-
Ο χρήστης madox έγραψε:
πείτε του κ. Μανιατόπουλου να μην κλαίγεται που του πήραν την αντιπροσωπεία ή αν κλαίγεται μαζευτείτε όλοι του περιοδικού να τον παρηγορείτε **αλλά τί φταίμε εμείς να τον έχουμε μέσα στο περιοδικό ** ...
Γιατί όλα τα γραμμάτια κάποτε λήγουν και πρέπει να πληρωθούν.
... Η δε ατάκα του..'δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά των ρενω' θα μείνει ιστορική. ...
Έχει πει και το ακόμα ιστορικότερο, 'όποιος δεν έχει χρήματα ας μη τρέξει' (αναφερόμενος στους αγώνες αυτοκινήτων στη χώρα μας)
.. Επίσης, στο περιοδικό μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και η άποψη της ρενω για το θέμα, έτσι για την δεοντολογία, αφού τους παρουσίασε τουλάχιστον ως μαφιόζους που του την είχαν στημένη από το 2004. ...
Τα ανέκδοτα είναι στον αντίλογο.
(Λες να το σώσουν τον επόμενο μήνα; )Τελικά κάποιοι άνθρωποι και αντικείμενα έχουν τη τάση να αυτοαπομυθοποιούνται.
απολαυστικη η συνεντευξη, μου θυμησε το κλασσικα Ελληνικο ρητο 'για ολα φταινε οι αλλοι, οχι εγω...'
ειχα 1 χρονο να παρω το περιοδικο, και καταλαβα οτι ειχα δικιο που σταματησα να το αγοραζω
κριμα, γιατι υπαρχει κοσμος ο οποιος πραγματικα ιδρωνει εκει μεσα για να βγει κατι καλο.πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι οι εποχες εχουν αλλαξει, αν θελουμε αρθρα-διαφημισεις, δοκιμες χωρις περιεχομενο κτλ κτλ, τα βρισκουμε τζαμπα στο ιντερνετ, δε χρειαζεται να αγοραζουμε περιοδικα...
υπογραφη: ενας διεθνιστης***.
*** μακρια απο μενα...
απο ενα αρθρο δεν μπορεις να κρινεις ολοκληρο περιοδικο και σε τελικη αναλυση δεν καιγονται ολοι για τον Μανιατοπουλο(who?)και τον καθε μανιατοπουλο(προσωπικα καθολου)
στο φορουμ του περιοδικου ομως μπαινεις......επειδη ειναι τζαμπα?
σιγα μην εκρινα το περιοδικο απο 1 αρθρο.
θες να αναφερω και τα αλλα?οχι δε μπαινω γιατι ειναι τζαμπα, ενας λογος ειναι γιατι εχω κατι να μαθω, που πιθανον να το μαθω 1 μηνα μετα απο το οποιο περιοδικο.
-
To περιοδικό σαν περιοδικό δεν ήταν ιδιαίτερα πλούσιο σαν ύλη, λογικό καλοκαίρι γαρ. Απο εκεί και πέρα KTM και Νικος Κουνίτης, Άκης και Βούλα ( ο λόγος για τον οποίο αγοράζω το περιοδικό πέρα από την ενημέρωση )και το ταξιδιωτικό στην Μήλο ( και δεν το λέω γιατί ξέρω τον Σπύρο ) και ο Στάθης μου άρεσαν πολύ. Κατα τα άλλα ξενέρωσα πραγματικά με τον ΚΚ αλλά το περιοδικό δεν θα το αγοράζω για άλλο λόγο, γιατί πολύ απλά δεν το βρίσκω εκεί που είμαι.
ΥΓ Κοιτα να δείς που έγραψα τα ίδια με την elisa -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΥΓ Κοιτα να δείς που έγραψα τα ίδια με την elisaΔεν ειν κακο!
Αληθεια, αφου τον ξερεις, δεν του λες κι εσυ να ξυριστει; Πηγαινει slk και αξυριλες;
-
Εμένα αυτό που με ενόχλησε κάπως είναι το ποσοστό της κοινής ύλης με το autobild... Και όχι απλά κοινή, αλλά αυτολεξεί σε συγκεκριμένα σημεία.
Τέσπα, για μένα Άκης+Βούλα, τα ταξιδιωτικά και ο ΣΛ.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
ΥΓ Κοιτα να δείς που έγραψα τα ίδια με την elisa
Δεν ειν κακο!
Αληθεια, αφου τον ξερεις, δεν του λες κι εσυ να ξυριστει; Πηγαινει slk και αξυριλες;
Γιατί νομίζεις εγώ είμαι καλύτερος Μια χαρά πάει η SLK με αξυρίλες
-
Καταλαβα: Περιστοιχιζομαι απο αξυριστους moderators. Η μονη μου ελπιδα ειναι ο drdino. Ξυριζεται αυτος, τουλαχιστον;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ειν κακο!
Γιατί νομίζεις εγώ είμαι καλύτερος Μια χαρά πάει η SLK με αξυρίλες
Άλλη φορά όταν είναι να οδηγήσω την Slk θα ξυρίζομαι πρώτα
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Καταλαβα: Περιστοιχιζομαι απο αξυριστους moderators. Η μονη μου ελπιδα ειναι ο drdino. Ξυριζεται αυτος, τουλαχιστον;Εξαρτάται πως ορίζεις το ξύρισμα.
-
Έπαιξες και έχασες elisa
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Καταλαβα: Περιστοιχιζομαι απο αξυριστους moderators. Η μονη μου ελπιδα ειναι ο drdino. Ξυριζεται αυτος, τουλαχιστον;Ούτε αυτός ξυρίζεται.
Μπορεί όμως να έχασε κάποιο στοίχημα ο κουκ και να ξύρισε το μούσι.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
ΥΓ. Κυριε Λεμανη, θελετε ξυρισμα.Θα... το φροντίσω
Δεν ειν κακο!
Πώς #$@%$% είδες ότι είμαι αξύριστος; Αφού ίσα που φαίνομαι μέσα στο αμάξι
Εμένα αυτό που με ενόχλησε κάπως είναι το ποσοστό της κοινής ύλης με το autobild... Και όχι απλά κοινή, αλλά αυτολεξεί σε συγκεκριμένα σημεία.
Τέσπα, για μένα Άκης+Βούλα, τα ταξιδιωτικά και ο ΣΛ.
Ευχαριστώ παίδες, και ευχαριστούμε όλοι για τα σχόλια, θετικά και αρνητικά είναι το ίδιο χρήσιμα. Τα μεν μας δίνουν κουράγιο, τα δε... το ίδιο!
-
Καταλαβα: Εμπλεξα.
Παντως και το αρθρο για το motogp μου αρεσε πολυ. Κι ο ΚΚ δεν ειναι κακος ρε παιδια, αν υπολογισει καποιος οτι μιλαμε για εναν 60φευγα που ηθελε να μη γερασει ποτε. Εκτος κ ξερετε πραγματα που δεν ξερω. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς #$@%$% είδες ότι είμαι αξύριστος; Αφού ίσα που φαίνομαι μέσα στο αμάξιΕιμαι εκπαιδευμενη.
Μια χαρα φαινεται η αξυριλα, συγκρινε το με το προσωπο της κοπελας διπλα.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Πώς #$@%$% είδες ότι είμαι αξύριστος; Αφού ίσα που φαίνομαι μέσα στο αμάξι
Ειμαι εκπαιδευμενη.
Μια χαρα φαινεται η αξυριλα, συγκρινε το με το προσωπο της κοπελας διπλα.
Καλα και το προσωπο της κοπελας διπλα αν το συγκρινουμε με το κολαρακι ενος μορου θα πουμε οτι θελει η κοπελα ξυρισμα. Μην τρελαθουμε να συγκρινουμε ομοια πραγματα.
Σπυρε μια χαρα εισαι....μεινε αξυριστος....οσο περισοτεροι ασχημοι αντρες τοσο καλητερα για εμας
-
Παρασκευή βράδυ με προειδοποίησε, δεν μπορώ να πω. Έκανα πως δεν άκουσα. Σάββατο μεσημέρι, το hardware κατέβασε ρολά: Ο πυρετός στο 39,5 και πήγαινε στο 38+ μετά από extra αντιπυρετικό... Στην ουσία, άρχισα να συνέρχομαι σήμερα το πρωί – οπότε και ανέκτησα την πρόσβαση στο pc κ τον ιστό.
Τι σχέση έχει με το θέμα; Ότι βρήκα χρόνο .. να διαβάσω τους 4Τ του Αυγούστου! (τα 2 - 3 προηγούμενα τεύχη, ούτε να τα ξεφυλλίσω δεν πρόλαβα).
Είναι καλό το περιοδικό, για μένα. Ξεκίνησα απ’ την αρχή και σταμάτησα … στο τέλος (εντάξει, με μικροδιαλείμματα για κάνα χάπι ή για φαγητό). Δεν υπάρχει άλλο Ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για το οποίο να μπορώ να πω το ίδιο. Υπήρχαν άρθρα που έδωσα και διάβασαν και τα παιδιά μου, και η γυναίκα της ζωής μου. Σε όλους μας κάτι άρεσε. Και κάτι δεν άρεσε, αλλά αυτό το ξεπερνούσαμε μ’ ένα βγάλσιμο της γλώσσας κι αλλαγή σελίδας.
Για την συνέντευξη Μανιατόπουλου, ένα έχω να πω: Μαμά Ρενώ, περιμένω τον αντίλογό σου. Μου άρεσε, γενικά, που μισοφαίνεται κάπου το παιχνιδάκι που παίζουν όλοι αυτοί οι ωραίοι τύποι στις πλάτες μας…Σπύρο (ναι, κι εγώ τον γνωρίζω και είναι ωραίος κι αξύριστος, σκύλε) η ατάκα του Σ/Κ ήταν η απάντηση της Γιώτας στην ερώτηση 'τι έχεις να πεις για το οδοιπορικό στη Μήλο;' :
'Ποια είναι αυτή, δίπλα στον Σπύρο;'
Κανόνισε οδοιπορικό στην Ηλεία ρε, και κανονίζω κόκορα μακαρονάδα. Όποτε. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καταλαβα: Περιστοιχιζομαι απο αξυριστους moderators. Η μονη μου ελπιδα ειναι ο drdino. Ξυριζεται αυτος, τουλαχιστον;
Εξαρτάται πως ορίζεις το ξύρισμα.
Να προσέξετε μόνο να μην πάρετε την ξυριστική μηχανή που δεν μπορείς να σταματήσεις!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σπυρε μια χαρα εισαι....μεινε αξυριστος....οσο περισοτεροι ασχημοι αντρες τοσο καλητερα για εμας
Η μόνη σου ελπίδα είναι μπαγάσα, αλλά επειδή σε πάω εγώ παραμένω μουσάτος (και μαλλιάς, ξανά).
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Να προσέξετε μόνο να μην πάρετε την ξυριστική μηχανή που δεν μπορείς να σταματήσεις!!!Λες να κυκλοφορήσει καμιά XXX NSFW φωτό του νταχτιρντίνου με μοϊκάνα στήθος ?
-
Μόλις έριξα μια ματιά στο νέο τεύχος!
Ενδιαφέρον!
Μπόλικη ύλη και οι ε.δ πολύ καλές!Καλή ανάγνωση!
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=31&page_id=6631
δεν εχω δει πουθενά να βάζουν όλες τις κατηγορίες.
Αλλοιυ 2 πολλαπλασιασμοί δεν είναι?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό