-
Αν το τιμονι ψιλοτρεμει μετα τα 120, κι ο ανθρωπος στο βουλκανιζατερ σε διαβεβαιωνει οτι και οι 2 ζαντες μπροστα ειναι ισιες, τι αλλο μπορει να φταιει?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν το τιμονι τρεμει μετα τα 120, κι ο ανθρωπος στο βουλκανιζατερ σε διαβεβαιωνει οτι και οι 2 ζαντες μπροστα ειναι ισιες, τι αλλο μπορει να φταιει?Οι πισω ζαντες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν το τιμονι τρεμει μετα τα 120, κι ο ανθρωπος στο βουλκανιζατερ σε διαβεβαιωνει οτι και οι 2 ζαντες μπροστα ειναι ισιες, τι αλλο μπορει να φταιει?
Οι πισω ζαντες;
Ειναι λιιιιιιιγο στραβες
-
Αν το τιμονι τρεμει μετα τα 120, κι ο ανθρωπος στο βουλκανιζατερ σε διαβεβαιωνει οτι και οι 2 ζαντες μπροστα ειναι ισιες, τι αλλο μπορει να φταιει?
Οι πισω ζαντες;
Ειναι λιιιιιιιγο στραβες
αν έχουν προβλημα οι πισω ζαντες, τρέμει το αμάξι-ταμπλό πιο πολύ, κ μετά το τιμόνι (δε το διατυπώνω πολύ καλά βεβαια)
-
Στο fiesta (latest model, 1.4) έχω παρατηρήσει ότι με A/C ανοικτό, όταν αφήνω το γκάζι μερικές φορές ακούγεται κάτι σαν θρόισμα ή σαν να υπάρχει διαροή κάποιου αερίου από κάπου... Το οποίο εξαφανίζεται όταν κλείσει το A/C.
Any thoughts?
-
μηπως λες ενα 'τσακ' που ακουγεται απο τον κινητηρα οταν ειναι ανοιχτο το αρκουδισιο?
-
μηπως λες ενα 'τσακ' που ακουγεται απο τον κινητηρα οταν ειναι ανοιχτο το αρκουδισιο?Aυτο το κανει οταν αναβει ο συμπιεστης!
Επισης και εμενα μου κανει ενα τρεμουλο στα 120 αλλα οταν παει στα 130 εξαφανιζεται.Ο πατερας μου λεει οτι ειναι ζυγοσταθμισμενες η ζαντες αλλα καποια θα εχει παρει λιγο σιγουρα!Αμα κανεις μακρινες αποστασεις με χιλιομετρα σιγα σιγα οι ζαντες ισιωνουν να το ξερεις αυτο.
-
Όχι καμία σχέση
Ένα θρόισμα, κάτι π.χ. σαν ψεκασμός.
Μόλις αφήνω το γκάζι, το κάνει 1-2 sec και σταματάει. Μετά όταν το ξανααφήνω, πάλι τα ίδια.Φρέον δνε νομίζω να χάνει, καθώς θα είχε τελειώσει όλο το υγρό σε 1-2 μέρες.
-
με 1.4 λίτρα... ο κινητήρας ΙΣΩΣ τα βρίσκει σκούρα...
Καλημερίζω το φορουμ. και συμμετέχω και γω στο club κάτοχος ενός νεοαποκτηθέντος Fusion
-
Καλημέρα fiestakides! Θέλω τα φώτα σας. Η αλήθεια είναι ότι κάθησα και διάβασα όλα όσα γράφεται και έχω τρομάξει λίγο.... Μετά τον δεκέμβριο θα αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο (άμα αλλάξει αυτή η μακακία με τα τεκμήρια) και έχω δύο οχήματα υπόψην μου. Το ένα είναι το fiesta 1.6 sport ή Econetic γιατί μόνο σε αυτή την έκδοση βγαίνει πετρέλαιο 1.6. Αξίζει το όχημα? Από προβλήματα από ότι είδα άλλο τίποτα... Όλα τρίζουν, τρέμουν... Θέλω ειλικρινά την γνώμη σας για να δω πως αξίζει να κινηθώ! Το άλλο αυτοκινήτο που έχω στο μυαλό μου είναι το vw polo αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά στους γερμανούς...
-
Μεχρι τον Δεκεμβρη δεν θα εχει ερθει το νεο Fiesta;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μεχρι τον Δεκεμβρη δεν θα εχει ερθει το νεο Fiesta;Ακριβώς γι αυτό ο μπόμπιρακος καλύτερα να περιμένει! Θα έρθει μαζί με τον 1000αρη τουρμπο. Όσον αφορά τους τριγμούς, στο δικό μου κατά ενΑ περίεργο τρόπο έχουν σταματήσει, χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Μηχανικό πρόβλημα κανένα. Μόνο λίγο αυξημένη κατανάλωση όταν πιέζεται και η έλλειψη έκτης ταχύτητας, μπορούν να προσαφθουν εναντίον του..
-
Να περιμενει τοτε για το νεο. Ειτε τσιμπαει ενα 1.0Τ, ειτε καποιο απο την τωρινη φουρνια που θα το δινουν ακομα πιο φθηνα για να το ξεφορτωθουν.
-
Σόρρυ αλλά επειδή δεν νιώθω (:P) όταν λέμε 5τάχιτο... Μετράμε και την οπισθέν ορθών? Δηλαδή η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι η τετάρτη ? Αυτό δεν επιρεάζει την κατανάλωση + πιέζει τον κινητήρα γιατί όταν το πατήσεις πάνω από 100 θα ανεβούν αρκετά οι στροφές ?? Είμαι νέος και δεν έχω κάποιον να ρωτήσω!! Μην γελάτε με αυτά που γράφω!! Α!!! Και μήπως έχει βγεί τι facelift θα του κάνουν? Καμία φώτο και έτσι! Είδα κάποιες στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια! Ο χιλιάρης δεν νομίζω να μου κάνει γιατί θα κάνω δρομολόγια αθήνα-ξάνθη. Αθήνα δουλεύω από ξάνθη είμαι. Για 1.6 σκέφτομαι σίγουρα... Το θέμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω ... Βενζίνη ή πετρέλαιο??
Άμα είναι σαν και αυτό σε αυτή την σελίδα θα το πάρω χώρις δεύτερη σκέψη!!
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2771&comp= -
Ο χρήστης Bobirakos έγραψε:
Σόρρυ αλλά επειδή δεν νιώθω (:P) όταν λέμε 5τάχιτο... Μετράμε και την οπισθέν ορθών? Δηλαδή η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι η τετάρτη ? Αυτό δεν επιρεάζει την κατανάλωση + πιέζει τον κινητήρα γιατί όταν το πατήσεις πάνω από 100 θα ανεβούν αρκετά οι στροφές ?? Είμαι νέος και δεν έχω κάποιον να ρωτήσω!! Μην γελάτε με αυτά που γράφω!! Α!!! Και μήπως έχει βγεί τι facelift θα του κάνουν? Καμία φώτο και έτσι! Είδα κάποιες στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια! Ο χιλιάρης δεν νομίζω να μου κάνει γιατί θα κάνω δρομολόγια αθήνα-ξάνθη. Αθήνα δουλεύω από ξάνθη είμαι. Για 1.6 σκέφτομαι σίγουρα... Το θέμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω ... Βενζίνη ή πετρέλαιο??Άμα είναι σαν και αυτό σε αυτή την σελίδα θα το πάρω χώρις δεύτερη σκέψη!!
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2771&comp=Oχι!Οταν λεμε οτι εχει 5ταχυτο λεμε χωρις την οπισθεν!
-
Μην βαράς!! Οκ!!! Ήμουν 80% σίγουρος ότι ρωτούσα μ...ια! Για πετρέλαιο ή βενζίνη έχουμε άποψη? Κανένας κάτοχος ή γνώστης ?
-
Εγω λέω να περιμένεις το st! Χαμηλές πτησεις θα κάνεις στις στροφές της Καβάλας!
-
Κάτι για την εταιρία και την κατάσταση στην Ευρώπη.
http://www.autoblog.com/2012/07/25/ford ... an-losses/
Ford reports 58% drop in Q2 profits on European losses
Ford Motor Company announced Wednesday that it has posted a $1 billion profit for the second quarter of 2012. That sounds like good news for the Blue Oval, until you take into account that Ford posted a $2.4 billion profit for Q2 a year ago. That is a substantial 58 percent loss.
Ford also posted $465 million in international losses, with $404 million of those losses coming directly from Europe. The automaker also increased its European loss projections to $1 billion for 2012, due in large part to the economic crisis overseas, which has resulted in increased unemployment and decreased consumer confidence.
The $404 million loss actually beat out loss projections for this quarter, based on estimates from a month ago. The result was a 1.8 percent increase in Ford's stock, based on pre-market trading this morning.
Ford's North American unit posted a profit of $2 billion in Q2 – the second economic quarter in a row in which the company posted profits in excess of $2 billion.
Additionally, the investor service Moody's returned the Blue Oval's investment grade to its 2006 status. If you recall, that was when the company leveraged nearly everything, allowing it to avoid government bailout. Before this news, Fitch Ratings had restored Ford's investment grade as well.
-
καλησπερα παιδια και απο μενα εχω ενα αυτοκινητακι ford fiesta 1.2 2005 το πηρα στα 58500κμ και τωρα εχω 62800 στα ποσα km αλλαζουμε λαδια και το επομενο service ποτε ειναι λογικα;; δε ασχολουμαι γενικως ειμαι λιγο ασχετος. το πηρα οκτωβριο 2011 και εκανα το service των 60.000κμ στη βελμαρ.
-
Ο χρήστης johnmayson έγραψε:
καλησπερα παιδια και απο μενα εχω ενα αυτοκινητακι ford fiesta 1.2 2005 το πηρα στα 58500κμ και τωρα εχω 62800 στα ποσα km αλλαζουμε λαδια και το επομενο service ποτε ειναι λογικα;; δε ασχολουμαι γενικως ειμαι λιγο ασχετος. το πηρα οκτωβριο 2011 και εκανα το service των 60.000κμ στη βελμαρ.Αν έχουν κάνει το σέρβις των 60Κ έχουν αλλάξει λάδια,φίλτρα και μπουζί. Οπότε την επόμενη χρονιά, δλδ. τον Οκτώριο του 2012, απλά θα κάνεις μια αλλαγή λαδιού και φίλτρο λαδιού. Δες κι εδώ αναλυτικότερα:
http://www.etis.ford.com/fordservice/se ... uleForm.do
FORD FORUM