-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Η έκδοση των 100hp είναι ΟΚ για το αμάξωμα;
Να μην πέφτει πολύ λίγη αλλά ούτε και να ξεπερνά το αμάξωμα.Για αστική περισσότερο χρήση είναι μια χαρά. Φυσικά δεν πρόκειται να σε προβληματίσει σε ταξίδια κτλ.
-
Δεν εχω οδηγησει τον 1000αρη εκομπουστ. Σίγουρα θα χει καλύτερες επιδόσεις απ τον παλιο 1400αρη. Προσωπικά το 125αρι θα παιρνα.
Βασικά ψέματα το st θα έπαιρνα! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν εχω οδηγησει τον 1000αρη εκομπουστ. Σίγουρα θα χει καλύτερες επιδόσεις απ τον παλιο 1400αρη. Προσωπικά το 125αρι θα παιρνα.
Βασικά ψέματα το st θα έπαιρνα!16άρι δεν έχεις εσύ;
Ακούω ότι είναι καλό μοτέρ. 5τάχυτο είναι; -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Η έκδοση των 100hp είναι ΟΚ για το αμάξωμα;
Να μην πέφτει πολύ λίγη αλλά ούτε και να ξεπερνά το αμάξωμα.Να ξεπερνά τις δυνατότητες του αμαξώματος σύγχρονου σουπερμίνι κινητήρας με 100 ίππους, το θεωρώ απίθανο.
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
16άρι δεν έχεις εσύ;
Ακούω ότι είναι καλό μοτέρ. 5τάχυτο είναι;Ναι. 1600αρι Sport! Καλο μοτερ κι αξιοπιστο μετα απο 62.000 χλμ. Βεβαια στο καιρο των turbo μην περιμενεις και πολλα.. 5ταχυτο κιβωτιο το οποιο θα ηθελε μια λιγο πιο μακρια 5η και τιποτα αλλο!
-
Καλά χιλιόμετρα και καλόστριφτο!
-
Αν κάποιος αγοράσει τώρα θα πάρει το 'ανανεωμένο' με την καινούρια μάσκα;
Αν όχι, μήπως αξίζει να περιμένω 2 μήνες;
Ή καλύτερα να αποφύγω το 'ασχημότερο; ' ανανεωμένο και να πάρω το προϋπάρχον; -
Απο τις αρχες του 13 στην Ελληνικη αγορα διατιθεται το ανανεωμενο Fiesta. Αυτο δηλαδη με τη μασκα 'σχαρα μπαρμπεκιου'.
-
ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο για την αλλαγή του σήματος μπροστά στο πρόγραμμα που τρέχει... Μήνας και πέρασε
-
Το fiesta ακόμη και στις εκδόσεις sport και titanium,δεν έχει ρύθμιση ύψους για το κάθισμα του συνοδηγού?
Το τιμόνι ρυθμίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις? -
Του συνοδηγού, οχι δε ρυθμίζεται καθ'υψος. Το τιμόνι έχει όλες τις ρυθμίσεις!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Του συνοδηγού, οχι δε ρυθμίζεται καθ'υψος. Το τιμόνι έχει όλες τις ρυθμίσεις!!Τί ταλάκες Καλά είδα στην έκθεση ότι το titanium δεν το είχε .Κρίμα,το κοίταζαν οι γονείς μου αλλά έχουμε και υψομετρικό πρόβλημα .
-
Σε fiesta που εχω κατσει συνοδηγος (οχι σε διπορτο βεβαια), δεν ειχα καποιο προβλημα (και ειμαι 1,92).
-
Μιλάω για το ακριβως αντιθετο
-
γυφτιά τουλάχιστον είναι στον εξτρά εξοπλισμό
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Μιλάω για το ακριβως αντιθετοΑααααα δε ξερω τι να σου πω!
-
http://www.autoblog.gr/2013/11/13/ford- ... -revealed/
-
Ξεκαθαρα για αναπτυσσομενες χωρες.
-
Αντίπαλος του Space Star.
-
Στο site της Ford έχει κάποια αυτοκίνητα ως 'Μοναδικές προσφορές'.
Μεταχειρισμένα 10 μηνών με κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα.
Ξέρετε τι παίζει με αυτά; Είναι test drive οχήματα των αντιπροσωπειών και συνεπώς ταλαιπωρημένα;Διότι από τιμές δεν τα λες και ευκαιρία...
Το μόνο αξιοπρόσεκτο που είδα είναι ότι τα περισσότερα έχουν το City Active stop που δεν ξέρω μήπως είναι πολύ ακριβό για να το βάλει κάποιος.
FORD FORUM