-
η ανεξαρτησία κίνησης των τροχών δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε μη αυτής.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η ανεξαρτησία κίνησης των τροχών δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε μη αυτής.+1000
-
Ελπίζω οι δοκιμαστές ( ; )να έχουν αυτοπεποίθηση να συμμετάσχουν σε ένα τεστ όπου θα πρέπει να αναγνωρίσουν την ανάρτηση με βάση την αίσθηση και όχι με βάση την βιβλιογραφία.
Τουλάχιστον σε όψη πιστεύω ότι μπορούν να ξεχωρίσουν μερικά πράγματα.
-
η toyota δεν εχει κατασκευασει ακομα πολλαπλους συνδεσμους.
διλπα ψαλιδια ειναι.wut?
-
Πεσμου ενα αυτοκίνητο της Toyota με πολλαπλούς!!
-
-
Πεσμου ενα αυτοκίνητο της Toyota με πολλαπλούς!!Κάνεις κάποιου είδους αστείο τώρα δηλαδή?
-
το paseo είχε πολλαπλούς.
-
Το paseo είχε άκαμπτο και αυτό, αν δε με απατά η μνήμη μου, που μάλλον δε με απατά δηλαδή. Παραταύτα, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ένας καλά στημένος άκαμπτος πιθανότατα δεν υστερεί πουθενά στο θέμα της αποτελεσματικότητας σε σχέση με μια πολλαπλών (μή σας πω ότι υπάρχουν κάποιοι ψαγμένοι που λένε ότι σε πίστα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός από αυτήν..), παρά μόνο στην άνεση, υπό συνθήκες. Μιλάμε πάντα για τις καλύτερες εκδοχές των δυο.. παρατάξεων!
-
Άκαμπτο ήταν το Πασέο. Ωστόσο, υποψιάζομαι ότι υπάρχει σύγχυση με την ορολογία των πολλαπλών συνδέσμων, που είναι σχετικά χαλαρή και το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ πέρα.
Το Auris έχει βραχίονα ελέγχου σύγκλισης πάντως και από τη φωτό που έχω δεν μπορώ να διακρίνω άνω ψαλίδι με την παραδοσιακή έννοια. Τα Camry αλλού αναφέρονται ως multilink και αλλού ως struts στην πίσω ανάρτηση. Ωστόσο, altezza και λοιπά Lexus είχαν τέτοιες λύσεις νομίζω.
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Το paseo είχε άκαμπτο και αυτό, αν δε με απατά η μνήμη μου, που μάλλον δε με απατά δηλαδή. Παραταύτα, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ένας καλά στημένος άκαμπτος πιθανότατα δεν υστερεί πουθενά στο θέμα της αποτελεσματικότητας σε σχέση με μια πολλαπλών (μή σας πω ότι υπάρχουν κάποιοι ψαγμένοι που λένε ότι σε πίστα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός από αυτήν..), παρά μόνο στην άνεση, υπό συνθήκες. Μιλάμε πάντα για τις καλύτερες εκδοχές των δυο.. παρατάξεων!Κλασικο παράδειγμα sizuki ignis sport, στην πιστα πήγαινε καλα. Οταν εβφαινε δρομο..... Φτου κακα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άκαμπτο ήταν το Πασέο. Ωστόσο, υποψιάζομαι ότι υπάρχει σύγχυση με την ορολογία των πολλαπλών συνδέσμων, που είναι σχετικά χαλαρή και το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ πέρα.Το Auris έχει βραχίονα ελέγχου σύγκλισης πάντως και από τη φωτό που έχω δεν μπορώ να διακρίνω άνω ψαλίδι με την παραδοσιακή έννοια. Τα Camry αλλού αναφέρονται ως multilink και αλλού ως struts στην πίσω ανάρτηση. Ωστόσο, altezza και λοιπά Lexus είχαν τέτοιες λύσεις νομίζω.
http://www.automobilesreview.com/img/to ... ension.jpg
-
Αυτήν έχω και εγώ (μαζεύω εδώ και χρόνια τέτοιες ghost).
-
multilink είναι εμπορική ονομασία, της nissan αν θυμάμαι καλά, μη βγάζετε (ή μην υιοθετείτε) βλακώδεις θεωρίες εκεί που δεν υπάρχουν.
-
Το εχω δεί και σε βιβλιογραφία το multi link.
-
Όντως, πιο πριν είχε ονομάσει η Μερσεντές νομίζω πέντε συνδέσμων. Αλλιώς πρέπει η περιγραφή να είναι μεγάλο μακρυνάρι και δεν εξυπηρετεί τα στερεότυπα (πολλαπλοί = άριστη ισορροπία με ουδέτερο pH και επί γης ειρήνη, ημιάκαμπτος = κοπανάει από το πρώτο μιζάρισμα).
-
j.marr multi link σημαίνει με πολλούς συνδέσμους, από εκεί και πέρα το τι είναι πολλοί και σε τι αναφέρεται είναι εμπορική ονομασία που πολλοί συγχέουν με ορολογία.
Μπορείς να πεις πως ένα Land Rover Defender έχει multi link ανάρτηση εμπρός-πίσω, δεν είναι λάθος.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
j.marr multi link σημαίνει με πολλούς συνδέσμους, από εκεί και πέρα το τι είναι πολλοί και σε τι αναφέρεται είναι εμπορική ονομασία που πολλοί συγχέουν με ορολογία.Μπορείς να πεις πως ένα Land Rover Defender έχει multi link ανάρτηση εμπρός-πίσω, δεν είναι λάθος.
Δεν νομίζω να περιέγραφα την ανάρτηση του LRD έτσι αλλά τεσπα.
Για να καταλάβω το auris θα το περιέγραφες με σωστή ορολογία ως 'ανάρτηση τριών συνδέσμων'
-
Είμαστε εκτός θέματος, κάποιος κάποτε πέταξε πως 'πραγματική' multilink είναι αυτή που έχει 5(?) συνδέσμους και από τότε τα mignons το έχουν κάνει κανόνα.
Η ανάρτηση του Auris αν θες να την περιγράψεις με 2-3 λέξεις τότε μια χαρά και σωστότατα μπορείς να την πεις πολλαπλών συνδέσμων ή multi-link, ή και τριών συνδέσμων αν θες.
Μπορείς να την πεις και CONTROL BLADE αμα σου δίνει περισσότερη αίσθηνση
-
Δεν είχα πιάσει οτι η διαφωνία σου ήταν στην 'πραγματική' multi link.
three arm multi link suspension θα τι λέω για να γεμίζει ο στόμας.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό