Έκανα τον έλεγχο των 1500χμ πριν μισή ώρα και δεν βρηκανε λέει κάτι από κάτω. όσο για το αν είναι από τις πόρτες παράθυρα, το έχω ελέγξει με 2-3 άτομα μέσα να ανεβοκατεβάζουν παράθυρα, να ακουμπάνε- πιέζουνε πάνελς, να ανοιγοκλείνουν πόρτες, να ελέγχουν πίσω τις αποσκευές κτλ κτλ. Εμένα είναι το τρίξιμο απο έξω/κάτω. Γκαραντί. Το καλό είναι ότι είναι πολύ ανεπαίσθητο και με μουσική στο χαλαρό δεν ακούς τίποτα. Οπότε είδωμεν...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Για το VIN θα το ψάξω και θα σου το πω αύριο (κατεβαίνω πανεπιστήμιο και σπίτι δεν έχω ίντερνετ).Έκανα τον έλεγχο των 1500χμ πριν μισή ώρα και δεν βρηκανε λέει κάτι από κάτω. όσο για το αν είναι από τις πόρτες παράθυρα, το έχω ελέγξει με 2-3 άτομα μέσα να ανεβοκατεβάζουν παράθυρα, να ακουμπάνε- πιέζουνε πάνελς, να ανοιγοκλείνουν πόρτες, να ελέγχουν πίσω τις αποσκευές κτλ κτλ. Εμένα είναι το τρίξιμο απο έξω/κάτω. Γκαραντί. Το καλό είναι ότι είναι πολύ ανεπαίσθητο και με μουσική στο χαλαρό δεν ακούς τίποτα. Οπότε είδωμεν...
Δεν είπες όμως για την εξάτμιση που σου είχα πει, σωστά; Τέλος πάντων, άμα δεν σε ενοχλεί...
Εγώ γύρισα από 2η αλλαγή λαδιών στα 12.542km. Πάλι με κοίταζαν περίεργα που αλλάζω λάδια στα 10.000, αλλά ποσώς με απασχολεί. Μου κάνει εντύπωση ωστόσο που δεν μου το γράφουν στο βιβλιαράκι συντήρησης. Μου εξήγησαν γιατί, αλλά για εμένα αυτά είναι π@π@ριές. Εν πάση περιπτώσει.
Σχετικά με τους τριγμούς, έχω κλείσει ραντεβού στις 3/3 με το φανοποιείο της αντιπροσωπείας, να δουν αν παίρνουν λίγο μάζεμα οι πόρτες. Ο φανοποιός όντως το κούνησε και επιβεβαίωσε ότι τρίζει. Είδωμεν, όπως λες...Για όποιον ενδιαφέρεται για λασπωτήρες, επειδή το spray στο FIESTA είναι μια απελπισία, ειδικά με τα Bridgestone, να σας ενημερώσω ότι κοστίζουν 50 ευρώ, επειδή το ρώτησα σήμερα. Είναι αφαιρούμενοι για το καλοκαίρι. Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν τα 50...
Πες μου λιγάκι, τι πρόγραμμα service σου έχουν πει; Πότε η πρώτη αλλαγή λαδιών; Οι επόμενες κάθε πόσα; Τι γνώμη έχεις για την εξυπηρέτηση; Τιμές;
-
Ξέρει κανείς :
α) To CVT Durashift θα υπάρχει στις βενζινοκίνητες εκδόσεις του Focus ?
β) Θα φορεθεί και στο 1.4 ?
γ) Κανά site (αγγλικά) που να παρέχει πληροφόρηση για το σασμάν αυτό ?
FORD FORUM