-
Τι λέτε ρε παιδιά, η κυκλοφορία του περιοδικού είχε πέσει κάτω από το όριο επιβίωσης, τελευταία. Οι παλαιοί αναγνώστες του το είχαν εγκαταλείψει, νέοι δεν έρχονταν.
Ξέρει κάποιος να μας πει κυκλοφορία του προηγούμενου τεύχους, αυτού με το 'ριστάρτ'; -
Το τευχος βγηκε.Το αγορασα φαινεται καλο.
-
'Ιδρυτικός' δεν ήμουν στο 'παλιό', απλώς ένας παλιός 'συνοδοιπόρος', αλλά στο 'καινούριο' λέω να γίνω 'ιδρυτικό' μέλος...και βλέπουμε
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά, η κυκλοφορία του περιοδικού είχε πέσει κάτω από το όριο επιβίωσης, τελευταία. Οι παλαιοί αναγνώστες του το είχαν εγκαταλείψει, νέοι δεν έρχονταν.
Ξέρει κάποιος να μας πει κυκλοφορία του προηγούμενου τεύχους, αυτού με το 'ριστάρτ';Τελευταίος μήνας που έχει βγει η κυκλοφορία Απρίλιος 2013 = 9350 ( 7550 το Μάρτιο )
Drive = 3840 (3242) -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το τευχος βγηκε.Το αγορασα φαινεται καλο.+1.Περιμενα κάτι καλύτερο.Το περιεχόμενό του δε νομίζω ότι καλυπτει ούτε αυτούς που ψάχνονται για κάτι πιο φτηνό και προσιτό όπως π.χ. ένα μικρό ή μεσαίο ντίζελ,αλλά ούτε και τους πιο φανατικούς.Επίσης οποιαδήποτε καθημερινή εφημεριδα παίζει να έχει πιο πολλά φύλλα από το σημερινό τευχος......
-
Το αγόρασα μετά από 10 χρόνια. Κίνητρο τα άρθρα με το Fiesta ST και ένα συγκριτικό με το QQ 1,6 diesel. Το editorial του ΣΧ μου δημιούργησε κάποια ερωτηματικά ... αλλά τεσπά. Η εμφανιση του εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτό που θυμώμουν (από τις εποχές της ανακάλυψης του χαρτιού!!)
Καλή επιτυχία να έχει!Ο χρήστης thess-hjke έγραψε:
Τελευταίος μήνας που έχει βγει η κυκλοφορία Απρίλιος 2013 = 9350 ( 7550 το Μάρτιο )
Drive = 3840 (3242)Από που τα έχεις αυτά τα νούμερα?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βγηκε σημερα......Στην ταυτοτητα του τευχους βλεπω ολη τη γνωστη ομαδα με πρωτον τη ταξει τον ΣΧ.Ενδιαφερον το (πλαινο) σημειωμα του......Η ολη διαταξη της υλης και η σελιδοποιηση ειναι πανομοιοτυπη του παλιου.....
Διαφορα το ' Εκδιδεται απο την Alpha Editions Α.Ε.,η οποια ειναι νομιμος δικαιουχος χρησης σηματος (LICENSEE)' και το Νο 1 μπροστα και πλαι.....
.Κσι το κυριότερο, λειπει ο ΚΚ πατερα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Χρήζει ερμηνείας το editorial του ΣΧ σχετικά με τον ΚΚ. Προσωπικά ήθελα και το είδα 'καλοπροαίρετο'.
Φυσικά σημαντικότερη όλων η απουσία του 'Εν λευκώ' των παιδικών μου χρόνων ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χρήζει ερμηνείας το editorial του ΣΧ σχετικά με τον ΚΚ. Προσωπικά ήθελα και το είδα 'καλοπροαίρετο'.χωρις να το εχω διαβασει, αλλα με βαση όλα οσα εγραφε οΣΧ παλιοτερα στους 4Τ, ολα του τα κειμενα χρηζανε ερμηνειας....
να παρετε παντως το 1ο τευχος και μετα απο 40 χρονια, ο γιος σας μπορει να το βγαλει σε πωληση στο φορουμ...
αν υπαρχουμε ακομα,,,,,
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλο περιοδικό είναι από την στιγμή που δεν είναι των Τ.Ε. και του ΚΚ αλλά έχει άλλον εκδότη.τοτε ας ειχε αλλον τιτλο.
δεν θα το παρω, τουλαχιστον οχι ακομα.
θελω κ εξηγησεις για το '#1, περιοδος β'. ιδιοι συντελεστες, μονη (;) απουσια του κκ, ποιος ο λογος της αλλαγης στην αριθμηση;
αλλο περιοδικο θεωρουν οι ιδιοι οι συντελεστες του οτι ειναι;
οχι, συγνωμη αλλα dislike.Eπειδή δεν είναι ο ΚΚ στους συντελεστές όλα αυτά;
επειδη δεν δινονται εξηγησεις για τπτ κ επειδη οι γριφοι (που ποτε δεν μου αρεσαν) εγιναν πολλαπλασιοι.
-
Το αγορασα και εγω μολις τωρα.
Μια απτα ιδια.Συγκριτικα 2-2,5 σελιδων και η ιδια γενικολογια στα κειμενα οπως πριν.
Περα απο τη γκρινια καλη αρχη. -
Ο χρήστης petrolhead έγραψε:
τοτε ας ειχε αλλον τιτλο.Μα τον τίτλο νοίκιασαν μόνο.
-
Παω να παρω το περιοδικο, και την ωρα που το πληρωνω μου λεει ο περιπτερας:
'Επιτελους, βγηκε!'
-
Άλλο περιοδικό είναι από την στιγμή που δεν είναι των Τ.Ε. και του ΚΚ αλλά έχει άλλον εκδότη.
τοτε ας ειχε αλλον τιτλο.
δεν θα το παρω, τουλαχιστον οχι ακομα.
θελω κ εξηγησεις για το '#1, περιοδος β'. ιδιοι συντελεστες, μονη (;) απουσια του κκ, ποιος ο λογος της αλλαγης στην αριθμηση;
αλλο περιοδικο θεωρουν οι ιδιοι οι συντελεστες του οτι ειναι;
οχι, συγνωμη αλλα dislike.Eπειδή δεν είναι ο ΚΚ στους συντελεστές όλα αυτά;
επειδη δεν δινονται εξηγησεις για τπτ κ επειδη οι γριφοι (που ποτε δεν μου αρεσαν) εγιναν πολλαπλασιοι.
Το έπαιρνα από το 1ο τέυχος του 1970, σταμάτησα να το παίρνω πρίν 8-10 χρόνια ακριβώς για τους γρίφους του Σ.Χ που απευθυνόταν μόνο στην παρέα του που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, τα τελευταία χρόνια γραφόταν από αυτούς για αυτούς και όχι για εμάς τους πολλούς, οπότε είπα γειά και φύλαξα όλα τα τεύχη σε χαρτοκιβώτια.
-
τοτε ας ειχε αλλον τιτλο.
Μα τον τίτλο νοίκιασαν μόνο.
νοικιαζεις τον τιτλο αν θεωρεις οτι αξιζει.
ο τιτλος αξιζει, αν το περιοδικο ειχε απηχηση. μα αν ειχε απηχηση, γιατι να το αλλαξεις;
κ ποια η ουσια του να νοικιασεις εναν τιτλο κ να βγαλεις ενα νεο περιοδικο, τελειως διαφορετικο απο το προηγουμενο;
η αλλιως, αν εβγαινε αλλος τιτλος με τους ιδιους συντελεστες κ την ιδια υλη (κατι που θα μαθαιναμε αμεσως) δεν θα το επαιρνες;δεν θελω ν' ακουγομαι ασχημα, τους ευχομαι να πανε καλα.
Κυριε Στράτη μου, μπορούμε πλέον επίσημα να έχουμε άποψη; Μη μας μαλώσετε πάλι...
με γριφο θ' απαντησει, δεν θα καταλαβουμε τπτ.
-
Ο τίτλος αξίζει αν κάποτε είχε απήχηση και ιστορία. Οι 4Τ τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και όμως πουλούσαν λόγω ονόματος. Τι τύχη θα είχε ένα καινούριο περιοδικό χωρίς το βαρύ όνομα των 4Τ; Καμία...
-
το πήρα και εγώ σήμερα...δεν το έχω ανοίξει ακόμα από την ζελατίνα όμως μου φαίνεται σε πρώτη ματιά μικρότερο...αυτό σημαίνει ότι είτε δεν έχουν ακόμα πολλες διαφημίσεις είτε ότι πράγματι έχουν λιγότερη ύλη...
-
Τι τύχη θα είχε ένα καινούριο περιοδικό χωρίς το βαρύ όνομα των 4Τ; Καμία...δεν ειναι ετσι.
πολλα εμπορικα σηματα αλλαξαν (απο πατατακια μεχρι εταιριες κινητης τηλεφωνιας), χωρις κανενα προβλημα στην συνεχεια τους.
ποσο θα καναμε να μαθουμε ολοι οτι πισω απο τον νεο τιτλο βρισκονται οι παλιοι, καλοι συντελεστες;
τεσπα, το περιοδικο ξανακυκλοφορησε, ο χρονος θα δειξει. -
Μου ήρθε, γρίφος ΣΧ για αρχή, για να δούμε τι λέει το υπόλοιπο.
-
Τι τύχη θα είχε ένα καινούριο περιοδικό χωρίς το βαρύ όνομα των 4Τ; Καμία...
δεν ειναι ετσι.
πολλα εμπορικα σηματα αλλαξαν (απο πατατακια μεχρι εταιριες κινητης τηλεφωνιας), χωρις κανενα προβλημα στην συνεχεια τους.
ποσο θα καναμε να μαθουμε ολοι οτι πισω απο τον νεο τιτλο βρισκονται οι παλιοι, καλοι συντελεστες;
τεσπα, το περιοδικο ξανακυκλοφορησε, ο χρονος θα δειξει.Οι εταιρείες που λες, άλλαξαν τίτλο είτε επειδή αγοράστηκαν από μια μεγαλύτερη και πήραν το δικό της ακόμα πιο γνωστό όνομα, ή επειδή η μητρική αποφάσισε να εναρμονίσει τα ονόματα σε όλες τις αγορές. Δηλαδή η Panafon λες να έχασε που μετονομάστηκε σε Vodafon? Το αντίστοιχο θα ήταν αν μετονομάζονταν οι 4Τ σε Quattroruote. Μόνο τότε έχεις τύχη. Να μπεις με άγνωστο όνομα και μηδέν αναγνωρισιμότητα είναι τρέλα.
Το πήρα και εγώ το νέο τεύχος. Συντάκτες παρόντες άπαντες πλην ΚΚ και Κουνίτη. Στα διοικητικά άλλαξαν αρκετοί. Προφανώς τα στελέχη της Alpha Editions πήραν την θέση των παλιών. Εντύπωση προκαλεί πως στο ατελιέ από 3 άτομα, έμεινε το 1. Θα πήξει η καημένη...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό