-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο πολύ στον εσωτερικό σχεδιασμό του Micra οι 4Τ.
Κι εμένα με παραξένεψε αυτό, μια χαρά εσωτερικό έχει το Micra. Ευχάριστο, ποιοτικό και πρωτότυπο σχεδιαστικά.
Γιατί απλά η γνώμη του συντάκτη είναι άκρως υποκειμενική και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το αγοραστικό και μη κοινό.
Η γνώμη του συντάκτη είναι υποκειμενική όπως και όλων άλλωστε ακόμα και όσων με απορία διαβάζουν την άποψη του . Μην ξεχνάμε όμως ότι και ο συντάκτης είναι ένα μέλος απο το αγοραστικό κοινό όσο είναι και αυτοί που δεν συμωνούν με την άποψη του
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Η γνώμη του συντάκτη είναι υποκειμενική όπως και όλων άλλωστε ακόμα και όσων με απορία διαβάζουν την άποψη του . Μην ξεχνάμε όμως ότι και ο συντάκτης είναι ένα μέλος απο το αγοραστικό κοινό όσο είναι και αυτοί που δεν συμωνούν με την άποψη του
Φυσικά και έχω τη δική μου γνώμη αλλά εγώ δε τη γράφω σε περιοδικό. Αντικειμενικό πλήρως συγκριτικό δε μπορεί να υπάρξει,συμφωνώ, αλλά όχι και να προσπαθούμε να περάσουμε μια γνώμη ως 'αντικειμενική'.
-
Το παίρνω το swift μάλον παρασκευή 13/5/2005! Σύντομα θά μεταφέρω εντυπώσεις
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Το παίρνω το swift μάλον παρασκευή 13/5/2005! Σύντομα θά μεταφέρω εντυπώσειςΩραίος,αντε με το καλό. Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου...
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Το παίρνω το swift μάλον παρασκευή 13/5/2005! Σύντομα θά μεταφέρω εντυπώσειςΠαρασκευή και 13
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Το παίρνω το swift μάλον παρασκευή 13/5/2005! Σύντομα θά μεταφέρω εντυπώσεις
Παρασκευή και 13
Χαχαχαχαχαχα! Δεν το είχα προσέξει οτι ήταν παρασκευή και 13! Δεν πιστεύω πάντως στις προλήψεις οπότε δέν θα με πείραζε καθόλου. Τελικά λόγω του οτι χρειάζονται διάφορα διαδικαστικά που δέν είχα υπολογίσει σωστά το παίρνω μέσα στην επόμενη βδομάδα
-
Το είδα εχτές το πρωί από πολύ κοντά στο δρόμο παρκαρισμένο σε κόκκινο χρώμα. Από μπροστά είναι πραγματικά αρκετά συμπαθητικό από πίσω, μου θύμισε έντονα micra . Μέσα δεν ξέρω τι παίζεται, ο τύπος το είχε σκεπασμένο για τον ήλιο από μπροστά
-
Το **Swift Sport **
http://bilder.autobild.de/bilder/1/70116.jpg
http://bilder.autobild.de/bilder/1/70115.jpg
http://bilder.autobild.de/bilder/1/70114.jpgO εμπρός προφυλακτήρας έχει σαφείς επιρροές απο το Yaris T-Sport προ facelift. Κατα τα άλλα κουκλί
-
Σημερα ειδα ενα γκρι απο κοντα .Μου αρεσουν πολυ οι μαυρες μπροστινες κολωνες που εχει.
-
Πολυ ωραιο!
1600 θα ειναι το Sport? Ποσα αλογα? -
Το πήρα σημερα!!!!!!
Είναι στο γκαραζ τωρα! -
Καλορίζικο φίλε μου και καλές βόλτες!
-
Καλοτάξιδο φίλε!
Σήμερα το είδα από κοντά στον δρόμο και σε προφίλ μου θύμισε το μίνι..
-
Καλοτάξιδο το εργαλείο!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μόλις κάνω μερικά χιλιόμετρα και αποκτήσω κάποια εμπειρία θα μεταφέρω εντυπώσεις. Μέχρι τώρα θετικότατες!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε!Σήμερα το είδα από κοντά στον δρόμο και σε προφίλ μου θύμισε το μίνι..
Νομιζα οτι μονο σε εμενα συνεβει,πρεπει να ειναι οι μαυρες κολωνες.
-
καλοτάξιδο φίλε μου...
'Γράψε' γρήγορα χιλιόμετρα,και γράψε γρήγορα πρώτες εντυπώσεις...
-
To suzuki apo oti rotisa mporei pleon na paragelthei kai automato me ton eksoplismo tou GLA! Ola kostizoun 14000 euro. Nomizo einai poli kala..
-
Σε οσους εχουν αποκτησει ηδη το νεο swift, πως παει απο τριγμους στο εσωτερικο ???
-
Το έχω τώρα πάνω απο μία βδομάδα. Καθόλου τριγμούς. Βεβαια είναι καινούριο ακόμη... Με απασχολεί πάντως αρκετά αυτό το θέμα γιατί είναι κάτι που με εκνευρίζει πολύ ειδικά άν εμφανιστεί όταν είναι καινούριο το αμάξι. Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο αθόρυβα περνάει απο τις λακούβες. Φαντάζομαι η δουλειά που κάνουν οι αναρτήσεις έχει επίδραση στο πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν οι τριγμοί. Και επίσης είναι πολύ αθόρυβο γενικά.
Suzuki Swift 2005