Καλό το τεύχος.... που όπως είχαμε (όχι όλοι προφανώς....οέο ) διαβάσει στο προηγούμενο ξέραμε ότι αναμένεται στις 4 Απριλίου....
-φτου πάλι το διπλό εξώφυλλο, το φοβόμουνα ότι δεν θα κράταγε πολύ το μονό.... φτου και για τα διάφορα σκληρά ενσωματωμένα διαφημιστικά ένθετα/πολυσέλιδα...
- κάποια λαθάκια με μεταξόνια αντί μετατρόχια και κάτι άλλα επιτρέπονται πότε πότε...
- καλά και τα πρωταπριλιάτικα άρθρα για τετράγωνους τροχούς και ιαπωνική έκδοση (ίσως να έχει κι άλλα δεν έχω προλάβει)
- η δοκιμή του GT ήταν αρκετά καλή και δεν αισθάνθηκα καθόλου προδομένος ή ακάλυπτος όπως κάποιος προηγούμενος...
- πολύ καλό το DVD και φυσικά είχε κάποια μειονεκτήματα.... μερικά από τα οποία τα παρακάτω:
- όταν χτυπάει το παιδί σου και είναι αναίσθητο δεν περιμένεις την πρώην...
- όταν σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον άλλον με το λάστιχο δεν πήγαν αρκετά άκρη και μάλλον κινδύνεψε ο από πίσω ερχόμενος....
- ώστε οι γρήγοροι και σπορτίφ τύποι οδηγούν Prius, ενδιαφέρουσα προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του στόχου του!!
- θα ήθελα κι ένα Lexus υβριδικό στα βουνά.
- όντως πολλά Toyota παντού αλλά δεν με πείραξε αυτό όσο τα κάπως μονότονα χρώματά τους, όλα ασημί ή γκρι και 2 μαύρα (RAV4 3d, LC) Ίσως όμως για αυτό δεν με πείραξε ότι ήταν παντού Toyota, δεν είχαν χρώμα, ήταν άχρωμα άρα και κάπως αόρατα!
- ένα Land Cruiser υπήρχε και αυτό το έβαλαν να κάνει τσαμπουκά σε ένα στενό στην πόλη...
- η απογοήτευση ήταν η προσπάθεια ενός RAV4 να βγάλει το άλλο από το ποταμάκι. Αναγκάστηκε να το κάνει με την αδράνεια και το βάρος του (σε βάρος των κλειδιών, του ιμάντα και των σημείων πρόσδεσης) μια και η εμπρός ρόδα σπίναρε και η πίσω δεν έμοιαζε να εμπλέκεται (από την μεριά που βλέπαμε, δεν ξέρουμε τι γινόταν από την άλλη). Άραγε σκέφτηκαν να κλειδώσουν τη μετάδοση εμπρός πίσω? Όπως και να είναι πάντως απογοητευτική επίδοση για όσους σκέφτονται οτιδήποτε εκτός δρόμου με το RAV4 (ή με οτιδήποτε άλλο SUV με ενάμισι διαφορικό και ασφάλτινα λάστιχα).
Παρόλα αυτά συγχαρητήρια σε όλους για το DVD. Από το making of αλλά και άλλες σχετικές συζητήσεις/εμπειρίες που έχω είναι εντυπωσιακή η ποσότητα αλλά και η ποικιλία εργασιών που απαιτούνται και προφανώς τα έξοδα για να ολοκληρωθεί μια ταινία και ευχαριστώ την Toyota για την χορηγία της που νομίζω και ελπίζω (για να το ξανακάνει και αυτή και άλλοι) να επιδράσει θετικά στην εικόνα της στην αγορά. Εύγε και στον τρόπο που πέρασαν τα μηνύματα με μη δογματικό και δασκαλίστικο αλλά με άψογο, αμθρώπινο, φιλικό, ευρηματικό και αριστοτεχνικό τρόπο!
Θα ασχοληθεί κανένας κάποτε με τις δόλιες σελίδες των τεχνικών χαρακτηριστικών?? Δώστε μου τα στοιχεία (ή βοηθό να μην τα ψάχνω ένα ένα) και προσφέρομαι εθελοντικά να τα στρώσω!!