-
Καλημέρα,
Όσοι δεν έχουν δει (ακόμη) το DVD για την έκθεση Γενεύης, που περιλαμβάνεται στο τεύχος Απριλίου, μπορούν να πάρουν μια μικρή πρόγευση εδώ:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... m_id=22301
Ν.Κ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πρωτοτυπω μιας και δεν ειναι προταση και δεν ειναι και προς τους 4Τ!!!Ειναι μια παρακληση προς το http://www.rally.gr.
Στην Πολωνια ετρεξαν και καποια junior,λιγα μεν και με πολυ υποβαθμισμενο ενδιαφερον φετος,αλλα ετρεξαν.Βαλτε λοιπον και τη βαθμολογια τους ετσι να ξερουμε τουλαχιστον πως παει και ο δικος τους 'πολεμος'.
Ευχαριστω πολυ και συγνωμην.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ.
-
Παρατήρηση: Παρόλο που όλα τα μοντέλα της χόντα είναι πλέον πεντάστερα πλην του cr-v στους καταλόγους στο περιοδικό τα έχετε 4στερα! Ας το διορθώσει κάποιος επιτέλους! Στον Σαρακάκη κοιμούνται και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να σας ενημερώσουν!
Έλεος δηλαδή!!! Μόνο τα vag ξέρετε να προστατεύετε και να υμνείτε!
Πάντως να ξέρετε ότι έχετε ξεφύγει τελευταία...κρατήστε τουλάχιστον τους τύπους ρε παιδιά!!!
Στους 4τροχούς γράφετε όχι σε κάποιο, περιοδικό της σειράς! Μιλάμε για την ζωντανή ιστορία του ειδικού τύπου για το αυτοκίνητο στην χώρα!!! Μην ξεφτιλίζετε το παρελθόν σας με μεροληπτικές αντιμετωπίσεις αυτού του εύρους!
Αποκορύφωμα ήταν το τεύχος Αυγούστου . Από τις 234 σελίδες και αφαιρώντας τις διαφημίσεις στο μεγαλύτερο μέρος του περιοδικού βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ύμνους για την vag! Σχεδόν 100 σελίδες αφιερωμένες εκεί με δοκιμές ή συγκριτικά στα οποία είτε κερδίζει ο όμιλος είτε τεστάρεται με διθυράμβους!!!Είμαι σίγουρος ότι ο Κ.Κ. στενοχωριέται και πικραίνεται με την κατάντια αυτή αλλά δεν μπορεί να μιλήσει στην παρούσα φάση και απλά υπακούει!
Εύχομαι όταν αποφασίσει ν' αποχωρήσει να βρει την δύναμη να μιλήσει! Ο λόγος του τουλάχιστον σε μένα θα έχει νόημα και κύρος.Ξέρω ότι ελάχιστοι από το περιοδικό-αν όχι κανένας- δεν θ' ασχοληθεί με όσα έγραψα παραπάνω και ότι τώρα θα πέσουν να με φάνε οι διάφοροι...αντικειμενικοί!
Σας απαντώ προκαταβολικά ότι κλείνω 21 χρόνια αδιάλειπτης ανάγνωσης του περιοδικού και το πονάω περισσότερο από την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ αφού αποτελεί για μένα συνήθεια ζωής. Από αυτό άλλωστε εκπορεύεται και η αγανάκτηση μου! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι ο Κ.Κ. στενοχωριέται και πικραίνεται με την κατάντια αυτή αλλά δεν μπορεί να μιλήσει στην παρούσα φάση και απλά υπακούει!
Εύχομαι όταν αποφασίσει ν' αποχωρήσει να βρει την δύναμη να μιλήσει! Ο λόγος του τουλάχιστον σε μένα θα έχει νόημα και κύρος.επειδη ειμαι λιγο ανενημερωτος.. εχει αλλαξει κατι στη διοικηση του περιοδικου? γιατι δε μπορει να μιλαει??
αλλωστε και ο ιδιος στα editorial του γραφει πολυ καλα λογια για το vag , δεν εχεις σκεφτει οτι ισως αυτος χαραζει πολιτικη στο περιοδικο ή οτι απλα τα vag ειναι τοσο καλα αυτοκινητα ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή οτι απλα τα vag ειναι τοσο καλα αυτοκινητα ?Στα funniest γρήγορα!
-
-
.............περα απο το αν διαφωνει/συμφωνει καποιος με αυτα που λες, μπορεις να μου πεις ΓΙΑΤΙ το διαβαζεις?
το διαβαζα για 15+ χρονια και το σταματησα.
-
Συνονόματε είναι συνήθεια πλέον...Θα διαβάσω τον κορυφαίο Στάθη, τον αντίλογο...ακόμα και το εν Λευκώ αλλά και τα παιδιά που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας μου ...ζήλια για την περιπέτεια που τόλμησαν και ζουν!
Παρόλο που η πληροφορία είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και οι κριτικές διαθέσιμες παντού (ειδικά το φόρουμ αυτό έχει περισσότερες και από το περιοδικό) το διάβασμα από το περιοδικό είναι αναντικατάστατο! Πολλά από εκείνα που έχω διαβάσει στο περιοδικό όλα αυτά τα χρόνια με έχουν επηρεάσει και όχι μόνο αναφορικά με την αυτοκίνηση!
Απλά η στροφή τελευταία με ξενίζει πολύ και σίγουρα έχει να κάνει με τον έλεγχο του περιοδικού από τον όμιλο Λυμπέρη κάτι που φυσικά κανείς δεν θα παραδεχτεί δημόσια! -
Προς κύριο Π.Τ., σχετικά με την παρουσίαση της Οctavia RS:
Rally Sings=To ράλυ τραγουδάει
Σημάδια ράλυ=Rally Signs
Διαλέγετε και παίρνετε
-
Συνονόματε είναι συνήθεια πλέον...+άπειρο για πολύ κόσμο πιστεύω, αλλά υπάρχουν και όρια
Δυστυχώς η πιστή προσήλωση στο γκρούπ βάγκ είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που με απομάκρυνε και εμένα από τους 4Τ έστω και εάν είχα μάθει ...ανάγνωση με αυτούς. Λίγους μήνες ...καθαρός ευτυχώς δεν βλέπω σύνδρομο στέρησης. Απεξαρτηθείτε από τους 'χορηγούς' και θα κερδίσετε πάλι το κοινό σας. Με είχε εκνευρίσει το τελευταίο εν λευκώ που είχε πέσει στα χέρια μου όπου ο Κ.Κ. εξέφραζε την πικρία του επειδή μερικές αντιπροσωπίες του κόψαν την διαφήμιση λες και ήταν υποχρέωση να του τα ακουμπάνε.
Και παρεπιπτώντος τα κείμενα του Π.Τ. ήταν πάντα επιρρεπή στα λάθη ειδικά όσον αφορά τις μονάδες μέτρησης...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Απεξαρτηθείτε από τους 'χορηγούς'Δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει... Άλλο να έχεις 5.000.000 αναγνώστες και άλλο να έχεις 300.000 σε μία μικρή αγορά.
Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική αγορά είναι μόνο κατ' όνομα ελεύθερη... Ουσιαστικά αποτελείται από αλληλοεξαρτώμενα και αλληλοσυμπλεκόμενα ολιγοπώλια στη συντριπτική πλειοψηφία των αγαθών. Το αυτοκίνητο, η διαφήμιση και ο τύπος είναι μερικά μόνο παραδείγματα.
Όποιος το καταφέρει πάντως, θα έχει από εμένα life-time συνδρομή και ζωντανή διαφήμιση όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Αλλά εδώ αυτό δεν συμβαίνει σε Γερμανία - Αγγλία, κτλ, εδώ θα γίνει;;; Ας μην είμαστε ονειροπόλοι...
Εγώ συνεχίζω κάθε μήνα να διαβάζω 4Τ και την αγγλική έκδοση του Car, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω πολύ πιο κριτικό μάτι απέναντι σε ότι διαβάζω. Σε τεχνική κατάρτιση πάντως, οι 4Τ είναι μπροστά από τους αγγλάρες (ακόμα, αν και ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψουν δριμύτερα τα τεχνικά θέματα και σε μεγαλύτερη έκταση, ιδίως τώρα που το R&D το έχει φάει η μαρμάγκα... ), αλλά σε φωτογραφία, πόρους και αντικειμενικότητα οι Άγγλοι είναι μπροστά. Και αυτοί δεν είναι ότι πιο αντικειμενικό (πχ σε long termer Touareg V10 tdi άλλαξαν μοτέρ στους 6 μήνες και ναι μεν το ανέφεραν αρνητικά, αλλά δεν είδα κανένα ιδιαίτερο θάψιμο όπως θα έπρεπε...)
Βέβαια, για την Ελλάδα, οι 4Τ είναι μακράν απ' οτιδήποτε άλλο που είναι είτε 'Ουάου' είτε αναδημοσίευση προσπέκτους, είτε κακή μετάφραση ξένων περιοδικών...
Αλήθεια, να ζητήσω ακόμα μία φορά μεγαλύτερα, αναλυτικότερα και περισσότερα long term tests ή μήπως αυτά θα συνεχίσουν να αποτελούν εξύμνηση των όποιων μοντέλων; Επίσης, καλό θα ήταν οι επισκέψεις στα συνεργεία των long termer να γίνονται ινγκόγκνιτο... Εδώ όταν το κάνετε αυτό 1 στο τόσο βγάζετε λαβράκια, φανταστείτε να το κάνατε κάθε τρεις και λίγο...
-
τα 300.000 που τα βρηκες???
με το ζορι στα 20.000 σταματαει το κοντερ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τα 300.000 που τα βρηκες???με το ζορι στα 20.000 σταματαει το κοντερ
Αναγνώστες, όχι τεύχη. Τουλάχιστον έτσι λένει οι ίδιοι, δεν ξέρω τι παίζει στην πραγματικότητα, ούτε πως ακριβώς τα 50.000 τεύχη (έτσι θυμάμαι από την τελευταία φορά που είχα δει τέτοια στοιχεία) μεταφράζονται σε 300.000 αναγνώστες...
-
edit-mod drdino
Ασχετο... -
-
edit-mod drdino
-
edit-mod drdino
-
edit-mod drdino
Και άλλη φορά να σηκώνεις το ρημάδι το τηλ. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Απεξαρτηθείτε από τους 'χορηγούς'
Δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει... Άλλο να έχεις 5.000.000 αναγνώστες και άλλο να έχεις 300.000 σε μία μικρή αγορά.
δηλαδη με την πολιτικη που εχουν τα περιοδικα τα τελευταια χρονια εχουν αυξηθει οι αναγνωστες?
προφανως οχι, αρα κατι δεν κανουν καλα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απεξαρτηθείτε από τους 'χορηγούς'
Δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει... Άλλο να έχεις 5.000.000 αναγνώστες και άλλο να έχεις 300.000 σε μία μικρή αγορά.
δηλαδη με την πολιτικη που εχουν τα περιοδικα τα τελευταια χρονια εχουν αυξηθει οι αναγνωστες?
Εννοείται πως όχι. Το αντίθετο έχει συμβεί. Το 5.000.000 αναγνώστες κολλούσε σε άλλες χώρες, όπου έντυπα έχουν πολύ μεγαλύτερους αριθμούς, που τους επιτρέπει να παραμένουν πιο ανεξάρτητα από ... διάφορους...
Τώρα για τα νούμερα αναγνωσιμότητας ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν από τα πωληθέντα τεύχη. Όσο για τις έρευνες ο καθένας μας μπορεί να έχει τις αμφιβολίες του, αλλά λίγοι μπορούν πραγματικά να πουν κάτι σοβαρό...
προφανως οχι, αρα κατι δεν κανουν καλα.
Πολλά πράγματα... Το βασικό είναι ότι αποξενώθηκαν από το βασικό κοινό τους και στράφηκαν στο κοινό που θέλει να διαβάζει προσπέκτους (γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τίποτε άλλο). Αλλά α) προσπέκτους μπορεί να γράψει ο καθένας, 4Τ όχι και β) τώρα που αυτοί βαρέθηκαν να δίνουν το 5ευρώ τους 1 φορά/μήνα, οι παλιοί δεν επιστρέφουν εύκολα... Δεν είμαι γνώστης της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά πιστεύω πως δεν είμαι πολύ μακριά από την αλήθεια...
Κλείνοντας, ναι, τα αυτοκίνητα έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ναι η αξιοπιστία τους δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ όλα να είναι τόσο καλά και τα τελευταία χρόνια ΜΟΝΟ το Landwind να έχει φάει θάψιμο! Και να μην αρχίσω με τα long termers που όλα είναι καλά και χωρίς προβλήματα και όλες οι αντιπροσωπείες εξαιρετικές (για πηγαίνετε χωρίς τα αυτοκόλλητα και βρείτε τρόπο να μην καταλάβουν ότι το αμάξι είναι από περιοδικό, όπως κάνετε μία στο τόσο και βλέπουμε...)
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό