-
ρε τον καραγκιόζη τον τεχνικό
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Λοιπόν, την επόμενη Τετάρτη έχω ραντεβού να κατεβάσουμε το συμπλέκτη να δούμε... Δεν συζητάω καν για την αντιμετώπιση στο συνεργείο, θα χρειαστεί να βρίσω και δεν θέλω!Ένα πράγμα μόνο... Ο υπεύθυνος του συνεργείου που οδήγησε το αμάξι στο 'τεστ', βγαίνοντας απ' τη ράμπα τους, το κρατούσε σταματημένο όχι με φρένο, αλλά με εναλλαγή συμπλέκτη-γκαζιού! Και θα πει **ΑΥΤΟΣ **σε **ΕΜΕΝΑ **οτι χάλασα το δίσκο μου σε 22.000 χιλιόμετρα;;; Ε μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Θέλετε να τρελαθείτε; Σήμερα έβγαλε πρόβλημα το Fiesta της μάνας μου, μάλλον πολλαπλασιαστής! Κάνει περίεργο θόρυβο, της έσβηνε όταν έκοβε ταχύτητα (δεν κρατάει ρελαντί άρα) και τώρα που το έβαλα μπροστά, απ' την εξάτμιση μυρίζει βενζίνη... Άρα κάποιος κύλινδρος δεν δουλεύει καλά... Αν δεν έχει φάει κανένα ποντίκι κάποιο καλώδιο, μιλάμε για πολλαπλασιαστή μάλλον... Θα ξέρω αύριο!
Νάσο όταν πας στο συνεργείο μην αρχίσεις να τους λες πως οδηγεί η μητέρα σου,πώς εσύ,τί ακριβώς κάνεις κλπ,γιατί όσα περισσότερα θα πεις εις βάρος σου είναι.Θα πιαστούν οι ηλίθιοι από μια λεξούλα και θα σε βγάλουν σκάρτο.
Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλα παιδιά στο club,έχεις χιλιόμετρα που δεν δικαιολογούν τέτοια βλάβη και είσαι μέσα στην εγγύηση.Απλά τα πράγματα.
Πες τους ότι αν δεν το βάλουν στην εγγύηση θα στείλεις αναφορά στην FMH και θα τους κάνεις βούκινο σε όλο τον ελληνικό ειδικό τύπο και θα δεις για πότε θα ζαρώσουν τα πωπά τους.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Λοιπόν, την επόμενη Τετάρτη έχω ραντεβού να κατεβάσουμε το συμπλέκτη να δούμε... Δεν συζητάω καν για την αντιμετώπιση στο συνεργείο, θα χρειαστεί να βρίσω και δεν θέλω!
Ένα πράγμα μόνο... Ο υπεύθυνος του συνεργείου που οδήγησε το αμάξι στο 'τεστ', βγαίνοντας απ' τη ράμπα τους, το κρατούσε σταματημένο όχι με φρένο, αλλά με εναλλαγή συμπλέκτη-γκαζιού! Και θα πει **ΑΥΤΟΣ **σε **ΕΜΕΝΑ **οτι χάλασα το δίσκο μου σε 22.000 χιλιόμετρα;;; Ε μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Θέλετε να τρελαθείτε; Σήμερα έβγαλε πρόβλημα το Fiesta της μάνας μου, μάλλον πολλαπλασιαστής! Κάνει περίεργο θόρυβο, της έσβηνε όταν έκοβε ταχύτητα (δεν κρατάει ρελαντί άρα) και τώρα που το έβαλα μπροστά, απ' την εξάτμιση μυρίζει βενζίνη... Άρα κάποιος κύλινδρος δεν δουλεύει καλά... Αν δεν έχει φάει κανένα ποντίκι κάποιο καλώδιο, μιλάμε για πολλαπλασιαστή μάλλον... Θα ξέρω αύριο!
Νάσο όταν πας στο συνεργείο μην αρχίσεις να τους λες πως οδηγεί η μητέρα σου,πώς εσύ,τί ακριβώς κάνεις κλπ,γιατί όσα περισσότερα θα πεις εις βάρος σου είναι.Θα πιαστούν οι ηλίθιοι από μια λεξούλα και θα σε βγάλουν σκάρτο.
Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλα παιδιά στο club,έχεις χιλιόμετρα που δεν δικαιολογούν τέτοια βλάβη και είσαι μέσα στην εγγύηση.Απλά τα πράγματα.
Πες τους ότι αν δεν το βάλουν στην εγγύηση θα στείλεις αναφορά στην FMH και θα τους κάνεις βούκινο σε όλο τον ελληνικό ειδικό τύπο και θα δεις για πότε θα ζαρώσουν τα πωπά τους.
Εδώ τους είπα ότι θα στείλω e-mail στη Ford στην Αγγλία και μου λένε: Απ' την Αγγλία θα σου το αλλάξουν;
Καλά, ότι θα το τραβήξω όσο πάει, δεν το συζητώ! Την Τετάρτη κατεβάζουμε συμπλέκτη! Όταν έχω νέα θα σας πω...
Ευχαριστώ όλους σας!
-
Σχετικά με το συμπλέκτη, και τα προβληματα, φαγωθηκε στο δικο μου fusion 1.4 ο δισκος αλλα ενώ εμπαιναν οι ταχυτητες και ανεβαζε στροφες ο κινητητρας δεν ετρεχε (λογω προβληματος στην μεταδοση των στροφων). Εφταιγα εγω μαλλον και δεν μπηκε στην εγγυηση (το εχω 15 μηνες το οχημα). Για την οπισθεν λεει στο βιλιαρακι του περιμενουμε 2 – 3 δευτερολεπτα και μετα βαζουμε ταχυτητα (αλλοι κανουν κινηση του μοχλου προς την 5η και μετα βαζουν οπισθεν ).
Επισης εχω προνομιακη. Ρωτησα και από την αντιπροσωπεια μου ειπαν ότι τα 2 πρωτα χρονια καλυπτει τα παντα σχεδον η εταιρια (Ford), αλλα καποια εξαιρουνται (τακακια δισκος για παραδειγμα). Μετα τα 2 χρονια ισχυει η προνομιακη εγγυηση η οποια παρεχεται από άλλη εταιρια (Warranty μου ειπαν). Καλυπτει μηχανικα ηλεκτρολογικα μονο (αν χαλασει το CD, ξεφλουδισουν πλαστικα δεν τα καλυπτουν για παραδειγμα). Για να ισχύει η προνομιακη πρέπει να εχουν γίνει τα προβλεπόμενα service κανονικα αλλοιως την εχασες.
Τελικα ρε naso μαλλον εισαι πολυ γκαντεμης, απο το δικο μου το fusion που ειναι η οικογενειακη εκδοση του fiesta με λιγο εκτος δρομου, δεν εχω παραπονα (ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο). τι να πω επεσες σε περιπτωση.
-
Νέα για το χρυσό...
Μετά από αλλαγή πολλαπλασιαστή και μπουζί, αισθητήρα στροφαλοφόυρου, το αμάξι δεν έφτιαξε. Έμεινε μέσα όλη τη μέρα σήμερα και τελικά η διάγνωση... εγκέφαλος! Πάει αυτό...
Για το μπλε θα ξέρουμε την Τετάρτη.
Φίλε gkapou, δεν τρίζει το αμάξι σου; Το ότι χάλασε ο συμπλέκτης στα 15.000 χιλιόμετρα, δεν σε προβληματίζει;
Εγώ έχω 2 Ford Fiesta mk6 trend 1.4, οπότε είναι δύσκολο να είμαι εγώ ο γκαντέμης... Μάλλον το αμάξι είναι χρέπι! Γιατί έχω πολλά παραδείγματα Fiesta με προβλήματα... Διάβασε λίγο αυτό το θέμα. Θα εκπλαγείς!
-
Νάσο δεν είσαι άτυχος.
-
ρε γιαννη πηρες φιεστα? το st? με γεια οτι και να ναι και περιμενουμε εντυπωσεις ε!!!!
νασε οτι και να πω ειναι λιγο...
-
Νάσο πολύ σάπιο το fiesta....
Κράξ'τους!!! -
Σκέφτομαι να γράψω στους 4Τ... αλλά κι αυτοί, τι θα κάνουν; Μην μπλέξεις είναι τελικά! Άντε να το ξεπληρώσω, να το δώσω μπας και ηρεμήσω! Δεν παλεύεται άλλο!
Κρίμα το αμάξι, να είναι τόσο προχειροφτιαγμένο!
-
.... κι αν τους γράψεις... θα σε γράψουν .
-
Γράψτε τα ρε παιδιά!!!
Κάντε τους ρεζίλιΑπαράδεκτα πράγματα για τέτοια εταιρεία
-
TIKKET
Σιγά μην ιδρώσει τ αυτί τους.
-
Φιλοι Νασο και Papagn εχω πραγματικα ανατριαχει με ολα αυτα που εχω διαβασει οτι σας εχουν τυχει! Τι να πω ειλικρινα καλο κουραγιο και ΜΗΝ κανετε πισω γιατι εχετε ολα τα δικια με το μερος σας!
Αυτο που πραγματικα με εκπλησσει παντως ειναι απαραδεκτη αντιμετωπιση σε επιπεδο after sales της εταιρειας, οσο και η συμπεριφορα των εργαζομενων της! Ακου να λενε 'Στην Αγγλια θα πας να το αλλαξεις?'..
Παντως τον τελευταιο καιρο ακουω στο ραδιο μια διαφημιση καποιας ελληνικης αντιπροσωπειας της Ford που λεει πηρε το βραβειο της καλυτερης αντιπροσωπειας Ford πανευρωπαϊκα. Και μετα σκεφτομαι το τι εχει γραφτει εδωμεσα και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εδώ τους είπα ότι θα στείλω e-mail στη Ford στην Αγγλία και μου λένε: Απ' την Αγγλία θα σου το αλλάξουν;
Με πρόλαβες,ήθελα να στο γράψω.Στα νησιά οι αντιπροσωπείες(ο θεός να τις κάνει )ενεργούν πολύ πιο αυθαίρετα από τις αντίστοιχες στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού.Κι ενεργούν έτσι εκ του ασφαλούς,γιατί ξέρουν ότι δεν θα ξενιτευτείς,χρυσοπληρώσεις το πλοίο,διαμονή ίσως στην Αθήνα,για παράδειγμα,για να επισκευάσεις το αμάξι σου.Όσο και να νιαουρίσεις σ'αυτούς θα το πας.
-
koralli
Μεταξύ τους τα μοιράζουν.
-
Εγώ πάντως παιδιά, θα πάω την Τετάρτη... Αν μου πουν ότι θέλει άλλαγμα και φταίω εγώ, θα τους πω πολύ απλά να τον ξαναβάλουν πάνω, θα πληρώσω την εργασία και θα χαιρετίσω ευγενικά! Ως αναλώσιμο, δεν χαλάει η εγγύηση αν το βάλω αλλού! Και αλλού θα το βάλω, δεν πληρώνω 650 ευρώ για δίσκο-πλατώ-εργασία! Ούτε ο δίσκος της Φαιστού να ήταν!!!
-
to whom it might concern...
Σήμερα Τετάρτη, στο προγραμματισμένο μου ραντεβού για έλεγχο συμπλέκτη αντικαταστάθηκε το σετ δίσκου-πλατώ ΕΝΤΟΣ εγγυήσεως.
Βρέθηκε ότι είχε 'χτυπήσει' ο ομφαλός του δίσκου με αποτέλεσμα να έχει τζόγο. Έφταιγε το εξάρτημα!
Να σημειώσω ότι ο δίσκος φαινόταν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ, εκτός από ένα περίεργο στεφάνι στο εσωτερικό του που είχε πατιναριστεί λίγο, απ' τις συνεχείς δοκιμές.
Τώρα συμπεριφέρεται σαν καινούριο!
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί:
α) Δεν χρειάστηκε να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου
β) Αποδείχθηκε ότι δεν είμαι εντελώς άσχετος οδηγός, κάτι που είχα αρχίσει και ο ίδιος να φοβάμαι!
γ) Δεν χρειάστηκε να εκνευριστώ ή να τσακωθώ με κανέναν, όλα έγιναν τέλεια, το παλιό σετ δίσκος-πλατώ μπήκε στην κούτα του με αυτοκόλλητα και ταξιδεύει προς άγνωστη κατεύθυνση, με σκοπό να εξεταστεί απ' την εταιρία μάλλον!
Για το χαβαλέ να αναφέρω ότι σήμερα είδα 1 ακόμα Ford που ρέταρε άγρια, 2 fiesta με παράπονα για τριγμούς και μία νέα, περίεργη μάρκα ελαστικών που ούτε το όνομά της δεν θυμάμαι, αρχίζει από 'C' μάλλον και ούτε ο υπεύθυνος του service την είχε ξαναδεί... Που πάνε ρε παιδιά και τα ξεθάβουν κάτι τύποι αυτά τα λάστιχα; Σε Fiesta...
-
νασε εισαι ασχετος οδηγος μαλλον , μη κοιτας που αυτοι της φορντ δε θελανε να σε στενοχωρησουν παλι.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νασε εισαι ασχετος οδηγος μαλλον , μη κοιτας που αυτοι της φορντ δε θελανε να σε στενοχωρησουν παλι.....Χμ, το καταλάβατε κι εσείς, ε; Γαμώ το!!! Μην τους το πείτε όμως, γιατί μπορεί να με βάλουν να πληρώσω 10 φορές πάνω τα επόμενα λάδια...
-
Ξεφάβω το θέμα μιας και περιμένω πως και πως σε λίγες μέρες ένα φόκους 1,6 ghia 5dr σε χρώμα ασημι (moondust silver) . Ελπίζω πως η πτώση του θέματος οφείλεται στην λύση των προβλημάτων που είχαν οι συνάδελφοι, πλέον, φορντάκηδες για να έχω και εγώ την ελπίδα πως δεν θα αντιμετώπισω (πολλά) προβλήματα Για την ιστορία, με την αγορα δώρο 10 χρόνια δωρεαν σέρβις (εργασία και ανταλλακτικά) εκτός απο δισκόπλακες τακάκια και δίσκο πλατό και κλασικά ο συναγερμός. 20.200 το σύνολο με εξτρα το sony mp3. Νεότερα και εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
FORD FORUM