-
Γεια σας παιδιά,
είμαι υποψήφιος αγοραστής του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά θέλω περισσότερες πληροφορίες από κατόχους του. Συγκεκριμένα:
- Από ποιότητα κατασκευής πως πάει? Έχετε διαπιστώσει τριξίματα από τα πλαστικά του?
- Από κατανάλωση?
- Από αξιοπιστία?
- Από after sales support? Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την Mazda, αλλά θα ήθελα να με πληροφορήσουν κάποιοι που έχουν προσωπική εμπειρία.
Ασφαλώς είναι δεκτή κάθε άλλη παρατήρηση/άποψη
Ένα πράγμα θα πω για το τέλος: ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!
-
Γεια σας παιδιά,
είμαι υποψήφιος αγοραστής του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά θέλω περισσότερες πληροφορίες από κατόχους του. Συγκεκριμένα:
- Από ποιότητα κατασκευής πως πάει? Έχετε διαπιστώσει τριξίματα από τα πλαστικά του?
- Από κατανάλωση?
- Από αξιοπιστία?
- Από after sales support? Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την Mazda, αλλά θα ήθελα να με πληροφορήσουν κάποιοι που έχουν προσωπική εμπειρία.
-
Γεια σας παιδιά,
- Από κατανάλωση?
- Από αξιοπιστία?
-
-
Είναι πολύ απλά τα πράγματα γιατί έχεις ήδη καταλήξει σε 1 απ'τα κορυφαία αυτοκίνητα(αν όχι το κορυφαίο) της κατηγορίας!!
Καλός κινητήρας,οδική συμπεριφορά/ανάρτηση κατ'ευθείαν απ'το μελλοντικό focus(αυτό λέει πολλά!),εξοπλισμός πληρέστατος,ομορφούλι είναι, μια χαρά σε βλέπω , τρέξε να το κλείσεις!!!
-
παρε την προτελευταια εκδοση........λογικα πρεπει να ειναι η touring clima opos eipes........
BMW εγω θα επερνα το sedan...... πιο ομορφο αισθητκα και μεγαλυτερο χωρο αποσκευων..... -
Φίλε μου το αμάξι είναι κορυφή, μην το σκέφτεσαι! Χτύπα το!
-
Πάντως, η διαφορά τιμής δεν είναι σημαντική με το 6 1.8. Αν μπορείς να την επωμιστείς, προτίμησε το 6άρι με κλειστά μάτια.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως, η διαφορά τιμής δεν είναι σημαντική με το 6 1.8. Αν μπορείς να την επωμιστείς, προτίμησε το 6άρι με κλειστά μάτια.Tελικά όπου μάζντα μερικά άτομα είναι σίγουρα μέσα!:P
Νομίζω οτι και το 3 και το 6 είναι απο τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς.
Σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακή επιλογή! -
Χαιρετώ τον αγαπητό Papazent. Πώς κινούνται τα projects σας;
Mazda 3 HB 1.6 Touring Clima: Αξίζει τον κόπο?