-
Τι άλλο θα ακούσουμε με δαύτους
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Τι άλλο θα ακούσουμε με δαύτουςΚαλα απο αυτους ορεξη να εχεις να ακους ιστοριες για να στο πουλησουν. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν θυματα. Θα σκασω πχ 3000 ευρω στον εμπορο για το αμαξι για να παω να το εκτελωνισω. Και αν παιζει τπτ και μου παρουν και το αμαξι στο τελωνειο; Αντε να τρεχω μετα να πληρωνω δικηγορους να κυνηγησω τον εμπορο, να περιμενω ποσα χρονια να γινει το δικαστηριο και αν παρω πισω τα λεφτα μου. Και θα εχω μεινει και χωρις ρευστο και χωρις αμαξι. Τοσες κομπινες σκανε στην αγορα ρε γμτ. Δεν πονηρευονται λιγο οσοι πανε να αγορασουν αυτοκινητο;
-
Ποιος εχει fiesta ecoboost να μου πει δυο λογια για το auto start/stop και τη λειτουργια του,εχω δει σε forums της ford οτι αρκετοι εχουν θεματα,αλλες φορες τους δουλευει αλλες οχι και εχει να κανει με τις θερμοκρασιες,την μπαταρια του κλπ.
-
Δουλεύει άριστα μέχρι στιγμής. Ειναι λογικο το σταρτ στοπ εχει να κανει με την κατάσταση της μπαταρίας και επισης σε καύσωνα θ πάνω απο 35c δεν λειτουργει, δεν ξερω γιατι.
-
Αν το αυτοκινητο παραμεινει σε ακινησια πχ 5 μερες,δουλευει κανονικα το start/stop η πρεπει να κανεις καποια χιλιομετρα,να φορτισει η μπαταρια του,να ζεσταθει ο κινητηρας και μετα ενεργοποιειται?,ολα αυτα χωρις να χρησιμοποιηθει καθολου κλιματισμος,A/C κλπ.
Το λεω αυτο γιατι ναι μεν ηξερα οτι πανω απο 32-35 βαθμους δεν λειτουργει,αλλα τι γινεται οταν εχεις πχ 22 βαθμους,εμφανιζει κανονικα την πρασινη ενδειξη του auto start/stop οταν παιρνει μπροστα o κινητηρας,ομως δεν μπαινει το start/stop.
Stop/Start , works when all conditions are right , battery has to be fully charged, engine temperature , things like AC turned on will also stop it from working , car interior fan speed etc etc.
Mine has only ever worked once , my general useage are small trips to work and i can never get my battery up to peak condition.You will find when you take the car in they will tell you it's down to your battery being low.
Also keeping the temp below 20 will stop it coming on.
http://www.fordownersclub.com/forums/to ... ntry292406
-
Οταν παίρνει μπροστα ο κινητήρας πρεπει να οδηγήσεις περίπου 1 λεπτό για να μπει σε λειτουργία το σταρτ στοπ, δεν μπαίνει με κρύο κινητήρα αν εννοείς αυτο.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αν το αυτοκινητο παραμεινει σε ακινησια πχ 5 μερες,δουλευει κανονικα το start/stop η πρεπει να κανεις καποια χιλιομετρα,να φορτισει η μπαταρια του,να ζεσταθει ο κινητηρας και μετα ενεργοποιειται?,ολα αυτα χωρις να χρησιμοποιηθει καθολου κλιματισμος,A/C κλπ.Το λεω αυτο γιατι ναι μεν ηξερα οτι πανω απο 32-35 βαθμους δεν λειτουργει,αλλα τι γινεται οταν εχεις πχ 22 βαθμους,εμφανιζει κανονικα την πρασινη ενδειξη του auto start/stop οταν παιρνει μπροστα o κινητηρας,ομως δεν μπαινει το start/stop.
Stop/Start , works when all conditions are right , battery has to be fully charged, engine temperature , things like AC turned on will also stop it from working , car interior fan speed etc etc.
Mine has only ever worked once , my general useage are small trips to work and i can never get my battery up to peak condition.You will find when you take the car in they will tell you it's down to your battery being low.
Also keeping the temp below 20 will stop it coming on.
http://www.fordownersclub.com/forums/to ... ntry292406
Δλδ το καλοκαιρι με 34 βαθμους ή με ανοιχτο τον κλιματισμο δεν δουλευει το start/stop; Ή αν η μπαταρια ειναι λιγο πεσμενη;
-
Εχω φωτογραφία δική μου σε μποτιλιαρισμα με ανοιχτό το κλιματισμό, εξωτερική θερμοκρασια 34 βαθμοι κ το s.s. σε λειτουργία, δλδ. το αμαξι σβυστο.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε 34 βαθμούς δουλεύει σε 35 δεν δουλεύει.
Το κλιματιστικό αν ειναι ανοιχτό συνήθως δεν δουλεύει εκτός και αν το ανεμιστηρακι ειναι πολύ χαμηλά και η θερμοκρασία που έχεις βάλει δεν ειναι πολύ χαμηλότερη της εξωτερικής. -
Ερώτηση για Focus MK1
Επειδη ειναι ΨΟΦΙΟ πραγματικα το γκαζι & δε μπορω να προσπεράσω ουτε ποδηλατο ( 14αρι focus 2002 ) υπαρχει καποιος τροπος να παρει λιγη ροπη το αμαξι ? ουτε αγωνες ζηταω ουτε τιποτα... απλα να νιωθεις λιγο το γκαζι πιο σβελτο να μπορω να προσπεράσω....
Εχω ακουσει για φιλτρο ελευθερας... για βγάλσιμο καταλύτη.... παιζει κατι αλλο ? να κανω κατι απο αυτα ?
-
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
Ερώτηση για Focus MK1Επειδη ειναι ΨΟΦΙΟ πραγματικα το γκαζι & δε μπορω να προσπεράσω ουτε ποδηλατο ( 14αρι focus 2002 ) υπαρχει καποιος τροπος να παρει λιγη ροπη το αμαξι ? ουτε αγωνες ζηταω ουτε τιποτα... απλα να νιωθεις λιγο το γκαζι πιο σβελτο να μπορω να προσπεράσω....
Εχω ακουσει για φιλτρο ελευθερας... για βγάλσιμο καταλύτη.... παιζει κατι αλλο ? να κανω κατι απο αυτα ?
Να βγαλεις καταλυτη;;;;;;για να σπερνεις ΚΑΡΚΙΝΟ ελευθερα;;;;;
Αστο οπως ειναι......δεν υπαρχει σωτηρια. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το κλιματιστικό αν ειναι ανοιχτό συνήθως δεν δουλεύει εκτός και αν το ανεμιστηρακι ειναι πολύ χαμηλά και η θερμοκρασία που έχεις βάλει δεν ειναι πολύ χαμηλότερη της εξωτερικής.Mονο στα ford συμβαινει αυτο ή και σε αλλα;
-
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
Ερώτηση για Focus MK1Επειδη ειναι ΨΟΦΙΟ πραγματικα το γκαζι & δε μπορω να προσπεράσω ουτε ποδηλατο ( 14αρι focus 2002 ) υπαρχει καποιος τροπος να παρει λιγη ροπη το αμαξι ? ουτε αγωνες ζηταω ουτε τιποτα... απλα να νιωθεις λιγο το γκαζι πιο σβελτο να μπορω να προσπεράσω....
Ούτε να σκέφτεσαι καμια τέτοια χαζομάρα. Σωτηρία δεν υπάρχει, εκτός αν βάλεις τον 1600 πάνω. Όχι ότι κι εκείνος είναι γρήγορος δηλαδή, απλά καλύτερος από τον τραγικό 1400.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το κλιματιστικό αν ειναι ανοιχτό συνήθως δεν δουλεύει εκτός και αν το ανεμιστηρακι ειναι πολύ χαμηλά και η θερμοκρασία που έχεις βάλει δεν ειναι πολύ χαμηλότερη της εξωτερικής.Mονο στα ford συμβαινει αυτο ή και σε αλλα;
δεν εχω μπει ποτε σε άλλο αυτοκίνητο με σταρτ στοπ. Δεν μπορω να πω για την λειτουργία τους.
-
Παιδιά, εχει κανεις το focus με τον χιλιάρι αρκετό καιρό και να εχει κανει μπόλικα χιλιόμετρα..;;
Πως τα πάει ο κινητήρας μετα απο 60-70.000 χλμ..;; Ανταποκρίνεται το ίδιο με την αρχή;; Κανένα προβλημα με τα περιφερειακά ή τριξίματα κλπ..;; -
Κρίσιμη ερώτηση περι υαλοκαθαριστήρων...
τι εχετε να προτεινετε ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ?
ας εχουν και 20 ευρω και ας εχουν και 10 ευρω δε με πειραζει... θελω να βγαλω ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ χωρις γραμμες κλπ...
Εβαλα σημερα Bosch και ειχαν γραμμες.. τους πηγα πισω φυσικα πηρα τα λεφτα μου και ψαχνω τωρα για κατι συστημενο να μη την πατησω ξανα.... Αν προτεινετε και συγκεκριμενο μαγαζι ακομα καλυτερα....
-
Ο χρήστης nbc77 έγραψε:
Παιδιά, εχει κανεις το focus με τον χιλιάρι αρκετό καιρό και να εχει κανει μπόλικα χιλιόμετρα..;;
Πως τα πάει ο κινητήρας μετα απο 60-70.000 χλμ..;;Ενάμιση χρόνο περίπου έχει που εμφανίστηκε. Μάλλον δύσκολο σ΄αυτά τα χιλιόμετρα ...
-
O 1.0 eco TSI 110ps,εχει 9.3 sec 0-100,197 τελικη,200nm,την ιδια στιγμη ο ecoboost 125ps εχει 9,6 sec 0-100,196 τελικη,200nm με overboost.
Aυτα τα 15 αλογα παραπανω του ecoboost,εξαφανιζονται λογω 5αριου κιβωτιου η καταλαβα κατι λαθος?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
O 1.0 eco TSI 110ps,εχει 9.3 sec 0-100,197 τελικη,200nm,την ιδια στιγμη ο ecoboost 125ps εχει 9,6 sec 0-100,196 τελικη,200nm με overboost.Aυτα τα 15 αλογα παραπανω του ecoboost,εξαφανιζονται λογω 5αριου κιβωτιου η καταλαβα κατι λαθος?
Παιζει ρολο το σαζμαν, αν ειναι μακρυ ειδικα. Στα κιλα ειναι τα ιδια;
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
O 1.0 eco TSI 110ps,εχει 9.3 sec 0-100,197 τελικη,200nm,την ιδια στιγμη ο ecoboost 125ps εχει 9,6 sec 0-100,196 τελικη,200nm με overboost.Aυτα τα 15 αλογα παραπανω του ecoboost,εξαφανιζονται λογω 5αριου κιβωτιου η καταλαβα κατι λαθος?
VW είναι αυτή!!!!ΑΝΈΚΑΘΕΝ έβγαζε παραπάνω ίππους απο αυτούς που ανακοίνωνε και στους ίδιους ίππους με τον ανταγωνισμό ήταν κάτω 1-2''......βάλε και την απτή ποιότητα και είσαι ΟΚ
FORD FORUM