-
Ford Fiesta Sport 1.0 ecoboost 140 ίπποι ! http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ton-Ioylio-to-Ford-Fiesta-1,0-EcoBoost-140-PS_119065.asp
-
Θελω ενα κοκκινο με μαυρη οροφη.
-
Ο χρήστης Apatilos έγραψε:
Ford Fiesta Sport 1.0 ecoboost 140 ίπποι ! http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ton-Ioylio-to-Ford-Fiesta-1,0-EcoBoost-140-PS_119065.aspΘα μπορούσαν τουλάχιστον για ένα εξάρι κιβώτιο σε σχέση με το υπάρχον πεντάρι που απ'όσα διαβάζω θεωρείται μέτριο.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Θα μπορούσαν τουλάχιστον για ένα εξάρι κιβώτιο σε σχέση με το υπάρχον πεντάρι που απ'όσα διαβάζω θεωρείται μέτριο.Τι ειχες ford τι ειχα παντα,ταμπουρο και 5αρι σασμαν σε fiesta με 140 αλογα. Δηλαδη ποσο πια θα ανεβει η τιμη αν προστεθουν αυτα τα δυο,υποτιθεται το πλασαρεις σαν sport μοντελο.Kατι αναλογο ισχυει για το clio gt.
-
Καλα πες το 6ρι το αφηνεις στην ακρη... Αλλα εκεινα τα ταμπουρα δε πραγματικα εχει καταντησει αϊδια...
Απο οτι ακουσα εδω τα αυτοκινητα που τα κανουν παρουσιαση, φαινεται να εκαναν και μια μικρη αλλαγη στην εξατμιση!
-
Το ταμπούρο να αφήσεις στην άκρη, όχι το 6αρι
-
wow ομορφαααααα!!!
Μπραβο Φορντ!!!
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Παιδια ξερουμε καλο εξειδικευμενο συνεργειο σε Περιστερι, Αιγαλεω ?
Εχω ενα φιλο που παει σε αντιπροσωπεια το Fusion του και εχει ματωσει
Του ειπαν σερβις 200€ και ιμαντες 500€
Να το σωσουμε το παλικαρι πριν παθει κανενα εγκεφαλικο εχει και 2 παιδακια.Κακλαμανος! Κωστα Βαρναλη, Περιστερι!!
Πολλα Ford που θα δεις στο Περιστερι εχουν πλαισιο απ αυτον!! -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Θα μπορούσαν τουλάχιστον για ένα εξάρι κιβώτιο σε σχέση με το υπάρχον πεντάρι που απ'όσα διαβάζω θεωρείται μέτριο.
Τι ειχες ford τι ειχα παντα,ταμπουρο και 5αρι σασμαν σε fiesta με 140 αλογα. Δηλαδη ποσο πια θα ανεβει η τιμη αν προστεθουν αυτα τα δυο,υποτιθεται το πλασαρεις σαν sport μοντελο.Kατι αναλογο ισχυει για το clio gt.
Τα πίσω φρένα μου είναι αδιάφορα αλλά σε κιβώτιο αν είναι να βάλουν το μακρύ 6αρι του Focus, μια χαρά και το 5αρι του Fiesta.
Με το 125αρι να είναι σχετικά ακριβό στην εκδοση Sport μαζί με τα υπόλοιπα καλουδια που έχει και το ST φτηνό αλλά και 1,6, μάλλον ακριβό για χιλιαρι θα είναι και αυτό. Ωραίο παιχνίδι πάντως!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να το σωσουμε το παλικαρι πριν παθει κανενα εγκεφαλικο εχει και 2 παιδακια.Κακλαμανος! Κωστα Βαρναλη, Περιστερι!!
Πολλα Ford που θα δεις στο Περιστερι εχουν πλαισιο απ αυτον!!Ευχαριστω!!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα πίσω φρένα μου είναι αδιάφορα αλλά σε κιβώτιο αν είναι να βάλουν το μακρύ 6αρι του Focus, μια χαρά και το 5αρι του Fiesta.Εμενα δεν μου ειναι αδιαφορα ουτε τα πισω φρενα,ουτε το 5αρι κιβωτιο στο οποιο επιμενουν,οπως και να εχει ειναι ξενερα για αυτοκινητο που θα του βαλουν 140 ιππους να εχει μην εχει 6αρι και δισκοφρενο,τσιγκουνευονται και παιζουν με τις κλιμακωσεις του 5αριου.Υποθετω οτι στην επομενη γενια του fiesta σε περιπου 2 χρονια και κατι,θα αξιωθουν να κανουν τις δυο αυτες αλλαγες.
Προφανως στο vag που βαζουν στο polo GT 6αρι και δισκοφρενο εχουν πιαστει κοροιδα.
-
Το οτι το Φιεστακι ειναι καλυτερο αυτοκινητο απο το Πολο, μας ενδιαφέρει;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Το gt είναι το τουρμπατο με τα 180 άλογα?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Να το σωσουμε το παλικαρι πριν παθει κανενα εγκεφαλικο εχει και 2 παιδακια.Πες του να δοκιμάσει στην ΕΛΦΟΡ στην Λιωσίων.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Να το σωσουμε το παλικαρι πριν παθει κανενα εγκεφαλικο εχει και 2 παιδακια.Πες του να δοκιμάσει στην ΕΛΦΟΡ στην Λιωσίων.
Ευχαριστω !! Θα παει στον Κακλαμανο που ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι του.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το οτι το Φιεστακι ειναι καλυτερο αυτοκινητο απο το Πολο, μας ενδιαφέρει;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Επ! Πιπερι!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Επ! Πιπερι!
Εξαρτάται το τι ζηταει κάποιος. Το Πόλο σε παει απ το σημείο Α στο Β άνετα σβέλτα και με χαμηλά πάγια κόστη.
Για να πηγαινω στη δουλειά μου θα το προτιμουσα. Για τις βολτες μου ομως.... -
Ρε παιδιά το 5αρι του φιέστα εμένα με αφησε απολυτα ικανοποιημένο και μάλιστα η 5η του είναι σχεδόν το ίδιο μακριά με την 6η του πόλο που είναι οβερντραιβ.Αναμεσα στις υπόλοιπες σχέσεις όμως πετυχαίνει καλύτερες ρεπριζ λόγω διαφοράς βάρους και καλύτερης απόδοσης του κινητήρα.Προσωπικά δε θα με πείραζε το υπάρχον 5αρι και σε αυτο με τα 140 αλογα αν δεν έχει κοντύνει η 5η.Τα φρένα του όμως κουράζονται γρηγορα και στο χιλιαρι,πιο γρηγορα και απο του πόλο που αν και έχει και πίσω δίσκους η αποδοση των φρένων πέφτει γρηγορα και είναι σύμφωνα με τις μετρήσεις των περιοδικών 70κιλα περίπου πιο βαρύ.
Δηλαδη εγώ μια αναβάθμιση στα φρένα του φιέστα θα την ήθελα οπωσδήποτε,το κιβώτιο όχι απαραίτητα. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Επ! Πιπερι!
Εξαρτάται το τι ζηταει κάποιος. Το Πόλο σε παει απ το σημείο Α στο Β άνετα σβέλτα και με χαμηλά πάγια κόστη.
Για να πηγαινω στη δουλειά μου θα το προτιμουσα. Για τις βολτες μου ομως....Τοσο χαλια ανεση εχει ενα χιλιαρι Φιεστα σε χρηση καθημερινοτητας? Και λογου χαρη, ακομη υψηλοτερα παγια κοστη απο το αντιστοιχης φιλοσοφιας Πολο?
Καπου μαλιστα, ειχες γραψει ' το μεν μυαλο προσταζει Πολο, η δε καρδια Φιεστα'. Απολυτως πετυχημενο, δε μπορω να πω!
Αυτα, για ενα ακομη τραγικα υπερεκτιμημενο μοντελο του συμπαθους γκρουπ.
-
Χαχαχαχαχα δεν έχει ανέβει η Γιώργος σε αμάξι δεκαετίας με κούτσουρο ανάρτηση να δει
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
FORD FORUM