-
Λοιπον...ντταξ... πηρα και τους 4Τ του Ιανουαριου. Καλοι, χρυσοι αλλα ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΩ!
- OMG & 3xLOL
- ΕΛΕΟΣ
- ΗΜΑΡΤΟΝ
- ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
- ΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ
- ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ...
ΡΕ ΤΙ ΓΥΦΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΝ ΕΤΗ 2009?! ΡΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!
Παω να βάλω το συνοδευτικο βιντεο με τα 2 σμπορ αμαξια.. και νταξ... ρε παιδια ακομα VIDEO CD!!!! ΑΚΟΜΑ? ΑΚΟΜΑ? Ρε παιδια... το DVD απο 97-98 βγήκε... ουτε καν DVD δηλαδη? Θεωρειτε ακριβο φορματ? Premium? Στοιχιζει το δισκακι περισσοτερο? τι? τι? Και οχι μόνο μου πετάξατε DVD αλλα ειναι και σε οικτρη ανάλυση... κατι 320χ288 νομίζω... σαν και αυτη που τραβανε οι καμερες των κινητων!Ρε τα παιδια στο Velocity... που για την ωρα ειναι ερασιτεχνικη προσπαθεια και δεν εχουν εσοδα απο διαφημισεις κλπ... δίνουν την δυνατοτητα για HD 720p... και μεις εδω αγωνιζομαστε μπας και ξεκολλησουμε απο τα 80s-90s.
Κυριοι των 4Τ μην προσπαθειτε να βγαλετε απο την μυγα ξυγγι... και φροντιστε να μην ξαναδωσετε VIDEO CD. Αν ειναι να κανετε κατι, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Οριστε... αμα δεν βαζατε κανενα δισκακι μεσα, δεν θα με ακουγατε τωρα!
Ααα και μην βγει κανεις να το σωσει... δεν υπαρχει καμια καλη δικαιολογια για το video cd .-
Corsair out, και να ΜΗΝ επαναληφθει
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
OMG & 3xLOLΟ αδερφός μου το λέει 'OMG & 3**.14**xLOL'. Είναι μεταγενέστερη version;
-
Eίναι πιο μαθηματικά ακριβής, αν και θα προτιμούσα να έβαζε τουλάχιστον 6 δεκαδικά ψηφία
-
Εγώ δεν το πήρα γιατί δεν μπορώ να διαβάσω απ΄εξω ποια αυτοκίνητα έχει μέσα. Μόνο τα τρία από το πλάι ξέρω
Κάτι σαν τις κυριακάτικες που με τα dvd και κάτι περιοδικά του 'οολου' σου κρύβουν το προτοσέλιδο και την είδηση -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Είμαι περίεργος να δω τι αποτέλεσμα θα έβγαινε σε ένα συγκριτικό ανάμεσα στα παρακάτω αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν:
toyota yaris με τον νέο γρήγορο 1.3 ; κινητήρα
renault clio 1.2 TCE
peugeot 207 με τα 95 αλογάκια
ford fiesta 1.4+1 ειδικά τώρα που άλλαξε τον κινητήρα το yaris θέλω να δω πώς τα πάει με τον ανταγωνισμό
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ δεν το πήρα γιατί δεν μπορώ να διαβάσω απ΄εξω ποια αυτοκίνητα έχει μέσα. Μόνο τα τρία από το πλάι ξέρω
Κάτι σαν τις κυριακάτικες που με τα dvd και κάτι περιοδικά του 'οολου' σου κρύβουν το προτοσέλιδο και την είδηση+1
Μου δημιούργησε την ίδια αρνητική σκέψη όταν αντίκρισα το εξώφυλλο του περιοδικού στο ράφι ανάμεσα σε άλλα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
OMG & 3xLOL
Ο αδερφός μου το λέει 'OMG & 3**.14**xLOL'. Είναι μεταγενέστερη version;
OMG & πxLOL είναι το σωστό
-
Γιατί τα περιοδικά κάνουν παρουσιάσεις υπό μορφή διαφήμισεις για μοντέλα?
Ειναι εν το μεταξύ 10 φορές χειρότερες σε ποιότητα από τις διαφημίσεις των διαφημιστικών...
Γιατί κάνουν ΚΑΙ την δουλειά των άλλων?
Στοιχίζουν λιγότερα στις αντιπροσωπείες ? ή είναι τρόπος να σας δώσουν μεγαλύτερο budget.
Πάντως η ποιότητα σας... δεν είναι καλύτερη. Φαίνονται κάπως... -
Πάντως εμένα το video cd δεν έπαιξε στον υπολογιστή μου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι σαν τις κυριακάτικες που με τα dvd και κάτι περιοδικά του 'οολου' σου κρύβουν το προτοσέλιδο και την είδηση+1
Μου δημιούργησε την ίδια αρνητική σκέψη όταν αντίκρισα το εξώφυλλο του περιοδικού στο ράφι ανάμεσα σε άλλα.
Γιατί βρε Βασίλη; Για 4Τ είναι αναμενόμενο εξώφυλλο.
Αλλά γούστα είναι αυτά οπότε .Προς ΣΧ.
Γιατί να περιμένεις τόσες μέρες μέχρι να φτάσει το περιοδικό στα χέρια μας;
Αν σου τύχει πάλι περίπτωση σαν τον οδηγό του συνοδού οχήματος μπες και γράψε το στο viewtopic.php?f=5&t=31409' target='_blank και πιο άμεσα θα τα γράψεις και μπορείς να γράψεις και όνομα. Έτσι κι αλλιώς τον φωτογραφίζεις.
Ο πρώην πρόεδρος του Π.Α.Ο. κυκλοφορεί με συνοδό μοτοσικλετιστή της ομάδας 'Ζ', τουλάχιστον 20 χρόνια.Όποιος μπορεί ας το μεταφέρει στον κύριο Μάργαρη.
Εντάξει το καταλάβαμε, η σύγχρονη εποχή είναι καλύτερη από τις παλαιότερες στο θέμα διατροφή. Μόνο που όσοι φάγαμε τα βρώμικα του τότε (αλλάζω άνετα ένα φορτηγό χάμπουργκερ από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων, με ένα κατσικάκι 6 κιλών από χωριό ή έστω, για να είναι δίκαιη η κόντρα, με κάμποσα από τα 'βρώμικα' των πάγκων της Αθηνάς) επιβιώσαμε κι έχουμε φτάσει σε ηλικία που μπορούμε να απαντήσουμε.
Μακάρι να γίνει και το ίδιο στις νεότερες γενιές με τα καθαρά και προσεγμένα τρόφιμα.Προς τους συντάκτες των 'Αριστείων'
Αυτά τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζεται (όχι όλα, καταλαβαινόμαστε ελπίζω) θα τα αγοράζατε για δικά σας, αν πληρώνατε την αγορά τους από τη τσέπη σας, αν τα συντηρούσατε από την τσέπη σας και γενικά οτιδήποτε χρειαζόταν θα έπρεπε να βάλετε το χέρι στη δική σας τσέπη; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αυτο το http://www.kavvathas.gr' target='_blank' target='_blank τι πουλαει?Και γιατί έχει να ανανεωθεί από το 2006 (κοντά 3 χρόνια);;;; Είναι λίγο αστείο να μην έχει ασχοληθεί κάποιος να ανεβάσει τουλάχιστον τα εν λευκώ και τον αντίλογο των τελευταίων ετών, τα οποία (λογκά θα) είναι έτοιμα σε ηλεκτρονική μορφή...
Μία παρατήρηση για τα αριστεία: Γιατί 2 βραβεία στα μικρά;;;; (3 αν υπολογίσουμε και τον Αβάρτη). Γενικώς, κάτι μου έλειπε από τα φετινά αριστεία...
Μία ακόμα παρατήρηση. Θα ήθελα κάπου να σημειώνεται και η κατανάλωση των 3 μικρομεσαίων (C4, Lancer, Imprezza) στις Ε.Δ., καθώς και του golf VI 160 ps πιο πίσω...
-
νομίζω οτι τα αριστεία των 4Τ έχουν ξεφύγει από τα δεδομένα και πλάισια κατηγοριών (καλύτρο μικρό, SUV κτλ) και αναφέρονται στα αυτοκίνητα που οι ίδιοι ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά...
Προσωπικά συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση, είναι πιο 'ελεύθερη' και την προτιμώ -
Βρήκα τα περιεχόμενα στο site και το πήρα!
Το Golf 1.4 TSI έχει όντως τέτοια τελική? -
Προς το http://www.rally' target='_blank .gr
Κατ'αρχην χρονια πολλα και ας μου επιτρεψετε μια μικρη ,μικρη παρατηρηση.
Στο κειμενο με το προγραμμα του WTCC εχετε μετακομισει το Marocco στην Ασια.Επειδη δεν ετυχε να ακουσω κατι για αυτη την μεταφορα, τα τελευταια χρονια τουλαχιστον,σας παρακαλω δωστε ξανα το Marocco στην μανα Αφρικη.
Ευχαριστω και παλι συγνωμην.
-
Marocco ή Morocco ;
-
το 2ο
-
Κακάο ή cocoa;
-
MOROCCO
Ξεκινησα να (θελω να )το γραψω Ελληνικα,μετα αλλαξα ιδεα αλλα κρατησα την ελληνικη προφορα!!!! -
Το 2009 τα S2000 θα ειναι η προγευση των αλλαγων στο WRC οπου θα εχουμε τα S2000+ το 2010. Μηπως ειναι η στιγμη να θυμηθει το περιοδικο αλλα και εμεις προτιστως τα 'δοξασμενα' 1998-2003/04 οπου το περιοδικο -κυριως δια χειρος ΣΧ- δοκιμασε πρακτικα οτιδηποτε F2/F3/N/WRC (ελληνικα και παγκοσμια) αλλα και καναδυο touring cars;;;
Επισης και δοκιμες WTCC θα ηταν ακρως ευπροσδεκτες σε πολλους πιστευω.
Τα τελευταια χρονια ειναι πιο 'light' οι αγωνιστικες γνωριμιες με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις...(Grande punto, Clio R3) οπως και γενικα η ενασχοληση με τους ελληνικους αγωνες -πλην ραλι-. Θα μου πεις υπαρχει το rally.gr. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
MOROCCO
Ξεκινησα να (θελω να )το γραψω Ελληνικα,μετα αλλαξα ιδεα αλλα κρατησα την ελληνικη προφορα!!!!Αλλα μαλλον τους μπερδεψα εκει στο rally.gr και επιμενουν μετα απο τοσες μερες να μην το ξαναγυριζουν στη θεση του....
Μηπως κανω και γω σφαλμα που επιμενω;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό