-
Εγώ το βρίσκω άκρως διασκεδαστικό το vts
Βέβαια το συγκεκριμένο έχει μπλοκέ, ανάρτηση και έναν rotrex κάτω από το καπώ πράγμα που σε κάνει να πηγαίνεις με τις πόρτες...κυριολεκτικά! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το θέμα είναι σε κάποιους μας αρέσουν τα ενθουσιώδη χαρακτηριστικά του παρελθόντος. Και στους 4Τ, υποτίθεται. Αν θέλαμε να τεστάρουμε ποιο αυτοκίνητο έχει την καλύτερη θύρα usb, θα αγοράζαμε το RAM, στα παπάκια μας.
*
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού*Προφανως τοτε δεν θα πρεπει να διαβαζεις 4Τ... γιατι οι 4Τ δεν ειναι καβλογκαζο περιοδικο! Ειναι οπαδοι της 'αυτοκινησης'... και αυτοκινηση ειναι απο το Miata μεχρι και την Thesis. Ποτε δεν τους ειδα να καιγονται για συγκεκριμενα χαρακτηριστικα... αντιθετως παντα εκριναν ενα αμαξι ως συνολο και επισης το κρινουν για τον σκοπο για τον οποιο φτιαχτηκε.
ps: και η USB ειναι μερος της αυτοκινησης πλεον. Σε καποιους δεν αρεσει... τι να κανουμε... ας μεινουν με αυτο που εχουν...
Τωρα αν ο αγαπητος Yugo περιμενε στο προσωπο ενος C2 VTS μια Integralle τοτε μαλλον θα ελεγα πως δεν κατανοει την φιλοσοφια του περιοδικου και πως δεν μπορει να περιμενει να συγκρινουν μηλα με αχλαδια.
-
yogo παντως δε θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι επικινδυνο αυτοκινητο.ο μονος κινδυνος που υπαρχει ειναι αμα στο γυρισει σε αποτομη υπερστροφη,αλλα αν μεινεις ψυχραιμος με ενα αναποδο το επαναφερεις πολυ ευκολα(αφου εχεις αλλαξει 10 χρωματα ),ομως κατι τετοιο ειναι πολυ σπανιο να σου συμβει.
εχω οδηγησει αλλα αυτοκινητα που και αναποδα να κανεις τη σβουρα σου τη φερνεις, το c2 ειναι πολυ ελεγξιμο και φιλικο απλα ειναι αργο...
να σε ρωτησω και κατι αλλο, οταν το φρεναρεις με πολλα(160 πχ) ψιλοαποτομα, παρατηρεις αποσταθεροποιηση της ουρας?μου φαινεται οτι εχει μια ταση(τασαρα δηλαδη!),αλλα πρεπει να σε ισιωνει το abs...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το θέμα είναι σε κάποιους μας αρέσουν τα ενθουσιώδη χαρακτηριστικά του παρελθόντος. Και στους 4Τ, υποτίθεται. Αν θέλαμε να τεστάρουμε ποιο αυτοκίνητο έχει την καλύτερη θύρα usb, θα αγοράζαμε το RAM, στα παπάκια μας.
*
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού*Προφανως τοτε δεν θα πρεπει να διαβαζεις 4Τ... γιατι οι 4Τ δεν ειναι καβλογκαζο περιοδικο! Ειναι οπαδοι της 'αυτοκινησης'... και αυτοκινηση ειναι απο το Miata μεχρι και την Thesis. Ποτε δεν τους ειδα να καιγονται για συγκεκριμενα χαρακτηριστικα... αντιθετως παντα εκριναν ενα αμαξι ως συνολο και επισης το κρινουν για τον σκοπο για τον οποιο φτιαχτηκε.
ps: και η USB ειναι μερος της αυτοκινησης πλεον. Σε καποιους δεν αρεσει... τι να κανουμε... ας μεινουν με αυτο που εχουν...
- Δεν διαβάζω πλέον, σωστά.
- Οφείλουν να επισημαίνουν το αυτοκίνητο που απευθυνεται στον καυλόγκαζο και όχι να γράφουν ότι όλα έχουν απροβλημάτιστη οδηγική συμπεριφορά. Ομοίως και τα γρνικά εξαιρετικά μεν, μη σπορ δε, αυτοκίνητα (τύπου citroen)
- τα περί usb ασχολίαστα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
*
- Δεν διαβάζω πλέον, σωστά.
- Οφείλουν να επισημαίνουν το αυτοκίνητο που απευθυνεται στον καυλόγκαζο και όχι να γράφουν ότι όλα έχουν απροβλημάτιστη οδηγική συμπεριφορά. Ομοίως και τα γρνικά εξαιρετικά μεν, μη σπορ δε, αυτοκίνητα (τύπου citroen)
- τα περί usb ασχολίαστα
Γρνικα???????
-
συνώνυμο του 'γενικά'
-
Στα βοδενιώτικα?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
@ Yugo
Γιατί χρήση πήρες το αυτοκίνητο? Μήπως για αγώνες?Πάντως με το βάρος, η κατάσταση είναι άσχημη. Αφ'ενός πιέζουν τα κρας τεστ, αφ' ετέρου οι διαστάσεις μεγαλώνουν.
Το αυτοκίνητο αγοράστηκε για αυτοκίνητο δοκιμών για ασφάλτινους αγώνες και για καθημερινό.
Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι πράγματι το βάρος. Σε αυτοκίνητο με μεταξόνιο 2,31 μ. τα 1100 κιλά είναι περίεργο πράγμα. Πριν λίγα χρόνια αυτό ήταν το βάρος ενός SUV (π.χ. RAV-4), όχι ενός σούπερ-μίνι. Και από εκεί ξεκινάνε όλα. Πρώτα-πρώτα η αδυναμία της ανάρτησης να κουμαντάρει όλο αυτό το βάρος αφού πρέπει να διατηρήσει κάποια στοιχειώδη άνεση, οι μέτριες επιδόσεις παρά το ότι ο κινητήρας είναι δυνατότερος από του 106, η κούραση των φρένων σε κατηφόρες και το θεόκοντο σασμάν που για να βγάλει επιδόσεις έχει κοντύνει τόσο ώστε η 5η χτυπάει κόφτη στα 206 χλμ. (είναι η καινούργια έκδοση, το προηγούμενο χτυπούσε κόφτη στα 228, απ' όσο ξέρω).
Αυτά τα πράγματα, όμως, δεν πρέπει να γραφούν και σε κάποιο περιοδικό; Πρόσφατα ξαναδιάβασα ένα άρθρο του κυρίου Καβαθά που έλεγε πόσο καλό ήταν το 306 Race και ότι αργά ή γρήγορα τα αυτοκίνητα θα ξαναγυρίσουν εκεί. Μακάρι. Ως τότε, όμως, ρε παιδιά, γράφτε τα αυτά τα πράγματα μήπως σταματήσουν οι βλακίες του marketing. Είδαμε μέχρι και Peugeot 207 Rallye (;;;) 1360 κιλών. Και το διαφημιστή να λέει θρασύτατα ότι το Rallye επέστρεψε. Ναι, μόνο που πλέον είναι σαν να οδηγάει κανείς το πραγματικό Rallye έχοντας μέσα 5 άτομα και αποσκευές... -
Γράψτε ένα τεχνικό άρθρο για τα ηλεκτρικά χειρόφρενα.
Πως λειτουργούν στις διάφορες μάρκες, αν μπορείς να σπρώξεις το αμάξι για να πάρει μπρος, αν φεύγει στη κατηφόρα όταν αδειάσει η μπαταρία, συμπεριφορά καθώς μπαίνεις-βγαίνεις από το αμάξι, κλπ.
Υπάρχουν αμάξια που εκτός από το ηλεκτρικό/υδραυλικό χειρόφρενο μπορείς να παραγγείλεις ΚΑΙ το κλασσικό χειρόφρενο με ντίζα;
-
Τι θα γίνει με τα banner στο site; Δε φτάνει που διαβάζω ένα περιοδικό που αποτελείται κατά 60% από διαφημίσεις (και που πληρώνω κιόλας 5.30 ευρώ το μήνα), με αναγκάζετε να βλέπω και αθλιες διαφημίσεις για εταιρίες στοιχημάτων την λίγη ώρα που έχω για browsing. Αυτός είναι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός που διαφημίζετε μαλλον. Όλοι ίδιοι είστε τελικα.
-
Ο χρήστης alkoolouxos έγραψε:
Τι θα γίνει με τα banner στο site; Δε φτάνει που διαβάζω ένα περιοδικό που αποτελείται κατά 60% από διαφημίσεις (και που πληρώνω κιόλας 5.30 ευρώ το μήνα), με αναγκάζετε να βλέπω και αθλιες διαφημίσεις για εταιρίες στοιχημάτων την λίγη ώρα που έχω για browsing. Αυτός είναι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός που διαφημίζετε μαλλον. Όλοι ίδιοι είστε τελικα.Αdblock (extension) , αν βεβαια χρησιμοποιεις Firefox...
Σχετικα με το σχολιο σου:
Θα προτιμουσες το forum των 4 τροχων να λειτουργει συνδρομητικα?
Γιατι εχει καποια εξοδα τα οποια πρεπει να καλυφθουν.... -
ναι σιγά μην μπείτε μέσα...
-
διαφημίσεις και ιντερνετ πάνε πακέτο
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
διαφημίσεις και ιντερνετ πάνε πακέτοΔε με πειράζουν οι διαφημίσεις αυτοκινήτων και των παρελκομένων τους, άλλωστε έχω κλικάρει πολλές φορές σε τέτοια banner μέσα στο site, με ενοχλούν αφάνταστα όμως οι διαφημίσεις που είναι άσχετες με το αντικείμενό και το ύφος που διαφημίζουν οι 4τ και που τις βλέπεις κατά κόρον σε ηλιθιες αθλητικές σελίδες.
Τι θα γίνει με τα banner στο site; Δε φτάνει που διαβάζω ένα περιοδικό που αποτελείται κατά 60% από διαφημίσεις (και που πληρώνω κιόλας 5.30 ευρώ το μήνα), με αναγκάζετε να βλέπω και αθλιες διαφημίσεις για εταιρίες στοιχημάτων την λίγη ώρα που έχω για browsing. Αυτός είναι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός που διαφημίζετε μαλλον. Όλοι ίδιοι είστε τελικα.
Αdblock (extension) , αν βεβαια χρησιμοποιεις Firefox...
Σχετικα με το σχολιο σου:
Θα προτιμουσες το forum των 4 τροχων να λειτουργει συνδρομητικα?
Γιατι εχει καποια εξοδα τα οποια πρεπει να καλυφθουν....Απ' ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου το τμήμα ίντερνετ των τεχνικών εκδόσεων έχει μπεί μέσα φέτος και προσπαθούν να πιάσουν το στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς
Κερδίζουν από αλλού αρκετά, δεν είναι αναγκη να βγάλουν κι από εδω, εξάλλου με τόση επισκεψιμότητα που έχει το site είναι σίγουρα κερδοφόρο, κι αν δεν είναι δεν έχει και τόση σημασία αφού ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που το επισκέπτονται αγοράζουν το περιοδικό. Μπορεί να έχω την πολυτέλεια να χρησιμοποιώ στο PC μου όποιο browser θέλω και όποιο plugin μου αρέσει αλλά είναι αναγωγο να σε αναγκάζει κάποιος να εγκαθιστάς software για να βλέπεις ανενόχλητα κάτι που είχες συνηθήσει να το βλέπεις ακόμα και απ΄το πιο αθλιο τερματικό. Άλλωστε πολλοί χρησιμοποιούν κοινόχρηστους ή εταιρικούς Η/Υ και δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τίποτε.Είναι σαν να βγαίνεις βόλτα στη λιακάδα την ανοιξη, στην αγαπημένη σου διαδρομή, ακούγοντας τα τραγούδια που γουστάρεις στο ραδιόφωνο και να έρχεται ξαφνικά από δίπλα ένας κάφρος με ICE 20000 watt και να ακούει τρελεγκα και να σε αναγκάζει να κλείσεις τα παράθυρα. Πάλι θα φχαριστηθείς τη διαδρομή αλλά δε θα μπορείς να μυρισεις τη φύση ή τα καμένα σου φρένα... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι σιγά μην μπείτε μέσα...Ποιοι?
διαφημίσεις και ιντερνετ πάνε πακέτο
Αυτο ακριβως...
Απ' ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου το τμήμα ίντερνετ των τεχνικών εκδόσεων έχει μπεί μέσα φέτος και προσπαθούν να πιάσουν το στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς
Λαθος καταλαβες.
Εγω απλα ρωτησα αν θα προτιμουσες να εχεις καποια συνδρομη το συγκεκριμενο φορουμ. (Οπως σε αλλα φορουμ)
Δε με ενδιαφερει αν οι τεχνικες εκδοσεις μπαινουν μεσα η βγαζουν κερδος...
Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν καποια (εστω λιγοστα) εξοδα και πρεπει να καλυφθουν. Πιθανον να υπερκαλυπτονται απο τα κερδη των τεχνικων εκδοσεων αλλα τι ρολο παιζει αυτο?Μπορεί να έχω την πολυτέλεια να χρησιμοποιώ στο PC μου όποιο browser θέλω και όποιο plugin μου αρέσει αλλά είναι αναγωγο να σε αναγκάζει κάποιος να εγκαθιστάς software για να βλέπεις ανενόχλητα κάτι που είχες συνηθήσει να το βλέπεις ακόμα και απ΄το πιο αθλιο τερματικό. Άλλωστε πολλοί χρησιμοποιούν κοινόχρηστους ή εταιρικούς Η/Υ και δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τίποτε.
Κανεις δε σε αναγκαζει να εγκαθιστας τιποτα παρα τη θεληση σου.
Το αν ειναι αναγωγο ή οχι, εξαρταται απο ποια πλευρα το βλεπεις.Είναι σαν να βγαίνεις βόλτα στη λιακάδα την ανοιξη, στην αγαπημένη σου διαδρομή, ακούγοντας τα τραγούδια που γουστάρεις στο ραδιόφωνο και να έρχεται ξαφνικά από δίπλα ένας κάφρος με ICE 20000 watt και να ακούει τρελεγκα και να σε αναγκάζει να κλείσεις τα παράθυρα. Πάλι θα φχαριστηθείς τη διαδρομή αλλά δε θα μπορείς να μυρισεις τη φύση ή τα καμένα σου φρένα...
Σωστα, αλλα εδω μιλαμε για μια ιδιωτικη 'διαδρομη'...
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
:slap:Γιατι χτυπιεσαι?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:slap:
Γιατι χτυπιεσαι?
Όχι γι' αυτά που είπες εσύ... για αυτά που διάβασα πάνω από τη δική σου δημοσίευση.
Μου φάνηκε παράλογο το να διαμαρτύρεται κάποιος που υπάρχουν διαφημίσεις (ή πιο συγκεκριμένα που υπάρχουν διαφημίσεις εταιριών στοιχημάτων) σε ένα forum που έχει κάποιο κόστος να συντηρηθεί.
Ούτε που τις προσέχω προσωπικά και δεν τις βρίσκω καθόλου ενοχλητικές. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
:slap:
Γιατι χτυπιεσαι?
Όχι γι' αυτά που είπες εσύ... για αυτά που διάβασα πάνω από τη δική σου δημοσίευση.
Μου φάνηκε παράλογο το να διαμαρτύρεται κάποιος που υπάρχουν διαφημίσεις (ή πιο συγκεκριμένα που υπάρχουν διαφημίσεις εταιριών στοιχημάτων) σε ένα forum που έχει κάποιο κόστος να συντηρηθεί.
Ούτε που τις προσέχω προσωπικά και δεν τις βρίσκω καθόλου ενοχλητικές.επειδή δεν ενοχλουν εσένα παει να πει οτι δεν πρεπει να ενοχλούν κ τους άλλους?
ή δεν εχει το δικαίωμα να πει οτι τον ενοχλεί?
δεν τους έκανε δα κ μήνυση
-
Ε διαβάζοντας αυτή την παραβολη:
'Είναι σαν να βγαίνεις βόλτα στη λιακάδα την ανοιξη, στην αγαπημένη σου διαδρομή, ακούγοντας τα τραγούδια που γουστάρεις στο ραδιόφωνο και να έρχεται ξαφνικά από δίπλα ένας κάφρος με ICE 20000 watt και να ακούει τρελεγκα και να σε αναγκάζει να κλείσεις τα παράθυρα. Πάλι θα φχαριστηθείς τη διαδρομή αλλά δε θα μπορείς να μυρισεις τη φύση ή τα καμένα σου φρένα...'
μου ήρθε να
Από κει και πέρα ναι, δικαίωμα του καθενός να ενοχλείται με ό,τι θέλει...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό