-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:sorry:Εσύ τουλαχιστον το έχεις
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγώ στη θέση σου Γιώργο από την ώρα που δε τα χρειάζεσαι τα 3κ, βάζεις το St στο car για 12-15κ και αν σε πάρει κάποιος έχει καλώς! Το μικρό πουλα το μόνος σου δε λέει να το δώσεις 2κ και να έχει ο μαντρας κέρδος 3κ.Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Είσαι λίγο τσακωμενος με την πραγματικότητα ε;
Πέρα απο ολα τα αλλα θαρρω οτι θα ειναι κάκιστο στον δρόμο
-
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορα.
Απο την στιγμη που το αγαπάς τόσο ΜΗΝ κανεις καμία μαλακια και το πουλήσεις !Αλλο να το πουλαγες για κατι καλύτερο και αλλο για αυτα που σου λένε.
-
Και να το κάνει τι; Να το εχει να σαπισει; Ειδική έκδοση δεν ειναι, οριτζιναλε ούτε κατα διάνοια....
Βγάλει οτι πουλιέται και δώσε τα ξεχωριστά, ξαναμονταρισε οτι εργοστασιακο έχεις και στείλτε το σε κανέναν καγκουρα
-
Κώστα, απο την στιγμη που το αγαπάει δεν παίζει κανενα ρόλο τι έκδοση ειναι, αν ειναι ειδική ή δράκος η whatever.
Χίλιες φορές να ειχα και εγω την μπεμπα μου να κάθεται στο γκαράζ και οπότε μπορούσα να τις ξαναεβαζα πινακίδες, παρα που την έδωσα.
Θα μου πεις απο την άλλη οτι οκ εγω δεν είμαι νορμαλ ανθρωπος και δεν μετράω αλλα οκ, ισως μπορω να καταλάβω την ψυχοσύνθεση του.
-
Άλλο εσυ, αυτός εχει οικογένεια, παιδια, υποχρεώσεις κλπ... Την έχω ξαναδεί την ιστορία και μόνο χαμένος βγήκε ο κάτοχος που το κράτησε κόντρα σε κάθε λογικη...
Για να πεις οτι το βγάζεις για βόλτα ποσα € θέλει πέρα απο τα τέλη ; Εχε 2 χρόνια να πάρει μπρος και εινα καγκουρεμενο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ στη θέση σου Γιώργο από την ώρα που δε τα χρειάζεσαι τα 3κ, βάζεις το St στο car για 12-15κ και αν σε πάρει κάποιος έχει καλώς! Το μικρό πουλα το μόνος σου δε λέει να το δώσεις 2κ και να έχει ο μαντρας κέρδος 3κ.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Εγω οπως και ολος ο κοσμος ειναι τσακωμενος με τη πραγματικοτητα οποτε δεν ειμαι ο μονος. Πωωωωωω με το καγκουριλικι γουσταρε και το εκανε ρε παιδια ελεος δηλαδη. Δεν ειμαι μαμα δεν ειναι ετσι δεν ειναι αλλιως τι αλλο θα ακουσουμε για το ιερο τερας με τον cosworth κινητηρα?
-
-
Οχι οτι θα βοηθησω στο θεμα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει το γεγονος οτι εκανε οικογενεια να σημαινει οτι δεν μπορει να εχει ενα αυτοκινητο το οποιο, ειναι οπως ειναι, αλλα ετσι του αρεσει. Βεβαια κουμαντο δεν κανω σε πορτοφολι κανενος αλλα οκ, αν αντεχει ακομα ας το κρατησει.
Βεβαια αλλοι σκεφτονται με το συναισθημα κι αλλοι με τη λογικη. Ειναι το τι θελει κανεις. Πχ. και γω το 2010 εδρασα περισσοτερο με το συναισθημα και πηρα το Ford. Ειδαλλως αν εβαζα τη λογικη θα μουν με κανα Polo tsi που θα ταν πιο οικονομικο στα ταξιδια και σε κοστος χρησης.
Τα παντα ειναι σχετικα! Ο Geo θα αποφασισει. -
Εγώ στη θέση σου Γιώργο από την ώρα που δε τα χρειάζεσαι τα 3κ, βάζεις το St στο car για 12-15κ και αν σε πάρει κάποιος έχει καλώς! Το μικρό πουλα το μόνος σου δε λέει να το δώσεις 2κ και να έχει ο μαντρας κέρδος 3κ.
Εγω οπως και ολος ο κοσμος ειναι τσακωμενος με τη πραγματικοτητα οποτε δεν ειμαι ο μονος. Πωωωωωω με το καγκουριλικι γουσταρε και το εκανε ρε παιδια ελεος δηλαδη. Δεν ειμαι μαμα δεν ειναι ετσι δεν ειναι αλλιως τι αλλο θα ακουσουμε για το ιερο τερας με τον cosworth κινητηρα?
Πέρα απο εσένα ποιος άλλος πιστεύει ότι έχει νόημα να το βαλει 12-15κ €;;;
Όπως λες, γούσταρε, το καγκουρευσε, ας τα λουστει τώρα που θέλει να το πουλήσει... Να είσαι σίγουρος ότι ενα 100% εργοστασιακό θα είχε σε βάθος χρόνου μεγαλύτερη αξία
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παιζει και η αποψη του αγαπημενου μου δασκαλου corsair.
Ο κοσμος θα φοβαται..
και δεν ειναι 2λιτροΑλλα και ο φιλος φορντακιας Mad max geo ειναι πολυ αισιοδοξος...εως παρα πολυ. 12-15κ?? Πιο πολλοι θα με παρουν για να με βρισουν και να με χλευασουν (πςςς) παρα για ενδιαφερον...Αλλα corsair πηγαινε πολυ καλα και ηταν friendly για καθημερινη οδηγηση..Λιγο σκληρος συμπλεκτης αλλα τον συνηθιζες μεχρι να κανεις root ενα κινητο...
Kαλό και χρυσό το st και πες πως περιμένεις μέχρι το 2016 για να μην πληρώνεις φόρο πολυτελείας. Τα τέλη είναι 500 ευρώ για τα 2λιτρα; Αν είναι τόσο, θα πληρώνεις κάθε χρόνο 500 ευρώ για να το κάνεις βόλτα μία στο τόσο; Ξέρω τι θα πει συναισθηματική αξία για ένα αμάξι όταν μου το κάνανε ακορντεόν σε τρακάρισμα. Αν μελλοντικά το χρησιμοποιείς συχνά το κρατάς. Ειδάλλως το δίνεις και όσο πιάσει....Ηχοσυστήματα, αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, μηχανικά updates το ξέρουμε πως όταν τα βάζουμε τα κάνουμε δώρο σε αυτόν που θα το πουλήσουμε.
-
Αν έχεις τα λεφτά το κρατάς γιατί για κάποιο λόγο κάποιος μπορεί να είναι συναισθηματικά δεμένος με ενα φιεστα...αν δε τα χεις δωστο σουτ. Μη ξεχνάς ότι σχεδόν ποτέ δε θα οδηγηθεί όπως το είχες στα 25σου τώρα που μπαμπεψες...αν μιλούσαμε για καμιά αστον Μάρτιν θα καταλάβαινα περισσότερο το συναισθηματικό...
Πίστες και τέτοια είναι ανέκδοτο πλέον εδώ στην Ελλάδα...του φουστη αν είσαι οκ στο μέλλον παίρνεις κάτι παρόμοιο και το χαίρεσαι...παρεμπιπτόντως δε ξέρω τις μετατροπές που έχουν γίνει αλλά όπως ειπώθηκε αυτό είναι θέμα του ιδιοκτήτηSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
@Geo δε κοιτας κανενα Volvo V50 αντι για C-Max?Βρισκεις στα ιδια χρηματα και ειναι πολυ ομορφοτερο μεσα εξω
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ειναι ενα ειδικο αυτοκινητο παιδια. Εγω προσωπικα αμα τον ειχα τον παρα το αγοραζα χτες.
Η απόδοση γι αυτό το ποστ ηταν 1.0000001
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πέρα απο εσένα ποιος άλλος πιστεύει ότι έχει νόημα να το βαλει 12-15κ €;;;
Όπως λες, γούσταρε, το καγκουρευσε, ας τα λουστει τώρα που θέλει να το πουλήσει... Να είσαι σίγουρος ότι ενα 100% εργοστασιακό θα είχε σε βάθος χρόνου μεγαλύτερη αξία
Πολλά άτομα το πάνε έτσι το θέμα. Βέβαια το 12-15 το είπα έτσι επειδή δε ξέρω πόσα λεφτά πήγαν τα πράγματα, πες το βάζει κάνα 10ρι. Το αμάξι Απλά είναι φτιαγμένο για ένα ειδικό κοινό. Μπορεί να μην βρει κάποιον να το πουλήσει στην Ελλάδα αλλά δε ξέρεις μπορεί να βρει κάποιον να το πουλήσει στη Γερμανία και να πει ότι έκανε την αγορά του αιώνα!
-
Θα κοιτάξει ο Γερμανός να αγοράσει ένα καγκουρεμένο από Ελλάδα??
-
Οχι βασικα το καινουριο citroen ειναι ωραιο αλλα απο εσωτερικα και γενικως σχημα δεν απλα δεν...Α ειναι ωραιο δλδ αλλα τελικα ασχημο..
Μια χαρα χαρακτηρα εχουν ορισμενα πολυμορφικα σχεδιαστικα για να απαντησω σε κατι που γραφτηκε πιο πισω..
Απο εκει και περα αν αυτα 2,5 περιπου χιλιαρικα δε σε σωζουν Geo δε το πουλαγα με τιποτα..!! Αποψη μου μη το κανεις.. σε κλειστο γκαραζ ειναι αλλωστε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι βασικα το καινουριο citroen ειναι ωραιο αλλα απο εσωτερικα και γενικως σχημα δεν απλα δεν...
Α ειναι ωραιο δλδ αλλα τελικα ασχημο..
Μια χαρα χαρακτηρα εχουν ορισμενα πολυμορφικα σχεδιαστικα για να απαντησω σε κατι που γραφτηκε πιο πισω..
Απο εκει και περα αν αυτα 2,5 περιπου χιλιαρικα δε σε σωζουν Geo δε το πουλαγα με τιποτα..!! Αποψη μου μη το κανεις.. σε κλειστο γκαραζ ειναι αλλωστε..
Βγάζει συμπεράσματα ο μικρός
Πάντως οφφ τόπικ το νέο Πικάσο δεν μου αρέσει εξωτερικλα, εσωτερικά πάλι είναι , αλλά δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας , θα προτιμούσα και προτιμώ s/w -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
καγκουρεμένο -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
καγκουρεμένο
Παρεξήγησις.
FORD FORUM