-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εξαρχής φαίνεται κάπως η συμπεριφορά τους. Από την διαπραγμάτευση κλπ.Για αυτό το λόγο ίσως ήταν καλύτερο η αγορά να γίνει στην Αθήνα.
-
Είμαι κι εγώ σε αναμονή παραλαβής νέου focus από επαρχιακή αντιπροσωπεία της Πλ/σου. Οι τιμές ίδιες με της Αθήνας και φυσικά 10% όταν κλείνεις το αμάξι και εξόφληση με την παραλαβή του. Ενδελεχής έλεγχος όταν έρθει, αν όλα είναι σωστά θα πάρουν άλλο ένα 60% και μόλις βγουν πινακίδες κλπ και μετά από νέο έλεγχο θα τους δώσω το υπόλοιπο 30%. Δεν έπρεπε να προπληρώσει η κοπέλα με τίποτα, αυτό δείχνει οτι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει καθόλου διαθέσιμα για να προπληρώσει τον εισαγωγέα ή/και δεν είναι αξιόπιστη για να της δώσει ο εισαγωγέας έστω 1 μήνα πίστωση να κάνει τη δουλειά της. Από εκεί και μόνο τρέχεις μακριά, κάλυτερα κάτι παραπάνω και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Καμιά συμβουλή για το τι να προσέξουμε κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου;;;;; -
Για ριξε μια ματια στο 7:00. Δεν φαινεται το μονωτικο.
https://www.youtube.com/watch?v=EePQLWai1eA
Λοιπον τωρα που κοιτω το βιντεο στο 7ο λεπτο το μαυρο του μπαρπριζ εχει μεγαλο πλατος και παει μεχρι κατω λοξα. Στις φωτογραφιες, διακοπτεται απο το μωνοτικο. Βεβαια παιζει ρολο απο ποια γωνια εχει κανει ο τυπος την ληψη, η αποσταση κλπ αλλα δες το και κρινε. -
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
Κρίσιμη ερώτηση περι υαλοκαθαριστήρων...τι εχετε να προτεινετε ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ?
ας εχουν και 20 ευρω και ας εχουν και 10 ευρω δε με πειραζει... θελω να βγαλω ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ χωρις γραμμες κλπ...
Εβαλα σημερα Bosch και ειχαν γραμμες.. τους πηγα πισω φυσικα πηρα τα λεφτα μου και ψαχνω τωρα για κατι συστημενο να μη την πατησω ξανα.... Αν προτεινετε και συγκεκριμενο μαγαζι ακομα καλυτερα....
Θα σου πρότεινα να βάλεις τους μαμίσιους.Εγώ τους έχω 3 χρόνια & είναι άψογοι.Η τιμή τους αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν περιπου στα 30 ή 35€
-
Αν αντεχεις 2λιτρο εκεινο το ντιζελ ST με το κοστουμι, το εσωτερικο αυτο και τα 184 αλογα ειναι τζαμπα στα 30 χιλιαρικα με το κλειδι στο χερι..
Γενικα ιδιαιτερα καλοτιμολογημενο αμαξι το focus! -
Οι φίλοι fordάκηδες, μήπως γνωρίζετε πόσο πρείπου κρατάει η Ford τα μοντέλα της σε παραγωγή? ΘΑ ενδιαφερθώ κάποια στιγμή για το FiestaST (έχω φάει κόλλημα μεγάλο ) και απλά αναρωτιέμαι πόσο καιρό έχω μπροστά μου περιθώριο. Με λίγα λόγια ... πότε περίπου πιστεύετε ότι θα σταματήσει να το παράγει η Ford (κρίνοντας από το πόσο κρατούσε στην παραγωγή τα προηγούμενα Fiestaκια)?
-
H Ford έχει το καλό της μη γρήγορης αντικατάστασης της γκάμας της γενικά.
Κατα το 2017 θα ξεκινήσουν τουλαχιστον οι μαζικές εκδόσεις. Λογικά το αντίστοιχο ST κανά χρόνο μετά.http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... y-pictures
Από τα μέσα του 2014 που εμφανίστηκε ως το 2017-18 είναι καλό διάστημα για.παραμονή στην αγορά η f/l έκδοση.
Παρόλ 'αυτά το ST θα το έπαιρνα ακόμα και μια μέρα πριν την αντικατάσταση του.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Παρόλ 'αυτά το ST θα το έπαιρνα ακόμα και μια μέρα πριν την αντικατάσταση του...Για τέτοιο κόλλημα μιλάω και εγώ
Άρα με λίγα λόγια, έχουμε καιρό μπροστά μας! Μια χαρά!
-
Ερωτηση για τους φιλους που εχουν κανει ηδη το 1ο σερβις σε Focus ecoboost.
Στα ποσα χιλιομετρα το πηγατε για σερβις;
ποσο πληρωσατε και τι εργασιες εγιναν;
-
Θελω τη βοηθεια σας.... Εχω ενα Ford Focus MK1 ( το 1ο δηλαδη ) αλλαξα εγκεφαλο ( δεν επαιρνε μπροστα το αμαξι & αφου πηρε μετα απο αλλαγη μοτερ ρελαντι, δουλευε 5000 στροφες... αλλαξα εγκεφαλο ολα καλα ) και ολα καλα...
ΠΡΙΝ αλλαξω εγκεφαλο μυ εκανε ενα κουλο που συνεχιζει..... Καταρχην να πω το αμαξι εχει υγραεριο ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ο σχετικος μαστορας εινια ολα ΟΚ... εξαλλου μου το κανει & ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ
Οταν παω να σταματησω σε φαναρι, βγαζω ταχυτητα παταω φρενο και οταν σταματησω η κανενα δυο δευτερολεπτα πριν ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ οι στροφες κοντευει να σβησει το αμαξι... ( εχει σβησει 3 φορες σε διαστημα 2 μηνων )
Δε το κανει παντα... αλλα το κανει 7 στις 10 φορες.... Επισης οταν παταω γκαζι σταματημενος και το αφησω καθως πεφτουν οι στροφες και πανε να μηδενισουν ΟΤΑΝ μηδενισουν για 1-2 δευτερολεπτα παιζει το φως μεσα στο αμαξι το λαμπακι στο κεντρο ξερετε... και στον χιλιομετρητη πανω στο κοντερ το φως που εχει και εκεινο παιζει....
Μου ειπανε ΔΥΝΑΜΟ... πηγα το δυναμο για ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ... Οντως ΗΘΕΛΕ ανακατασκευη, το ρουλεμαν μεσα ηταν για πεταμα εκανε θορυβο και κατι ακομα μου ειπε δε το θυμαμαι... 100€
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να το κανει ομως.... Μου ειπαν για ΣΕΒΡΟ φρενου.... γιατι με χειροφρενο οταν σταματαω ΝΟΜΙΖΩ δε το κανει... πρεπει να σταματαω σε καθε μου διαδρομη με χειροφρενο συνεχεια και δε γινεται αυτο...
Εχει κανεις κατι στο νου του ? ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ να εχει συμβει πχ ??? Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ειμαι σε απογνωση μιας και δε μπορει ΚΑΝΕΙΣ να βρει τι φταιει και ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανει....
-
Εχω μπερδευτεί με τις γεννιές του Mondeo. Το ΜΚ4 ξεκινά απο το 2007 και τελειώνει πότε???
Το Mondeo με κινητήτα Ecoboost θεωρείται ΜΚ4 ή ΜΚ5?
-
To MK4 facelift εχει τον ecoboost. Το 2010 παρουσιάστηκε.
Το ΜΚ4 κυκλοφόρησε απο το 2007 έως πέρσι (2014) με αναμεσα το 2010 το fl του.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Οι φίλοι fordάκηδες, μήπως γνωρίζετε πόσο πρείπου κρατάει η Ford τα μοντέλα της σε παραγωγή? ΘΑ ενδιαφερθώ κάποια στιγμή για το FiestaST (έχω φάει κόλλημα μεγάλο ) και απλά αναρωτιέμαι πόσο καιρό έχω μπροστά μου περιθώριο. Με λίγα λόγια ... πότε περίπου πιστεύετε ότι θα σταματήσει να το παράγει η Ford (κρίνοντας από το πόσο κρατούσε στην παραγωγή τα προηγούμενα Fiestaκια)?9 χρονια εκανε η φορντ να βγαλει νεο Fiesta St. Ε μεχρι το 2023 εχεις καιρο!!
Τι ωραιο που ειναι... Καποια στιγμη.... Καποιο μτχ... -
Καλα εδω ακομα δεν εχουν βαλει οθονη αφης,εστω και σαν εξτρα σε καποια μοντελα,πχ fiesta,b-max.
-
Κοιτάζω το site της Ford, σοβαρά τώρα το Focus δεν έρχεται με αυτοματο κιβωτιο ;
-
Έρχεται....με επιπλέον 1650 ευρώ και δύο μήνες αναμονής...
-
Σε λιγο θα γυρισουμε και σε εποχες ειδικων κυβισμων για Ελλαδα... π.χ. ολη η Ευρωπη με taunus 2.0 ,ειδικη εκδοση για Ελλαδα με 1.3
Ο Ελληνας καταναλωτης απλα εχει προσβαση σε οτι μαζικα ερχεται ,μιλαω για ολους τους κατασκευαστες, και σε συγκεκριμενα χρωματα. -
1000αρι Mondeo νομίζω βγάζουν.
Μου θυμιζει στις αρχές των 80ies την Cortina 1,3 που εφερναν. Πιο τάφος δεν ...
Τότε ξεκίναγε και η μόδα των αδηλωτων μετατροπών σε 2λιτρα (από ψωφιο 1,3 σε μτχ κινητήρα 2000 κυβικών, όπως και οι 2λιτρες 316 κλπ) και σωζόταν η κατάσταση ... και η αξιοπρέπεια στον δρόμο! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε λιγο θα γυρισουμε και σε εποχες ειδικων κυβισμων για Ελλαδα... π.χ. ολη η Ευρωπη με taunus 2.0 ,ειδικη εκδοση για Ελλαδα με 1.3
Ο Ελληνας καταναλωτης απλα εχει προσβαση σε οτι μαζικα ερχεται ,μιλαω για ολους τους κατασκευαστες, και σε συγκεκριμενα χρωματα.Και 1600cc και εχω πετυχει και 2λιτρο! Και με δυο εκδοσεις. 4θυρο με τετραγωνα φαναρια, 2 θυρο το ιδιο και τετραθυρο με στρογγυλα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Καλα εδω ακομα δεν εχουν βαλει οθονη αφης,εστω και σαν εξτρα σε καποια μοντελα,πχ fiesta,b-max.Ή οθόνη αφής γενικά σε αμάξι είναι πεταμενα λεφτά. Έχω και στο δικό μου.
Καλύτερα πάρε το αμάξι χωρίς αφής,και δώσε τα λεφτά σου σε ενά καλό κινητό αφής, και σου μένουν χρήματα κιολας
FORD FORUM