-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
MOROCCO
Ξεκινησα να (θελω να )το γραψω Ελληνικα,μετα αλλαξα ιδεα αλλα κρατησα την ελληνικη προφορα!!!!Αλλα μαλλον τους μπερδεψα εκει στο rally.gr και επιμενουν μετα απο τοσες μερες να μην το ξαναγυριζουν στη θεση του....
Μηπως κανω και γω σφαλμα που επιμενω; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το άσπρο έχει γίνει της μόδας (κακό αυτό για όσους είμαστε ανέκαθεν... λευκοί) -
θα ήθελα το site των 4Τ να είναι πιο friendly για Blackberry.
Ζητάω πολλά? -
Γειά σας, είμαι ο Μάνος ετών 20 και οδηγώ ένα Yaris TS 1.5 Mk1.
Αναγκάστηκα να 'παρουσιαστώ' εδώ καθώς δεν υπάρχει άλλο σχετικό topic.
Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει, σχετικά με το αν μπορώ να διαβάζω τις συνεντέυξεις του περιοδικού, μέσα απο το επίσημο site των 4Τ ;
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ψάχνω για τις συνεντέυξεις των κυρίων Αραβανή/Παπασταθόπουλου, απο το τελευταίο τευχος.
Ευχαριστώ. -
Καλώς ήρθες Μάνο.
Υπάρχει αυτό το θέμα για τα νέα μέλη: viewtopic.php?f=11&t=21493 -
Οκ, ευχαριστώ το κανόνισα.
Με το θέμα των συνεντεύξεων, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; -
Θέματα του τρέχοντος τεύχους, όπως είναι λογικό, δεν αναπαράγονται στο site. Αυτό μπορεί να γίνει μερικούς μήνες μετά, και πάλι όμως όχι για ολόκληρη την ύλη του περιοδικού.
-
Μια που τώρα το θυμήθηκα... Στο AutoBild της Παρασκευής που πέρασε, η σύγκριση μεταξύ C5 και C-Crosser (στο πλαίσιο του γενικότερου θέματος 'σύγκριση sedan - SUV')... ξεχάστηκε/χάθηκε...
-
Υποτονικός ο ΝΤ στα οδοιπορικά. Όταν έχεις συνηθίσει ΝΚ και ΑΤ θέλεις μία πιο συναρπαστική πένα...
Στεναχωρήθηκα για τις περιπέτειες του γουόρλντ οφ ρόουντ αλλά πάντα απορούσα με ποια λογική επιλέχθηκε ένα τόσο αναξιόπιστο αμάξι για τέτοιες δουλειές όταν υπάρχει το 'πλοίο της ερήμου'
Και μία πρόταση: Διάβασα στο 'οδήγησα' ότι φορουμίτης έκανε τεστ ντράιβ στο τέσλα ρόουντστερ. Την επόμενη φορά που θα περάσει κάποιος τον ατλαντικό μεταξύ μίας μπάντ και ενός χάμπουργκερ δεν μπορεί να κάνει ένα τέστ ντράιβ και να πάρει μερικές φώτο?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Στεναχωρήθηκα για τις περιπέτειες του γουόρλντ οφ ρόουντ αλλά πάντα απορούσα με ποια λογική επιλέχθηκε ένα τόσο αναξιόπιστο αμάξι για τέτοιες δουλειές όταν υπάρχει το 'πλοίο της ερήμου'
Και εγω απορω...Δυσκολο να μην τους εκανε η Toyota καλη προσφορα...
Το land rover εχει παρουσιασει πολλες βλαβες ,με αποκορυφωμα βεβαια την καταστροφη του κινητηρα. -
The world off road
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1410072#p1410072
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9943
τα 88 άλογα συνολικά είναι λάθος που λετε?
κάθε web site γραφει τα δικά του
Πχ εδω λεει ότι εχουν άλλα 14http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=22857
εδω κάνει λάθος πρόσθεση?
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3801
88+14=98? ή κατι δεν καταλαβαίνω?
-
Άσχετο. Είδα τον Κ.Κ. στην Κηφισίας με Μ Class? Ήταν κάποιο τεστ ντραιβ ή την πάλαι ποτέ Deltona (κάποτε την πουλούσε αλλά δεν ξέρω τι έγινε) την 'έφαγε' στη στροφή ο Βροντόσαυρος της Μερσεντες ?!?
-
Κάποτε κυκλοφορούσε και με H δεν βλέπω κάτι παράξενο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάποτε κυκλοφορούσε και με H δεν βλέπω κάτι παράξενο.Η(onda)?
-
χάμμερ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάποτε κυκλοφορούσε και με H δεν βλέπω κάτι παράξενο.Είχα διαβάσει πριν χρόνια μερικά 'επιστημονικά' θαψίματα του για αυτή την κατηγορία για αυτό και μου έκανε εντύπωση αν είναι τεστ ντραιβ ή δικό του.
Αν και τα τελευταία χρόνια έχει 'ενθουσιαστεί' με τους 2 τρόχους και μια BMW ( ) που κυκλοφορεί οπότε ίσως και να παραείδα ! -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είχα διαβάσει πριν χρόνια μερικά 'επιστημονικά' θαψίματα του για αυτή την κατηγορία για αυτό και μου έκανε εντύπωση αν είναι τεστ ντραιβ ή δικό του.
Αν και τα τελευταία χρόνια έχει 'ενθουσιαστεί' με τους 2 τρόχους και μια BMW ( ) που κυκλοφορεί οπότε ίσως και να παραείδα !με τοσο κυρηγμα που εχει ριξει μαλλον test drive θα ηταν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είχα διαβάσει πριν χρόνια μερικά 'επιστημονικά' θαψίματα του για αυτή την κατηγορία για αυτό και μου έκανε εντύπωση αν είναι τεστ ντραιβ ή δικό του.
Αν και τα τελευταία χρόνια έχει 'ενθουσιαστεί' με τους 2 τρόχους και μια BMW ( ) που κυκλοφορεί οπότε ίσως και να παραείδα !με τοσο κυρηγμα που εχει ριξει μαλλον test drive θα ηταν...
Μη γίνεσαι είρων
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτό λέγεται και επαγγελματική διαστροφή.
Βλέπει π.χ. ένας δημοσιογράφος μια εκπομπή 'ξεκατινιάσματος' για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται προκειμένου να γράψει ένα άρθρο. Το αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε αυτή τη περίπτωση.
Αν και ο Κ.Κ. έχει γράψει κατ επανάληψη πως οδηγεί όλα τα αυτοκίνητα που δίδονται για δοκιμή στους 4Τ.
Πράγμα που θεωρώ ότι είναι απολύτως φυσιολογικό.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό