-
Εύγε για το ένθετο!
Το άρθρο Α.Τ. και Μιχάλη Ζώτου για το 'Γιατρό', όμως, είναι τελικά όλα τα λεφτά σε αυτό το τεύχος!
-
Κυκλοφόρησε κιόλας;
Τελικά τό καλύτερο κομμάτι τού περιοδικού φαίνεται να είναι τό 0-100-0,έ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κυκλοφόρησε κιόλας;Τελικά τό καλύτερο κομμάτι τού περιοδικού φαίνεται να είναι τό 0-100-0,έ;
Πράγματι το 0-100-0 είναι πάρα πολύ καλό και μπράβο στα παιδιά...
Όμως τα τεστ -συνεχίζουν να- παραείναι 'άνευρα' (τι ωραίο που είναι το πούντο, τι ποιοτικό που είναι το κλιό, τι τέλειο που είναι το ιμπρέζα, κ.ο.κ.)
-
το 0-100-0 ειναι απλα RESPECT.........
θα εκφρασω σχολια οταν το διαβασω.......
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικά τό καλύτερο κομμάτι τού περιοδικού φαίνεται να είναι τό 0-100-0,έ;
Και κρίμα που δεν είναι κάθε μήνα.
-
To 0-100-0 είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Μπράβο!
Κάτι τέτοια βγάζετε και μετά ανρωτιέστε γιατί 'γκρινιάζουμε' για το BlowOut...
-
Μπραβο ρε παιδια! Ισως λιγο 'βασικα' για τους προχωρημενους, αλλα για ολους εμας τους υπολοιπους ΠΟΛΥ χρησιμα οσα διαβασαμε. ΑΥΤΑ να διαβασουν οι νεοι οδηγοι (και οι παλιοτεροι ), να ξεστραβωθουνε/με. Αφηστε το καλυτερα το μαμημενο το lifestyle, εχουμε πηξει παντου απο δαυτο.
-
Είναι αλήθεια ότι είναι εξαίρετο το 0-100-0. Ένα έντυπο safetrack για όλες τις κατηγορίες οδηγών, από άπειρους έως ψαγμένους, που σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να 'εκπαιδευτείς' μόνος σου στην πίστα και στον δρόμο. ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Yπολόγιζα να πάρω το περιοδικό το Σαββατοκύριακο για να απολαύσω καναπέ και διάβασμα, αλλά μ' αυτά που γράφετε μου κινήσατε την περιέργεια και πάω να το αγοράσω αμέσως.
-
Κ εγω με αυτα που γραφτηκαν πηγα και το πηρα πριν απο λιγο
Μια ματια εριξα στο 0-100-0 και ειναι οντως πολυ καλο....
Παντα τετοια..
-
Εάν είχε καί ένα τέστ ελαστικών στήν πίστα,θα ήταν τό τέλειο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εάν είχε καί ένα τέστ ελαστικών στήν πίστα,θα ήταν τό τέλειο.Ο καθένας με τον πόνο του!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εάν είχε καί ένα τέστ ελαστικών στήν πίστα,θα ήταν τό τέλειο.
Ο καθένας με τον πόνο του!
(γελάω μέ τα χάλια μου!!! )
Πάντως,άν τό δείς από άλλη οπτική γωνία,τό 0-100-0 αυτή τη φορά ήταν ένας οδηγός γιά γρήγορη οδήγηση,πού περιλάμβανε σχεδόν τα πάντα,τόσο γιά πίστα όσο καί γιά δρόμο,εκτός από αυτό.
-
Πέρα από την πλάκα, καιρό έχει να γίνει μεγάλο τεστ ελαστικών σε δημοφιλή διάσταση (15 ή 16)... Έχουν βγει αρκετά νέα μοντέλα από τότε που έγινε το τελευταίο τεστ (πριν 3 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος).
-
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Αφού οι 4Τροχοί έχουν δικοί τους πίστα, γιατί δεν δημιουργούν μία base με τους χρόνους όλων των αυτοκινήτων που δοκιμάζουν στην πίστα?? Επειδή οι 4τροχοί είναι έγκυρο περιοδικό δίπλα σε κάθε χρόνο θα αναφέρονται και οι συνθήκες όπως καιρός θερμοκρασία κλπ.
Απορώ γιατί δεν το έχουν πραγματοποιήσει ακόμα.Το 0-100-0 όντως είναι πολύ καλό!! Αν και ξεκινάει από τα απολύτως βασικά τα οποία το 90% των αναγνωστών ενός τέτοιου περιοδικού τα γνωρίζει ήδη.
-
Πολύ καλό το 0-100-0 το υπόλοιπο περιοδικό δεν το πολυείδα ακόμα.
Τώρα για τα λάστιχα...ναί ένα τεστ πρέπει να γίνει το θέμα είναι σε ποια διάσταση. Τα περισσότερα καινούργια βγαίνουν με 16άρες τα 15αρια ήταν και είναι αρκετά δημοφιλή... Και στις 15 και στις 16 ίντσες λοιπόν. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To 0-100-0 είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Μπράβο!Κάτι τέτοια βγάζετε και μετά ανρωτιέστε γιατί 'γκρινιάζουμε' για το BlowOut...
Σωστά τα λές. Μόνοι τους θέτουν τα 'στάνταρ' και μας καλομαθαίνουν.
Εκτός εάν δεν είναι εφικτό να υπάρχει κάθε μήνα το 0-100-0 και γεμίζουν το κενό με καμμιά 'τσόντα'. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Αφού οι 4Τροχοί έχουν δικοί τους πίστα, γιατί δεν δημιουργούν μία base με τους χρόνους όλων των αυτοκινήτων που δοκιμάζουν στην πίστα?? Επειδή οι 4τροχοί είναι έγκυρο περιοδικό δίπλα σε κάθε χρόνο θα αναφέρονται και οι συνθήκες όπως καιρός θερμοκρασία κλπ.
Απορώ γιατί δεν το έχουν πραγματοποιήσει ακόμα.Να το πάω λιγάκι παραπέρα? Γιατί όχι και εκπομπή στην τηλεόραση τύπου 'Top Gear'??? Στη δική ΤΟΥΣ πίστα, με ωραία συγκριτικά και δοκιμές, με κοινό, με database χρόνων, τα πάντα. Η υποδομή, υπάρχει. Πιστεύετε θα ενδιαφερόταν κάποιο κανάλι για κάτι τέτοιο? Ειλικρινά θα ήθελα πολύ τη γνώμη των ανθρώπων του περιοδικού (KF? AlexSS? SX? forum καλεί 4Τ, forum καλεί 4Τ, over! ) επ'αυτού.
-
σπυρο προσπαθησε αλλη συχνοτητα....
-
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση. Αν περιμένεις μάλιστα να έχει τα υψηλά στάνταρ των 4Τ και να μην ολισθαίνει προς το life style είναι ακόμα ποιο δύσκολο. Φυσικά με μεγάλη χαρά θα δεχόμασταν και θα στηρίζαμε κάτι ανάλογο.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό