-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
επαινώντας (αφήνοντας το στρατισίνο σπίτι) και αν ακούγεται αλλιώς όταν κλείνεις την πόρτα κάνει πραγματική διαφορά σε κανέναν (αρκεί να μην πιάστει κανά δάκτυλο);Ακόμα έχεις εκείνο το παρτάλι το Swift με 175 ελαστικό μπροστά και 155 πίσω;
Το 5oo κατά γενική παραδοχή απευθύνεται σε fashion victims, αλλά δεν παύει να είναι ένα μικρό αυτοκίνητο με τους τροχούς στα τέσσερά του άκρα και με ενδιαφέρουσες αναλογίες μεταξονίου/μετατροχίων. Όταν ετοιμαστεί το Abarth 5oo θα έχει να πει κάτι και σε μας τους τρελαμένους.
-
165 μπροστά και 155 πίσω ειχα βρε για κανά 7μηνο. ήμουνα και μικρός, διάβαζα και διάφορες βλακείες εδωπέρα για κατανομή βάρους κτλ (δεν είχα λεφτά και για 4λάστιχα βέβαια, ε μετά πούλησα το κούπρα και είχα ) Είχε γίνει πιο ρυθμίσιμο πάντως, τουλάχιστον όσο μπορούσα να το πάω
-
Μια χαρά το πήγαινες.
-
να γκρινιάξω λιγάκι, μπας και ξελαμπικάρω γιατί δε μπορώ να βρώ ένα bug στο application και μου την έχει βαρέσει . . .
Περί διαφημίσεων λοιπόν . . .
Να μη γκρινιάξω για το γεγονός ότι στις πρώτες 50 σελίδες, υπάρχουν 20+ σελίδες διαφήμισης (εντάξει κάπως πρεπει να βγάλουν τα λεφτά τους οι άνθρωποι) . . . .
Κάποιες από αυτές όμως μου την σπάνε απίστευτα . . . .
Ξεκινώντας από το εξώφυλο . . . Μου την σπάει πολύ το διπλό εξώφυλλο με την 'κρυμμένη' διαφήμιση της BMW (ωστόσο πολύ μου αρέσει η 3πορτη σε άσπρο ). Τσαλακώνει, δεν είναι πρακτικό, αήδια γενικότερα . . .
Στην σελίδα 34 επίσης μου την σπάει η διαφήμιση του Auris . . . Χοντρό χαρτή, διφυλλο διπλωμένο, καθόλου πρακτικό. Δεν ανήκει καν στο sequence της αρίθμησης, ε δε το βάζατε σαν ένθετο όπως κάνουν οι εφημερίδες, να το πετάμε να ησυχάζουμε . . . .
Και τέλος το καλύτερο . . . . Είναι διαφήμιση αυτή στην σελίδα 8 για να μπει σε περιοδικό που θέλει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα lifestyle???? Μόνο για το cosmopolitan μου κάνει . . . .
Αλλά πέρα από αυτό ο διαφημιστής δε μπορώ να καταλάβω τι μήνυμα θέλει να μου περάσει?? Ότι θα κ@βλ0σ0 με το δαμάλι επειδή φοράει dolce cabbana? Έλεος . . . Βάλε ρε μάστορα έναν απαρατήρητο τυπάκο να το κηνυγάνε καμμιά δεκαριά γκόμενες μπας και ψαρώσω και ψωνήσω το cabanna σας . . .αλλά με το δαμάλι????Anyway, αν διατείνεσαι ότι προσέχεις την ποιότητα σου, την προσέχεις σε όλα τα επίπεδα . . . αλλιώς γίνεσαι ρεντίκολο, όπως κάτι φυλλάδες που στις αρχικές σελίδες έχουν δακρύβρεχτα άρθρα για θέματα όπως η πορνεία κλπ, και στις πίσω σελίδες βαζουν διαφημίσεις από 090 και γραφεία συνοδών . . . .
-
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Κοσμα Βίδου. Μακάρι να ανταποκριθεί στους 4Τ όπως και στα άλλα έντυπα που γράφει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Κοσμα Βίδου. Μακάρι να ανταποκριθεί στους 4Τ όπως και στα άλλα έντυπα που γράφει.Μα νομίζω ότι γράφει καιρό στο περιοδικό.
Μόλις διάβασα ότι ο Γιάννης Χαρπίδης σταμάτησε τη συνεργασία του με το περιοδικό. Κρίμα.
Μακάρι να πετύχει σε ότι κάνει στο μέλλον. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Κοσμα Βίδου. Μακάρι να ανταποκριθεί στους 4Τ όπως και στα άλλα έντυπα που γράφει.
Μα νομίζω ότι γράφει καιρό στο περιοδικό.
Σίγουρα γράφει καιρό στο περιοδικό.
-
Να υποθέσω ότι οι 4 τροχοί πήγανε μόνοι τους απο Ελλάδα στην παρουσίαση του 500 για να βγάλουν τεύχος τον Ιουλιο και τα άλλα περιοδικά πηγανε λίγο μετά και δε προλάβανε.....
Φυσικά με τη συναίνεση της Ελληνικής αντιπροσωπείας...
Αν ίσχύει αυτό ξεχάστε το το αμάξι στην Ελλάδα.... Θα φάει το θάψιμο της αρκούδας από τα υπόλοιπα περιοδικά με χειρουργικό τρόπο.... για την κίνηση αυτή της FIAT
Εδω θα είμαστε και να το θυμάστε
-
Συνήθως το πρώτο σε κυκλοφορία έντυπο έχει το πρώτο λόγο σε μια παρουσίαση - δοκιμή ενός μοντέλου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Συνήθως το πρώτο σε κυκλοφορία έντυπο έχει το πρώτο λόγο σε μια παρουσίαση - δοκιμή ενός μοντέλου.Δεν είναι το ίδιο....
Τους πήγανε ταξίδι μόνοι τους? Αυτό κατάλαβα εγω,,,, δε τους πηγανε με τη χώρα τους...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Το ότι ο Σπύρος έγραψε το τεχνικό ένθετο του 5oo ίσως;
δε ξέρει τυφλό και γράφει αργά;
(ευχάριστη έκπληξη αυτό πάντως)Kαι αυτό, και άλλα τεχνικά του παρόντος τεύχους (Lexus LS600h, BMW νέο πίσω διαφορικό, Fiat Panda Natural Power). Δεν ήταν αυτή η έκπληξη πάντως
Να υποθέσω ότι οι 4 τροχοί πήγανε μόνοι τους απο Ελλάδα στην παρουσίαση του 500 για να βγάλουν τεύχος τον Ιουλιο και τα άλλα περιοδικά πηγανε λίγο μετά και δε προλάβανε.....
Όχι στην επίσημη παρουσίαση. Ο ΣΧ το οδήγησε αρκετά πριν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ παρουσίαση και αυτό ήταν το surprise που καθυστέρησε την έκδοση του τεύχους. Δεν μπορούσε να εκδοθεί τεύχος με παρουσίαση αυτοκινήτου ΠΡΙΝ παρουσιαστεί επισήμως. Δημοσιογραφικό εμπάργκο. Αυτό ήταν και η έκπληξη, τεύχος Ιουλίου με αποκλειστικότητα την οδηγική γνωριμία του 5οο. Τώρα, αν κάποιοι την αποκλειστικότητα την βλέπουν 'ξεφτίλα' ή δεν ξέρω τι άλλο, γνώμη είναι κι αυτή, τι να πω.
-
Δεν αλλάζει αυτό που έλεγα και πριν για τα υπόλοιπα περιοδικά....
Οι χάρες προς τους 4 τροχους θα πληρωθούν στην Φιατ κατευθείαν.... (αν και με τα οικονομικά τους να είναι χάλια απο διαφημιστικά έσοδα, μπορει και να το κάνουν τουμπεκι)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν αλλάζει αυτό που έλεγα και πριν για τα υπόλοιπα περιοδικά....Οι χάρες προς τους 4 τροχους θα πληρωθούν στην Φιατ κατευθείαν.... (αν και με τα οικονομικά τους να είναι χάλια απο διαφημιστικά έσοδα, μπορει και να το κάνουν τουμπεκι)
Τα παιρνουν απο Renault & Seat, τωρα θα τα παρουν και απο τη Fiat!!
Ποιος τους πιανει....
Μην αγχωνεσαι, NAI, θα βγει καλυτερο το Bravo απο το Civic...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι χάρες προς τους 4 τροχους θα πληρωθούν στην Φιατ κατευθείαν.... (αν και με τα οικονομικά τους να είναι χάλια απο διαφημιστικά έσοδα, μπορει και να το κάνουν τουμπεκι)
Ποιος τους πιανει....
μα είναι καλύτερο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποιος τους πιανει....
μα είναι καλύτερο
το κραταω αυτο το ποστ σου, για να γλυτωσουμε γκρινια μετα...
-
Ας μου επιτραπει ενα σχολιο/παραπονο/γκρινια/παρατηρηση.
Στη σελιδα 220 που εχει τα εξωφυλλα του Ιουλιου 77,του 87 και του 97 παρατηρησα οτι στο τευχος του 77 ολο το εξωφυλλο 'μιλαει' για το Ακροπολις που μολις ειχε τελειωσει. Στο αντιστοιχο του 87 εχει μπει μια μικρη φωτο που στο τευχος του 97 εχει εξαφανιστει και υπαρχει μονο μια απλη αναγραφη που στο φετεινο τευχος και αυτη απουσιαζει.ΤΙΠΟΤΑ.(Και καποια στιγμη,οταν ο Κρουσης μιλησε περι εκπληξεως, σκεφτηκα οτι οι 4Τ θα ξαναγραφουν για αγωνες οπως παλια.)
-
@ thodor
Η λύση για το πρόβλημα των διαφημίσεων που είναι από σκληρό χαρτί και σου εμποδίζουν να διαβάσεις το περιοδικό είναι απλή: σκίσιμο!! Μέχρι να καταλάβουν επιτέλους ότι είναι εξόχως σπαστικό! Πέρα το ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι εξόχως αντιοικολογικές (περισσότερος όγκος χαρτιού) είναι τελείως άχρηστες ...αν τις σκίζεις, οπότε αν γίνει κοινή πρακτική το σκίσιμο ελπίζω να τις καταργήσουν.
Ρε παιδιά βάλτε οσες διαφημίσεις θέλετε αλλά βγάλτε τα διπλά αναδιπλούμενα με χίλιους 2 τρόπους εξώφυλλα (ακόμα να βρεθεί λύση για αυτό) και τις ενδιάμεσες διαφημίσεις με σκληρό χαρτί...
-
Διαβασα στο coltclub.... το παρακάτω... ύπάρχει μέσα στους τροχούς τέτοιο κείμενο?
http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic. ... 4152#54152
Χθες το απογευμα υστερα απο πολυ καιρο
αποφασιασα να παρω τους 4τροχους(καποτε ειμουν φανατικος αναγνωστης).
Το πρωτο πραγμα που διαβαζα στο εν λογω περιοδικο
ηταν - ειναι η στηλη του κου Καββαθα(ειναι ο γκουρου του
μηχ/του αθλητισμου) τεσπα διαβαζοντας τη στηλη του
προς μεγαλη μου εκπληξη διαβασα κατι το οποιο
εμενα τουλαχιστον με θιγει-εξοργιζει.
Συγκεκριμενα ειχε σα θεμα το νεο κ.ο.κ και τα γελια προστιμα,
εως εδω καλα!
Ελα μου ομως που λιγες αραδες πιο κατω αρχισε να αναλυει
μια προσωπικη του εμπειρια για κληση που εφαγε στη παραλιακη!
Και μπαινω κατ ευθειαν στο θεμα,ενω κατευθυνοταν προς
την εταιρεια του σε δρομο με οριο ταχυτητας 70χλμ,αυτος
πηγαινε με 100+με αποτελεσμα να τον σταματησουν και να τον γραψουν
για υπερβαση οριου ταχυτητας.Εως εδω καλα θα μου πειτε,αφου την εκανε
πρεπει να πληρωσει (οπως και εγω σκεφτηκα) και το θεμα να ληξει.
Σας παραθετω τα γραφομενα του,
-αστ/κος,εχετε υπερβει το οριο ταχυτητας και πρεπει να σας γραψω.
-Κος Καββαθας,γνωριζετε το ονομα Καββαθας και τους 4Τροχους?
-αστ/κος,οχι!!!
-Κος Καββαθας,εγω ειμαι ο ταδε και το διπλωμα ειναι εργαλειο για μενα!
Και δε θελω να χρησιμοποιησω τους γνωστους που εχω!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
-αστ/κος,εχετε υπερβει το οριο ταχυτητας και πρεπει να σας γραψω.
-Κος Καββαθας,γνωριζετε το ονομα Καββαθας και τους 4Τροχους?
-αστ/κος,οχι!!!
-Κος Καββαθας,εγω ειμαι ο ταδε και το διπλωμα ειναι εργαλειο για μενα!
Και δε θελω να χρησιμοποιησω τους γνωστους που εχω!!!Περίπου έτσι . . . .
Συγκεκριμένα η τελευτάια πρόταση του Καβαθά (αυτή που έχω με bold) δεν ειπωθηκε έτσι . . . .αλλά ο ΚΚ είπε 'ευχαριστώ' . . .
τα υπόλοιπα είναι συμφραζώμενα από το κείμενο που φαντάστηκε απλά ο γράφων του συγκεκριμένου post στο coltclub... -
και πως ειπωθηκε? και τι σημασία έχει η ερωτηση αν γνωρίζουν το όνομα Καββαθάς?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό