-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τώρα, επί της ουσίας, κατά καιρούς έχω ενοχληθεί ή κουραστεί από το χαλαρό, μάγκικο ύφος του Σ.Χ. σε σημείο να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω το ίδιο σημείο για να καταλάβω τι εννοεί. Γράφει όπως μιλάει και στον κολλητό του, που ξέρει και 1-2 πράγματα παραπάνω για τα προσωπικά του.
Η λέξη δε με ενόχλησε. Με ενόχλησε (και με ενοχλεί γενικότερα) το ύφος του Σ.Χ. (μάγκικο δε θα το χαρακτήριζα πάντως), που μπορεί να φέρνει πιο κοντά του τους 100 γνωστούς του, στους οποίους άλλοτε άμεσα, άλλοτε έμμεσα απευθύνεται, αλλά τελικά σε κείμενα των 500 λέξεων οι μισές είναι χαιρετισμοί και κρυφά και φανερά μηνύματα σε γνωστούς και φίλους. Υπάρχουν και τα τηλέφωνα γι' αυτή τη δουλειά Ειδικά στην παρουσίαση του 500, γίνεται χαμός από αναφορές σε ανθρώπους του προσωπικού κύκλου του κυρίου Σ.Χ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ως αναγνώστη που επιλέγω το συγκεκριμένο έντυπο για την ενημέρωσή μου δε με ενοχλεί: με αποξενώνει
Ακριβώς έτσι!
Κακά τα ψέματα (chic) ο Σ.Χ. έχει ένα ελκυστικό και παρείστικο ύφος γραφής. Με τον καιρό όμως σε κουράζει, και μετά από ένα στάδιο σε εκνευρίζει. Εκεί που ζητάς πληροφορίες να μάθεις παλεύεις να καταλάβεις τι εννοεί. Δυστυχώς το πιο ελεύθερο στυλ σε μερικούς κάθεται έστω και όχι πάντα (κουν και τεμπε) ενώ σε άλλους όχι. Ο Σ.Χ. το παρακάνει κουράζοντας 100.000 αναγνώστες με θέματα που αφορούν 5 - 10 δικούς του ανθρώπους. Άλλωστε έχει τώρα και μία δική του σελίδα που ουσιαστικά χρησιμεύει για αυτό τον λόγο!! Δεν λέω βαρύ όνομα και στους 4Τ και στους Ελληνικούς αγώνες αλλά πρέπει σιγά σιγά να εξελιχθεί...
-
καλός είναι μωρέ...
Αντε του δίνουμε μία σελίδα τιμής ένεκεν...
Τόσα χρόνια ρε γαμ.... Δε δικαιούται μία κολοσελίδα να γράψει τον πόνο του?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και οι 4Τροχιτες μας διαβαζουν αρπαζω (δεν μου αρεσει η λεξη δραττομαι) την ευκαιρεια για να ζητησω μια χαρη.
Το Μαη του 2002 το τευχος Νο 380 συνοδευοταν με ενα dvd με τιτλο 'RALLY 50 χρονια' .Μιας και περασε μια πενταετια και παραπανω και ηρθαν νεοι αναγνωστες και το τευχος εχει εξαντληθει ,μηπως θα μπορουσε να επανακυκλοφορησει το dvd σε ενα προσεχες τευχος των 4 Τροχων;
Για να θυμουνται τα ΚΑΠΗ και να μαθαινουν τα πιτσι.Πατέρα, έχω την εντύπωση πως έχω 2... Θα ψάξω και θα επανέλθω.
-
Μάλλον το έχει Ολύμπιε και το λέει για να το δουν και οι πιο νέοι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον το έχει Ολύμπιε και το λέει για να το δουν και οι πιο νέοι!Αφου το τονιζω κιολας.**' Για να θυμουνται τα ΚΑΠΗ...' **
Ναι Νικολακη το εχω,αυτο που δεν εχω σε dvd(δεν ξερω αν εχει κυκλοφορησει και μου ξεφυγε) ανασκοπηση του Ακροπολις 1995-σημερα.
-
Καλημέρα σόλους
Συγγνώμη για το ατόπημα. Στην προσπάθεια να τονίσεις-χρωματίσεις την πατάς. Δεν ληθελα να προσβάλλω, αλλά να επισημάνω, οπότε έγραψα τη χοντράδα.
Από εκεί και πέρα,
Το ότι γρλάφω πολύ προσωπικά και΄δύσκολα είναι γεγονός και με απασχολεί χρόνια. Στους αγώνες ήταν μικρό το κακό, όπως ίσως΄μπορείς να το κάνεις για τη Veyron (επιτέλους την οδήγησα, άπαιχτη) και για την όποια αγωνιστική γνωριμία. Σίγουρα είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για το 500, ή ίσως για το νέο Τουίγκο (διαβάστε και σχολιάστε, απαραίτητη η κριτική).Και πάλι συγγνώμη για τη μ.....α, σε ένα προσωπικό άρθρο (δικό μου αυτοκίνητο σχολίασα), όπου μπήκε και λάθος όνομα αρθρογράφου στον τίτλο
Ευχαριστω για την κατανόηση και για την κριτική βεβαίως
Στράτης
ΥΓ... καθυστέρησα να απαντήσω. Ταξιδεύω συνέχεια
ΥΓ 2. Δημήτρη, υπάρχει το DVD. Τηλφσε στη Μαρία Μαργαρίτη εκ μέρους μου -
Βack in Business
-
-
Παρόλο που του τα έχω χώσει στο παρελθόν και μάλιστα με άκομψο τρόπο για το coty και τον τρόπο που ψήφισε τότε, σήμερα οφείλω να εκθειάσω την συμπεριφορά του Σ.Χ.
Ο άνθρωπος παραδέχτηκε δημοσίως το λάθος του και ζήτησε συγνώμη από όλους με τρόπο τουλάχιστον ευγενικό και απλοϊκό.
Για μένα όποιος εντοπίζει τα λάθη του, τα παραδέχεται και επιχειρεί να τα διορθώσει, είναι πιο μάγκας ακόμα και από εκείνον που δεν έκανε λάθος.
Χαίρομαι πάντως αφενός, που μας διαβάζουν από το περιοδικό και δέχονται την κριτική μας, αφετέρου που προχωρούν σε βελτιώσεις σεβόμενοι τους αναγνώστες τους.
Έτσι, για να μην γράφουμε μόνο τα στραβά που βλέπουμε στο περιοδικό αλλά και να εκθειάζουμε τις σωστές κινήσεις και συμπεριφορές.Y.Γ. Για το dvd που αναφέρθηκε θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να διανεμηθεί ξανά. Θυμίζω σε όσους το έχουν τα αγαπημένα μου 'κεφάλαια': ford vs fiat και τις σκηνές με τα γκρουπ Β. Must για το αρχείο όλων...
-
-
Ο Ν. Κουνίτης διακωμωδεί στο ένθετό του με περισσή μανία την έκφραση 'οι τροχοί στις τέσσερις γωνίες του αμαξώματος' που όπως λέει διάβασε σε ένα πρες-κιτ. Μου έκανε εντύπωση που ...του έκανε εντύπωση γιατί ξέρω πως η συγκεκριμένη έκφραση (που την έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για το Fiat 5oo) σημαίνει 'μακρύ μεταξόνιο και πολύ κοντοί πρόβολοι', κάτι που έχει σαφή ωφέλη στην οδική συμπεριφορά και τους χώρους ενός μικρού κυρίως αυτοκινήτου, ειδικά αν συνδυάζεται και με μεγάλα σχετικά μετατρόχια. Οι συντάκτες των 4Τ δεν την έχουν ξανακούσει/χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση;
-
Στρατη Ευχαριστω πολυ. Εχε την ευχη μου.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα σόλουςΣυγγνώμη για το ατόπημα. Στην προσπάθεια να τονίσεις-χρωματίσεις την πατάς. Δεν ληθελα να προσβάλλω, αλλά να επισημάνω, οπότε έγραψα τη χοντράδα.
Από εκεί και πέρα,
Το ότι γρλάφω πολύ προσωπικά και΄δύσκολα είναι γεγονός και με απασχολεί χρόνια. Στους αγώνες ήταν μικρό το κακό, όπως ίσως΄μπορείς να το κάνεις για τη Veyron (επιτέλους την οδήγησα, άπαιχτη) και για την όποια αγωνιστική γνωριμία. Σίγουρα είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για το 500, ή ίσως για το νέο Τουίγκο (διαβάστε και σχολιάστε, απαραίτητη η κριτική).Και πάλι συγγνώμη για τη μ.....α, σε ένα προσωπικό άρθρο (δικό μου αυτοκίνητο σχολίασα), όπου μπήκε και λάθος όνομα αρθρογράφου στον τίτλο
Ευχαριστω για την κατανόηση και για την κριτική βεβαίως
Στράτης...
ΟΚ, ελπίζω να μην ξαναδώ κάτι ανάλογο στο περιοδικό.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΟΚ, ελπίζω να μην ξαναδώ κάτι ανάλογο στο περιοδικό.Μην τον απολυσεις χρυσο μου, ζητησε συγνωμη ο ανθρωπος! Δειξε μεγαλοψυχια σαν καλος χριστιανος
-
Το άβαταρ φτάξε Λάκη! Δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτό!
-
Ο χρήστης Lakis G έγραψε:
ΟΚ, ελπίζω να μην ξαναδώ κάτι ανάλογο στο περιοδικό.
Μην τον απολυσεις χρυσο μου, ζητησε συγνωμη ο ανθρωπος! Δειξε μεγαλοψυχια σαν καλος χριστιανος
Είναι εύκολο να ειρωνευόμαστε , δύσκολο να γινόμαστε καλλίτεροι υποθέτω.
Μπαίνουμε , πετάμε μία ατάκα , φεύγουμε.
-
Θα συνιστούσα στον...Λάκη, να κόψει τα πολλά πολλά και να συμμαζευτεί!
thaliarque, πολύ άκομψος ο τρόπος που εκφράστηκες!!!
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Υποθέτω ότι ΣΧ δεν χρειάζεται επιβράβευση γι’ αυτό που έγραψε, ούτε φυσικά να του πούμε αν τον συγχωρούμε ή όχι… Δεν νομίζετε ότι είναι ώρα να σταματήσουμε κάπου εδώ; _Μ.Σαλ.
(Υ.Γ.: Σας διαβάζουμε περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Καλό θα ήταν, να μην κάνετε – κάνουμε κατάχρηση σε αυτό…) ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ…
-
Ο χρήστης manoliss έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Υποθέτω ότι ΣΧ δεν χρειάζεται επιβράβευση γι’ αυτό που έγραψε, ούτε φυσικά να του πούμε αν τον συγχωρούμε ή όχι… Δεν νομίζετε ότι είναι ώρα να σταματήσουμε κάπου εδώ; _Μ.Σαλ.
(Υ.Γ.: Σας διαβάζουμε περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Καλό θα ήταν, να μην κάνετε – κάνουμε κατάχρηση σε αυτό…) ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ…
Καλημέρα και καλή εβδομάδα επίσης.
Δεν έχω πάρει μέρος στην κουβέντα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να λογοκρίνονται ή να γίνεται προσπάθεια να περιοριστούν ακόμη και τα θετικά σχόλια αναγνωστών προς έναν συντάκτη που εν πάσει περιπτώσει παραδέχθηκε ένα λάθος του.
Ο κάθε ΣΧ χρειάζεται και την επιβράβευση και την κριτική από τον κάθε αναγνώστη , κατά την ταπεινή μου άποψη. Αλλιώς γιατί αρθογραφεί ; Επειδή έχει ωραία μαλλιά ; Νομίζω ότι η κατάχρηση - εκβιασμός γίνεται μονόπλευρα εδώ. Η λογική ή σταματάτε τα πολλά σχόλια ή δεν θα μας ξαναδείτε που υποννοείται εδώ δεν μου πολύ αρέσει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Θα συνιστούσα στον...Λάκη, να κόψει τα πολλά πολλά και να συμμαζευτεί!
thaliarque, πολύ άκομψος ο τρόπος που εκφράστηκες!!!
Νικο, ο Lakis G ειναι διπλογραμμενος?
γιατι απο οτι φαινεται ειναι γνωστος....
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό