-
Α δεν τις ειχα δει τις φωτο! Περιμενα μεγαλυτερες αλλα ουτε αυτες βεβαια δικιολογουνται. Μπραβο ματι που ειχες.
-
Παιδια Μπραβο ουτε που προλαβα να τισ ανακοινωσω στο post και τισ ειδατε {ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΑΣΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ [ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ] } Παιδια αυτες οι φωτο ειναι τραβηγμενες ακριβως οταν εκλεισε το πρωτο μηνα τωρα ειναι λιγο ως πολυ χειροτερα αλλα δεν εχω καν την διαθεση και τα μεσα να τις φωτογραφησω παλι. παντως οπως λεει και ο traction ειμαι λιγο ψειρας ομως μιλαμε για καινουργιο αμαξι σε κανα δυο χρονια θα υπηρχε διατρηση εκει!!! συν οτι ειναι και πανω στις κολησεις της πορτας Οσο για τις σκουριες που λεει ο Νασος τισ εχει και το δικο μου
και η απαντηση ειναι ακριβως η ιδια απο την αντιπρωσοπεια (παντως με τα λιγα που ξερω πραγματι δεν πρεπει να αποτελει προβλημα προς το παρων στο μελλον ποιος ξερει;) Σε αλλη εταιρια δεν το εχω πετυχει.
ΟΙ ΦΩΤΟ
http://members.lycos.co.uk/prdforum/sto ... nastasios/ -
Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα;;; Τι θα πει μεγάλες ή μικρές σκουριές, σε αυτοκίνητο ενός μηνός; Τι παίρνεις, αναπτήρα απ' το περίπτερο και άμα σου βγει σκάρτος τον πετάς και παίρνεις άλλον; Άντα, τα άβαφα μέρη από χυτοσίδηρο, να πάει στο διάολο, να σκουριάσουν. Αλλά που πάει η αντισκωριακή προστασία της Ford; Έτσι τη δίνουμε; Και εν πάση περιπτώσει, σας λέω εγώ ότι φαίνονται μικρές στις φωτό. Για να τις είχε κανείς άλλος στο αμάξι του και θα έβλεπα μετά τι θα έλεγε ο ίδιος. Έλεος δηλαδή... Δέχομαι ότι δεν ακούνε τους τριγμούς μου οπότε δεν μπορούν να τους φτιάξουν. Δέχομαι ότι είμαι πολύ ψείρας και ακούω τα πάντα απ' το μοτέρ μου. Δέχομαι ότι είμαι παράξενος για την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση. Άντε και άμα δεν παίρνει μπρος, είναι πρόβλημα της πεταλούδας που ρυθμίζεται. Αλλά να τους δείχνεις τις σκουριές και να σου λένε ότι θα σου το βάψουν; Ε όχι κι έτσι κύριοι!!! Όχι κι έτσι ρε γαμώ το!!! Που ζούμε, στο Ιράκ;;;
Ο ibari μάλλον έχει πρόβλημα στον καταλύτη, το έχω ακούσει ξανά σε fiesta. Το καλύπτει η εγγύηση απ' όσο ξέρω... Αλλά πάλι μ' αυτούς... Οι βαλβίδες δεν καίγονται, εκτός αν δεν κατάλαβα τι εννοείς.
-
Παιδιά καλησπέρα. Είχα πολλές μέρες να διαβάσω το topic και από τα όσα διάβασα στα γρήγορα στενοχωρήθηκα ειλικρινά... πάλι...
Για να αλλάξουμε λίγο θέμα μπας και ξεχάσετε τα Fiesto-προβλήματα: Θέλω γνώμες για αμoρτισέρ-ελατήρια για Sierra. Να βάλω μαμίσια ή κάτι άλλο; Τι; Η πίσω ανάρτηση έχει διαφορά (λόγω διαφορικού) στα 1.6L και στα 2.0L;
Σημείωση1: Το αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους καρό-δρομους της Πάτρας...
Σημείωση2: Δεν έψαξα μήπως έχει ξανασυζητηθεί τέτοιο ζήτημα οπότε αν ναι, πυροβολήστε με ελεύθερα! -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εγώ που θέλω να βάλω 2 ηχεία της προκοπής μπροστά (παρεμπιπτόντως το φιέστα φοράει οβάλ ηχεία 5 επι 7 ίντσες.. από τις πιο δυσεύρετες υλοποιήσεις) και φοβάμαι μη τυχόν με το άνοιγμα των πλαστικών στις πόρτες κληρονομήσω νέους τριγμούς....Προχθες εβαλα ηχοσυστημα και ηχεια στο νεο Fiesta μου το οποιο ειναι Trend 3πορτο 1.6 (θα τα λαμε εαπο δω μεσα για οποιοδηποτε προβλημα )
Εγω εχω μολις 150χιλιομετρα στο οδομετρο (3 μερες το χω).
Ηχεια βρισκεις παντως,εγω εβαλα τα Rockford Fosgate FRC4257 που ειναι 5Χ7 ιντσων και μπαινουν γαντι στις εργοστασιακες θεσεις (εβαλα και στις 4 θεσεις).Σημερα ομως διαπιστωσα οτα στα ΠΟΛΛΑ μπασα τριζει η αριστερη πορτα γμτ .Μου φαινεται οτι τριζει εσωτερικα μιας και πιεζοντας την πορτα σε διαφορα σημεια δε σταματαγε.Επαναλαμβανω ομως στα ΠΟΛΛΑ μπασα (τα ηχεια ειναι 60W RMS το καθενα,δηκωνουν και εξτρα ενισχυτη).Πηγη εβαλα Pioneer DEH-5700.Ολα αυτα εκτος αντιπροσωπιας (σιγα μην εσκαγα 300 ευρω για ενα φτηνιαρικο μη-mp3 ηχοσυστημα).Ισως δε μου το βιδωσε καλα το ηχειο στη θεση.Θα το τσεκαρω αν ειναι την τεταρτη που θα παω να βαλω και τη βαση γιατι δεν ειχε ο βλακας και μου εβαλε το Pioneer χυμα με σφικτηρα στη τρυπα του ταμπλω.
Τελοσπαντων οσον αφορα το υπολοιπο αυτοκινητο εχω τις παρακατω παρατηρησεις:
-Φοβερο στησιμο που φαινεται στην επιθετικη οδηγηση
-Αθορυβος και πολυ ροπατος κινητηρας
-Παιρνει μπροστα με τη μια το δικο μου (αναφερατε δυσκολιες μερικοι)
-Τριγμους/σκουριες δεν εχω
-Μου παν σερβις στα 20.000 και οταν ειπα εγω θελω να αλλαξω λαδια στα 10.000 ,τα πρωτα τουλαχιστο μου παν 'δε χρειαζεται,θα ερθεις στα 20'.Τους δινεις λεφτα δηλαδη και στα γυριζουν πισω -
φτηνιάρικο μπορεί να είναι, αλλά το σύστημα προσαρμοζόμενης έντασης είναι όλα τα λεφτά.
Όσο για ηχεία, σιγά μη βάλω... Σε 3-4 χρόνια με βλέπω να το πουλάω...
-
Ο χρήστης panxris έγραψε:
-Φοβερο στησιμο που φαινεται στην επιθετικη οδηγηση
-Αθορυβος και πολυ ροπατος κινητηρας
-Παιρνει μπροστα με τη μια το δικο μου (αναφερατε δυσκολιες μερικοι)
-Τριγμους/σκουριες δεν εχω
-Μου παν σερβις στα 20.000 και οταν ειπα εγω θελω να αλλαξω λαδια στα 10.000 ,τα πρωτα τουλαχιστο μου παν 'δε χρειαζεται,θα ερθεις στα 20'.Τους δινεις λεφτα δηλαδη και στα γυριζουν πισωΈτσι ακριβώς είναι τα πράγματα, όπως τα περιγράφεις γενικά. Αν και ο κινητήρας θα μπορούσε να ακούγεται λιγότερο μέσα στην καμπίνα, αν ήταν μονωμένο το διαμέρισμά του. Ψιλά γράμματα λέμε τώρα, αλλά τέλος πάντων.
Πάντως πήγαινέ το για λάδια κάθε 10k, γιατί... τα έχουμε ξαναπεί. Και τα πρώτα άλλαξέ τα νωρίτερα.
Σήμερα πήγα και τους έδειξα τα 'βυζάκια' στις τσιμούχες στις πόρτες μου. Ήταν πολύ ευγενικοί (αν και τους το έπαιξα άσχετος 'μήπως ξέρετε από τι έγιναν αυτά;' και μου είπαν ότι κάποιο υγρό θα έπεσε πάνω τους, οπότε τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση) και είπαν να τα φωτογραφίσουν και να τα αλλάξουμε. Βέβαια αυτό μου το είπαν, το τι θα γίνει σε ένα μήνα που θα το πάω (σήμερα δεν είχα χρόνο) είναι άλλη υπόθεση, θα σας ενημερώσω.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα;;; Τι θα πει μεγάλες ή μικρές σκουριές, σε αυτοκίνητο ενός μηνός; Τι παίρνεις, αναπτήρα απ' το περίπτερο και άμα σου βγει σκάρτος τον πετάς και παίρνεις άλλον; Άντα, τα άβαφα μέρη από χυτοσίδηρο, να πάει στο διάολο, να σκουριάσουν. Αλλά που πάει η αντισκωριακή προστασία της Ford; Έτσι τη δίνουμε; Και εν πάση περιπτώσει, σας λέω εγώ ότι φαίνονται μικρές στις φωτό. Για να τις είχε κανείς άλλος στο αμάξι του και θα έβλεπα μετά τι θα έλεγε ο ίδιος. Έλεος δηλαδή... Δέχομαι ότι δεν ακούνε τους τριγμούς μου οπότε δεν μπορούν να τους φτιάξουν. Δέχομαι ότι είμαι πολύ ψείρας και ακούω τα πάντα απ' το μοτέρ μου. Δέχομαι ότι είμαι παράξενος για την ευθυγράμμιση/ζυγοστάθμιση. Άντε και άμα δεν παίρνει μπρος, είναι πρόβλημα της πεταλούδας που ρυθμίζεται. Αλλά να τους δείχνεις τις σκουριές και να σου λένε ότι θα σου το βάψουν; Ε όχι κι έτσι κύριοι!!! Όχι κι έτσι ρε γαμώ το!!! Που ζούμε, στο Ιράκ;;;Ο ibari μάλλον έχει πρόβλημα στον καταλύτη, το έχω ακούσει ξανά σε fiesta. Το καλύπτει η εγγύηση απ' όσο ξέρω... Αλλά πάλι μ' αυτούς... Οι βαλβίδες δεν καίγονται, εκτός αν δεν κατάλαβα τι εννοείς.
εγω το ειπα απο δω και στο εξης να αγοραζουμε ολοι Λαντα θα δωσουμε λιγα, δεν θα περιμενουμε πολλα και ετσι δεν θα κλαιμε τα λεφτα μας
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να σου θεσω εγω την αλλη ερωτηση :
πιστευω οτι απο την αρχη ΠΡΙΝ παρεις το φιεστα ηξερες οτι τα πλαστικα στο εσωτερικο του δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον λογο πολυ απλα οτι στην φορντ αυτο που πετυχαν και εδωσαν χρηματα ηταν να κατασκευασουν ενα αρκετα καλο και ακαμπτο πλεσιο και μια υπερ του δεοντος αξιολογη αναρτηση.Αν και αυτο δεν ειναι καν ερωτηση ( η γραμματικη και η ορθογραφια δεν ειναι τα δυνατα σου σημεια οπως φαινεται), θα σου πω τα εξης:Καταρχην ΠΩΣ ειναι δυνατον να λες οτι το ηξερα ΠΡΙΝ καν παρω το αμαξι οτι θα εχει τετοια προβληματα;;;Αφενος, απο που μπορουσα να το μαθω οταν ολα τα περιοδικα μιλουσαν για την αξιοπιστια της Φορντ με πολυ καλα λογια,αφετερου δεν ηξερα κανενα προσωπικα που να ειχε Φιεστα για να εχω αμεση πληροφορηση.Επειδη μαλιστα ειχα οδηγησει αρκετες φορες το προηγουμενο Φιεστακι,ειχα μια θετικη γενικη εικονα.
Και παμε στην επομενη λογικη απορια:Αν οντως το ηξερα κι εγω κι οι υπολοιποι που την πατησαμε,ΓΙΑΤΙ να παμε να το αγορασουμε;Γιατι μηπως ειμαστε μαζοχιστες και θελουμε να τρεχουμε στα συνεργεια ή απλα εχουμε ως σκοπο ζωης το να παμε να πεταξουμε τα λεφτα μας σε αμαξια γεματα σκουριες και τριγμους μονο και μονο για να μπαινουμε στα φορουμ μετα και να γκρινιαζουμε;
ηξερες επισης οτι για να κρατηθει το κοστος σε χαμηλο επιπεδο (γιατι θα ξεφευγε και ποιος θα το αγοραζε??)
Το κοστος δεν νομιζω οτι ειναι σε χαμηλα επιπεδα.Αν ειχες κανει τον κοπο να διαβασεις ολο το thread,θα ειχες δει οτι εγω εδωσα 14.500
-
καλα μην εχεις την εντυπωση οτι θα κατσω να απαντησω σε ολο αυτο το κατεβατο......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλα μην εχεις την εντυπωση οτι θα κατσω να απαντησω σε ολο αυτο το κατεβατο......Μα γιατι; Πες κατι η γνωμη σου ειναι σεβαστη (Αρκει να μην την χωνεις ) Δεν νομιζω παντως οτι ειμαστε τρελλοι! Εγω απλα θα σου πω οτι οι φωτο τα λενε ολα (μια εικονα 1000 λεξεις) Τελος κανεις δεν ειχε την εντυπωση οτι θα απαντουσες!!!! Αυτο θελει κοπο και απο οτι φαινετε εσυ δεν μπαινεις ουτε καν στο κοπο να γραψεις κατι τεκμιριομενο απλα εκρινες και μαλστα λιγο εως πολυ επιπολαια. συγνωμη για τα ορθογραφικα (Firegarden)
-
Ηρεμια.......
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ηρεμια.......Κοίτα, η ηρεμία είναι πάντα η καλύτερη μέθοδος για να μην συσσωρεύεται ένταση και προβλήματα. Αλλά σκέψου και τον άλλον που δεν τον φτάνουν τα προβλήματα που έχει με το αμάξι του, δεν τον φτάνει η αδιαφορία σε βαθμό κακουργήματος (να μην το πω αλλιώς, ας μείνουμε στην αδιαφορία γιατί μετά το παιχνίδι χοντραίνει), έχει και κάποιον ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ παρατηρητή, ο οποίος χωρίς γνώση του θέματος, χωρίς ανάλογη εμπειρία, έρχεται και κατηγορεί αδιακρίτως. Και να τεκμηριώσω το αδιακρίτως: Εγώ έχω πει χειρότερα απ' όσα ο Firegarden. Αν ήθελε όντως να κατηγορήσει κάποιον, αν είχε διαβάσει όλο το thread, θα είχε άλλους να κατηγορήσει. Θυμήσου λίγο τον observer_1 σε παρακαλώ. Θα δεις ότι η αγανάκτηση του Firegarden και του Anastasios είναι δικαιολογημένη!
-
Καλα παει αυτος εξαφανιστηκε ε; Εννοειται οτι ειναι δικαιολογημενος ο θυμος σας απλως προσπαθειτε να μην ανεβαζετε του τονους εδω μεσα ρε παιδια. Δεν λεω οτι ειχατε αδικο αλλα...
-
Ας μην ασχοληθουμε αλλο με ατομα και καταστασεις που δεν το αξιζουν .
Θα κανω ενα διαφορετικο παραπονο αυτη τη φορα.Αν και ειχα παρει το αμαξι με 36 μηνο διακανονισμο, λογω καποιων ευνοικων συνθηκων μπορεσα να το προεξοφλησω νωριτερα.Πηγα λοιπον στα γραφεια της Φορντ στον Κηφισο και αφου το προεξοφλησα,μου εδωσαν μια αποδειξη οτι οντως κατεθεσα τα λεφτα και μου ειπαν οτι σε 10 μερες το πολυ θα μου σταλει ενα χαρτι που θα λεει οτι εξοφλησα το χρεος μου και οτι πλεον η κυριοτητα του αυτοκινητου ειναι στο ονομα μου.Το θεμα ειναι ομως οτι εχει ηδη περασει πανω απο ενας μηνας και το χαρτι δεν εχει φανει.Ξερω βεβαια οτι αυτο ειναι πταισμα μπροστα σε ολα τα υπολοιπα που εχουν συμβει με αυτο το αμαξι κι ουτε εγω ο ιδιος δινω ιδιαιτερη σημασια ,αλλα το αναφερω γιατι το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι ο μηνιαιος λογαριασμος για τις δοσεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν καθυστερησε...
-
nasos79 επειδη 2 μερες δεν ειχα ηχοσυστημα μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απ το ποσο αθορυβος ειναι ο κινητηρας......
Τελοσπαντων ισως εχεις συνιθισει σε πιο αθορυβα/νεα αυτοκινητα απο μενα.
Οσον αφορα τα λαδια σκοπευω να τα αλλαζω καθε 10.000 χιλιομετρα (και την 1η φορα) αλλα ψαχνω και λεω να χρησιμοποιω το Mobil 1 0W-40 (αν-οταν το βρω πουθενα,προς το παρον μονο μερικα μπουκαλια 1-λιτρα στο carrefour,ενας θεος ξερει αν θα ξαναφερουν/δε μπορεις να εμπιστευτεις).
Το θεμα ομως ειναι οτι λογω εγγυησης πρεπει να βαζω λαδια στην αντιπροσωπια κι ετσι αναγκαστικα θα μου βαζουν τα Formula E ,δε μπορω στο καπακι να τα πεταω να βαζω αλλα.............εκτος αν....... .........
παρω ενα δοχειο Motorcraft 5W-30 Formula E και του βαλω μεσα το Mobil και τους το πηγαινω να μου βαζουν απο κειΟσον αφορα οτι ολα τα Fiesta ειναι Ισπανικα ειναι ανακριβες,το δικο μου 3πορτο Trend 1600 ειδικης παραγγελιας εχει αριθμο πλαισιου που αντιστοιχει σε Γερμανια.......
-
Πως ξεχωριζουμε απο τον αριθμο πλαισιου σε πια χωρα εχει κατασκευαστει το Fiesta;
-
Γραψε αν θελεις τα αρχικα του πλαισιου σου ,τα τρια πρωτα γραμματα
-
Νομιζα οτι στα Ford η χωρα φαινεται στο 7ο γραμμα του αρ.πλαισιου;
Συμφωνα με αυτο:http://www.btinternet.com/~madmole/vindecoder.html το 7ο γραμμα ειναι η χώρα
-
Δεν το ηξερα νομιζα οτι ειναι οπως και στα ιαπωνικα αρα κοιταμε το εβδομο γραμμα
FORD FORUM