-
Συγχαρητήρια για το Auto Bild των τελευταίων εβδομάδων!
Και για το τεστ με το φρενάρισμα (με ABS, αμορτισέρ και ελαστικά) και για το θέμα με τις πωλήσεις και το τι προτιμάει ο Έλληνας αγοραστής. Εξαιρετικά, το περιοδικό -αν και με κάνει να νιώθω κάτοικος Μαγδεμβούργου με την γερμανική εμμονή, είναι άψογο. Μακάρι να αρχίσουν να εξάπτουν το ενδιαφέρον με αντίστοιχη ένταση και οι 4ΤΡΟΧΟΙ.
Αν ταιριάζει πιο πολύ στο θέμα του Auto Bild, μετακινήστε το πληζζζζ...
-
να τους κεράσουμε sushi? να αλλάξουν?
-
Για το νταούλιασμα με τα γερμανικά; Άσε, καλό είναι και το λουκανικάκι και το ζάουεγ-κγάουτ. Από το να διαβάζουμε άχρηστα άρθρα 200 σελίδων, ας μάθουμε τουλάχιστον τίποτα για τη γερμανική βιομηχανία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για το νταούλιασμα με τα γερμανικά; Άσε, καλό είναι και το λουκανικάκι και το ζάουεγ-κγάουτ. Από το να διαβάζουμε άχρηστα άρθρα 200 σελίδων, ας μάθουμε τουλάχιστον τίποτα για τη γερμανική βιομηχανία.Das ist genuch, liebliche Klaus!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Das ist genuch, liebliche Klaus!Τι μου θύμισες Νίκο!
Νεοελληνικά κείμενα στην τρίτη γυμνασίου (μάλλον), μόνο που στη θέση του Κλάους ήταν κάποιος Φριτς!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Das ist genuch, liebliche Klaus!
Τι μου θύμισες Νίκο!
Νεοελληνικά κείμενα στην τρίτη γυμνασίου (μάλλον), μόνο που στη θέση του Κλάους ήταν κάποιος Φριτς!
Πλάκα κάνεις! Κι εγώ το θυμάμαι αυτό το κείμενο
'Das ist genuch, liebliche Fritz, das ist genuch!'
-
Τη φράση λέει ελληνίδα στο γερμανό αξιωματικό-φίλο της που ξυλοφορτώνει πειναλέο Έλληνα στην κατοχή γιατί έπεσε από την αδυναμία μπροστά από το αυτοκίνητό του, ή κάπως έτσι...
*Ντας ιστ γκενούχ λίμπλιχε Φριτς, ντας ίστ γκενούχ! *
(κατά λέξη, στο δικό μου βιβλίο ήταν γραμμένο ελληνικά)
-
Xαίρομαι διότι έγινα άμεσα κατανοητός! 'Εκλήθη η κλάσις μου'
ΥΓ: τα χιτλερικά κτήνη της MWB στο Τυρόλο με ρώτησαν αν ξέρω γερμανικά, και τους απήντησα 'λίγες λέξεις μόνον'
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τη φράση λέει ελληνίδα στο γερμανό αξιωματικό-φίλο της που ξυλοφορτώνει πειναλέο Έλληνα στην κατοχή γιατί έπεσε από την αδυναμία μπροστά από το αυτοκίνητό του, ή κάπως έτσι...*Ντας ιστ γκενούχ λίμπλιχε Φριτς, ντας ίστ γκενούχ! *
(κατά λέξη, στο δικό μου βιβλίο ήταν γραμμένο ελληνικά)
Τι μου θυμίσατε τώρα....διάβαζα το κείμενο δυνατά στην τάξη κατ' εντολή της καθηγήτριας και μόλις έσκασε το Γερμανικό (στο τέλος της σελίδας είχε υποσημείωση με τη μετάφρασή του αλλά εγώ διάβασα το πρωτότυπο) να 'σου ο κολλητός μου και σκάει στα γέλια γιατί του φάνηκαν πολύ αστεία τα Ντόιτς.
Πάει, βγήκαν στη φόρα οι ηλικίες...
-
Και εγώ ρε παιδιά το είχα αυτό το κείμενο και δεν είμαι της κλάσης σας!
-
Ε ναι.
-
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ , Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΓΩΝΕΣ? ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ , Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΓΩΝΕΣ? ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣΑυτό έδωσε η SEAT αυτό έβαλαν.
(Οι Ελληνικοί αγώνες υπάρχουν μαζεμένοι στη τελευταία σελίδα)
-
Ο Μαυροτρύπας εξακολουθεί να γράφει στους 4Τ;
-
Όχι
-
Κάτι είναι κι αυτό, να γίνει κι ένα ξεσκαρτάρισμα στους 4Τ, γιατί είχαν γίνει λίγο ποικίλης ύλης...
-
Ποιος θα ήθελε να σχολιάσει τον αντίλογο του ΚΚ?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ποιος θα ήθελε να σχολιάσει τον αντίλογο του ΚΚ?Θα μπορούσα, αλλά βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να εκνευριστώ.
Να πω μόνο ένα ευχαριστώ για την φωτογραφιά κε ΚΚ. Είναι δύσκολη η απεξάρτηση απο τους 4Τ αλλά εσείς φροντίζεται να μας την κάνετε πιο εύκολη.
-
Εγώ το διάβασα χθες πριν κοιμηθώ και ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ (ήμουν και κουρασμένος)!!!
Θα το ξαναδιαβάσω απόψε αλλά διέκρινα μια μεγάλη αγανάκτηση ευρύτερη που αν κατάλαβα καλά αφήνει και περιθώρια αποχώρησης? -
Εγω δεν θα προτεινω κατι αντιθετα θα διαμαρτυρηθω εντονα για κατι που διαβασα και απο το βλεμμα του αναγνωστη-δικυκλιστη μου ετεθην καποια ερωτηματα.
Στο τευχος Φεβρουαριου και αναμεσα στα αρθρα του αντιλογου υπαρχει και ενα αρθρο του κ.Μιχαηλιδη για την ηχορυπανση.'...οι μεγαλυτεροι 'δραστες' αυτης της νεας μορφης τρομοκρατιας ειναι κατα σειραν, τα μηχανακια,τα κομπρεσερ και τα κλιματιστικα....'
Δεν ξερω απο που αντλησε αυτην την πληροφορια ,μιας και δεν το αναφερει πουθενα-ισως απο παρομοιες μελετες που καταδικαζουν το πατροπαραδοτο απλωμα της μπουγαδας στα μπαλκονια ως την μεγαλυτερη αισθητικη απειλη των Ελληνικων πολεων-η, την εβγαλε ισως απο το μυαλο του.Παρακατω στο κειμενο του αναφερει ακομα και το κουδουνισμα των κινητων ως απειλη(τρομοκρατικη και αυτη?)
Ολα καλα ως εδω για καποιον που πιθανον δεν εχει ακουμπησει δικυκλο στη ζωη του και θεωρει οτι αυτα ξεμειναν ως κειμιλια ,αποτυπωμενα σε τσαλακωμενη και χιλιοπαιγμενη μαγνητοταινια απο αθλια VHS της δεκαετιας του 80.Αλλα να αγνοει προκλητικα τη συμβολη του αυτοκινητου στην ηχορυπανση και να μην κανει ουτε μια αναφορα σ αυτο?Ειναι ποτε δυνατον να γραφει καποιος για την 'ηχητικη τρομοκρατια και να αγνοει οτι η αναλογια αυτοκινητου προς μηχανακι ειναι εννεα προς ενα?
Πιθανον ,μεταξυ της -συντριπτικης -πλειοψηφιας των κυκλοφορουντων ΙΧ και εν μεσω της αναγκαστικης συμβιωσης με το απολυτο οπτικοακουστικο καθημερινο χαος,χανει καθε μετρο ,η,εχει την οξεια ακοη να ξεχωριζει και να απομονωνει την εκπεμπομενη ηχορυπανση απο τα δικυκλα.
Αν εχω καταλαβει λαθος και εννοειται μεσα απο το κειμενο η ηχορυπανση κατα τις βραδυνες ωρες ,τα κομπρεσερ και τα κινητα τι δουλεια εχουν τοτε.(Εννοειται οτι και τις νυχτερινες ωρες δεν κυκλοφορουν μονο μηχανακια)Οι εποχες που καποιος θα επρεπε να απολογειται για την προτιμηση του στο δικυκλο κλειδωθηκαν στο υπογειο οριστικα παρεα με την ρατσιστικη βιντεοντροπη των 80ς.
Θελω να ειμαι σιγουρος οτι το αναφερομενο δημοσιευμενο κειμενο δεν εκφραζει τιποτα παραπανω απο μια ανιδιοτελη αλλα λανθασμενη προσωπικη αποψη.Σαββας
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό