-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
update: το άρθρο στο 4car.co.uk λέει πως οι ιαπωνικές εκδόσεις θα είναι όλες 5πορτες, και οι ευρωπαϊκές (που θα κατασκευάζονται στην ουγγαρία) 3πορτεςΜε αντιπροσωπο που μίλησα μου είχε πει πως μόνο 3θυρο θα το φέρουν Ελλάδα.
Και εγώ επέμενα οτι είχα δει foto 5θυρα GTi στο net.
Τι στο καλό έχει επικρατήσει αυτή η αντίληψη οτι τα GTi πρέπει να είναι SONY και καλά 3θυρα?!?!?! Στην Ιαπωνία δηλαδή είναι ηλίθιοι και εμείς έξυπνοι? Εκτός από το Astra GTC όπου υπάρχει σαφής διαφοροποίηση στο αμάξωμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πολλοί εμένουν στα 3θυρα...Σκέτος μπελάς είναι...Άσε που αν τρακάρεις στην θέση της πίσω πόρτας πρέπει να σου κόψουν το μισό αμάξι -
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Πολύ όμορφο, ξέρουμε πότε αναμένεται στην Ελλάδα και ποιό είναι το κόστος του.
Αυτό είναι 1300 κυβικά;Χριστούγεννα-Ιανουάριο και απο Suzuki μου παν 14.5-15.0 k τιμή, χωρίς αν είναι απολύτως βέβαιο
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Χριστούγεννα-Ιανουάριο και απο Suzuki μου παν 14.5-15.0 k τιμή, χωρίς αν είναι απολύτως βέβαιο
Έλα αλέκοοοο;;;
τυλίξτε μου δύο τότε(φέρτε το πεντάπορτο τώρα, γμτ!)
-
και το τρίπορτο,και το τρίπορτο!!
-
Τίποτα νεότερο για το χρόνο παράδοσης?
Η αντιπροσωπεία στην Κηφησίας στην Αθήνα λέει 4 μήνες και στην Κέρκυρα 2.5?
Δεν το πιστεύω!
Και Bentley να παράγγελνα πιο γρήγορα θα'ρχότανε.Το θέλω ρε γαμώτο... αλλα χρειάζομαι αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό...
κρίμα.... θα υποχρεωθώ να πάρω το corsa... -
Ο χρήστης gfd έγραψε:
Τίποτα νεότερο για το χρόνο παράδοσης?Η αντιπροσωπεία στην Κηφησίας στην Αθήνα λέει 4 μήνες και στην Κέρκυρα 2.5?
Δεν το πιστεύω!
Και Bentley να παράγγελνα πιο γρήγορα θα'ρχότανε.Το θέλω ρε γαμώτο... αλλα χρειάζομαι αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό...
κρίμα.... θα υποχρεωθώ να πάρω το corsa...3 μηνες λενε στην πατρα
-
Ο χρήστης gfd έγραψε:
Τίποτα νεότερο για το χρόνο παράδοσης?Η αντιπροσωπεία στην Κηφησίας στην Αθήνα λέει 4 μήνες και στην Κέρκυρα 2.5?
Δεν το πιστεύω!
κρίμα.... θα υποχρεωθώ να πάρω το corsa...Μην κάνεις τέτοιες υποχωρήσεις... Καλύτερα να περιμένεις έστω και 3-4 μήνες και να πάρεις το αυτοκινητάκι που σου αρέσει, παρά να πάρεις κάτι άλλο που δε θα το πολυγουστάρεις και θα το μετανιώσεις μετά...
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Μην κάνεις τέτοιες υποχωρήσεις... Καλύτερα να περιμένεις έστω και 3-4 μήνες και να πάρεις το αυτοκινητάκι που σου αρέσει, παρά να πάρεις κάτι άλλο που δε θα το πολυγουστάρεις και θα το μετανιώσεις μετά...Δίκιο έχεις, αλλα χρειάζομαι μεταφορικό μέσο για τη δουλειά...
-
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Αξίζει να περιμένεις...
-
Περίμενε καλύτερα. Μπορείς να πάρεις κανένα μικρό για 4-5 μήνες με leasing άραγε; Θα ήταν ιδανική περίπτωση για να μην μετανιώνεις αργότερα.
-
Σήμερα είδα ένα suzuki swift που πάνω από το αριστερό φλάς έγραφε VVT, αυτό σημαίνει τίποτα ή πολύ πιθανόν να το έβαλε εκείνος;
(Μιας και όπως έχω διαβάσει τα 1.3 δεν βγάινουν με VVT) -
Ένας φίλος που το πήρε test drive μου είπε ότι γενικά η αίσθηση είναι καλή, παιχνιδιάρικη, έχει καλά κρατήματα, αλλά ανεβάζει στροφές κάπως αργά.
Υπάρχει κάποιος άλλος που να το έχει οδηγήσει?
-
Γεια σας και από μένα και καλώς σας βρήκα.
Όπως καταλαβαίνετε μου έχει 'γυαλίσει' το Swiftακι και πιθανότατα θα το πάρω στην sport έκδοση (όχι την 1.600)
που αναμένεται (Δεκέμβριο/Ιανουάριο ; ).
Έχω όμως μερικές απορίες σχετικά.
Το Sport θα έχει μόνο εμφανισιακές διαφορές από το απλό ή και μηχανικές (παραπάνω άλογα; )
εκτός του πιο χαμηλωμένου αμαξώματος που λογικά θα έχει;
Tι διάσταση ζάντες φοράει; 16άρες μου φαίνονται.
Οι νέοι προβολείς που είδα μερικά Posts πίσω είναι με xenon;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας. -
Ο χρήστης sWiFtGLA έγραψε:
Γεια σας και από μένα και καλώς σας βρήκα.
Όπως καταλαβαίνετε μου έχει 'γυαλίσει' το Swiftακι και πιθανότατα θα το πάρω στην sport έκδοση (όχι την 1.600)
που αναμένεται (Δεκέμβριο/Ιανουάριο ; ).
Έχω όμως μερικές απορίες σχετικά.
Το Sport θα έχει μόνο εμφανισιακές διαφορές από το απλό ή και μηχανικές (παραπάνω άλογα; )
εκτός του πιο χαμηλωμένου αμαξώματος που λογικά θα έχει;
Tι διάσταση ζάντες φοράει; 16άρες μου φαίνονται.
Οι νέοι προβολείς που είδα μερικά Posts πίσω είναι με xenon;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας.Η sport έκδοση είναι στα 1600, έχει 125 άλογα και 16άρες ζάντες.
Η 1500 έχει 102 άλογα και 15άρες ζάντες, αλλά λένε ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα.
Και οι δυο έχουν VVT, που δεν έχει η 1300.
Ρίξε και μια ματιά στο λίνκ που μας έδωσε ο panos7:
http://www.autocarmagazine.co.uk/FirstD ... _ID=216267 -
Ο χρήστης gfd έγραψε:
Η sport έκδοση είναι στα 1600, έχει 125 άλογα και 16άρες ζάντες.
Η 1500 έχει 102 άλογα και 15άρες ζάντες, αλλά λένε ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα.
Και οι δυο έχουν VVT, που δεν έχει η 1300.
Ρίξε και μια ματιά στο λίνκ που μας έδωσε ο panos7:
http://www.autocarmagazine.co.uk/FirstD ... _ID=216267Ευχαριστώ για την απάντηση.
Οπότε δηλαδή η sport είναι 1.600. Οκ δεν με χαλάει αν κάνει κοντά στα 15χιλ που λένε.
Σχετικά με τα xenon ξέρει κανείς;
Επίσης είμαι μεταξύ κίτρινου και άσπρου χρώματος τι λετε; -
ΆΣΠΡΟ!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ΆΣΠΡΟ!+1
-
Άσπρο φυσικά
-
kitrino apo mena
an kai to aspro einai arketa endiaferon -
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είδαν τη διαφήμιση στην tv, αλλά η suzuki προσφέρει το ignis sport με έκπτωση 1000 ευρώ (12.990). Λέτε να άρχισαν να ξεστοκάρουν, εν όψει της έλευσης του swift sport;
Suzuki Swift 2005