-
Ντεν εκω λεπτά Ντεν ειμι ταρίφα
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποση διαφορα εχουν στη τιμη το 100αρι με το 125αρι fiesta,αξιζει τα παραπνω λεφτα του και ποσο 'τσιμπημα' διαφορα στη καταναλωση κανουν αυτα τα 25 αλογακια επιπλεον? Το λεω αυτο γιατι ενδιαφερεται καποιος φιλος να αγορασει καινουριο το fiesta αλλα ειναι λιγο δυσκολος στο μπατζετ υπο την εννοια οτι δεν θελει να δωσει πανω απο 12.000€,του λεω απο τη πλευρα μου οτι δινεις που δινεις ενα 12αρι και κατι ψιλα,δεν ανεβαινεις κανα χιλιαρικο ακομα να παρεις τουλαχιστον μια εκδοση καλη να την ευχαριστηθεις.Απο οτι εχω διαβασει και καταλαβει,πιο πολυ λενε οτι προωθουν το 100αρι,ενω το 125αρι οχι τοσο.
Έχει αρκετή διαφορά το 125άρι, κυρίως ψηλά. Αν είναι ήρεμος οδηγός όμως μια χαρά θα του φανεί και το 100άρι.
+1
Στην κατανάλωση η διαφορά δεν είναι μεγάλη.Της τάξεως του 0.5-1 λ/100km,ανάλογα και το πόσο θα το πατάει.Αν θυμάμαι καλά πάνω από τις 4000 στροφές κρατάει καλύτερα την δύναμη το 125
-
Ειδα ενα ΣΤ μαυρο στο δρομο...Μα ποσο παυλα αυτοκινητο ειναι???
Να παω το δικο μου ΣΤ και να τους πω...ανταλλαγη!!!!
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Στην κατανάλωση η διαφορά δεν είναι μεγάλη.Της τάξεως του 0.5-1 λ/100km,ανάλογα και το πόσο θα το πατάει.Αν θυμάμαι καλά πάνω από τις 4000 στροφές κρατάει καλύτερα την δύναμη το 125Εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν μπορει καποιος να παει για το 125αρι,πηγαινει με κλειστα ματια,η διαφορα στη τιμη αντε να ειναι 1 χιλιαρικο και στη καταναλωση οπως ειπες μισο λιτρο και κατι,εχεις καλυτερο τραβηγμα ,καλυτερη τελικη και οταν τα χρειαστεις αυτα τα 25 αλογα θα ειναι εκει,δεν θα λες απο μεσα σου καλυτερα να ειχα παρει την εκδοση με τα 125ps.
Απλα αν εχεις περιορισμενο μπατζετ εισαι περισσοτερο κοντα στο 100αρι παρα στο 125αρι.
-
Εχτές το πρωί είχε μια εκδήλωση η Ford εδώ στα γραφεία που δουλεύω και είχαν το Fiesta ST ανοιχτό οπότε μπήκα μέσα για λίγο και το περιεργάστηκα. Πολύ ωραία καθίσματα, ωραία όργανα πίσω από το τιμόνι αλλά αυτή η κεντρική κονσόλα τελείως αχώνευτη και πιστεύω ότι υποβαθμίζει αισθητά την εικόνα ενός κατά τα άλλα πολύ όμορφου μικρού αυτοκινήτου. Χρώμα, ένα απίστευτο μεταλλικό κοκκινοπορτοκαλί αν το αγόραζα, μάλλον δεν θα σκεφτόμουν άλλο χρώμα ...
-
Και που είναι τα γραφεία σου, είπαμε?
-
Θα το παω αυριο με το καλο Καρανικολα την μελιτζανα μου να την δει λιγο.
Σαν να μη μου τραβαει πολυ 1η-2α.!!
Να το δουμε στο WDS μηπως εχουμε καμια αναβαθμιση!!!
-
Ενω 3, 4, 5 πεταει;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Χαχαχαχα κακε
Send from my 4.3 Note 3
-
Συμβαίνει τώρα
Send from my 4.3 Note 3
-
Ω ρε, τι είχε τελικά?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Τπτ βρε. Εναν τυπικο έλεγχο.
Send from my 4.3 Note 3
-
Σου ειπαν να το βαψεις μωβ;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
........... Χρώμα, ένα απίστευτο μεταλλικό κοκκινοπορτοκαλί αν το αγόραζα, μάλλον δεν θα σκεφτόμουν άλλο χρώμα ...Αυτά συνήθως είναι τα χρώματα (βλ και capture πχ) που τρελαίνεσαι όταν τα βλέπεις και γουστάρεις τρελά και τα αγοράζεις και μετά από κάποια χρόνια ξυπνάς μια Δευτέρα πρωί για να πας στην δουλειά σου και λες τιχρωμαπηγακαιτοπηραγαμωτοκερατομουκαιδεντοπαιρναμαυροασπροκατιαλλο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σου ειπαν να το βαψεις μωβ;Sent from Corsair's brick
Το βρηκαν μια χαρα..Σαν καινουριο..Εκανε κατι εκει με το μαραφετι (εσβησε κατο λαθη κλπ) το κανε και μια βολτα και ολα καλα..
Στην αριστερη μερια εχει ξαναβαφτει ενα σημειο αλλα μικρη ζημια μου ειπαν (Νονε σε παραδεχτηκα)!!!
-
-
Καλησπερα σας! Ειμαι νεος κατοχος fiesta 100αρη ecoboost, το εχω μολις 1,5 εβδομαδα. Κατευχαριστημενος μεχρι στιγμης, το αμαξι ειναι κουκλι και εντυπωσιαζει και τους γυρω Καταναλωση επισης πολυ χαμηλη, με νορμαλ-συντηρητικη οδηγηση βεβαια.
Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος.. Ειδα στο εγχειριδιο (ο αντιπροσωπος δεν μου ανεφερε κατι σχετικο) οτι στα πρωτα 1600 χλμ στρωνει ο κινητηρας. Τι πρεπει να κανω; Να μην ανεβαζω πολλες στροφες; Για δωστε τα φωτα σας.
-
Μεγειές και καλοτάξιδο το Φιεστάκι. Μου αρέσει πολύ αυτό το αυτοκινητάκι!
Αν και το στρώσιμο στα σημερινά αυτοκίνητα είναι περιττό, μπορείς να κρατήσεις τα πατροπαράδοτα:
- Δεν ανεβάζεις πάνω από 3000-3500 ΣΑΛ. Ενδεικτικό το νούμερο και δεν θα πάθει τίποτα και να πάει παραπάνω.
- Δεν οδηγείς με μεγάλο φορτίο στον κινητήρα. Μεγάλο φορτίο = υψηλή σχέση με λίγες στροφές στον κινητήρα και πολύ γκάζι. Όταν βλέπεις ότι οι στροφές πέφτουν, αντί να πατήσεις περισσότερο γκάζι, προτίμησε να κατεβάσεις ταχύτητα στο κιβώτιο.
- Δεν οδηγείς με υψηλές ταχύτητες, π.χ. πάνω από 120.
- Δεν οδηγείς με σταθερή ταχύτητα αλλά προτιμάς να ανεβοκατεβάζεις και ταχύτητα ταξιδίου αλλά και σχέση στο κιβώτιο.
- Δεν φρενάρεις απότομα.
- Δεν ξεκινάς με πολλές στροφές, πατινάρωντας τον συμπλέκτη.
Το βασικότερο από όλα όμως είναι να ελέγχεις συχνά τα λάδια σου. Όταν ένας κινητήρας είναι καινούριος καταναλώνει λάδι συνήθως μέχρι να 'στρώσει'.
-
Ευκολα και κατανοητα. Ευχαριστω πολυ!
-
Καλοταξιδη η Φιεσταρα!!!
FORD FORUM