-
Το 7% των καθαρών εσόδων λογικά θα είναι περισσότερο από όσα έβγαζαν ως τώρα καθώς θα έχουν 0 έξοδα. Σπίτι τους θα κάθονται και θα παίρνουν το 7%.
-
Το 7% του μηδέν είναι μηδέν. Θα πρέπει ο άλλος να εμφανίσει κέρδη από το οποία θα πάρουν το 7%. Και ο άλλος θα φροντίσει να εμφανίζει τα ελάχιστα δυνατά κέρδη.
Υποθέτω ότι η όλη συμφωνία θα καλύπτει πολλές περισσότερες τέτοιες λεπτομέρειες και επίσης θεωρώ πολύ πιθανό η όλη κίνηση να είναι τρόπος αποφυγής χειρότερων (πλήρους απώλειας) με εικονικές κινήσεις. -
νομιζω οτι για τα χρονια της ενοικιασης κανενας (στον οποιο οφειλει η εταιρια) δεν μπορει να διεκδικησει τπτ περισσοτερο απο αυτο το 7%.
δεν γνωριζω αν υπαρχει τετοια περιπτωση εδω, αλλα γνωριζω πολλες περιπτωσεις επιχειρησεων που λιγο πριν πτωχευσουν ενοικιασαν (με πολυ χαμηλο τιμημα) τις εγκαταστασεις τους (αλλα κ αυτοκινητα κ εμπορικα σηματα), με αποτελεσμα να μην μπορει οποιος τα επαιρνε σε πλειστηριασμο που ακολουθουσε να παρει τη νομη για πολλα χρονια.
οποτε, μετα απο πολλους αγονους πλειστηριασμους, τα ακινητα εμεναν να νεμονται απο τους ενοικιαστες οι οποιοι εφευγαν μονον οταν οι εγκαταστασεις ηταν πλεον σχεδον αχρηστες.γενικα μιλωντας, πουλας ευκολοτερα κατι που δουλευει (εστω κ μισοπεθαμενο) απο κατι πεθαμενο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το 7% του μηδέν είναι μηδέν. Θα πρέπει ο άλλος να εμφανίσει κέρδη από το οποία θα πάρουν το 7%. Και ο άλλος θα φροντίσει να εμφανίζει τα ελάχιστα δυνατά κέρδη.
Υποθέτω ότι η όλη συμφωνία θα καλύπτει πολλές περισσότερες τέτοιες λεπτομέρειες και επίσης θεωρώ πολύ πιθανό η όλη κίνηση να είναι τρόπος αποφυγής χειρότερων (πλήρους απώλειας) με εικονικές κινήσεις.Η συμφωνία μιλάει για το 7% των καθαρών εσόδων, όχι για το 7% των κερδών. Μιλάμε δηλαδή για το 7% του τζίρου μετά φόρων.
-
Ερωτηση.
Ο ΚΚ αφου δεν πηγε στο δσ (τελικώς πηγε η δεν πηγε? Γνωριζει κανεις σίγουρα) προφανως και δεν εχει πλεον κανενα λογο. Εγω οπως καταλαβα πηγε το ενα 33 % (λυμπερης) και πηρε αποφαση να συνεχίσουν να υπαρχουν οι 4τ (ο ηχος οπως διαβασα αλλου μαλλον ετοιμαζεται και αυτος απο αλλα ατομα). Ακολουθως το δς πηρε αποφαση να νοικιάσει τον τιτλο σε αλλη εταιρια με δικα του ατομα φτιαγμενη με το 7% του τζιρου στις τε για αποπληρωμη χρωστουμενων. Και απο αυτα να εξοφληθουν τα χρωστουμενα. Αν υποθεσουμε οτι χρωσταει κάνα εκατομμυριο στους εργαζομενους, κανα εκατομμυριο στο ικα, 1-2 στο δημοσιο και 4-5 στους προμηθευτες και αν δεχθουμε οτι πρωτα εξοφλειται παντα το δημοσιο τοτε δεν ξερω κατα ποσο αυτη η εξισωση εχει πραγματικη λυση (και οχι αοριστη ή αδυνατη) για τους εργαζομενους και μονο.
Τελικώς η εταιρια που νοικιασε το τιτλο μαθευτηκε ποια ειναι? Ο ΚΚ εχει συμμετοχη στην νεα προσπαθεια η στην ουσια του πηραν τον τιτλο-παιδι του,μεσα απο τα χερια για αυτο και γραφει αυτα που γραφει με νευρα και παραπονο?
Καθε αποκωδικοποιηση δεκτη..
Sent from my 2 using (frequently) my brain.
-
Δεν ανακοινώθηκε η νέα εταιρεία αλλά ακούγονται έντονα οι Αττικές Εκδόσεις. Από ότι ξέρω ο ΚΚ δεν έχει καμία ανάμιξη στην νέα προσπάθεια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ανακοινώθηκε η νέα εταιρεία αλλά ακούγονται έντονα οι Αττικές Εκδόσεις. Από ότι ξέρω ο ΚΚ δεν έχει καμία ανάμιξη στην νέα προσπάθεια.k εγώ έτσι έχω καταλάβει. Θα έπρεπε να βγει μια ανακοινωση στο σαιτ του περιοδικού παντως. Ποιος ο λόγος για τόση μυστικοπάθεια
Καλή επανεκκίνηση στους εργαζόμενους του περιοδικού. Ελπίζω οι πιο πολλοί να βρήκαν ρόλους στο ξανα-restart -
Σε ενα λινκ που εβαλα πιο πανω υπαρχει μια φημη για μια νεα εταιρια που ιδρυθηκε απο πρωην στελεχος του λυμπερη.
Μου κανει εντυπωση παντως που ενω ετοιμάζεται νεο τευχος δεν γνωριζουμε ποια εταιρια θα το εκδοσει.
Χωρις ΚΚ παντως, οπως φανηκε τα τελευταια χρονια, τιποτα δεν θα θυμιζει τους καλους 4Τ. Για μενα δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα. Αν υπαρξουν νεα τευχη θα τα διαβασω σε καμια καφετερια και θα κρινω.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ο ΚΚ αφου δεν πηγε στο δσ (τελικώς πηγε η δεν πηγε? Γνωριζει κανεις σίγουρα) προφανως και δεν εχει πλεον κανενα λογο.Ο ΚΚ ήταν μειοψηφία στο ΔΣ, οι άλλοι είχαν ήδη αποφασίσει τι απόφαση θα έπαιρναν, τι να πάει να κάνει; Την εταιρία δεν την έχασε τώρα, όμως. Την έχασε το 2006.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο ΚΚ αφου δεν πηγε στο δσ (τελικώς πηγε η δεν πηγε? Γνωριζει κανεις σίγουρα) προφανως και δεν εχει πλεον κανενα λογο.
Ο ΚΚ ήταν μειοψηφία στο ΔΣ, οι άλλοι είχαν ήδη αποφασίσει τι απόφαση θα έπαιρναν, τι να πάει να κάνει; Την εταιρία δεν την έχασε τώρα, όμως. Την έχασε το 2006.
Ισως ειναι καθαρα νομικο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι ηταν μειοψηφία. Απο οσα εχει γραψει ο nass 33.33 ο κκ, 33.33 ο λυμπερης και 33.33 οι μετοχοι. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αυτο το 33.33 του κκ ειχε λογο στα δς η απλα στα κερδη και αν ηταν ετσι οντως δεν ειχε κανενα νοημα η παρουσια του.
Προσωπικα θα εκτιμουσα πολυ ισως οχι αμεσα αλλα οταν καθισει η σκονη των εξελιξεων, μια πεντακαθαρη εξιστορηση των πραγματικων γεγονότων απο τον κκ με ονοματα και καταστασεις χωρις υπονοουμενα και αοριστιες που για να καταλαβει καποιος πρεπει να ειναι απο μεσα.
1+1=2
Σοφον το σαφες.
-
To σίγουρο είναι ότι ο Λυμπέρης έχει το 33.33%:
Στη Γενική Συνέλευση παρέστει, νομίμως, ένας (1) μέτοχος εκπροσωπών συνολικό ποσοστό 33,33% του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 2.174.375 μετοχές εκ του συνόλου των 6.523.780 μετοχών εκδόσεως, της Εταιρία
http://www.technicalpress.gr/el/investments/show.php?id=321
Τώρα αν ο ΚΚ έχει το 33.32% και οι λοιποί το 33.34% ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω. Πχ. στις 12/7/2012:
Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν, νομίμως, δύο (2) μέτοχοι εκπροσωπούντες συνολικό ποσοστό 33,34% του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 2.174.755 μετοχές εκ του συνόλου των 6.523.780 μετοχών εκδόσεως, της Εταιρίας
http://www.technicalpress.gr/el/investments/show.php?id=294
και ξανά στις 17/12/2012
Από την ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας που συνήλθε το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012, στην οποία παρέστησαν τρεις(3) μέτοχοι εκπροσωπώντας (2.174.855) μετοχές επί συνόλου 6.523.780 μετοχών με ποσοστό [33,34%] επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και, ως εκ τούτου, δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη εκ του Νόμου απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
http://www.technicalpress.gr/el/investments/show.php?id=306
Πως γίνεται μια ΓΣ να έχει απαρτία με 33.33% παρόντες και να μην έχει απαρτία με 33.34% αυτό δεν το καταλαβαίνω
-
Υπάρχουν διάφορα είδη συνελεύσεων και επαναλήψεις αυτών σε μη απαρτία οπότε κάποιες μπορεί να έχουν απαρτία με χαμηλότερο ποσοστό.
-
Δεν μιλάμε για γενική συνέλευση, αλλά για διοικητικό συμβούλιο. Αν εκεί μέσα έχεις την πλειοψηφία ελέγχοντας περισσότερα μέλη από τον 'άλλλο' (πχ τα 3+ μέλη 5μελούς ΔΣ ή τα 6+ μέλη 11μελούς ΔΣ), παίρνεις ό, τι απόφαση θέλεις. Οι συνελεύσεις όπου μετράει ο αριθμός των μετοχών είναι οι ΓΣ. Το ΔΣ αποφασίζει και, μετά, λογοδοτεί στις ΓΣ.
Κάποιος, ας πούμε, θα μπορούσε να έχει χάσει το ΔΣ μιας ΑΕ κ να παλέψει στη ΓΣ έχοντας (ή προσπαθώντας να) εξασφαλίσει πλειοψηφία των μετόχων που είναι παρόντες σ' αυτήν. Να παρουσιάσει την ιδέα του, τις προοπτικές της κλπ κ να ελπίζει ότι θα βρεθούν μέτοχοι να την στηρίξουν.Ο χρήστης nass έγραψε:
Πως γίνεται μια ΓΣ να έχει απαρτία με 33.33% παρόντες και να μην έχει απαρτία με 33.34% αυτό δεν το καταλαβαίνωΓια να έχει απαρτία, μπορεί να απαιτείται η παρουσία του (πχ) 75% την πρώτη φορά. Αν δεν επιτευχθεί, την δεύτερη μπορεί να απαιτείται η παρουσία του 50%. Αν πάλι δεν επιτευχθεί, την τρίτη μπορεί να έχει απαρτία με όσους κ αν πάνε.
Κάπως έτσι διοικούνται οι συνεταιρισμοί, με παρουσία ποσοστού 2 - 3% των μελών τους. -
Ρε παιδιά, τα περί επαναληπτικής ΓΣ κτλ. σε περίπτωση μη απαρτίας είναι γνωστά. Ομως εδώ μιλάμε ότι με την 1η η ΓΣ είχε απαρτία με το 33.33%.
Εδώ προσκαλούν σε έκτακτη ΓΣ για 8/5/2013 στις 16:00 και επαναληπτική (σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας) στις 20/5/2013
και
εδώ λέει ότι στην έκτακτη ΓΣ που συνεκλήθη στις 8/5/2013 στις 16:00 είχε απαρτία με το 33.33%. Αρα ΔΕΝ ήταν επαναληπτική κτλ. κτλ. έγινε την προγραμματισμένη ημερομηνία και κατευθείαν με το 33.33% είχε τη ζητούμενη απαρτία.
Ισως υπάρχει όρος στο καταστατικό ότι κάποιος μέτοχος είναι 'πιο ίσος' από τους άλλους, τι να πω...
(Μόλις σκέφτηκε μήπως την πάτησε ο ΚΚ περιμένοντας ότι δεν θα είχε απαρτία όπως και να έχει, η απουσία του από την πλέον κρίσιμη ΓΣ της εταιρείας 'του' είναι ΙΜΗΟ ακατανόητη)
-
Ίσως η έκτακτη ΓΣ να κάνει απαρτία με όσους έρθουν;
-
Υπάρχει διαφορά μεταξύ κοινών κ προνομιούχων μετοχών, δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω εδώ να γράφω περιπτώσεις κ υποπεριπτώσεις, όποιος θέλει να μάθει ακριβώς το πως κ το γιατί ας βρει κ ας μελετήσει το καταστατικό της Α.Ε. κ τις λεπτομέρειες της πώλησης του 33% από τον ΚΚ.
Έχω 'κρατήσει' τα εξής, επί του θέματος:
Η διαχειριση της 'Τ.Ε. Α.Ε' ήταν στα χέρια του Λυμπέρη από το 2006. Αυτό το έχει γράψει ένα σωρό φορές ο ΚΚ, χωρίς κανένας να το αρνηθεί. Άρα, ισχύει. Άρα, με ποιο σκεπτικό τον θεωρούμε υπεύθυνο για χρέη σε εργαζόμενους την περίοδο που την εταιρία την διαχειριζόταν άλλος; Κ ποιος από εμάς θα δεχόταν στη θέση του να προσπαθήσει να αναβιώσει την εταιρία, και θα αναλάμβανε εκ προοιμίου και τα χρέη που είχε αφήσει η προηγούμενη διαχείριση στους εργαζόμενους;
Αν κάνω λάθος κ ευθύνεται προσωπικά, γιατί οι εργαζόμενοι δεν στρέφονται εναντίον του για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους;29/03/2012 in Ιστορίες απ' την Mordor
Η παρουσίαση έγινε το 2011 και αφορά στην “ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε”. Σκοπός της είναι να γνωστοποιήσει την ιστορία της από την ίδρυσή της το 1970 μέχρι το 2006, όταν, για λόγους που αναφέρονται πιο κάτω, οι άνθρωποι που τη δημιούργησαν έχασαν τον έλεγχό της.http://kavvathas.com/2012/03/29/τ% ... %8E%CE%BD/
Οι Τεχνικές Εκδόσεις δεν κατέρρευσαν επειδή “δεν πήγαιναν καλά”. Η Εταιρία μας “έσκιζε” από κάθε πλευρά. Μετά από 36 χρόνια είχε σχεδόν μηδενικό δανεισμό. Η Εταιρία “καταστράφηκε” λόγω της, κατά 40% συμμετοχής της στο κεφάλαιο της Α.Π, ενός λιθογραφείου που, υποτίθεται, θα την βοηθούσε να έχει την τέλεια κάθετη οργάνωση με τις 18 εκδόσεις που είχε τότε, το Ίντερνετ (το 1993-94!), τον ραδιοφωνικό σταθμό “Εν Λευκώ”, τα δύο ιδιόκτητα ακίνητα στο Μετς και στον Υμηττό και τα 130 στρέμματα στη Ριτσώνα για την ίδρυση του πρώτου Κέντρου Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, μέσω της θυγατρικής μας SAFETRACK A.E.
Τα περισότερα χάθηκαν στη μαύρη τρύπα που άνοιξε η ΑΠ. Εκεί χάθηκε η ζωή μου, η οικογένειά μου, η περιουσία (εκτός από το σπίτι μας στα Μεσόγεια και τα λίγα που απόμειναν για να ζούμε μία πολύ μετρημένη ζωή). Στο βάραθρο έπεσε και η υγεία μου (έρπης στο έβδομο νεύρο από τη στενοχώρα που, σαν αποτέλεσμα είχε να “στραβώσει” το δεξί μου μάτι και το δεξί τμήμα του προσώπου)
Όσο περάνει ο καιρός τόσο το σατανικό σχέδιο που οδήγησε στη “πτώση” αποκαλύπτεται. Ο ρόλος κάποιων δικηγόρων, η συμμετοχή “εργαζομένων”και διεθυντών βαρύγδουπων τραπεζών, το κόλπο γκρόσο με την πώληση σε συγκεκριμένο “παράγοντα” και την ενοικίαση του κτηρίου του Υμηττού στη “Κοινωνία της Πληροφορίας” προς 55.000 ευρώ/μήνα (αντί των 45.000 που είχε συμφωνήσει με τον μεσίτη για την …ίδια κρατική εταιρία!), το ξεπούλημα των πάντων για να σώσω τη τιμή και την αξιοπρέπεια της εταιρίας μου απέναντι στις …τράπεζες (τόσο αιθεροβάμων!) για να πληρωθούν οι εγγυήσεις που (κακώς) είχα υπογράψει για την επένδυση στο λιθογραφείο, όλα και καθ’ ένα χωριστά ένα κεφάλαιο αισχρής εκμετάλλευσης της ιστορίας μας στο χώρο των εκδόσεων και της δημοσιογραφίας.
http://kavvathas.com/2010/09/29/40-�% ... 1-4%CF%84/
07/05/2010 in 4ΤΡΟΧΟΙ
Ετικέτες:4ΤΡΟΧΟΙ
Σήμερα το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, που κατέχει το 33,33% της “Τεχνικές Εκδόσεις” με κάλεσε για να μου ανακοινώσει ότι “αποφάσισε μειώσεις μισθών στον Όμιλο”, άρα και στους εργαζόμενους στην εταιρία που δημιούργησα με τη γυναίκα μου το 1970 -και έχασα το 2007 λόγω της γνωστής υπόθεσης της ‘Αλφα Πρες.
Απάντησα πως δεν συμφωνώ, θα συννενοηθώ με τους εργαζόμενους και τους νομικούς συμβούλους και θα απαντήσω.
Αναρτώ το γεγονός για να ξέρουν όσοι παρακολουθούν το ιστολόγιο τις εξελίξεις.Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει κανείς οικονομίες πριν αρχίσει να απολύει ανθρώπους.
According to him, λέει ο φίλτατος Asimov, που όλα τα ξέρει κ όταν δεν έχει δουλειά να κάνει (δλδ καθημερινά - εκτός ΣΚ) βάζει εμένα στην πρίζα. Κ τα άλλα είναι according to the others, απαντώ εγώ. Δεν κατεβάζουμε τπτ αμάσητο, το πιο σωστό το είπε (νομίζω) ο spiros: Ας αφήσουν τα μισόλογα κ ας μιλήσουν με ονοματεπώνυμα, αλλιώς ας μας αφήσουν ήσυχους κ ας μιλήσουν μεταξύ τους, που καταλαβαίνονται.
Με τπτ δεν θέλω να 'υπερασπιστώ' τον ΚΚ, αλλά ούτε τους '19'. Μεγάλα παιδιά είναι, δεν έχουν ανάγκη από την δική μου 'υπεράσπιση'. Αν μπορούσα να ρωτήσω κάτι τον ΚΚ θα ήταν τι τον έπιασε τότε το 2000 κ χώθηκε στην ΑΠ χωρίς να ελέγχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ***** κ τους '19' γιατί διαχώρισαν την θέση τους από τους υπόλοιπους. Αυτά από δική μου περιέργεια, χωρίς να θεωρω ΚΑΝΕΝΑΝ υποχρεωμένο να απαντήσει.
*****Ως γνωστόν, την υπογραφή μας προσέχουμε που την βάζουμε. Αν δεν κάνω λάθος, τότε η 'Τ.Ε. Α.Ε.' θα πρέπει να ήταν η Νο 1 εταιρία πανευρωπαϊκά, με 0 (ή σχεδόν) δανεισμό κ τεράστια περιουσία. Αν δεν είχε γίνει η ιστορία με την άλφα πρες κ είχε πιο 'φρέσκια' και προσεκτική διαχείριση, θα μπορούσε χαλαρά σήμερα να είναι σε δεσπόζουσα θέση στον τομέα της κ ο ΚΚ να καμαρώνει το δημιούργημά του σε χέρια νέων ανθρώπων. Γενικά μιλώντας, ο καθένας πρέπει να καταλαβαίνει πότε είναι η ώρα να δώσει τόπο στα νιάτα. Κ αν μπορώ να ευχηθώ κάτι στον εαυτό μου, είναι όταν (κ αν, δλδ, γιατί η χρεοκοπία κ το λουκέτο είναι πανταχού παρόντα) έρθει για μένα εκείνη η ώρα, να το καταλάβω. Αμέσως.
-
Στο fb γραφεται το τεστ του νεου Rav4, αρα κατα τα φαινομενα τευχος συντομα...
Με ποιους συντελεστες ομως; Δε μας ενημερωνετε να ξερουμε τι θα κανουμε;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Στο fb γραφεται το τεστ του νεου Rav4, αρα κατα τα φαινομενα τευχος συντομα...Με ποιους συντελεστες ομως; Δε μας ενημερωνετε να ξερουμε τι θα κανουμε;
Το ειδα και εγω!!Κλασσικα απο το Βελγιο...
-
4τροχοι εγραψε στο fb:
Ξεκινήσαμε από το Βέλγιο, σήμερα το πρωί φτάσαμε Ηγουνενίτσα και επίλογος της ημέρας στο γνωστό μας Ακραίφνιο για τις καθιερωμένες μετρήσεις! Λεπτομέρειες και εκπλήξεις... Στο επόμενο τεύχος μας!!! -
Αυτοί που γράφουν τώρα στο φέισμπουκ είναι οι ίδιοι που έγραφαν και πριν σταματήσει το περιοδικό;
Αν ναι, να υποθέσουμε πως η νέα προσπάθεια θα έχει τους ίδιους συντάκτες με την εξαίρεση του ΚΚ;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό