-
Η ανακοίνωση ομιλεί ότι αδυνατεί να δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία α' τριμήνου εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, έχει μικρή διαφορά. Το προσλαμβάνω ότι θα εκδωθούν αργότερα.
-
Λέει λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.... Δηλαδή δεν έχουν λεφτά για το λογιστή.... Οπότε θα περιμένουν να πάρουν από το 7% για να πληρώσουν λογιστή να βγουν τα στοιχεία;;
-
Αυτό θα είναι το καινούργιο τεύχος, (από τον ΣΧ στο fb)
-
Τι γράφει; #1 περίοδος Β;
Μάλλον αυτό θα εννοούσαν με το restartΌπως και να 'χει, καλή επιτυχία
-
-
Πολύ καλά νέα...
θα το πάρω να δούμε τι λέει...ελπίζω να σταματήσαν τα γλειψίματα στο vag και να δούμε κάτι νέο διότι πλέον είμαστε και εμείς απαιτητικοί!
Εδώ και 2 μήνες το γύρισα στο drive που είναι αξιόλογο περιοδικό! Να δούμε, θα καταφέρουν να με φέρουν πίσω στο...μαντρί; -
Τεύχος Νο1; Δηλαδή ιδρυτικοί αναγνώστες όλοι μας από εδώ και πέρα...
-
δεν θα το παρω, τουλαχιστον οχι ακομα.
θελω κ εξηγησεις για το '#1, περιοδος β'. ιδιοι συντελεστες, μονη (;) απουσια του κκ, ποιος ο λογος της αλλαγης στην αριθμηση;
αλλο περιοδικο θεωρουν οι ιδιοι οι συντελεστες του οτι ειναι;
οχι, συγνωμη αλλα dislike. -
Άλλο περιοδικό είναι από την στιγμή που δεν είναι των Τ.Ε. και του ΚΚ αλλά έχει άλλον εκδότη.
-
Ο χρήστης petrolhead έγραψε:
δεν θα το παρω, τουλαχιστον οχι ακομα.
θελω κ εξηγησεις για το '#1, περιοδος β'. ιδιοι συντελεστες, μονη (;) απουσια του κκ, ποιος ο λογος της αλλαγης στην αριθμηση;
αλλο περιοδικο θεωρουν οι ιδιοι οι συντελεστες του οτι ειναι;
οχι, συγνωμη αλλα dislike.Eπειδή δεν είναι ο ΚΚ στους συντελεστές όλα αυτά;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό θα είναι το καινούργιο τεύχος, (από τον ΣΧ στο fb)Πάνω αριστερά γράφει έτος 43ο .
-
Θα το πάρω γιατι έχει rav diesel και s5
-
Αν κατάλαβα καλά ο ΣΧ ηγείται του rerestart?
Και το αφεντικοφιλο εκτός?
Αχ βρε ζωή πώς τα φέρνεις στιγμές στιγμές...
Sent from my 2 using (frequently) my brain.
-
Από facebook.
Bill Savidis......... Συνεχιζουμε ή μετραμε απο το #1;
πριν από 18 ώρες**Stratis Chatzipanagiotou ......**Β περιοδος, τευχος 1
πριν από 18 ώρες από κινητόAntonios S. Emmanouil........ K.K θα έχει?!?
πριν από 12 ώρες
**Stratis Chatzipanagiotou **Αυριο οχι. Μεθαυριο μακαρι
πριν από 12 ώρες από κινητό -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Antonios S. Emmanouil........ K.K θα έχει?!?
πριν από 12 ώρες
**Stratis Chatzipanagiotou **Αυριο οχι. Μεθαυριο μακαρι
πριν από 12 ώρες από κινητόΧμ... όχι αύριο αλλά μεθαύριο...και μακάρι.... κοινώς δεν ξέρω τίποτα ή ξέρω ότι όχι αλλά λέω κάτι και το αφήνω σε στυλ ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι....
Αλλά, αν και όπως αποδείχτηκε δεν τα κατάφερε σαν επιχειρηματίας στη χιλιετία αυτή, θα μου άρεσε και νομίζω θα ήταν καλό για το περιοδικό, ο ΚΚ χωρίς να έχει διοικητικά καθήκοντα, να συνεργάζεται με το περιοδικό και να διατηρούσε κάποια στήλη περί ανέμων και υδάτων στο γνωστό στυλ του που όλοι γνωρίζουμε. -
Κυκλοφόρησε σήμερα το περιοδικό ή από χθες;
Ρωτάω διότι αν βγήκε σήμερα μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη σε όλες τις περιοχές της Αττικής! -
Βγηκε σημερα......Στην ταυτοτητα του τευχους βλεπω ολη τη γνωστη ομαδα με πρωτον τη ταξει τον ΣΧ.Ενδιαφερον το (πλαινο) σημειωμα του......Η ολη διαταξη της υλης και η σελιδοποιηση ειναι πανομοιοτυπη του παλιου.....
Διαφορα το ' Εκδιδεται απο την Alpha Editions Α.Ε.,η οποια ειναι νομιμος δικαιουχος χρησης σηματος (LICENSEE)' και το Νο 1 μπροστα και πλαι.....
. -
Κυριε Στράτη μου, μπορούμε πλέον επίσημα να έχουμε άποψη; Μη μας μαλώσετε πάλι...
-
τώρα γίνεσαι άδικος και παράλληλα χάνεις και το δίκιο που αδιαμφισβήτητα έχεις (έχουμε) ...
Ας δούμε το αποτέλεσμα της νέας προσπάθειας πρώτα και μετά τους κρίνουμε!
Ως παλιοί αναγνώστες οφείλουμε να δώσουμε στο περιοδικό την ευκαιρία που του αναλογεί!
Αν η κριτική που καλοπροαίρετα κάνουμε δεν εισακουστεί τότε απλά θα κατεβούμε από το 'τρένο'! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ως παλιοί αναγνώστες οφείλουμε να δώσουμε στο περιοδικό την ευκαιρία που του αναλογεί!
Αν η κριτική που καλοπροαίρετα κάνουμε δεν εισακουστεί τότε απλά θα κατεβούμε από το 'τρένο'!Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό