-
γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες .......
ότι κι αν πάρεις θα χάσεις τα λ7 σου .......
-
9 λιτρα ανα 100 χλμ??? μικτό εντός η εκτός πόλεως??
-
Ο χρήστης !sakis! έγραψε:
kalimera paidia!!!! prokeite na agorasw ena ford fiesta(mallon...)! thelw na rwtisw kapoia pragmatakia!!!
a) (kai simantikoteroooo) ti katanalwsi exei afto to amaxi??? exw akousei oti kaei polla! isxiei???
b) akougetai thorivos stin kampina otan taxideveis?Panta milame gia to 1.4 lt me 96 aloga!! Genika kali agora i tha xasw ta leftakia mou????
To Fiesta θεωρείται ίσως το πιο ολοκληρωμένο supermini αυτή την στιγμή. Τα κάνει όλα καλά και είναι πολύ καλά στημένο στο δρόμο. Υπάρχουν πιο γρήγορα (Yaris 1.33, Jazz 1.4), πιο οικονομικά (Yaris), πιο ευρύχωρα (Jazz), πιο σπορτίφ (Mazda 2) αυτοκίνητα στην κατηγορία του αλλά το Fiesta είναι η χρυσή τομή που συνδυάζει σχεδόν τα πάντα. Σίγουρα δεν θα χάσεις τα λεφτά σου. Η κατανάλωσή του δεν είναι η χαμηλότερη που υπάρχει αλλά δεν είναι και υψηλή. Με ελαφρύ πόδι άνετα βλέπεις οχταράκια στα 100 ενώ και με 'πλάκωμα' δεν θα ξεπεράσεις τα 10 κατά πολύ.
ΥΓ: Οι ελληνικοί χαρακτήρες είναι κανόνας του forum.
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω με χαρά θα τον ακούσω!!
-
Δεν εχει στανταρ ESP και δισκοφρενα πισω, ουτε εχεις πολλες επιλογες σε βελτιωσεις. Κατα τα αλλα πολυ καλο !
-
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το fordclub.gr και δεν μπαίνει εδώ και μέρες;
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το fordclub.gr και δεν μπαίνει εδώ και μέρες;www.clubfocus.gr
Κατι παιζει με το server.. -
Γιατι ρε φιλε βαλε http://www.fordnetwork.gr/forum/index.php
http://www.clubfocus.gr/ -
Κάτι άκουσα για τρικυλινδρο 1,0 με υπερσυμπιεστή,ετοιμαζεται σε 1,5 χρονο...
Επισης εκτος του γνωστου 1,6Τ ετοιμαζεται και 2.0Τ με 200 και 240 αλογα. -
ναι αλλα δεν ειναι αλφα..
-
Classic Fod, ξυπνάει 2-3 σεζον μετά
Που ειναι οι εποχες με τα Cossie ρε φουστη
-
Καλημέρα και από εμένα!
Είμαι από χθες, κάτοχος του Ford Fiesta, 1.400, 96αλογα…
(Hip hip…Hurray)!
Ως πρώην κάτοχος του κορσα, και καμμένος από την αντιπροσωπεία που το αγόρασα (Σε τιμές service), ξέρω ότι είναι σημαντικό να βρεθεί ένα καλό και σωστό συνεργείο για συνεργασία.
Επειδή αποκλείεται να το πηγαίνω στον αντιπρόσωπο από τον οποίο το πήρα, έχει κάποιος να μου κάνει κάποια άλλη πρόταση?
(δεν είναι λίγο too much το ΄σερβις κάθε χρόνο, ασχετα με τη χρήση που θα του κάνω?)
Ακόμα, ερωτήσεις, και όποιος ξέρει κ μπορεί, ας μου απαντήσει:- Αντιηλιακές μεμβράνες, είναι παράνομη η χρήση τους, από την 1η απόχρωση?
- Θέλω να βάλω τον 'τεμπέλη' (το μπράτσο πίσω από το λεβιέ). Ξέρει κανεις που πρέπει να αποτανθώ, και χοντρικά ένα κόστος?
- Δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας μηχανής(ή δεν την έχω βρει ακόμα εγώ). Υπάρχει εξωτερικό όργανο που να μπορώ να βάλω? Και αν ναι, πόσο στοιχίζει πε΄ριπου, και που το βαζουν?
Σορρυ για το πρήξιμο!
-
Φιλε μου καλοριζικο και καλοταξιδο.
Το σερβις ειναι ενα θεμα αλλα ειναι υποχρεωτικο τουλαχιστον το ετησιο για να εχεις την εγγιηση. Σου σινηστω να το κανεις τουλαχιστο τον 1ο χρονο γιατι σημερα τα αυτοκινητα βγαζουν βλαβες απο την μανα τους μερικες φορες.μετα αν εσυ οπως και γω κανεις ελαχιστη χρηση θα θες ουσιαστικα μονο λαδια (40-45Ε) αντε και φιλτρο λαδιου και καμπινας.Ενω αν πας στην αντιπροσωπια θα δωσεις περιπου 150Ε και τα λαδια τους δεν ειναι και τα καλυτερα. Αν θελεις το ρισκαρεις...Εγω το εχω κανει αλλα δεν στο συνηστω...Οι αντιηλιακες μεμβρανες οχι οι πολυ σκουρες επιτρεπονται αν το οργανο της ταξης...μπορει να δει στο εσωτερικο...τρεχα γυρευε δηλαδη, αν θελει στην κανει. Παντος ΚΤΕΟ περνας κανονικα αν συνοδευονται με χαρτι πιστοποιησεις που δινουν τωρα οι εταιρειες η ενα αυτοκολλητακι που μπαινει πανω στα τζαμια.Ενοειται οτι μπροστα στο παπριζ απαγορευεται δια ροπαλου!.
Τεμπελη εχει σαν ανταλλακτικο νομιζω η Ford αλλα υπαρχουν και στα καταστηματα με αξεσουαρ για ολες τις μαρκες που θα ειναι σηγουρα φθηνοτερος.
Ενδειξη θερμοκρασιας μηχανης (νερου ενοειται)αποκλυεται να μην εχει.Αλλα υπαρχει και after market.
Ελπιζω να βοηθεισα.http://www.fordnetwork.gr/ -
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Φιλε μου καλοριζικο και καλοταξιδο.Ευχαριστώ πολύ!!!!
Το σερβις ειναι ενα θεμα αλλα ειναι υποχρεωτικο τουλαχιστον το ετησιο για να εχεις την εγγιηση. Σου σινηστω να το κανεις τουλαχιστο τον 1ο χρονο γιατι σημερα τα αυτοκινητα βγαζουν βλαβες απο την μανα τους μερικες φορες.μετα αν εσυ οπως και γω κανεις ελαχιστη χρηση θα θες ουσιαστικα μονο λαδια (40-45Ε) αντε και φιλτρο λαδιου και καμπινας.Ενω αν πας στην αντιπροσωπια θα δωσεις περιπου 150Ε και τα λαδια τους δεν ειναι και τα καλυτερα. Αν θελεις το ρισκαρεις...Εγω το εχω κανει αλλα δεν στο συνηστω...
σκέψου ότι χοντρικά θα κάνω 8.000χλμ περίπου, ενώ το σερβις το οριζουν σε 15.000 ή χρόνο!
Που το πας για σέρβις?Τεμπελη εχει σαν ανταλλακτικο νομιζω η Ford αλλα υπαρχουν και στα καταστηματα με αξεσουαρ για ολες τις μαρκες που θα ειναι σηγουρα φθηνοτερος.
βασικά πρέπει να μου κάνουν και την εγκ/ση για τον τεμπέλη! Ξέρεις κάποιο μαγαζι που να υποψιάζεσαι ότι θα έχει? Γιατί μαμήσιο δεν είναι εύκολο να βρω!
Ενδειξη θερμοκρασιας μηχανης (νερου ενοειται)αποκλυεται να μην εχει.Αλλα υπαρχει και after market.
Ελπιζω να βοηθεισα.http://www.fordnetwork.gr/Θερμοκρασία δεν έχει, ούτε αυτό, ούτε το αστρα(οπελ) που πήρε η κοπέλα μου. Οπότε...
Αλλά το after market, πρέπει να εμπιστευτείς κάποιον πραγματικά καλό τεχνικό να στο βάλει,και λέω να το αποφύγω! -
Ο χρήστης antreas9 έγραψε:
Ελπιζω να βοηθεισα.http://www.fordnetwork.gr/Θερμοκρασία δεν έχει, ούτε αυτό, ούτε το αστρα(οπελ) που πήρε η κοπέλα μου. Οπότε...
Ναι οντως το Astra δεν εχει σιγουρα ενδειξη.....τραγικο!
-
Φιλε μου andreas9 εγω μενω επαρχια(Σαμος) και μαλλον σε μπορω να σε βοηθεισω περισσοτερο .
Service το κανω οταν χρειαστει στην μοναδικη αντιπτοσωπια που υπαρχει εδω, και ενδιαμεσα στα 7000χλμ. περιπου αλλαζω λαδια μονος μου σε συνεργειο που εμπιστευομαι.Απο 0-30 μεχρι 5-35, φουλ συνθετικα ,μερικες μαρκες γραφουν κιολας πανω για Ford(δες και το βιβλιο σου).
Σοβαρολογεις οτι το καινουργιο fiesta δεν εχει θερμοκρασια...?
Και το παλιο που εχω εγω εχει...?
Για να λυσεις ολες τις αποριες σου γραψου εδω http://www.fordnetwork.gr/ -
έχω γραφτεί ήδη εκεί!
Με τη θερμοκρασία και εγώ έχω κουφαθεί,ασε!!!
Για τον τεμπέλη, έχει καμια ιδέα κανείς? -
Ο χρήστης antreas9 έγραψε:
έχω γραφτεί ήδη εκεί!
Με τη θερμοκρασία και εγώ έχω κουφαθεί,ασε!!!
Για τον τεμπέλη, έχει καμια ιδέα κανείς?Και εγω περιμένω το σπορ σε 6 ημέρες...
για τη θερμοκρασία και εγώ είχα την ίδια απορία, τσέκαρε το κόκκινο λαμπάκι μεταξύ των οργάνων έχω την εντύπωση ότι εκεί σε ενημερώνει για τη θερμοκρασία.
Όσον αφορά τον τεμπέλη αν μάθεις κάτι και αξίζει γράψε στο forum.
καλοτάξιδο.
-
Δεν έχει θερμοκρασία νερού το Ford Fiesta. To θυμάμαι απο το test drive.
Στην μικρή κόκκινη οθόνη που βρίσκεται μεταξύ ταχύμετρου και στροφόμετρου,
η μόνη θερμοκρασία που αναγράφει είναι η εξωτερική.Η μόνη πιθανότητα που δίνω είναι με το μυστικό μενού που εμφανίζεται.Αλλά πάλι δύσκολο το κόβω.
-
Αναφέρομαι στο λαμπάκι που αρχικά όταν ανάβεις τη μηχανή είναι κόκκινο... μήπως αλλάζει χρώμα ή κάτι τέτοιο?? δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και εγώ από άλλον το έχω ακούσει...
ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ που θα βρω????????????
FORD FORUM