-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτα λεμε και σε καποιους αλλους και σου απαντουν 'εγω δεν τρεχω ουτε κανω κοντρες'.+1
-
Ο χρήστης karntasi έγραψε:
εκλεισα και γω την παρασκευη το ford fiesta μαυρο χρωμα 5θυρο την εκδοση trend.τελικα απο ford σε ford δεινουν διαοφρετικα δωρα.φυσικα το κλεισα απο το μαγαζι που εδωσε τα πιο πολλα.σαν δωρα ηταν ο συναγερμος,φωτα xenon,navigation και με 150 ευρω που πληρωσα εξτρα μου εβαλε το πακετο προβολακια,15αρες ζαντες το οποιο κοστιζε 645 ευρω.το αμαξι βγηκε με -1000 ευρω εκπτωση που εχουν ολα τα ετοιμοπαραδοτα 14200.εχει 5 χρονια εγγυηση και 5 χρονια οδικη βοηθεια γιατι ειχε τιμολογηθει το 2008.οσα τιμολογηθουν το 2009 θα εχουν 2 χρονια εγγυηση.περιμενω μεχρι τελος του μηνα να το παρω.ελπιζω να βγει αξιοπιστο και να μην βγαλει κανα προβλημα γιατι δεν ξερω τι παιζει με την αξιοπιστια των fordΤο 1,4;
-
ναι το 1.4 φιλε
-
Έχω καταλήξει στο Focus 1.6 Trend, αλλά σκέφτομαι και την έκδωση Sport, αξίζει τα 1200ευρώ επιπλέον ή είναι καταναλωτική μανία? Πάντως θεωρώ άστοχη την τακτική της Ford να εντάξει στο επίπεδο εξοπλισμού του Trend την ηλιροφή. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε π.χ. στο κλίμα ή γενικά στο σαλόνι (καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι κτλ). Το μόνο που μου αρέσει από το Trend περισσότερο από το σπορτ είναι οι ζάντες και η ηλιοροφή για την οποία δεν τρελένομαι την θεωρώ περιτή.
-
Πόσο σου βγαίνει το sport; Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τα έδινα τα 1200 € παραπάνω.
-
Επί της ουσίας δεν είναι μεγάλες οι διαφορές στο σπορ. ΤΑ σκληρότερα και ελάχιστα χαμηλότερα ελαττήρια του σπορ δεν γίνονται άμεσα αντιλήπτά στον οδηγό. Ούτως ή αλλως το αμάξι είναι πολύ καλό οδηγικά είτε σπορ είτε τρεντ. Σϊγουρα η κεντρική κοσνόλα είναι ωραιότερη αλλά πάλι περι αισθητικής μιλάμε. Ο διζωνικός κλιματισμός δεν κάνει περισσότερα από το απλό air condition, αλλα έχει ευκολία. Δερμάτινο, τριάκτινο τιμόνι και δερμάτινο λεβιέ, είπαμε περί ορέξεως. Πέρνεις την ηλιοροφούλα και τις ζαντούλες που θες και είσαι ΟΚ + τα λεφτά στην τσέπη. Αρκεί να μην το μετανιώσεις, γιατί στο θέμα αυτοκινήτου μιλάει το συναίσθημα.
Για την ιστορία έχω την σπορ έκδοση... -
Ο χρήστης vjshadow έγραψε:
Πόσο σου βγαίνει το sport; Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τα έδινα τα 1200 € παραπάνω.To Trend τελική τιμή 17κ και δώρο προβολάκια & παρκτρονικ.
To sport 18k. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Επί της ουσίας δεν είναι μεγάλες οι διαφορές στο σπορ. ΤΑ σκληρότερα και ελάχιστα χαμηλότερα ελαττήρια του σπορ δεν γίνονται άμεσα αντιλήπτά στον οδηγό. Ούτως ή αλλως το αμάξι είναι πολύ καλό οδηγικά είτε σπορ είτε τρεντ. Σϊγουρα η κεντρική κοσνόλα είναι ωραιότερη αλλά πάλι περι αισθητικής μιλάμε. Ο διζωνικός κλιματισμός δεν κάνει περισσότερα από το απλό air condition, αλλα έχει ευκολία. Δερμάτινο, τριάκτινο τιμόνι και δερμάτινο λεβιέ, είπαμε περί ορέξεως. Πέρνεις την ηλιοροφούλα και τις ζαντούλες που θες και είσαι ΟΚ + τα λεφτά στην τσέπη. Αρκεί να μην το μετανιώσεις, γιατί στο θέμα αυτοκινήτου μιλάει το συναίσθημα.
Για την ιστορία έχω την σπορ έκδοση...Το μετάνιωσες? Παντως πολύ όμορφα το έθεσες φίλε μου! Θα το σκεφτώ ακόμη λίγο και θα αποφασίσω. Αν δω ότι τελικά με παίρνει οικονομικά και αξίζει θα πάω στο σπορτ, αλιώς όπως είπες, με τις ζαντούλες μου με την ηλιοροφούλα μου και τα φράγκα στην τσέπη, και καλύτερα να τα χαλάσω στις βενζίνες και στα ταξιδάκια...
-
Πάντως το εσωτερικό του δεν μου αρέσει καθόλου (προσωπικά πάντα) , ειδικά τα χειριστήρια του τιμονιού τα οποία είναι πό πίσω από το τιμόνι (:whatever: ) δεν με βολεύουν καθόλου.
Γενικά όμως το Focus έχει πολύ καλό όνομα στην πιάτσα από θέμα οδηγικής συμπεριφοράς.
Αλήθεια , εκτός από το RS γιατί ρε γαμώτο δεν έβγαζε έναν δυνατό κινητήρα 140-150 αλόγων , πιστεύω θα ξέσκιζε σε πωλήσεις -
Πάντως το εσωτερικό του δεν μου αρέσει καθόλου (προσωπικά πάντα) , ειδικά τα χειριστήρια του τιμονιού τα οποία είναι πό πίσω από το τιμόνι δεν με βολεύουν καθόλου.
Γενικά όμως το Focus έχει πολύ καλό όνομα στην πιάτσα από θέμα οδηγικής συμπεριφοράς.
Αλήθεια , εκτός από το RS γιατί ρε γαμώτο δεν έβγαζε έναν δυνατό κινητήρα 140-150 αλόγων , πιστεύω θα ξέσκιζε σε πωλήσεις -
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Για την ιστορία έχω την σπορ έκδοση...Το μετάνιωσες? Παντως πολύ όμορφα το έθεσες φίλε μου! Θα το σκεφτώ ακόμη λίγο και θα αποφασίσω. Αν δω ότι τελικά με παίρνει οικονομικά και αξίζει θα πάω στο σπορτ, αλιώς όπως είπες, με τις ζαντούλες μου με την ηλιοροφούλα μου και τα φράγκα στην τσέπη, και καλύτερα να τα χαλάσω στις βενζίνες και στα ταξιδάκια...
Χα,χα μετάνιωσα που δεν πήρα τουρμπο και κατεβάζω σε 3η για προσπέραση σε δρόμο με μια λωρίδα. Απλά οδήγησα κάμποσο και το trend κι είδα ότι σε σχέση με το σπορτ, εάν πηγαίνεις σαν άνθρωπος δεν έχει διαφορά οδηγικά. Στο όριο σίγουρα θα δαφέρουν, αλλά πόσες φορές θα το κάνεις;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάντως το εσωτερικό του δεν μου αρέσει καθόλου (προσωπικά πάντα) , ειδικά τα χειριστήρια του τιμονιού τα οποία είναι πό πίσω από το τιμόνι δεν με βολεύουν καθόλου.
Αλήθεια , εκτός από το RS γιατί ρε γαμώτο δεν έβγαζε έναν δυνατό κινητήρα 140-150 αλόγων , πιστεύω θα ξέσκιζε σε πωλήσειςΠίσω από το τιμόνι είχε το Clio που οδηγούα παλιότερα, τα χειριστήρια, οπότε δεν με δυσκόλεψε καθόλου.
Για το κινητήρα που λες , τι περιμένεις από μια μεγάλη εταιρία που ο μοναδικός κινητήρας τούρμπο που έχουν δεν είναι δικός τους; (2.5Τ) -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Χα,χα μετάνιωσα που δεν πήρα τουρμπο και κατεβάζω σε 3η για προσπέραση σε δρόμο με μια λωρίδα. Απλά οδήγησα κάμποσο και το trend κι είδα ότι σε σχέση με το σπορτ, εάν πηγαίνεις σαν άνθρωπος δεν έχει διαφορά οδηγικά. Στο όριο σίγουρα θα δαφέρουν, αλλά πόσες φορές θα το κάνεις;
Οχι δεν μιλαω για οδηγική συμπεριφορά αλλά υποκειμενικά για την αίσθηση που σου αφήνει το όλο πακέτο σπορτ. Κυρίως δηλ για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Γνωρίζω οτι η ελαφρώς σκληρότερη ανάρτηση εκτός του ότι θα την εκμεταλευτείς ελάχιστα, ίσως να είναι και μίων στους παλιόδρομους που έχουμε στο ελλαδιστάν!
-
κρίμας πάντως γιατί σαν στήσιμο έχει πολύ καλό το focus , και αδικείται από τον κινητήρα του , εντάξει δεν λέμε να βάζει και φωτιά στον δρόμο αλλά ρε γμτ 116 ίππους μόνο??
-
petransfhp,
Η αίσθηση που έχεις έχει να κάνει με την όραση. Η κεντρική κονσόλα με τα χειριστήρια του διχωνικού είναι σαφώς ωραιότερη σε συνδυασμό με το 3άκτινο τιμόνι.
Απέξωμ οι σκούροι προβολείς και το χρώμα στη μάσκα, δίνουν άλλη πινελιά.Giannik1977.
116 ίπποι, άλλοι λένε 126(auto τρίτη). Και τόσοι να είναι η αίσθηση είναι ίδια. Τα ίδια και στο auris τα ίδια και στο Ceed.. -
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Έχω καταλήξει στο Focus 1.6 Trend, αλλά σκέφτομαι και την έκδωση Sport, αξίζει τα 1200ευρώ επιπλέον ή είναι καταναλωτική μανία? Πάντως θεωρώ άστοχη την τακτική της Ford να εντάξει στο επίπεδο εξοπλισμού του Trend την ηλιροφή. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε π.χ. στο κλίμα ή γενικά στο σαλόνι (καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι κτλ). Το μόνο που μου αρέσει από το Trend περισσότερο από το σπορτ είναι οι ζάντες και η ηλιοροφή για την οποία δεν τρελένομαι την θεωρώ περιτή.Κι εγώ είχα το ίδιο δίλλημα και κατέληξα στο sport,κυρίως λόγω καλύτερης ποιότητας στο εσωτερικό(κεντρική κονσόλα,καθίσματα κλπ) σε σχέση με το trend.Βέβαια η ποιό value for money έκδοση σαφώς και είναι η trend λόγω κυρίως της ηλιοροφής (800+ Ευρώ αξίζει σαν έξτρα στις άλλες εκδόσεις).Σε ότι αφορά τις ζάντες τύπου ST της έκδοσης trend, μπαίνουν και στις 3-θυρες sport εκδόσεις.
-
Κύριοι αναζήτηση τέλος,
κατέληξα στο Focus 1.6 Trend
συν προβολάκια συν συναγερμό.
Άφιξη εντός δύο εβδομάδων.
Να είστε καλά. -
Καλοτάξιδο και πολλά απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
FORD FORUM