-
Μαθαίνω από διάφορες πηγές ότι λανσάρεται (από ποιους άραγε;) πλέον η μόδα να ξυρίζονται και οι άνδρες παντού (και μασχάλες και κλπ...).
Καλόν θα ήτο οι παλαιομοδίται να αντισταθούμε.
Καλό χειμώνα. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μαθαίνω από διάφορες πηγές ότι λανσάρεται (από ποιους άραγε;) πλέον η μόδα να ξυρίζονται και οι άνδρες παντού (και μασχάλες και κλπ...).
Καλό χειμώνα.Αποτρίχωση σε όλο το σώμα, όχι ξύρισμα.
Εκτός από μασχάλες, πρόσωπο και ευαίσθητες περιοχές.
Μου τα έλεγε αισθητικός (έχει άνδρες πελάτες) και μερικοί ήταν ιδιαίτερα τριχωτοί τύποι - κανονικό τρίχωμα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Καλό χειμώνα.Εννοείς, εκτός από τα διάφορα φουσκωτά που κορδώνονται τι κορμί έχουν με τα Μ3 που παίρνουν; Για λύπηση είναι παρά για θαυμασμό.
Όσο για τη μόδα γενικώς, όσο μυαλό έχει ο καθένας, τόσο πράττει, αυτό έχω να πω. Και όποιος δεν γουστάρει, ας δέσει τα μάτια του ή ας κοιτάξει τον ουρανό, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου.
Σίγουρα, υπάρχουν και άντρες με υπερβολική τριχοφυϊα, τι να κάνουμε, μήπως να τους δώσουμε κανένα οιστρογόνο; Και ποιός μας λέει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν; Για όλους έχει ο μπαξές, πάρε κόσμε, πάρε...
Το 'ποιούς άραγε' που αναφέρεις, ποιούς εννοείς; Μάλλον η βλακεία που κουβαλάει ο καθένας ευθύνεται περισσότερο, παρά όποιοι ανακινούν τέτοια τριχοθέματα.
-
ισως η πιο ηλιθια ερωτηση, αλλά θα την κάνω
στο τρεχον τευχος 4Τ, σε ποια σελίδα είναι η στηλη εντος/εκτος??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ισως η πιο ηλιθια ερωτηση,+1
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ισως η πιο ηλιθια ερωτηση,
+1
σωστα αλλά η ερωτηση παραμενει..
-
Σπύρο σε 'ζηλεύω'. Συνοδήγηση με τον Ρερλ στο ρινγκ.
{Στο ξεφύλλισμα είδα και συνέντευξη του νέου διευθυντή της Renault στη χώρα μα;. Το σώζουν κάπως το πράγμα δηλαδή)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σπύρο σε 'ζηλεύω'. Συνοδήγηση με τον Ρερλ στο ρινγκ.ρε τον !
Εγώ δεν θα θελα πάντως. 20 χλμ τρόμου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σπύρο σε 'ζηλεύω'. Συνοδήγηση με τον Ρερλ στο ρινγκ.
ρε τον !
Εγώ δεν θα θελα πάντως. 20 χλμ τρόμου!
Θα ήθελες και θα παραήθελες γιατρέ μου.
20 από τα καλύτερα χιλιόμετρα της ζωής μου. Απίστευτα χέρια. Γλυκειά και στρωτή οδήγηση, σε δρόμο πραγματική κόλαση (δεν είναι μόνο η δυσκολία της -σπαρμένης με φρικιαστικούς θανάτους- διαδρομής, αλλά και η κίνηση που είχε εκείνη την ημέρα), με το πιο κακοζυγισμένο (αλλά τόσο μοναδικά υπέροχο) σημερινό σούπερκαρ και όλα τα ηλεκτρονικα off. Κι όμως, η ουρά δεν του γλίστρησε ούτε μια μοίρα, πουθενά. Απαράμιλλο κοντρόλ σε γκάζι και τιμόνι, άπειρα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Το καλύτερο όμως είναι η νεανική... όρεξη (για να το θέσω ευπρεπώς ) που έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος. Παραμιλούσα για πολλή ώρα μετάΈνα ατελείωτο στον οδηγό, στο αυτοκίνητο, στο ρινγκ.
-
Και εις ανώτερα Σπύρο. Μπράβο σου!!!
-
Το νέο σάιτ δείχνει πολύ όμορφο!
Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Το νέο σάιτ δείχνει πολύ όμορφο!Καλορίζικο!
Πάρα πολύ καλό, σύγχρονο και λειτουργικό με άπειρη πληροφορία. Μπράβο!
-
Όντως τεράστια βελτίωση το νέο site και τα συγγενή sites. Από σήμερα σταμάτησε να δουλεύει και το 4troxoi.gr/forum
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το νέο σάιτ δείχνει πολύ όμορφο!
Καλορίζικο!
Πάρα πολύ καλό, σύγχρονο και λειτουργικό με άπειρη πληροφορία. Μπράβο!
- και απο μενα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
{Στο ξεφύλλισμα είδα και συνέντευξη του νέου διευθυντή της Renault στη χώρα μα;. Το σώζουν κάπως το πράγμα δηλαδή)
Δεν θα το έλεγα, γιατί ο άνθρωπος στην ερώτηση για το θέμα με τον Μανιατόπουλο, απαντάει ότι δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και δεν το γνωρίζει, άρα δεν σώθηκε και τίποτα...
Εκτός βέβαια και αν τα στελέχη της PGA ή της Renault που χειρίζονται το θέμα δεν είναι διαθέσιμα (είναι πχ στη Γαλλία) ή δεν θέλουν να δώσουν συνέντευξη...
-
Το σίτε είναι πολύ καλό αλλα δε παίζει καλά στα PDA.... Γενικά δεν έχει πρόβλεψη για mobile...
Το εχετε δοκιμάσει σε PDA?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν θα το έλεγα, γιατί ο άνθρωπος στην ερώτηση για το θέμα με τον Μανιατόπουλο, απαντάει ότι δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και δεν το γνωρίζει, άρα δεν σώθηκε και τίποτα...
Εκτός βέβαια και αν τα στελέχη της PGA ή της Renault που χειρίζονται το θέμα δεν είναι διαθέσιμα (είναι πχ στη Γαλλία) ή δεν θέλουν να δώσουν συνέντευξη...
Κατά τη γνώμη μου η απάντησή του στο θέμα με τον Μανιατόπουλο ήταν πολύ καλή και προσεγμένη. Είπε ο άνθρωπος πως δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες του θέματος. Πως η δουλειά του είναι άλλη... Ειλικρινής απάντηση, χωρίς υποννοούμενα και καλοπιάσματα. Σα να λέει 'ήρθα για να κάνω μια δουλειά, αυτό που με ρωτάτε το χουν αναλάβει οι αρμόδιοι'
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το σίτε είναι πολύ καλό αλλα δε παίζει καλά στα PDA.... Γενικά δεν έχει πρόβλεψη για mobile...Το εχετε δοκιμάσει σε PDA?
Σε PDA παίζει μια χαρά με Opera, αλλά σε μένα τουλάχιστον ΟΧΙ με το Wind Plus Non Stop. Με WiFi κανονικότατα. Ο Internet Explorer δεν παίζει όμως καθόλου καλά τις πρώτες σελίδες, μετά κάτι γίνεται , αλλά γενικά ΔΕΝ...
Σημαντικό πισωγύρισμα σε σχέση με πριν, το δίχως άλλο...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου η απάντησή του στο θέμα με τον Μανιατόπουλο ήταν πολύ καλή και προσεγμένη. Είπε ο άνθρωπος πως δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες του θέματος. Πως η δουλειά του είναι άλλη... Ειλικρινής απάντηση, χωρίς υποννοούμενα και καλοπιάσματα. Σα να λέει 'ήρθα για να κάνω μια δουλειά, αυτό που με ρωτάτε το χουν αναλάβει οι αρμόδιοι'
Συμφωνώ ότι η απάντησή του ήταν πολύ καλή, απλά ουσιαστικά δεν έχουμε δει απάντηση στα όσα ισχυρίζεται ο Μανιατόπουλος. Μπορεί να μην φταίει το περιοδικό βέβαια (πχ, μπορεί οι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα να μην θέλουν να μιλήσουν).
-
Που έχει πάει το library στο νέο site??
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό