-
aggelosf, καλοτάξιδο
-
Καλοριζικο Aggelosf!!!!!! Ελπιζω να σου αρεσει οσο κι εμενα!!!
-
Αγγελε πρωταπριλια? Καλοριζικο και καλοταξιδο!Πολλα και ασφαλοι χλμ να εχεις!
-
Realzeus εχω μια ερωτηση.
Ξερω πως εχεις focus.Και γενικα οποιος εχει focus ας απαντησει σε αυτο το μηνυμα.Θα ηθελα να μου πειτε ποια εκδοση εχετε και τι χρονολογια και αν ξερετε αν υπαρχουν ετοιμες οι καλωδιωσεις για να βαλουμε λαμπακια στα ποδια του οδηγου και του συνοδηγου!Στα prefacelift επρεπε να φτιαξεις μονος σου τις καλωδιωσεις(αν δεν ηταν η αναλογη εκδοση).Ο πατερας μου εχει το MKI εκδοσεως trend MY2004.Παρακαλω τα φωτα σας οσοι εχετε focus!
-
Mk1 f/l, 3θ, 1600, παραγωγής Νοεμβρίου 2002.
Εννοείς λάμπες εισόδου-εξόδου στις πόρτες;
-
Οχι οχι!Τις κατω εκει που βαζουμε τα ποδια μας.Εσυ εχεις τετοια λαμπακια?Τι εκδοση ειναι?
-
Trend. Δεν έχει λάμπες εκεί και δε νομίζω να υπάρχει καλωδίωση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Trend. Δεν έχει λάμπες εκεί και δε νομίζω να υπάρχει καλωδίωση.Λεω να μπω στον κοπο το Σαββατοκυριακο να βγαλω τα καλλυματα που υπαρχουν μηπως υπαρχει τιποτα.Σε focus ghia το οποιο δεν ειχε λαμπακια κατω την καλωδιωση και τη σπειρωση να κουμπωσεις λαμπακι την ειχε ετοιμη.Το μονο που ηθελε ηταν λαμπακια.Εισαι γραμμενος κλαμπφορντ?Αμα θες να σου δειξω το σχετικο λινκ.
-
Αυτο με τον κρυφο φωτισμο θα το ρωτησω στην αντιπροσωπια την Παρασκευη που θα ερθω Αθηνα. Εχω σκοπο να τα βαλω τα λαμπακια γιατι πρεπει να δειχνουν πολυ το βραδυ. Παντως στο Fiesta που ειχα κοιταξει, δεν μου εχει ουτε τις καλωδιωσεις, ουτε τα ντουι, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να γινει πολλη δουλεια
-
Στο forum που είστε και τα 2 (Focusman91 και o 'Mad_Max_Geo') η Dolly το εκανε στο Fiesta Sport mk7.
Οπότε ο Focusman είναι καλυμένος.Τώρα, πόσο δύσκολο μπορεί το ίδιο παλικάρι που το έκανε 2-3
στο Fiesta Sport να το κάνει σε ένα παλαιότερο Focus?Άντε με το καλό.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αυτο με τον κρυφο φωτισμο θα το ρωτησω στην αντιπροσωπια την Παρασκευη που θα ερθω Αθηνα. Εχω σκοπο να τα βαλω τα λαμπακια γιατι πρεπει να δειχνουν πολυ το βραδυ. Παντως στο Fiesta που ειχα κοιταξει, δεν μου εχει ουτε τις καλωδιωσεις, ουτε τα ντουι, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να γινει πολλη δουλειαΣτην θέση σου ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο. Για να γίνει αυτό πρέπει να βγει όλο το ταμπλό και συνήθως αν γίνει κάτι τέτοιο ακούγονται τριγμοί μετά. Πάντως σε δύο fiesta μκ7 γνωστών μου που χρειάστηκε να βγει τρίζουν.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Αυτο με τον κρυφο φωτισμο θα το ρωτησω στην αντιπροσωπια την Παρασκευη που θα ερθω Αθηνα. Εχω σκοπο να τα βαλω τα λαμπακια γιατι πρεπει να δειχνουν πολυ το βραδυ. Παντως στο Fiesta που ειχα κοιταξει, δεν μου εχει ουτε τις καλωδιωσεις, ουτε τα ντουι, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να γινει πολλη δουλεια
Στην θέση σου ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο. Για να γίνει αυτό πρέπει να βγει όλο το ταμπλό και συνήθως αν γίνει κάτι τέτοιο ακούγονται τριγμοί μετά. Πάντως σε δύο fiesta μκ7 γνωστών μου που χρειάστηκε να βγει τρίζουν.
Μωρε εσυ εισαι τυχερος!!! Εχεις στανταρ ηδη κρυφο φωτισμο (νομιζω εχεις την Titanium που τον εχει στανταρ)
Κριμα Κι εχω μια τρελα με τα φωτακια (Δεν περναω ομως τα ορια της καγκουροποιησης)
-
Σε focus που ειδα που το ειχε κανει ενα παλικαρι ειχε παρει φως απο την πλαφονιερα και εβγαλε τα πλαστικα στη δεξια μερια.Δεν ειναι αναγκαιο να βγει ολο το ταμπλο.
-
Από πότε είναι τόσο σημαντικά τα ποδολαμπιόνια για ένα όχημα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από πότε είναι τόσο σημαντικά τα ποδολαμπιόνια για ένα όχημα;Δεν ειναι σηματικα μωρε αλλα αμα εχει τα πραγματακια ετοιμα γιατι να μην ξεκουμπωσεις δυο πλαστικα να βαλεις δυο λαμπακια???Αμα πεσει κατι κατω το βρισκεις κατευθειαν αμα εχεις τα λαμπακια μεσα.Ε κανα κερμα κανα τιποτα αλλο.
-
Ο φωτισμός για τα πόδια ανάβει μόνο ότα ανοίξεις την πόρτα ή όταν ξεκλειδώσεις το αυτοκίνητο..Αντίθετα ο κρυφός φωτισμός της πλαφονιέρας ανάβει όταν ανάψεις τους προβολείς και μένει αναμμένος..
-
Επισης διαβασα οτι αναψει οταν αναψουμε την οπλαφονιερα και το αμαξι ειναι ακινητο.
-
Στο forum που είστε και τα 2 (Focusman91 και o 'Mad_Max_Geo') η Dolly το εκανε στο Fiesta Sport mk7.
Να σου πω στο clubford ή στο Fordnetwork??? Γιατι εψαξα και στα 2 και δεν βρηκα αυτο το ονομα
Παντως ο,τι κανω θα το κανω το καλοκαιρι που θα εχω περισσοτερο χρονο με το Fiestaκι μου. By the way, εκτος του Γιωργου που θελει να βαλει, εχει κανεις αλλος κρυφο φωτισμο εδω μεσα??? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να σου πω στο clubford ή στο Fordnetwork??? Γιατι εψαξα και στα 2 και δεν βρηκα αυτο το ονομα
Στο club Ford. Το όνομα είναι Ducky, sorry για το Dolly, μάλλον διαβάζω πολλά Λούκυ Λούκ.
Το thread ήταν 'Να και τα πρώτα αξεσουάρ'.Bέβαια, ο Mad Geo πρέπει να κοιτάξει αυτό http://www.clubford.gr/forum/showthread ... 4%DF%F6%E1
-
Αυτο ειναι για MKII.Εγω εχω MKI.Θα κατσω να το ψαξω οταν παω Αιγιο μπας και εχει.Αλλιως δε χαθηκε ο κοσμος!
FORD FORUM