-
απ' τ' αλωνια, στα σαλονια...
-
Πέθανε χθες σε ηλικία 70 ετών ο Νίκος Μάργαρης.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231262723 -
-
R.I.P
-
Καββαθάς Κώστας: Ειδική διαδρομή by Ρέα Βιτάλη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καββαθάς Κώστας: Ειδική διαδρομή by Ρέα ΒιτάληΕυχαριστώ που το έβαλες εδώ, το έχω δηλώσει ότι τον αγαπάω, το ξαναδηλώνω, και βάζω και δυό λέξεις από το κείμενο της Βιτάλη, πόσο θα συμφωνήσω μαζί της ! ( αλήθεια ξέρεις ποιανού κόρη είναι ? )
Μόνο τα ανθρωπάκια που πίνουν φραπόγαλο και ξύνουν διαχρονικά τους όρχεις τους μέχρι να ματώσουν, κριτικάροντας και ξεπετώντας ένα «όλοι τα ίδια σκατά είναι»
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
( αλήθεια ξέρεις ποιανού κόρη είναι ? )
Διάβασες το 'Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο'?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
( αλήθεια ξέρεις ποιανού κόρη είναι ? )
Διάβασες το 'Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο'?
Όχι, αλλά θα το κάνω, μου αρέσει ο λόγος της.
Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι κόρη του Κώστα Κασιδόπουλου, του 1ου αντιπρόσωπου της Toyota στην Ελλάδα, με πολλές χωμάτινες επιτυχίες, αγωνιζόμενος και ο ίδιος, και πρωταθλητής Ελλάδος, δυστυχώς έφυγε πολύ νέος από τη ζωή όταν η Βιτάλη ήταν ακόμα μικρό κορίτσι.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μόνο τα ανθρωπάκια που πίνουν φραπόγαλο και ξύνουν διαχρονικά τους όρχεις τους μέχρι να ματώσουν, κριτικάροντας και ξεπετώντας ένα «όλοι τα ίδια σκατά είναι»Γράφει τέτοια πράγματα κι υπάρχει ακόμα κόσμος που διαβάζει έστω μισή πρόταση από όσα γράφει/λέει;
-
To 4T library τι απεγινε?Δεν το ανοιγει πλέον.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μόνο τα ανθρωπάκια που πίνουν φραπόγαλο και ξύνουν διαχρονικά τους όρχεις τους μέχρι να ματώσουν, κριτικάροντας και ξεπετώντας ένα «όλοι τα ίδια σκατά είναι»
Γράφει τέτοια πράγματα κι υπάρχει ακόμα κόσμος που διαβάζει έστω μισή πρόταση από όσα γράφει/λέει;
Τι σε σοκάρει δηλαδή σ' αυτή τη φράση?
-
Τον έχει ξεμπροστιάσει ένα κάρο κόσμος που ήταν πνευματικά του παιδιά για ένα σωρό λάθη/παραλείψεις/λαμογιές-απατεωνιές κι αντί να βγει να πει ένα συγγνώμη, ένα κάτι τέλος πάντων, το παίζει η απόλυτη γνώση και τους απαξιώνει όλους με τον πιο απολυταρχικό τρόπο. Μα πόσο σκατό θα μας ρίξει στη μάπα και θα τον ανεχόμαστε; Προσωπικά, έχω κάνει τρελό delete.
-
Τον έχει ξεμπροστιάσει ένα κάρο κόσμος που ήταν πνευματικά του παιδιά για ένα σωρό λάθη/παραλείψεις/λαμογιές-απατεωνιές κι αντί να βγει να πει ένα συγγνώμη, ένα κάτι τέλος πάντων, το παίζει η απόλυτη γνώση και τους απαξιώνει όλους με τον πιο απολυταρχικό τρόπο. Μα πόσο σκατό θα μας ρίξει στη μάπα και θα τον ανεχόμαστε; Προσωπικά, έχω κάνει τρελό delete.ο Καββαθάς βγήκε κ είπε πως εκανε μαλακία κ έχασε την εταιρία. Εσύ τί ακριβώς θες? να ζητήσει συγγνώμη απο εσενα κ απο μενα που έχασε την περιουσία του που απέκτησε από το μηδέν μετά από ατέλειωτη δουλειά?
Για πες μας κ τις απατεωνιες-λαμογιές του να μαθουμε κ εμεις
υγ. το quote δεν ειναι καν του καβαθθά αλλά της βιτάλη -
Πρέπει να έχω κάνει αυτή την κουβέντα 3 ή 4 φορές. Έχω πει τα επιχειρήματά μου, οι αντικρούοντες έχουν πει τα δικά τους. Τελείωσε, δε θα πούμε τα ίδια και τα ίδια. Συγγνώμη που το ανακίνησα κιόλας.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
To 4T library τι απέγινε?Δεν το ανοίγει πλέον.Kάποιος από το περιοδικό να μας δώσει κάποια πληροφορία για το library?
-
-
Τρελό τσαγάκι από Drive. Μου έδωσαν το τεύχος με τις 911 και εντυπωσιάστηκα (για τρίτη συνεχή φορά). Φαίνεται ότι η κριτική έπιασε τόπο.
-
θέλω να πάρω ένα για το χωριό. Drive ¨η 4τ? με το αφιέρωμα για 911;
-
οι 4τροχοι δεν βγηκαν ακομα
-
Τρελό τσαγάκι από Drive. Μου έδωσαν το τεύχος με τις 911 και εντυπωσιάστηκα (για τρίτη συνεχή φορά). Φαίνεται ότι η κριτική έπιασε τόπο.Γιατί τσάι ? Δεν είναι καλά τα άρθρα των 4Τ Οκτωβρίου ? Για πες ?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό