-
Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν έχω δει το CD! Πάντως, να μην παραβλέψουμε 2-3 σημεία:
- Η πίστα των Μεγάρων, λόγω κλειστών στροφών και μειωμένης πρόσφυσης, προσφέρεται για drift! Είμαι σίγουρος (όσο γίνεται από τον καναπέ μου) ότι μια Μ3 θα είναι αιώνες πιο διασκεδαστική εκεί μέσα από ένα RS4, μάλλον όμως και πιο αργή. Απίθανο είναι να πωρώθηκε ο ΣΧ από τα ατελείωτα παντιλίκια και να έλεγε τα δικά του; Αν παρακολουθείς τόσα χρόνια τον τρόπο που γράφει, δε νομίζω.
- Η προσωπική σχέση-οικειότητα με τον Μανιατόπουλο λογικό είναι να επηρεάζει λίγο τη γνώμη του. Όχι επειδή τα παίρνει, αλλά για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ο δάσκαλος βλέπει με λίγο καλύτερο μάτι τον Κωστάκη, που είναι γιος της δασκάλας του διπλανού τμήματος.
- Θυμάμαι ότι πριν 10-15 χρόνια, είχαν χαρίσει στον Καββαθά μια Ε36, νομίζω 316. Μπορεί όμως και να κάνω λάθος. Αλλά αυτό το τελευταίο επιχείρημα, μάλλον δρα υπέρ της θέσης που ήδη διατυπώνεις. Απλά για να μη νομίζεις ότι είμαι a priori αντίθετος με όσα λες.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
3) Θυμάμαι ότι πριν 10-15 χρόνια, είχαν χαρίσει στον Καββαθά μια Ε36, νομίζω 316. Μπορεί όμως και να κάνω λάθος. Αλλά αυτό το τελευταίο επιχείρημα, μάλλον δρα υπέρ της θέσης που ήδη διατυπώνεις. Απλά για να μη νομίζεις ότι είμαι a priori αντίθετος με όσα λες.Δημήτρη, αυτό που λες είναι αρκετά σοβαρό υπό την έννοια ότι συνιστά κατηγορία δωροδοκίας. Υποθέτω ότι δεν υπήρξε ποτέ δημοσιοποίηση τέτοιου γεγονότος, και ότι έφτασε στα αυτιά σου μέσω φημολογίας ή παραφιλολογίας.
Δεν μπορώ να το καταρρίψω, ούτε να το στοιχειοθετήσω, απλά επισημαίνω την σοβαρότητα του να προβαίνει κανείς σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
- Θυμάμαι ότι πριν 10-15 χρόνια, είχαν χαρίσει στον Καββαθά μια Ε36, νομίζω 316. Μπορεί όμως και να κάνω λάθος. Αλλά αυτό το τελευταίο επιχείρημα, μάλλον δρα υπέρ της θέσης που ήδη διατυπώνεις. Απλά για να μη νομίζεις ότι είμαι a priori αντίθετος με όσα λες.
Δημήτρη, αυτό που λες είναι αρκετά σοβαρό υπό την έννοια ότι συνιστά κατηγορία δωροδοκίας. Υποθέτω ότι δεν υπήρξε ποτέ δημοσιοποίηση τέτοιου γεγονότος, και ότι έφτασε στα αυτιά σου μέσω φημολογίας ή παραφιλολογίας.
Δεν μπορώ να το καταρρίψω, ούτε να το στοιχειοθετήσω, απλά επισημαίνω την σοβαρότητα του να προβαίνει κανείς σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις.
Και το εργοστάσιο της LANCIA χάρισε στον Καββαθά το 1992 μιά DELTONA INTEGRALE που πέρυσι ο Καββαθάς την χάρισε στο προσωπικό μουσείο του Μανιατόπουλου.Τα έχει γράψει ο Καββαθάς μόνος του φίλε μου.Αν προκληθώ θα ψάξω γαι τεύχη και σελίδες...Εσύ αν ήσουν αδέκαστος και αμερόληπτος θα δεχόσουν τέτοιο δώρο;
-
αμα ηταν 316 θα τους την εβαζα εκει που ξερουν...
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Δημήτρη, αυτό που λες είναι αρκετά σοβαρό υπό την έννοια ότι συνιστά κατηγορία δωροδοκίας. Υποθέτω ότι δεν υπήρξε ποτέ δημοσιοποίηση τέτοιου γεγονότος, και ότι έφτασε στα αυτιά σου μέσω φημολογίας ή παραφιλολογίας.
Και το εργοστάσιο της LANCIA χάρισε στον Καββαθά το 1992 μιά DELTONA INTEGRALE που πέρυσι ο Καββαθάς την χάρισε στο προσωπικό μουσείο του Μανιατόπουλου.Τα έχει γράψει ο Καββαθάς μόνος του φίλε μου.Αν προκληθώ θα ψάξω γαι τεύχη και σελίδες...Εσύ αν ήσουν αδέκαστος και αμερόληπτος θα δεχόσουν τέτοιο δώρο;
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, διότι θυμάμαι ότι ο ΚΚ αναφερόμενος στην deltona του, άφηνε την αίσθηση ότι την είχε αγοράσει ο ίδιος, πολλές φορές αντιδιαστέλλοντας το σχετικά χαμηλό κόστος της με τα διάφορα ακριβά αυτοκίνητα που οδηγούσε η τακτική -στα γραπτά του ΚΚ-, περσόνα του νεόπλουτου, άσχετου κ.λπ νεοέλληνα.
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Θα την ήθελα την παραπομπή αν μπορείς να τη βρεις....(και όχι δε σε προκαλώ, απλά τη θέλω )
-
Dimsabas, ή το ξέρεις ή δεν το ξέρεις. Αν 'μπορεί να κάνεις και λάθος' όπως λες, πρώτα τσεκάρεις το αρχείο σου και μετά το αναφέρεις - αλλιώς μην το λες καθόλου.
Εντελώς φιλικά
-
[Το επαναλαμβάνω εδώ, μια και το έγραψα - λανθασμένα ίσως - στο φόρουμ της BMW]
Το θεωρώ κακό σημάδι όταν μου παίρνει 3 λεπτά να διαβάσω ένα άρθρο.
Επιφανειακό το αφιέρωμα στην Μ3?
Το κεντρικό άρθρο των 4Τ απλώνεται σε...μία σελίδα? Κάνω λάθος? Τόσο δεν θα γέμιζε το κείμενο άν ήταν σε μία στήλη σε σελίδα χωρίς φωτογραφίες?
Τους δώσανε την BMW για **μισή ώρα **στα Μέγαρα?
Δεν προλάβανε να την οδηγήσουνε υπό Κ.Σ.? Καμιά φωτογραφία εκτός πίστας? Η κάποια σε...normal driving mode, έστω να αποκτήσουμε (σχεδόν) πλήρη άποψη επι της αισθητικής εικόνας του...θηρίου?
[Καλόπιστη κριτική...τέλος ]
-
Κατάλαβα.....
-
Ο Σαρακάκης δε τους τα χώνει γι αυτό και δεν έχει VCD με το NSX
-
O ΣΧ τα παίρνει για να αυξηθούν και 500% οι Μ3 στην Ελλάδα (θα πουληθούν 30 παραπάνω?
-
Ο ΣΧ δεν είναι για να σου πει τι αμάξι θα πάρεις. Ειναι για να σου πει τι μπορείς να βγάλεις από το αμάξι που θα πάρεις. Δούλεψε πάνω σε αυτή την άποψη και θα καταλάβεις τι εννοώ...
Φιλικά
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα την ήθελα την παραπομπή αν μπορείς να τη βρεις....(και όχι δε σε προκαλώ, απλά τη θέλω )
Τευχος 269 σελ.8 και 9
http://www.imageshack.gr/images/zwjwqeo ... g0zzyd.jpg
http://www.imageshack.gr/images/dj2zini ... rjizxt.jpg -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κατάλαβα.....- Ο Σαρακάκης δε τους τα χώνει γι αυτό και δεν έχει VCD με το NSX
- O ΣΧ τα παίρνει για να αυξηθούν και 500% οι Μ3 στην Ελλάδα (θα πουληθούν 30 παραπάνω?
Φιλικά
30χ20000 κέρδος για την αντιπροσωπεία το κομμάτι=600.000 .Δεν είναι κι άσχημα!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Dimsabas, ή το ξέρεις ή δεν το ξέρεις. Αν 'μπορεί να κάνεις και λάθος' όπως λες, πρώτα τσεκάρεις το αρχείο σου και μετά το αναφέρεις - αλλιώς μην το λες καθόλου.Εντελώς φιλικά
Έχεις δίκιο. Έλα όμως που τότε ήμουν αμούστακο παιδάκι κι έχουν περάσει τόσα χρόνια (οπότε μπορεί και να θυμάμαι κάτι λάθος) κι αρχείο δεν υπάρχει (θα είχαμε πνιγεί εδώ μέσα). Άσε που δεν πρόκειται να καθόμουν να ψάξω όλο μου το αρχείο. Τι είμαι; Εισαγγελέας;
Γι΄αυτό κάνω μια επισήμανση, κρατώντας μία πισινή, κι ευελπιστώ ότι κάποιος ακόμα θα θυμάται αυτό που αναφέρω. Και να που κάτι βρέθηκε. -
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Τευχος 269 σελ.8 και 9
Βρε τι ΛΑΘΟΣ που έκανε ο ΚΚ να διατυπώσει τον καημό του για μια Ιντεγκράλε
-
Τευχος 269 σελ.8 και 9
Βρε τι ΛΑΘΟΣ που έκανε ο ΚΚ να διατυπώσει τον καημό του για μια Ιντεγκράλε
Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Και για να μην ξεχνιόμαστε: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=1920
http://www.imageshack.gr/images/zwjwqeo ... g0zzyd.jpg
http://www.imageshack.gr/images/dj2zini ... rjizxt.jpg -
Nαι, στο άρθρο αυτό που καταλαβαίνω πως οι Ιταλοί (δεν είναι τυχαία η ράτσα) μετά την κρασοκατάνυξη με τον ΚΚ αποφάσισαν σε ανύποπτο χρόνο να του κάνουν δώρο μια Ιντεγκράλε μετά την εξομολόγηση του ΚΚ ότι τη θεωρεί 'πραγματικό αυτοκίνητο' και τη λαχτάρα που είχε να την οδηγεί, μια λαχτάρα που σύγκρινε με ένα αμάξι που είχε παλιότερα, την Φούλβια Κουπέ. Κάποιος που ασχολείται και βλέπει, καταλαβαίνει αμέσως πως αυτό είναι σχεδόν σίγουρα η φυσιολογική αντίδραση κάποιων ανθρώπων παθιασμένων με την αυτοκίνηση, οι οποίοι γουστάρουν να γνωρίζουν και να συναναστρέφονται με κόσμο που κουβαλάει τα ίδια μυαλά με αυτούς.
Από την άλλη, αν κάποιος δεν έχει ιδέα από τη ράτσα των Ιταλών ιντζινιέρι, μπορεί να θεωρήσει την κίνηση αυτή των ανθρώπων της Λάντσια σαν στεγνή δωροδοκία και εξασφάλιση προώθησης των προϊόντων τους από τους 4Τ στο μέλλον. Μετά βέβαια θα πρέπει να ψάχνουμε στα αρχεία μας για να βρούμε κάποιο τεύχος των 4Τ που θα βγάζει τη Thema καλύτερη από Α6 ή την Delta καλύτερη από Α3 για παράδειγμα. Θα πρέπει να ψάχνουμε για ώρες/μέρες/μήνες, εις μάτην δηλαδή...Και ερχόμαστε στο αρχικό μας θέμα που είναι η 'βαθιά προσβολή' που ένοιωσε κάποιος επειδή ας πούμε ο ΣΧ είπε πως η Μ3 (με τις μονοπίστονες) είναι καλύτερη από RS4 (με τις εξαπίστονες). Πρέπει να του τα σπρώξανε, δεν δικαιολογείται αλλιώς, ε; Που πα ρε Χατζηπαναγιώτη με τη μονοπίστονη ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Θα φύγεις στο γκρέμι! Έχουμε μάθει όλοι τις εξαπίστονες και χωρίς τέτοιες δεν πάμε πουθενά πλέον, μην πάθουμε κανα κακό. 100-0 σε 36m έχει η Μ3 με τις μονοπίστονες λοιπόν. Από κει και πέρα, το ότι τα φρένα της Μ3 κουράζονται ευκολότερα σε χρήση πίστας είναι δεδομένο και αναμενόμενο, αλλά η ΒΜW δεν πουλάει τη συγκεκριμένη σαν trackday car από όσο ξέρω, ε; Όποιος θέλει πίστα, της κοτσάρει (εργοστασιακές) εξαπίστονες και τελειώνει το παραμύθι. Και μόλις τελειώνουν τα παραμύθια, αρχίζει η από πρώτο χέρι αναζήτηση στο πόσο καλά εκπληρώνει το κάθε αυτοκίνητο αυτό για το οποίο το πουλάει η κάθε εταιρία. Η Μ3 και το RS4 λοιπόν, πουλάνε 'οδηγική απόλαυση'. Δύναμη, κράτημα, ζύγισμα, χαμόγελο. Ποιο από τα δύο προσφέρει συνολικά τον καλύτερο συνδυασμό; Αυτό είναι και η επιλογή. Από δω και πέρα, ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει είναι ο τελικός αγοραστής. Ο καθένας έχει άλλα γούστα και άλλες απαιτήσεις από το αυτοκίνητο. Κάποιος θέλει απόλυτη σαφήνεια, γραμμές, ιδανική πρόσφυση σε όλες τις φάσεις της οδήγησης. Άλλος θέλει τέλειο ζύγισμα και ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορεί να το 'φέρνει' εκεί που θέλει αυτός, όποτε θέλει αυτός, με ακριβές τιμόνι που να προσφέρει το άρωμα της παραδοσιακής γρήγορης αυτοκίνησης με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και με περισσή απόλαυση.
Εν προκειμένω το τεστ και τα σχόλια τα κάνει ο ΣΧ. Τι περιμένει κάποιος από έναν από τους πιο πετυχημένους ράλιμεν της Ελλάδας; Από κάποιον που αναμφίβολα γνωρίζει σχεδόν όλα τα μυστικά της σπορ οδήγησης σε οποιοδήποτε επίπεδο; Εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι δέκα στις δέκα φορές θα διαλέξει το έστω και οριακά πιο 'δύσκολο', το πιο 'απαιτητικό' αυτοκίνητο. Γιατί αυτό το αυτοκίνητο είναι που θα δίνει πάντα το πιο πλατύ χαμόγελο όταν καταφέρεις να το δαμάσεις. Ακόμα κι αν στον στάνταρ εξοπλισμό έχει μονοπίστονες. -
Bέβαια ο άνθρωπος είναι αφοπλιστικά ειλικρινής..., αλλά από την άλλη, δεν μπορούσε ο ΚΚ να αγοράσει μια Integrale;
Και δέχτηκε αψήφιστα ένα τέτοιο δώρο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Nαι, στο άρθρο αυτό που καταλαβαίνω πως οι Ιταλοί (δεν είναι τυχαία η ράτσα) μετά την κρασοκατάνυξη με τον ΚΚ αποφάσισαν σε ανύποπτο χρόνο να του κάνουν δώρο μια Ιντεγκράλε μετά την εξομολόγηση του ΚΚ ότι τη θεωρεί 'πραγματικό αυτοκίνητο' και τη λαχτάρα που είχε να την οδηγεί, μια λαχτάρα που σύγκρινε με ένα αμάξι που είχε παλιότερα, την Φούλβια Κουπέ. Κάποιος που ασχολείται και βλέπει, καταλαβαίνει αμέσως πως αυτό είναι σχεδόν σίγουρα η φυσιολογική αντίδραση κάποιων ανθρώπων παθιασμένων με την αυτοκίνηση, οι οποίοι γουστάρουν να γνωρίζουν και να συναναστρέφονται με κόσμο που κουβαλάει τα ίδια μυαλά με αυτούς.
Από την άλλη, αν κάποιος δεν έχει ιδέα από τη ράτσα των Ιταλών ιντζινιέρι, μπορεί να θεωρήσει την κίνηση αυτή των ανθρώπων της Λάντσια σαν στεγνή δωροδοκία και εξασφάλιση προώθησης των προϊόντων τους από τους 4Τ στο μέλλον. Μετά βέβαια θα πρέπει να ψάχνουμε στα αρχεία μας για να βρούμε κάποιο τεύχος των 4Τ που θα βγάζει τη Thema καλύτερη από Α6 ή την Delta καλύτερη από Α3 για παράδειγμα. Θα πρέπει να ψάχνουμε για ώρες/μέρες/μήνες, εις μάτην δηλαδή...Ωραία τα λες και συμφωνώ ΑΛΛΑ
προσωπικά θα περίμενα στην αυθόρμητη αυτή προσφορά ένα : 'Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά με σκλαβώνετε αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ'...
Επίσης όπως έγραψε κι ο Άγγελος υπάρχει και η αγορά με την καταβολή του τιμήματος, δεν είναι δα και κάνας μισθωτός που τα βγάζει πέρα με δυσκολία...
Δεν είναι πολύ κολακευτικό, κατά την ταπεινή μου άποψη, να δέχεσαι τέτοιου είδους δώρα και να πλήττεις την επαγγελματική σου αξιοπρέπεια και αξιοπιστία...Γιατί να το κάνεις άλλωστε? (όχι ότι ιδρώνει το αυτί κανενός φυσικά).Α άλλος ένας αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν και αυτός που είπε : 'Από τότε που έγινα πρωθυπουργός δεν έχω ξαναβγάλει λεφτά από την τσέπη μου' (Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ε δεν είχε ο άνθρωπος και πολλά, δεν μπορούσε να αρνείται συνεχώς τις ευγενικές προσφορές των συμπολιτών του )
-
Από την άλλη, αν κάποιος δεν έχει ιδέα από τη ράτσα των Ιταλών ιντζινιέρι, μπορεί να θεωρήσει την κίνηση αυτή των ανθρώπων της Λάντσια σαν στεγνή δωροδοκία και εξασφάλιση προώθησης των προϊόντων τους από τους 4Τ στο μέλλον. Μετά βέβαια θα πρέπει να ψάχνουμε στα αρχεία μας για να βρούμε κάποιο τεύχος των 4Τ που θα βγάζει τη Thema καλύτερη από Α6 ή την Delta καλύτερη από Α3 για παράδειγμα. Θα πρέπει να ψάχνουμε για ώρες/μέρες/μήνες, εις μάτην δηλαδή...Ωραία τα λες και συμφωνώ ΑΛΛΑ
προσωπικά θα περίμενα στην αυθόρμητη αυτή προσφορά ένα : 'Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά με σκλαβώνετε αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ'...
Επίσης όπως έγραψε κι ο Άγγελος υπάρχει και η αγορά με την καταβολή του τιμήματος, δεν είναι δα και κάνας μισθωτός που τα βγάζει πέρα με δυσκολία...
Δεν είναι πολύ κολακευτικό, κατά την ταπεινή μου άποψη, να δέχεσαι τέτοιου είδους δώρα και να πλήττεις την επαγγελματική σου αξιοπρέπεια και αξιοπιστία...Γιατί να το κάνεις άλλωστε? (όχι ότι ιδρώνει το αυτί κανενός φυσικά).Α άλλος ένας αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν και αυτός που είπε : 'Από τότε που έγινα πρωθυπουργός δεν έχω ξαναβγάλει λεφτά από την τσέπη μου' (Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ε δεν είχε ο άνθρωπος και πολλά, δεν μπορούσε να αρνείται συνεχώς τις ευγενικές προσφορές των συμπολιτών του )
Θα μπορούσε κάλλιστα να πει 'δεν μπορώ να το δεχτώ'. Δεν τίθεται θέμα. Όμως αυτό που είναι γεγονός, είναι το ότι δεν το έκρυψε, το ανέφερε στην πιο πολυδιαβασμένη στήλη του περιοδικού. Δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα ατέλειωτης αφέλειας, αλλά το γεγονός ότι δεν κράτησε το θέμα κρυφό - οπότε δεν θα γινόταν ποτέ και η συζήτηση που κάνουμε τώρα - για μένα δείχνει πως δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό πίσω από την όλη κίνηση των ανθρώπων της Lancia. Σίγουρα εδώ μπαίνει στην εξίσωση το κλισέ με τη 'γυναίκα του Καίσαρα', αλλά επειδή τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος πιστεύω πως (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση) η τιμιότητά της είναι εξασφαλισμένη.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Από την άλλη, αν κάποιος δεν έχει ιδέα από τη ράτσα των Ιταλών ιντζινιέρι, μπορεί να θεωρήσει την κίνηση αυτή των ανθρώπων της Λάντσια σαν στεγνή δωροδοκία και εξασφάλιση προώθησης των προϊόντων τους από τους 4Τ στο μέλλον. Μετά βέβαια θα πρέπει να ψάχνουμε στα αρχεία μας για να βρούμε κάποιο τεύχος των 4Τ που θα βγάζει τη Thema καλύτερη από Α6 ή την Delta καλύτερη από Α3 για παράδειγμα. Θα πρέπει να ψάχνουμε για ώρες/μέρες/μήνες, εις μάτην δηλαδή...Και ερχόμαστε στο αρχικό μας θέμα που είναι η 'βαθιά προσβολή' που ένοιωσε κάποιος επειδή ας πούμε ο ΣΧ είπε πως η Μ3 (με τις μονοπίστονες) είναι καλύτερη από RS4 (με τις εξαπίστονες). Πρέπει να του τα σπρώξανε, δεν δικαιολογείται αλλιώς, ε; Που πα ρε Χατζηπαναγιώτη με τη μονοπίστονη ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Θα φύγεις στο γκρέμι! Έχουμε μάθει όλοι τις εξαπίστονες και χωρίς τέτοιες δεν πάμε πουθενά πλέον, μην πάθουμε κανα κακό. 100-0 σε 36m έχει η Μ3 με τις μονοπίστονες λοιπόν. Από κει και πέρα, το ότι τα φρένα της Μ3 κουράζονται ευκολότερα σε χρήση πίστας είναι δεδομένο και αναμενόμενο, αλλά η ΒΜW δεν πουλάει τη συγκεκριμένη σαν trackday car από όσο ξέρω, ε; Όποιος θέλει πίστα, της κοτσάρει (εργοστασιακές) εξαπίστονες και τελειώνει το παραμύθι. Και μόλις τελειώνουν τα παραμύθια, αρχίζει η από πρώτο χέρι αναζήτηση στο πόσο καλά εκπληρώνει το κάθε αυτοκίνητο αυτό για το οποίο το πουλάει η κάθε εταιρία. Η Μ3 και το RS4 λοιπόν, πουλάνε 'οδηγική απόλαυση'. Δύναμη, κράτημα, ζύγισμα, χαμόγελο. Ποιο από τα δύο προσφέρει συνολικά τον καλύτερο συνδυασμό; Αυτό είναι και η επιλογή. Από δω και πέρα, ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει είναι ο τελικός αγοραστής. Ο καθένας έχει άλλα γούστα και άλλες απαιτήσεις από το αυτοκίνητο. Κάποιος θέλει απόλυτη σαφήνεια, γραμμές, ιδανική πρόσφυση σε όλες τις φάσεις της οδήγησης. Άλλος θέλει τέλειο ζύγισμα και ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορεί να το 'φέρνει' εκεί που θέλει αυτός, όποτε θέλει αυτός, με ακριβές τιμόνι που να προσφέρει το άρωμα της παραδοσιακής γρήγορης αυτοκίνησης με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και με περισσή απόλαυση.
Εν προκειμένω το τεστ και τα σχόλια τα κάνει ο ΣΧ. Τι περιμένει κάποιος από έναν από τους πιο πετυχημένους ράλιμεν της Ελλάδας; Από κάποιον που αναμφίβολα γνωρίζει σχεδόν όλα τα μυστικά της σπορ οδήγησης σε οποιοδήποτε επίπεδο; Εγώ δεν έχω αμφιβολία ότι δέκα στις δέκα φορές θα διαλέξει το έστω και οριακά πιο 'δύσκολο', το πιο 'απαιτητικό' αυτοκίνητο. Γιατί αυτό το αυτοκίνητο είναι που θα δίνει πάντα το πιο πλατύ χαμόγελο όταν καταφέρεις να το δαμάσεις. Ακόμα κι αν στον στάνταρ εξοπλισμό έχει μονοπίστονες.Ολα καλά αλλά συγκρίσεις σε cd (Δες το 5ο λεπτό του VCD) που φέρει πάνω τα σήματα της BMW απο αμέρόληπτους και αχρωμάτιστους υποτίθεται δημοσιογράφους πάει πολύ...Κατηγορώ τη δείνα εταιρεία για να αναδειχθώ εγώ;΄Τότε να το μοιράζουν το περιοδικό δώρο να μην το πληρώνουμε και ξοδευόμαστε αφού είναι πληρωμένο απο άλλους ήδη....
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Ολα καλά αλλά συγκρίσεις σε cd (Δες το 5ο λεπτό του VCD) που φέρει πάνω τα σήματα της BMW απο αμέρόληπτους και αχρωμάτιστους υποτίθεται δημοσιογράφους πάει πολύ...Κατηγορώ τη δείνα εταιρεία για να αναδειχθώ εγώ;΄Τότε να το μοιράζουν το περιοδικό δώρο να μην το πληρώνουμε και ξοδευόμαστε αφού είναι πληρωμένο απο άλλους ήδη....
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν υπήρχαν CD/DVD στο περιοδικό με χορηγούς την Renault, Ford, Mitsubishi, Land Rover, Toyota και άλλους. Ήρθε και η σειρά της BMW. άσε που θυμάμαι και ολόκληρα ένθετα με χορηγό την Audi.
Δεν καταλαβαίνω ακόμη τι σε πείραξε τόσο πολύ. Ο χορηγός, Ο ΣΧ, οι 4Τ, τα μονοπίστονα ή έχεις άλλα προηγούμενα και τα βγάζεις όλα μαζί.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό