-
Λοιπόν, φίλε Νάσο, το έχω κι εγώ αυτό το τρίξιμο στα παράθυρα, και ειδικά όταν το αμάξι είναι σε ανισουψή επίπεδα μεταξύ των διαγώνιων τροχών.
Εχω δοκιμάσει σπρέι σιλικόνης αλλά δεν μου έκανε τίποτα.
Εξακολουθεί το τρίξιμο, αλλά θα δοκιμάσω βαζελίνη μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης mizardas έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι...Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Ford Fiesta mk6, 1.4, 3d, Trend, στο οποίο έχω κάνει ουκ ολίγες αλλαγές και κακοποιήσεις....
Μου αρέσει πολύ σαν αμάξι και δεν χρειάζεται να εκθειάσω και πάλι την πολύ καλή οδική συμπεριφορά και το κορυφαίο στήσιμο στην κατηγορία του...
Φυσικά μου έχει βγάλει κι εμένα κάτι ψιλά, όπως αλλαγή τρόμπας νερού, κάποιοι τριγμοί...
Εχω κάνει γύρω στα 56.000 χλμ, όλα γεμάτα συγκινήσεις και ατελείωτα στριψίματα.Θα τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα...
Που είναι ο προφυλακτήρας σου;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Που είναι ο προφυλακτήρας σου;
Λείπει διότι πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες σε σωληνώσεις, intercooler, κτλ...
Δες την υπογραφή μου και θα καταλάβεις...
-
Μήπως υπάρχει εδώ κανένας που να έχει ασχοληθεί με τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα σε Sierra; Αγόρασα ένα ζευγάρι ηλεκτρικούς γρύλους αλλά ο ηλεκτρολόγος που δοκίμασε να τα βάλει μου είπε ότι δεν κάνουν... Στη FORD μου έδειξαν σε φώτο ίδιους με αυτούς που έχω αλλά με άλλους κωδικούς! Έψαξα στο www και μόνο τους κωδικούς που έχω εγώ βρήκα.... Όποιος λύσει το αίνιγμα κερδίζει τους χειροκίνητους γρύλους μου!!!
-
Γεια σας και απο εμενα, εχω ενα Fiesta Trend 1.6 5θυρο απο τον 12/2002.
Μου εχει βγαλει αρκετα προβληματα, (προβλημα στις αλαγες ταχυτητων οταν το παρελαβα, χαλασμενοι αισθητηρες λ στα 10.000 χλμ, χαλασμενα αμορτιρερ στα 12.000 χλμ, και διαφορα αλλα) αλλα μου τα εχουν καλυψει ολα στην εγγυηση εως τωρα. Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο και ειδικα σε δρομο με στροφες ειναι απιαστο.
-
Λείπει διότι πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες σε σωληνώσεις, intercooler, κτλ...
Δες την υπογραφή μου και θα καταλάβεις...Interesting Το 1.6 έχουμε;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Δες την υπογραφή μου και θα καταλάβεις...Interesting Το 1.6 έχουμε;
Το 1.4 αλλά δεν μασάμε...
Μπήκανε σφυρίλατα...
-
Μπήκανε σφυρίλατα...Μόλις το τελειώσεις και βαρεθείς να κόβεις βόλτες, γράψε μία αναλυτική περιγραφή του αυτοκινήτου σου και τι έχεις βελτιώσει μαζί με τις εντυπώσεις και το αντίστοιχο κόστος. Άντε να μαθαίνουμε και εμείς.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Μπήκανε σφυρίλατα...Μόλις το τελειώσεις και βαρεθείς να κόβεις βόλτες, γράψε μία αναλυτική περιγραφή του αυτοκινήτου σου και τι έχεις βελτιώσει μαζί με τις εντυπώσεις και το αντίστοιχο κόστος. Άντε να μαθαίνουμε και εμείς.
Οπως είπες...Οταν βαρεθώ τις βόλτες...
Και μετά το στρώσιμο για να έχω πλήρη εικόνα!
-
Και τα 2 Fiesta ΤΡΙΖΟΥΝ απελπιστικά πολύ!!! Το δεύτερο έβγαλε και αυτό τα ίδια τριξίματα στις πόρτες -πέρα απ τα άλλα που είχε παρουσιάσει μετά από μία επίσκεψη στο συνεργείο για να του βάλουν γράσσο στις πόρτες, στους μεντεσέδες και στις κλειδαριές-, κατά την έξοδό μου από τη ράμπα του πάρκινγκ και καθώς περνάω από σημεία που προκαλούν τάσεις στρέβλωσης στο αμάξωμα. Λέτε να φταίνε οι διαδρομές που του κάνω; Δικαιολογείται να βγάζει τέτοια προβλήματα ένα αμάξι 2 εβδομάδων (ούτε καν ακόμα) λόγω των διαδρομών που κάνει; Θέλω να απευθυνθώ στους 4Τ για βοήθεια και συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις μου. Γνωρίζει κανείς κάποιο e-mail; Στο site δεν βρήκα, αλλά μπορεί και να μην το είδα καλά.
Ευχαριστώ και καλημέρα σας...
(Άχρηστο αμάξι τελικά. Χαράμι όλα τα καλά λόγια που του είπα... )
-
Ολο τριξιμο ακουω για το Fiesta. Ελπιζω να μην εχει τετοια προβληματα και το Focus
-
Φίλοι τριζόπληκτοι, επειδή και τα δύο μου Fiesta τρίζουν απ' τα ίδια σημεία, θεωρώ ότι όσοι έχετε προβλήματα είναι μάλλον από κάπου εκεί. Έβαλα το απόγευμα ένα ολόκληρο βαζάκι βαζελίνη στα λάστιχα στις πόρτες, αν σε 2-3 μέρες είναι όλα καλά, θα σας πω λεπτομέρειες για το ποια 'ύποπτα' και εν τέλει μάλλον ένοχα σημεία θα προσέξετε! Wish me luck people!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και τα 2 Fiesta ΤΡΙΖΟΥΝ απελπιστικά πολύ!!! Το δεύτερο έβγαλε και αυτό τα ίδια τριξίματα στις πόρτες -πέρα απ τα άλλα που είχε παρουσιάσει μετά από μία επίσκεψη στο συνεργείο για να του βάλουν γράσσο στις πόρτες, στους μεντεσέδες και στις κλειδαριές-, κατά την έξοδό μου από τη ράμπα του πάρκινγκ και καθώς περνάω από σημεία που προκαλούν τάσεις στρέβλωσης στο αμάξωμα. Λέτε να φταίνε οι διαδρομές που του κάνω; Δικαιολογείται να βγάζει τέτοια προβλήματα ένα αμάξι 2 εβδομάδων (ούτε καν ακόμα) λόγω των διαδρομών που κάνει; Θέλω να απευθυνθώ στους 4Τ για βοήθεια και συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις μου. Γνωρίζει κανείς κάποιο e-mail; Στο site δεν βρήκα, αλλά μπορεί και να μην το είδα καλά.Ευχαριστώ και καλημέρα σας...
(Άχρηστο αμάξι τελικά. Χαράμι όλα τα καλά λόγια που του είπα... )
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχουμε διαβάσει για άλλο Fiesta τριζάτο πλην αυτά τα δύο ή κάνω λάθος;
-
Για κοίτα λίγο την υπογραφή του JimClark... Κοίτα και λίγο πιο πίσω. Όχι, δυστυχώς δεν είναι μόνο τα δικά μου.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Για κοίτα λίγο την υπογραφή του JimClark...Ουπς! Τώρα το είδα!
-
εγω παντως ειχα ενα σωρο μηχανικα προβληματα και ακομα εχω αλλα τριξιμο και αλλα παρομοια δεν εχω....
-
Το δικό μου τρίξιμο αισίως δεν είναι τέτοιας υφής. Ακούγεται κυριολεκτικά σαν τρίξιμο μετρητή ραδιενέργειας Geiger . Τι να πείς...
έδιτ. Παιδιά υπάρχει πουθενά διαθέσιμο διάγραμμα ροπής και ιπποδύναμης ανά ΣΑΛ για τους κινητήρες 1.25?? Απο κανένα περιοδικό διαθέσιμο κανένα σκανάρισμα? Αν υπάρχει σε κανένα τεύχος, πείτε μου ποιό είναι να το ψάξω
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το δικό μου τρίξιμο αισίως δεν είναι τέτοιας υφής. Ακούγεται κυριολεκτικά σαν τρίξιμο μετρητή ραδιενέργειας Geiger . Τι να πείς...έδιτ. Παιδιά υπάρχει πουθενά διαθέσιμο διάγραμμα ροπής και ιπποδύναμης ανά ΣΑΛ για τους κινητήρες 1.25?? Απο κανένα περιοδικό διαθέσιμο κανένα σκανάρισμα? Αν υπάρχει σε κανένα τεύχος, πείτε μου ποιό είναι να το ψάξω
Βρε μπας και έχει κανένα τέτοιο μετρητή και απλά το εργαλείο σου καίει ουράνιο;;; Χεχεχε!
-
Θυμόσαστε τη βαζελίνη; Το αμάξι δεν κάνει ούτε τσικ τώρα. Όποιος έχει ίδια προβλήματα με εμένα και αποφασίσει να βουτήξει βαθιά στο βούρκο της ακολασίας , να προσέξει να βάλει βαζελίνη ΚΥΡΙΩΣ ανάμεσα στις πόρτες και το λάστιχο, δηλαδή προσέξτε να ανασηκώσετε το λάστιχο στο σημείο που έρχεται σε επαφή με την πόρτα και να βάλετε από κάτω το υλικό. Θα προσέξετε ότι καθώς το 'ξεκολλάτε' (μη φοβάστε, δεν είναι κολλημένο), θα κάνει τον ίδιο θόρυβο που κάνει όταν σας τρίζει. Εμένα έτσι έκανε πάντως. Έπειτα, βάζετε και στο υπόλοιπο λάστιχο. Εγώ έβαλα και στους μεντεσέδες, μιας που το γράσο της εταιρίας δεν έκανε και πολλά πράγματα.
Καλή τύχη! Θα σας πω σε 2-3 μέρες αν είχε και διάρκεια. So far so good...
-
Βαζελίνη μου φαίνεται θα βάλω κι εγώ, αλλά εμένα το τρίξιμο έρχεται από τα λάστιχα στα οποία μπαίνει μέσα το τζάμι όταν κλείνει εντελώς...
Εχω δοκιμάσει κάποια σπρέι αλλά δεν κάνανε τίποτα...
FORD FORUM