-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Παιδιά ξέρει κάποιος ποιας εταιρείας έχει εγκέφαλο το focus f/l?
Λογικα Denso
Ιαπωνικό;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παιδιά ξέρει κάποιος ποιας εταιρείας έχει εγκέφαλο το focus f/l?
Λογικα Denso
Ιαπωνικό;
Το δικο σου τι εχει?
Καπου ειχα διαβασει οτι τα νεα Focus φορανε denso και η εξαιρεση ειναι το ST που φοραει bosch, ελεω Volvo..... -
Εγώ έχω το Mk1 F/L (νομίζω ο φίλος σε αυτό αναφέρεται). Bosch έχει νομίζω.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Σκέφτομαι να αλλάξω νωρίτερα τα λαδάκια στο Fiesta Sport που έχω.
Το σέρβις είναι στα 20κ αλλά είμαι στα 15500 και τα βλέπω τελείως μαύρα.
Έχετε κάποια πρόταση?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλάΣκέφτομαι να αλλάξω νωρίτερα τα λαδάκια στο Fiesta Sport που έχω.
Το σέρβις είναι στα 20κ αλλά είμαι στα 15500 και τα βλέπω τελείως μαύρα.
Έχετε κάποια πρόταση?
Mobil 1 ESP Formula 5-30 καθώς και Castrol Εdge 5-30.
Φαντάζομαι θα τους πας τα λάδια ΚΑΙ θα κάνεις το πρώτο σέρβις ταυτόχρονα έτσι;
Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις, αν το δουλευεις συνέχεια ψηλά, αλλά και τα μαμά Μοτορκραφτ είναι ανεκτά(μέχρι εκεί όμως) -
Σκεφτόμουν απλή αλλαγή και σέρβις όταν έρθει η ώρα.Υπονοείς το κόστος εργατοωρών?
Σίγουρα θέλω να είναι καλό το λάδι κ να 'αντέξει'.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Σκεφτόμουν απλή αλλαγή και σέρβις όταν έρθει η ώρα.Υπονοείς το κόστος εργατοωρών?Σίγουρα θέλω να είναι καλό το λάδι κ να 'αντέξει'.
Εννοώ ότι εάν απλά αλλάξεις τώρα λάδια και σε 4500 χλμ πάς πάλι συνεργείο, που από ότι καταλαβαίνω θα πας σύντομα μια και έχεις 15.500 πριν κλείσει ένας χρόνος, θα σου ξαναλλάξουν τα λάδια, μια και σε κάθε σέρβις επιβάλεται να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα.
-
Tι θα πει επιβάλλεται; Αν τα λάδια δεν έχουν συμπληρώσει τα χιλιόμετρα/χρόνο θα του τα αλλάξουν με το έτσι θέλω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι θα πει επιβάλλεται; Αν τα λάδια δεν έχουν συμπληρώσει τα χιλιόμετρα/χρόνο θα του τα αλλάξουν με το έτσι θέλω;Όταν δεν βγάζει πρόβλημα, όλα είναι καλά και ανθηρά. Όταν, μακρυά από εδώ, βγάλει πρόβλημα το αμάξι κι είσια στην εγγύηση κι εξετάσουν το βιβλίο σέρβις και δουν τι εργασίες έγιναν σε ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ημερομηνίες, αντε πες τους ότι τα άλλαζες νωρίτερα κι ότι δεν χρειαζόταν να γίνουν στο συγκεκριμένο σέρβις. Το όλο θέμα είναι στην εγγύηση και στην σφραγίδα του βιβλίου.
-
Ωραία, ας πάει τα δικά του λάδια να τα βάλει στην αντιπροσωπεία και να σημειωθεί ότι στα τάδε χλμ έγινε αλλαγή λαδιών.
-
Στο χρόνο πάνω σου αλλάζουν τα λάδια ακόμα και αν εχεις 1000 με αυτά. Η εγγύηση για να ισχυσει λέει λάδια στα 20κ ή ενα χρόνο , ότι έρθει πρώτο. Αν δεν το κάνεις βρίσκουν πάτημα και δεν σου αναγνωρίζουν την εγγύηση.
Μάλιστα αν διαβάσεις τους όρους λένε '3 βδομάδες πριν την λήξη και έως μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία που κλείνει χρόνος' για να θεωρείται εγκυρη.
-
Μα δεν είπα κάτι διαφορετικό, αν έχουν συμπληρωθεί τα χλμ ή ο χρόνος σαφώς και θα τα αλλάξεις.
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι θα πει επιβάλλεται; Αν τα λάδια δεν έχουν συμπληρώσει τα χιλιόμετρα/χρόνο θα του τα αλλάξουν με το έτσι θέλω; -
Νωριτερα φυσικα μπορεις να τα αλλαξεις απλως μετα στο σερβις που θα κανεις θα σου παρουν χρηματα σαν να τα αλλαξαν παλι μιας και η τιμη ειναι προκαθοτισμενη και περιλαμβανει καποιες εργασιες....
Διωρθωστε με αν κανω λαθος. -
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Νωριτερα φυσικα μπορεις να τα αλλαξεις απλως μετα στο σερβις που θα κανεις θα σου παρουν χρηματα σαν να τα αλλαξαν παλι μιας και η τιμη ειναι προκαθοτισμενη και περιλαμβανει καποιες εργασιες....
Διωρθωστε με αν κανω λαθος.Θα πληρωσεις για εργασια που δεν εγινε και ανταλλακτικα που δεν αλλαξαν;Αυτο το λενε κλεψια στο χωριο μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διωρθωστε με αν κανω λαθος.Θα πληρωσεις για εργασια που δεν εγινε και ανταλλακτικα που δεν αλλαξαν;Αυτο το λενε κλεψια στο χωριο μου.
Για Ford μιλάμε... Είμαι σίγουρος ότι εάν δεν επιμείνεις α) να γραφεί η πρωιμη,χρονικά, αλλαγή λαδιών στο βιβλίο σέρβις, β) να μην γίνει αλλαγή λαδιών στο καθορισμένο χρονικά ή χιλιομετρικά πρώτο σέρβις κραδαίνοντας το βιβλίο και δείχνοντας την απόδειξη μαζί, τότε θα πληρώσεις κανονικά λάδια + φίλτρο
-
Γιαυτο αλλαγη στα 10.000χιλ και οχι λιγο πριν το σερβις.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Για Ford μιλάμε... Είμαι σίγουρος ότι εάν δεν επιμείνεις α) να γραφεί η πρωιμη,χρονικά, αλλαγή λαδιών στο βιβλίο σέρβις, β) να μην γίνει αλλαγή λαδιών στο καθορισμένο χρονικά ή χιλιομετρικά πρώτο σέρβις κραδαίνοντας το βιβλίο και δείχνοντας την απόδειξη μαζί, τότε θα πληρώσεις κανονικά λάδια + φίλτρο
Άρα καλύτερα να ρωτήσω πρώτα την αντιπροσωπεία,εαν μπορώ να αλλάξω λάδια στα 16κ
χωρίς να ξαναχρειαστεί κάτι τέτοιο στα 20κ.Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
-
Από την στιγμή που θα έχεις αλλάξει λάδια πριν το ετήσιο δεν υπάρχει λόγος να σου τα αλλάξουν πάλι απλά κάνε μια επισήμανση μην στα αλλάξουν ( εξαρτάται πόσο λαμόγια είναι στην αντιπροσωπεία που θα το πάς). Βέββαια θα βρουν άλλα να σου χρεώσουν όπως κανα 20άρικο για νερό στα πιτσιλιστίρια ή ότι θα θες δίσκους μαζί με τα τακάκια όπως έκαναν σε εμένα στο 2ο σέρβις αν και ακόμα μετα 5 χρόνια ακόμα να τους αλλάξω χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης maccentral έγραψε:
Tα διαβάσαμε τα προβλήματα σου,κι εδώ και στο φορντ κλαμπ κρίμα για ό,τι περνάς, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να χαντακώνεις όλη την εταιρεία συλλήβδην, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, πόσο μάλιστα σε κάποιον που θα μπει εδώ μέσα να ρωτήσει κάτι.
Ε λοιπόν, αρκετά ήμουν φειδωλός στις εκφράσεις μου.
Αγαπητοί φίλοι - και κυρίως εσείς οι fun της Ford - καλό θα ήταν να μη φοράτε παρωπίδες, όπως και κανείς άλλος άλλωστε. Το σχόλιο αφορά και το αυτ/το αυτό καθαυτό (ήμουν κάτοχος Suzuki SX4 και αν εξαιρέσεις τις αναιμικές του επιδόσεις, από κράτημα ήταν αλλού τόσο στο on-road όσο και στο off-road) και τη Ford Σφακιανάκης και τη Ford Motor Hellas(συλλήβδην λοιπόν). Τέλος, απευθύνομαι ειδικά σε αυτούς που θα μπούν εδώ μέσα και θα ρωτήσουν κάτι περί προιόντων Ford ούτως ώστε να μην 'τσιμπήσουν'. Και αν τσιμπήσουν, συμβουλή μου είναι, πηγαίνετε με φανοποιό να παραλάβετε το αμάξι σας και ελέξτε το εξονυχιστικά. Ας ξυπνήσουμε, γιατί τα λεφτά που τους δίνουμε ούτε τεχνικές ατέλειες έχουν, ούτε μπιμπίκια. Να είστε σίγουροι πως όσο ακούγονται αυτές οι 'δημοκρατικές' απόψεις από Καταναλωτές, όπως του φίλου μας, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, θα έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει. Αυτή του ραγιά.
Λοιπόν, ζητάω συγνώμη επειδή το ξαναποστάρω, αλλά κάποιος nonos, με κατηγόρησε ότι έσβησα τα υπάρχοντα ποστς, επειδή λέει ανέβασα αγγελία πώλησης του εν λόγω αυτ/του. Από ψεύδη χορτάσαμε!
Στην 'υγειά' σου Ford.
Ο Υποτελής σου -
Με την FORD δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Πριν λίγο είδα ένα διαφημιστικό για το FORD FOCUS.
Δύο απορίες:-
Στη διαφήμιση είναι ένα μπλε όμορφο FOCUS σαν να έχει και body kit. Έχει ένα όμορφο προφυλακτήρα μπροστά με μεγάλο 'χαμόγελο'...
Στο site FORD.GR όμως τα Focus δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό το όμορφο μπλε. Τι FOCUS είναι αυτό; -
Τι είναι το KINETIC DESIGN που τόσο πολύ το τονίζει η Ford;
-
FORD FORUM