-
Αναρωτιέμαι, αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των 4Τ αλλάξει, το forum θα συνεχίσει να υφίσταται;
-
Γιατί βρε παιδιά... ασχολείται με το Περιοδικό ο ΚΚ? Ουσιαστικά όχι σε βάθος όπως παλιά,...
Εχει Διευθυντή, Αρχισυντάκτες σημαντικούς κλπ...
Επιχειρηματίας ειναι ο άνθρωπος με αγάπη για το αυτκίνητο.
Αμα θέλει να πουλήσει θα πουλήσει.....
Η ποιότητα εινα ιαυτή που ορίζουν αυτοί που γράφουν τα τεστ τώρα. Δε γράφει τέστ ο ΚΚ.
Και η διαφορά των παλιών καλών συντάκτων φαίνεται όταν διαβάζεις αυτά πχ που γράφει ο ΣΧ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μιας που μιλάμε για τους τελευταίους 4Τ, πώς σας φάνηκε το editorial του ΚΚ; Προσωπικά, μου θύμισε ελαφρώς 'αποχαιρετισμό στα όπλα'...
Δεν διάβασα ακόμα το τελευταίο τεύχος αλλά κάτι πήρε τ' αφτι μου ότι η εταιρεία πουλήθηκε στις Αττικές Εκδόσεις του Βαρδινογιαννη. Αν ισχυει φανταζομαι οτι μπορούμε να μιλάμε πλεον για το επισημο τελος μιας (καλής) εποχής... Οχι ότι δεν βλεπαμε τα (πολλά) σημαδια οσοι ειμαστε πανω από 15 χρόνια στο κουρμπέτι...
Η πώληση έχει 'κυκλοφορήσει' αρκετές φορές, και αρκετές φορές επίσης έχει διαψευσθεί μέσα σε στήλες του περιοδικού.
Θα δείξει...Όσο για τον 'αποχαιρετισμό στα όπλα' έχει διαφανεί από καιρό, απλά στο τελευταίο 'εν λευκώ' είναι πιο έντονος...
Αν διαβάσετε 'πίσω από τις γραμμές' ίσως ανακαλύψετε τους λόγους... -
Άνθρωπος είναι και όχι ρομπότ.
Νομίζω οτι μετά από τόσα χρόνια πάλης του αξίζει λίγος ελεύθερος χρόνος μακριά από αυτό τον οχετό που λέγεται Ελλάδα.Από την άλλη πως εξηγείται η αρνητική αναφορά στην Avin που ανήκει στο Βαρδινογιάννη ;
-
μπορει να το πουλησει στους αλλους, στο ams
-
ΤΙΤΛΟΣ : ΕΛΕΟΣ
εσκασε μυτη σημερα το νεο τευχος των 4τροχων στην πολη μας και φυσικα το πηρα.... ε , αφου χαζεψα λιγο την breba (πολυς ντορος για το τιποτε απο οτι καταλαβα) και το R32 (φαινεται sexy , η πορια θα το δειξει) , επεσε το ματι μου στο συγκριτικο αναμεσα στα μικρα αυτοκινητα....
πουντο, φιεστα, γκετς, κλιο, σουιφτ, γιαρις , πολο.....
εκατσα λοιπον και με μεγαλη (οπως αποδειχθηκε) υπομονη και το διαβασα....
ειλικρινα οταν τελειωσε : ειπα απο μεσα μου ΚΡΙΜΑ, κριμα για ενα περιοδικο με τετοια ιστορια να καθετε και να αναλωνετε πισω απο συμφεροντα (τα βαζω με ερωτηματικο: ????), πισω απο συμπαθιες???, πισω απο διαφορα κολληματα???
ολοκληρο το συγκριτικο ηταν στην ουσια ενα θεατρο παραλογου ή για να αλλαξω και τον τιτλο και να τον κανω : ΤΟ ΚΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....
γιατι ρε παιδια δεν ειπατε απο την αρχη ??? ξερετε εμεις σας βγαζουμε απο την αρχη οτι το κλιο ειναι ο ηγετης της κατηγοριας και ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν και κανουν τουμπεκη......
να μιλησω για το εσωτερικο??? μου το βγαζετε καλυτερο απο ολα και με διαφορα....... και ερωτω : ειναι καλυτερο απο αυτο του γιαρις??? εχει καλυτερα πλαστικα απο το γιαρις??? εχει καλυτερη συναρμογη απο το γιαρις???? εχεις καλυτερο σαν υφη εσωτερικο απο το γιαρις??? μηπως το ξεχιλωσατε λιγο το θεμα????
αντε το θεμα αναρτηση το αφηνω , γιατι οκ οι γαλλοι κανανε δουλεια και δεν μπορει κανεις να φερει αντιρηση....
θα αναφερθω επισης στο θεμα τιμονι ....... καθισατε και μου γραψατε οτι το τιμονι του κλιο και να ειναι ελαφρυ στα χαμηλα και να ειναι βαρυ στα ψηλα... ουαου BIG DEAL που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλαρες..... προσπαθησατε με καθε τροπο να το στρογγυλοποιησετε και να το αμαυρωσετε οσο λιγοτερο γινεται..... αναφερεστε συνεχως οτι το τιμονι του πουντο εχει αισθηση ..... που την βρικατε και στην τελικη κοβω και στοιχημα (και το εννοω οτι εχει πολυ λιγοτερη απο αυτο του γιαρις , ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΣΑΦΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ....... ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ........... ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ : ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EVO ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΤΟΥ...) ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.......
και φυσικα να μην μιλησω για το τιμονι του φιεστα το οποιο ειναι ενα απλο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ για τιμονι αυτη τη στιγμη στην αυτοκινητιστικη σκηνη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ..... και ειναι κριμα οταν καθομαστε και κλαιγομαστε οτι τα αυτοκινητα δεν εχουν αισθηση και τελικα ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @@@@ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ........(για τους χ,ψ,ζ λογους) . το τελευταιο φυσικα ΤΟ ΘΑΨΑΤΕ απο θεμα οδικης συμπεριφορας...... το μονο που γραψατε στα θετικα του ειναι ο επιλογεας .........
δεν ξερω , θελω να γραψω και αλλα , πολλα..... αλλα τρεμουν τα χερια μου απο την συνχηση (ειναι αληθεια και ας το κοροιδεψουν μερικοι).....δεν μπορω να συνεχισω..... ισως το κανω καποια αλλη στιγμη....ξερω οτι τα λογια μου ειναι σκληρα αλλα επιτελους :
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -
μετα απ'αυτο θα παω να παρω το περιοδικο...
-
Popolare μου φαίνεται είσαι βαλτός απ' τον Κ.Κ.
Τα λες επίτειδες για να προκαλέσεις τον κόσμο να αγοράσει το τεύχος όπως έγινε με τον adis4gr!
Πέρα απ'την πλάκα,πάντως, και για να περάσω στις 'προτάσεις προς 4Τ', θα ήθελα να προτείνω να δημοσιευθούν στο περιοδικό τα πλήρη αποτελέσματα της '**Ψηφοφορίας για το γκαράζ των ονείρων μας!!!' **...όταν βέβαια τα ανακοινώσει ο opterios!
Noμίζω ότι είναι ενδιαφέρουσα ψηφοφορία... -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Popolare μου φαίνεται είσαι βαλτός απ' τον Κ.Κ.Το hyping που λέγαμε!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μετα απ'αυτο θα παω να παρω το περιοδικο...Χαχαχ
Τεζα ο Popol@ros.....
Γιαννηηηηηηη μην αγχωνεσαι ρε ετσι....Οταν ανεβω επανω,θα σου φερω τους 4Τ με τις υπογραφες των συντακτων του αρθρου για να το κανεις ποστερ...
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Popolare μου φαίνεται είσαι βαλτός απ' τον Κ.Κ.Τα λες επίτειδες για να προκαλέσεις τον κόσμο να αγοράσει το τεύχος όπως έγινε με τον adis4gr!
Πέρα απ'την πλάκα,πάντως, και για να περάσω στις 'προτάσεις προς 4Τ', θα ήθελα να προτείνω να δημοσιευθούν στο περιοδικό τα πλήρη αποτελέσματα της '**Ψηφοφορίας για το γκαράζ των ονείρων μας!!!' **...όταν βέβαια τα ανακοινώσει ο opterios!
Noμίζω ότι είναι ενδιαφέρουσα ψηφοφορία...σιγουρα βαλτος ειναι ο popolaros...αφου να φανταστεις το ειδα απο μακρια σημερα το περιοδικο και λεω δε μαμιεται, δε τ'αγοραζω...
και παω σπιτι και βλεπω τι εχει γραψει και σε λιγο θα παω να το παρω...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
μετα απ'αυτο θα παω να παρω το περιοδικο...
Χαχαχ
Τεζα ο Popol@ros.....
Γιαννηηηηηηη μην αγχωνεσαι ρε ετσι....Οταν ανεβω επανω,θα σου φερω τους 4Τ με τις υπογραφες των συντακτων του αρθρου για να το κανεις ποστερ...
τελειωνει και ο χειμωνας......θα το κρατησω για προσαναμα στο τζακι του χρονου........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τελειωνει και ο χειμωνας......θα το κρατησω για προσαναμα στο τζακι του χρονου........
ρε συ, κάνει καλό προσάναμμα το ιλουστρασιόν χαρτί; Εμένα μου γεμίζει το σπίτι μαυρίλες
Άσ'τα αυτά, και πες ότι το γούσταρες τρελά το τεύχος
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ρε συ, κάνει καλό προσάναμμα το ιλουστρασιόν χαρτί; Εμένα μου γεμίζει το σπίτι μαυρίλες
Άσ'τα αυτά, και πες ότι το γούσταρες τρελά το τεύχος
Ετσι ειναι ρε Γιαννακο.....Ειναι ανωφελο να μας κρυβεσαι πια...
-
το ξεφυλισα το τεστ...και λιγο φωναζει ο popolaros σε σχεση με τη τελευταια παραγραφο συμπερασμα...
αλα το γιαρις μερσεντες της κατηγοριας...αυτο ειναι καλο η κακο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ξεφυλισα το τεστ...και λιγο φωναζει ο popolaros σε σχεση με τη τελευταια παραγραφο συμπερασμα...αλα το γιαρις μερσεντες της κατηγοριας...αυτο ειναι καλο η κακο?
να φωναξω και αλλο???
-
Όπως το πάρεις!
-
Δεν ξερω αν εχει δικιο ο popolaros, αλλά ενα τεστ ρε παιδιά που να λένε τα συκα-συκα και τη σκάφη-σκαφη εχω χρόνια να διαβάσω. Ακομα και στους 'Τροχούς' που καποτε φημίζονταν...
Ολο 'ναι μεν, αλλά' και στριβειν δια του αρραβώνος είναι....
Και το 99% το βρισκουν πολύ αξιόλογο λες και τα συγκρινουν με το παλιο Datsun Sunny του πατερα μου...
Ενα 'αισχος, χαλια, μακρια' δεν εχω διαβασει κι ας τ' αξιζουν μπολικα συγχρονα κατασκευάσματα...
Με βαση τα λεφτα που πληρώνουμε πάντα, έτσι; -
Έστω να διαβάζαμε καμιά 'λεπτομέρεια' του τύπου:
'αν αφήσεις απότομα το γκάζι στη στροφή γυρνάει απότομα και χρειάζεται μεγάλη ετοιμότητα...' κλπ, όπως διαβάζαμε κάποτε!Τώρα, γενικούρα, παράθεση τεχνικών και μη πληροφοριών και έχει ο Θεός...
Μέχρι και γω απογοητεύτηκα!
Κάπως καλύτερα τα πράγματα στο Mini-Mx5...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τώρα, γενικούρα, παράθεση τεχνικών και μη πληροφοριών και έχει ο Θεός...Μέχρι και γω απογοητεύτηκα!
Κάπως καλύτερα τα πράγματα στο Mini-Mx5...
Η γενικούρα είναι για ν' αποφεύγουμε τεχνηεντως την... ειδικουρα
Για πόσους ομως το mini-mx5 και για ποσους τα σουπερμινι;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό