-
ΣΧ
-
Μια μικρή παρατήρηση για κάτι που με χάλασε:
Προ ημερών υπήρχε στο site ένα αφιέρωμα στην υποψηφιότητα του (συμπαθή κατά τα άλλα) Άρη Σταθάκη, μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για την προσφορά του κλπ. Δε μου άρεσε καθόλου σαν ιδέα, αφού είχε καθαρά και μόνο προεκλογικό χαρακτήρα. Τώρα βλέπω πως στο τεύχος θα έχει και συνέντευξη. Θα προτιμούσα να είναι σε κάποια άλλη περίοδο, και όχι να του κάνει πλάτες το περιοδικό με τέτοιο τρόπο. Εϊναι τουλάχιστον άκομψο να χρωματίζονται πολιτικά οι 4Τ.
-
Fight club μου θυμησε το πριβιού.Πολύ παντιλίκι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Fight club μου θυμησε το πριβιού.Πολύ παντιλίκιΣυμφωνώ και γω μ' αυτό. Παντιλίκια στα Μέγαρα θα ναι το βίντεο;
-
4Τ: Τεύχος Σεπτεμβρίου 2007
ΣΤΑΘΗΣ, Ο άνθρωπος που γελά: Διαβάστε το!
-
Μόλις αγόρασα το τεύχος. Καλά-καλά δεν έχω προλάβει να το ξεφυλλίσω, αλλά θέλω να πω ένα μπράβο στον κύριο Σαλούρο για τη σελίδα 228.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μόλις αγόρασα το τεύχος. Καλά-καλά δεν έχω προλάβει να το ξεφυλλίσω, αλλά θέλω να πω ένα μπράβο στον κύριο Σαλούρο για τη σελίδα 228.Κι από μένα.
Και γενικώς για την τόλμη του περιοδικού, να εγκαινιάσει αυτή τη στήλη.
-
Όντως μπράβο,και καλή συνέχεια!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Fight club μου θυμησε το πριβιού.Πολύ παντιλίκιδεν εχετε δεί εμένα γι αυτό τα λέτε αυτά.... χάλιας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Fight club μου θυμησε το πριβιού.Πολύ παντιλίκιΚι ακόμα περισσότερο να είχε...ακόμα καλύτερο θα ήταν!
Ελα μωρέ Αντρέα! Μ3 είναι! Τι ήθελες? Οδήγηση με γραμμές?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι ακόμα περισσότερο να είχε...ακόμα καλύτερο θα ήταν!
Ε,ενταξει,απο τον Στρατισινο θα περιμενα κατι περισσοτερο απο ενα απλό ντρίφτ-σόου.
Και ειδικα οταν εχει στο ενα χερι την νεα Μ3 και στο άλλο την πίστα.
Τεσπα,αφου σας ενθουσίασε τόσο -
Έκανε 1.10 στα Μέγαρα, Αντρέα με το θηρίο,και μετά είπε να ξεχαρμανιάσει...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έκανε 1.10 στα Μέγαρα, Αντρέα με το θηρίο,και μετά είπε να ξεχαρμανιάσει...Αυτο εδω,το εχει μεσα στο δισκάκι;Πώς εγινε,πώς οδηγήθηκε;Αυτο θα με ενδιέφερε απο τον ΣΧ να δω.
-
Teaser ήταν, όχι the full story.
-
Θα έλεγα ότι γενικά είναι καλό να υπάρχουν dvd και να συνοδεύουν το περιοδικό όταν πρόκειται για παρουσιάσεις αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι ακόμα περισσότερο να είχε...ακόμα καλύτερο θα ήταν!
Γιατί όχι δηλαδή;
-
Video CD...
Θα πάω να δώ αμα τρέχει στον Pentium 133 που έχω στο πατάρι...
Πολυ πρόχειρη παραγωγή, Θα τους πήρε κανα δυο ώρες να το γυρίσουν και ένα τέταρτο στο premier να το μοντάρουν, αλλά μάλλον βιαζόντουσαν και δεν αφησαν το PC να το ρεντάρει σε DVD format... Να μην τα ζορίζουμε κιόλας τα μηχανάκια, να μας βγάλουν και καμια πενταετία...
Θα ήταν πιο ενδιαφέρον αμα το οδηγούσε και ενα παληκαρι με λευκη φόρμα και κράνος...
Μάλλον ο ΣΧ δεν έχει συνηθίσει να ντριφτράρει και να σχολιάζει συγχρόνωςΚατά τ' άλλα καλό τεύχος, σχιζοφρενές όπως πάντα... Η κλασσική συνταγή των 4τροχών που έχει για target group τους αντιεξουσιαστές και τους φιλελεύθερους
-
Ο χρήστης alkoolouxos έγραψε:
Κατά τ' άλλα καλό τεύχος, σχιζοφρενές όπως πάντα... Η κλασσική συνταγή των 4τροχών που έχει για target group τους αντιεξουσιαστές και τους φιλελεύθερουςΚορυφαιο σχολιο
(και απολυτως σωστο...)Καλο το τευχος μεχρι ... τη μεση (δεν το τελειωσα)
Ο Σταθης συγκλονιστικος, οπως πολλες φορες.Γιατι στα 'ΚΑΤΑ' του golf δεν γραφτηκε η αποσταση φρεναρισματος, ενω εγινε αναφορα στο κειμενο και στους πινακες μετρησεων;
Πολυ κακη επιδοση, ειδικα για ενα τοσο καλο αυτοκινητο, δεν πρεπει να περασει ετσι, ακομα κι αν φταινε τα λαστιχα. Αλλωστε, με αυτα πουλιεται το αμαξι, αρα για καμια τριετια ετσι θα φρεναρουν οι περισσοτεροι αγοραστες. -
Στην εξάωρη δοκιμή αντοχής, υπάρχει κάποιο λάθος στη μέτρηση 0-1000 του golf GT ή είναι ιδέα μου;
-
Όσο θεϊκή και να είναι η νεα Μ3 δεν την βαζεις εξώφυλλο 2 μήνες σερι!
Το τεύχος Αυγούστου μου άρεσε πιο πολύ!!!!
Τέλος.................
Όταν την μέρα που ΚΑΗΚΕ η μισή Ελλάδα και 60+ συμπολίτες μας, ο ένας 'αρθρογράφος' είναι σε καρπούζι πάρτυ στην Μύκονο με βεγγαλικά, και το 'νεο' upper management παίζει ξύλο σε high εστιατόριο της Μυκόνου, με τον αντίπαλο εκδότη, σου καταρίπτουν όλη την επιχειρηματολογία.... να βγεις και να γράψεις για φωτιές, συμπόνοια και εθνική συμφορά. ΗΘΙΚΑ δεν μου κάθεται καλά!!!!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό