-
Ερωτευτικα.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αλλα δεν παυει το motorsport να ειναι ενα αρκετα γρηγορο μικρομεσαιο και θα το προτιμουσα απο ενα 207 rc παρολο που εχουν 50 αλογα διαφορα.ο λογος?περισσοτερη ανεση,αξιοπιστια και ασφαλεια(κατα την δικη μου κριση)
Σου φαίνεται περίεργο? Έχοντας οδηγήσει και τα 2, το fiesta υπερτερεί σε αυτά, καθώς και στην οδική συμπεριφορά. Βέβαια κατ' εμέ το motorsport δε χρειάζεται να το πάρει κάποιος, ή πας πιο κάτω στην έκδοση sport, ή αν θες παραπάνω πράματα πας στο punto abarth, που είναι καλύτερο από το RC φυσικά.. Δε μιλάμε για προσωπικό κόλλημα αλλά για προσωπική εμπειρία των αυτοκινήτων που αναφέρω. Ενδιαφέρον θα είχε μία έκδοση με turbo κινητήρα στο fiesta αλλά έχουν μείνει πίσω κάποιοι..ευτυχώς όχι σε όλα..
-
Για να καταλάβω, ποιό υπερτερεί έναντι του RC;
-
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
αλλα δεν παυει το motorsport να ειναι ενα αρκετα γρηγορο μικρομεσαιο και θα το προτιμουσα απο ενα 207 rc παρολο που εχουν 50 αλογα διαφορα.ο λογος?περισσοτερη ανεση,αξιοπιστια και ασφαλεια(κατα την δικη μου κριση)
Σου φαίνεται περίεργο? Έχοντας οδηγήσει και τα 2, το fiesta υπερτερεί σε αυτά, καθώς και στην οδική συμπεριφορά. Βέβαια κατ' εμέ το motorsport δε χρειάζεται να το πάρει κάποιος, ή πας πιο κάτω στην έκδοση sport, ή αν θες παραπάνω πράματα πας στο punto abarth, που είναι καλύτερο από το RC φυσικά.. Δε μιλάμε για προσωπικό κόλλημα αλλά για προσωπική εμπειρία των αυτοκινήτων που αναφέρω. Ενδιαφέρον θα είχε μία έκδοση με turbo κινητήρα στο fiesta αλλά έχουν μείνει πίσω κάποιοι..ευτυχώς όχι σε όλα..
Του χρονου θα ερθει το ST με τα 180 αλογακια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για να καταλάβω, ποιό υπερτερεί έναντι του RC;Το abarth. Στη δύναμη δεν κατάλαβα διαφορές μεγάλες γιατί είχε περάσει καιρός που οδήγησα το ένα και μετά το άλλο, αλλά σε τιμόνι και γενικά σε αίσθηση το abarth ήταν ένα κλικ πιο πάνω.
Το Motorsport το βρίσκω ανούσιο και ακριβό. Άρα, ή πάει κάποιος στο fiesta sport, ή αν θέλει περισσότερα πράγματα πάει στο abarth. -
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
Συμφωνω στο οτι η εκδοση motorsport οφειλε να ειχε περισσοτερα αλογα...εδω η sport εκδοση εχει ηδη 120HP...αλλα δεν παυει το motorsport να ειναι ενα αρκετα γρηγορο μικρομεσαιο και θα το προτιμουσα απο ενα 207 rc παρολο που εχουν 50 αλογα διαφορα.ο λογος?περισσοτερη ανεση,αξιοπιστια και ασφαλεια(κατα την δικη μου κριση)ασφάλεια?
αξιοπιστία??ωραία κρίση έχεις...
-
καλα η εγγυσηση στα ford ποση ειναι..?
-
5 χρονια μηχανικα μερη!!!
Τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι (ειμαι και λατρης της Ford τρομαρα μου )
-
παιζει δηλαδη να ειναι δυο χρονια στα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα..?
-
Να κοιταξω αυριο το βιβλιαρακι οδηγιων και να σας πω?
(Βαριεμαι να κατεβαινω τωρα στο γκαραζ )
-
υποχρεουσαι βαση νομου να εξυπηρετησεις τον πελατη
-
Στην δικιά μου την περίπτωση , είχαν πει οτι θα έχω 5 αλλά μόνο και μόνο επειδή πρόλαβα
τότε.Είπανε, οτι η Ford **πλέον **παρέχει 2.Με τέτοια αξιοπιστία βέβαια , who cares
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
καλα η εγγυσηση στα ford ποση ειναι..?Έχουν 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη (για τα ηλεκτρικά είναι 2ετής) ή 100.000 χλμ. Όποιο έρθει πρώτο.
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
καλα η εγγυσηση στα ford ποση ειναι..?
Έχουν 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη (για τα ηλεκτρικά είναι 2ετής) ή 100.000 χλμ. Όποιο έρθει πρώτο.
Ευτυχως που το βρηκες εσυ γιατι εγω κοιταξα σημερα το βιβλιαρακι δεν το βρηκα πουθενα!!
-
πως ειχα την ιδεα οτι ηταν 2 χρονια για μηχανικα μερη η εγγυηση? καλα οταν μου τα ελεγε ο αντιπροσωπος εγω το αμαξι σκεφτομουν
-
Στον πατέρα μου που ρώτησε πριν λίγες μέρες για το Focus του είπαν αρχικά 2 και άλλα 2 χρόνια μπορούν να το συζητήσουν για ... δώρο.
Εδώ οι εγγυήσεις, επεκτάσεις κλπ.http://www.ford.gr/OwnerServices/FordWarranties/FordProtectWarranty
Ακριβούτσικες πάντως οι επεκτάσεις. -
Οταν ψαχναμε με τον πατερα μου στις αντιπροσωπιες για προσφορες, πηγαμε σε μια στη λεωφορο Αθηνων η οποια θα μου εδινε το αυτοκινητο με 2 χρονια εγγυηση και τα αλλα 3 θα μου τα εδινε νομιζω με +200 €..
Νομιζω ομως οτι εχω παρει με 5 χρονια τελικα! (φυσικα απο αλλη αντιπροσωπεια) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Συμφωνω στο οτι η εκδοση motorsport οφειλε να ειχε περισσοτερα αλογα...εδω η sport εκδοση εχει ηδη 120HP...αλλα δεν παυει το motorsport να ειναι ενα αρκετα γρηγορο μικρομεσαιο και θα το προτιμουσα απο ενα 207 rc παρολο που εχουν 50 αλογα διαφορα.ο λογος?περισσοτερη ανεση,αξιοπιστια και ασφαλεια(κατα την δικη μου κριση)
ασφάλεια?
αξιοπιστία??ωραία κρίση έχεις...
Το ποιο ασφαλες μικρο ηταν το 207 και οταν βγηκε το fiesta εγινε το fiesta.Τωρα τι προβληματα με την αξιοπιστια δεν νομιζω να εχει ιδαιτερα κανενα απο τα δυο.Αλλα σαν ομορφια μου αρεσει πολυ παραπανω το fiesta απο το 207.
-
Ναι ε;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ναι ε;εσυ πρεπει να εισαι ο ευαγγελατος του troll λεμε
το fiesta ασφαλεστερο? ειναι σαν να λες οτι το ka ειναι πιοα σφαλες απο το Mini
FORD FORUM