-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Hunter πεσ μου οτι εχεις και astra το προηγουμενο και θα εχουμε γλεντιαΝαι την ξερω την κατηγορια της κοπελας που εννοεις. Ειναι η ιδια ηλιθια ( δες αλλο ποστ περι φεμινισμου) που απλα εχει λεφτα και αντι για Sei πηρε Vitara ( Εξ ου και το 'η σαρανταρα με το vitara' )
Μια που πραγματικά εχω καταευχαριστηθει αυτη τη συζητηση αφηστε με να το παω το πραγμα λιγο πιο περα.
Φιλε skullone εσυ με το clio εισαι το ιδιο επικυνδυνος προς ενα παπακι οσο οπως εσυ λες εγω προς εσενα. Και γιατι εχεις αυτοκινητο και οχι παπι αφου μονο δυο θεσεις χρειαζεσαι ( αν καταλαβα καλα τον τροπο που το εθεσες) ή εστω smart αν δεν θες να βρεχεσαι....
Εγω σαν ατομο πηρα αυτο που χρειαζομουν/αρεσε/μπορουσα να πληρωσω. Να σου πω και κατι αλλο? Απο αυτα τα ακριβα αυτοκινητα που πληρωνουν ολοι αυτοι που λες ( και που φυσικα υπαρχουν) βγαινουν τεχνολογιες που καποτε θα ερθουν σε οχηματα που εσυ και εγω μπορούμε να πληρωσουμε. ΠΧ δες την bmw. Ποσες 7αρες 5αρες πουληθηκαν για να ανεβοκατεβαινουν την Κηφησίας? Βγηκε ομως και ενα ( κατα τα φαινομενα) αστερι ( η 1 ) σε λογικη τιμη, μονο και μονο γιατι καποιοι επιδιξιες αγοράζουν τα ανωτερω τερατα ( διαφωνείς?)
Smart; Αυτό είναι πιο ελεεινό κι από τα SUV! Δε στρίβει, δεν πάει με τίποτα, έχει άθλιο κιβώτιο κι είναι κι εντελώς δήθεν. Άσε που μέχρι πρότινος ήταν και γελοιωδώς υπερτιμημένο! Επίσης, στο Clio μπορείς να ρίξεις πίσω τα μπροστινά καθίσματα για... καταλαβαίνεις τώρα
Όσον αφορά τα παπάκια, το πώς οδηγώ δεν το ξέρεις (πρώτον), δεύτερον, ας μου κάνουν επιτέλους τη χάρη να βάλουν (όπως υποχρεούνται από τον ΚΟΚ) ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ και κράνος.
Προφανώς θεωρώ βλάκα κάποιον που αγοράζει μια 5άρα ή 7άρα μόνο και μόνο για να πάει Ψυχικό-Κηφισιά, αν και τέτοιοι υπάρχουν ελάχιστοι (ευτυχώς).
Όσον αφορά την τεχνολογική εξέλιξη, έχει παρέλθει πια ο καιρός που τα εκτός δρόμου οχήματα μπορούσαν να δώσουν κάποια τεχνολογία στα εντός δρόμου. Δηλαδή, ποια τεχνολογία; Το σύστημα τετρακίνησης (το οποίο βασικά πήγε στο Jensen FF από τα τρακτέρ της Ferguson). Από εκεί κι έπειτα, δείξε μου μια τεχνολογία SUV που να αξίζει τον κόπο να τη ζηλέψει ένα επιβατηγό. Ό,τι διαθέτουν τα SUV είναι αντιγραφή απ'τα αυτοκίνητα δρόμου.
-
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ!!! Το εισαι επικυνδυνος δεν το λεω με την εννοια του οτι εσυ προσωπικα εισαι.... προς θεου. Το λεεω σαν κατοχος μεγαλυτερου ογκου οχηματος καταντιστιχια suv-ιχ.
Για την τεχνολογια εννουσα απο ακριβοτερα μοντελα προς αντιστοιχου ειδους φτηνοτερα
Σιγουρα τα suv εχουν κερδισει πολλά απο τα ιχ ( βλεπε φρενα - αναρτησεις - και πολλά αλλα) γι' αυτο και ειναι suv και οχι jeep με τα κοντα τους κ.λ.π.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μου εβαλες ιδεες τωρα να ξαναδιαβασω το αρθρο που ειχα διαβασει για την ενα μηπως κανω λαθος, γιατι αυτα που θυμαμαι ειναι οτι η βασικη εκδοση θα εχει περιπου 17-18 χιλιαρικα και ενα lite ( ειναι η αληθεια) i-drive ή οπως αλλιως το λεει η bmwH βασική 1 στην Ελλάδα τιμάται 22.900. Με ζάντες (σιγά μην πάρω 'μπέμπα' χωρίς ζάντες) και ράδιο-CD αν δεν κάνω λάθος φτάνει τα... 25.700
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όσον αφορά την τεχνολογική εξέλιξη, έχει παρέλθει πια ο καιρός που τα εκτός δρόμου οχήματα μπορούσαν να δώσουν κάποια τεχνολογία στα εντός δρόμου. Δηλαδή, ποια τεχνολογία; Το σύστημα τετρακίνησης (το οποίο βασικά πήγε στο Jensen FF από τα τρακτέρ της Ferguson). Από εκεί κι έπειτα, δείξε μου μια τεχνολογία SUV που να αξίζει τον κόπο να τη ζηλέψει ένα επιβατηγό. Ό,τι διαθέτουν τα SUV είναι αντιγραφή απ'τα αυτοκίνητα δρόμου.
Το Hill Descent Control θα ήταν μία αρκετά ευπρόσδεκτη προσθήκη σε πολλά επιβατικά με χειροκίνητο κιβώτιο (ειδικά για τις γυναίκες )
και δεν εννοώ την κατάβαση λόφων, αλλά την αντίστοφη λειτουργία, να μην αφήνει το αυτοκίνητο να κυλίσει προς τα πίσω στην ανηφόρα. Το έχει το Forester πχ (καλά αυτό τα χει όλα ), αλλά όχι τα Impreza
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Πρίν σου φταίγανε τα SUV, τώρα σου φταίνε οι οδηγοί τους. Αποφάσισε επιτέλους τι σου φταίει
XAXAXA!!! Ακομα γελαω με την υπογραφη σου!
Επίτηδες την έβαλα για να νευριάσω τον Skullone
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μου εβαλες ιδεες τωρα να ξαναδιαβασω το αρθρο που ειχα διαβασει για την ενα μηπως κανω λαθος, γιατι αυτα που θυμαμαι ειναι οτι η βασικη εκδοση θα εχει περιπου 17-18 χιλιαρικα και ενα lite ( ειναι η αληθεια) i-drive ή οπως αλλιως το λεει η bmw
H βασική 1 στην Ελλάδα τιμάται 22.900. Με ζάντες (σιγά μην πάρω 'μπέμπα' χωρίς ζάντες) και ράδιο-CD αν δεν κάνω λάθος φτάνει τα... 25.700
...και παράλληλα με την κατάργηση των μικρότερων των 2000cc κινητήρων από τη σειρά 3, θα γίνει η νέα 'BMW του λαού'...
-
autopress.gr
13/10/04'Την πρόθεσή της για επιβολή φόρου στα SUV ανακοίνωσε χθες η ιταλική κυβέρνηση δια στόματος του υπουργού Περιβάλλοντος της χώρας Altero Matteoli.
Η κίνηση αυτή γίνεται για να αναγκαστούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να περιορίσουν τις εκπομπές αερίων ρύπων στα οχήματά τους ανάμεσα στα οποία τα πιο 'βρώμικα' είναι τα Sport Utility Vehicles (τύπου jeep όπως τα λέμε εδώ).
Οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες εξέφρασαν την αντίρρησή τους στην επιβολή του φόρου καθώς θεωρούν ανάμεσα σε όλα τα άλλα πως θα αποφασισθεί για να στηρίξει έμμεσα την εθνική αυτοκινητοβιομηχανία της Ιταλίας, την Fiat, προωθώντας τα μοντέλα της από την γκάμα των οποίων απουσιάζουν τα SUV.'
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες εξέφρασαν την αντίρρησή τους στην επιβολή του φόρου καθώς θεωρούν ανάμεσα σε όλα τα άλλα πως θα αποφασισθεί για να στηρίξει έμμεσα την εθνική αυτοκινητοβιομηχανία της Ιταλίας, την Fiat, προωθώντας τα μοντέλα της από την γκάμα των οποίων απουσιάζουν τα SUV.'Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και η Fiat έχει στα σκαριά κάποιο SUV... Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες εξέφρασαν την αντίρρησή τους στην επιβολή του φόρου καθώς θεωρούν ανάμεσα σε όλα τα άλλα πως θα αποφασισθεί για να στηρίξει έμμεσα την εθνική αυτοκινητοβιομηχανία της Ιταλίας, την Fiat, προωθώντας τα μοντέλα της από την γκάμα των οποίων απουσιάζουν τα SUV.'
Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και η Fiat έχει στα σκαριά κάποιο SUV... Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Στα σχεδια της ναι, υπηρχε, αλλα δεν ξερω σε τι σταδιο βρισκεται η υλοποιηση του!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
XAXAXA!!! Ακομα γελαω με την υπογραφη σου!
Επίτηδες την έβαλα για να νευριάσω τον Skullone
Πράγμα αρκετά δύσκολο.
-
Έλεος πια τόσο στερεότυπες απαντήσεις που δίνετε ορισμένοι.. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Δηλαδή επειδή μπορεί μερικοί σουβλατζήδες να είναι χάροι δε σημαίνει ότι όλοι είναι. Μερικοί χρειάζονται ένα τέτοιο τανκ (καλοπροαίρετα). Άλλοι χρειάζοντε το σήμα υψηλού γοήτρου που κράζετε ορισμένοι. Και επειδή μπορεί ορισμένοι να μη φοράνε κράνος δε σημαίνει ότι όλοι δε φοράνε. Είναι σα να λέμε ότι όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτου στην Ελλάδα δε φοράνε ζώνη. Και επιτέλους ας πάψουμε να ασχολούμαστε με την καμπούρα του άλλου και ας ξεστραβωθούμε να δούμε τη δικιά μας καμπούρα.
Φιλικά. -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/bill33/19616/326982/0/porsche_4x4.jpgΟχι ρε γμτ! Με προλαβες! Εχω κ αλλα πυρομαχικα ομως! Μολις βρω χρονο θα τα ανεβασω!
SUV: Μόδα ήταν και πέρασε... Ευτυχώς